RESTATE-UNISSI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RESTATE-UNISSI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.383.506

Publication

02/05/2012
ÿþOndernemingsnr : gil S. 3 8 3, 506

Benaming

(voluity : RESTATE-UNISSI

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8800 Roeselare, Sint-Amandsstraat 21

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Peter Verstraete te Roeselare op 16 april 2012, neergelegd ter registratie,

blijkt dat:

1/ Mevrouw VAN PARYS Cathy Georgette Juliette, wonende te 8800 Roeselare, Sint-Amandsstraat 231A;

2/ De heer VERCAIGNE Nik Jozef, wonende te 8800 Roeselare, Sint-Amandsstraat 23/A;

een vennootschap hebben opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid RESTATE-UNISSI.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt¬ 18.600,00.

Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder een gelijk deel

van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- mevrouw VAN PARYS Cathy, voornoemd, die inschrijft op 1 aandeel, hetwelk zij gedeeltelijk volstort door

inbreng van een bedrag van ¬ 62,00;

- de heer VERCAIGNE Nik, voornoemd, die inschrijft op 99 aandelen, dewelke hij gedeeltelijk volstort door

inbreng van een bedrag van ¬ 6.138,00;

Totaal: 100 aandelen.

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gedeeltelijke volstorting van deze 100 aandelen een bedrag

van ¬ 6.200,00 werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de

vennootschap in oprichting.

Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van E 6.200,00.

" Een uittreksel uit de statuten luidt als volgt:

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap is opgericht als een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de benaming "RESTATE-UNISSI".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, Sint Amandsstraat 21.

DOEL

De vennootschap heeft als doel:

- De coördinatie van bouwwerken in de ruimste zin van het woord, de renovatie van gebouwen, voltooiingswerken en algemene aannemingswerken door medewerking van onderaannemers.

- De werkzaamheden van bouwpromotor.

- Het organiseren van diensten welke verband houden met coaching, algemene vorming, opleiding en training op het vlak van management en algemeen beheer van ondernemingen,

- De exploitatie van een immobiliënkantoor en woningbureau met inbegrip van tussenkomsten bij contracten in de meest ruime zin van het woord.

- Het uitvoeren van algemene restauratiewerken, algemene ruwbouwwerken, metsel- en betonwerken, arduin- en marmerwerken, timmer- en schrijnwerk zowel in hout, plastiek als metaal, het onder dak zetten van gebouwen en de isolatie tegen vochtigheid, de volledige dakbedekking van gebouwen inclusief koper en zinkwerk, het reinigen van gevels, de uitvoering van thermische en geluidsisolatie, het droogmaken van gebouwen, de dakbedekking en het isoleren tegen vochtigheid, stukadoorswerken, sanitaire installaties en de installatie van centrale verwarming

- Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken. Het reinigen van gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden en het reinigen van het interieur van allerlei gebouwen: kantoren, fabrieken, winkels, scholen, appartementsgebouwen, enz. Onderneming voor het optrekken en afbreken en verhuren van steigers

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Niod Word 11.1

lirtei I 141 F3

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

V bah aa Bel Stat

NEERGELEGD

19. Olo, 2012

G-ITBANK

KOOPHANDEL

KORTRIJK

*iaoazaaa*

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

en werkplatforms. Vervaardiging en de montage van metalen constructiewerken, onderdelen daarvan en gebinten voor de bouw. Het houwen, bewerken en afwerken van bouw- en siersteen en van natuursteen voor gebruik in de bouw, op wegen, als dakbedekking, enz. Het bewerken van door steengroeven geleverde ruwe steen, het slopen van gebouwen en andere bouwwerken. Het ruimen van bouwterreinen, het bouwen van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers. Het draineren van land- en bosbouwgrond. Het plaatsen van vloer- en wandtegels en vloerbedekking van hout of andere materialen. Het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden. Het grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven. Het verlagen van grondwaterpeil en de drainage van bouwterreinen. Het proefboren en het nemen van bodemmonsters ten behoeve van de bouw of voor geofysische, geologische of andere doeleinden. Het uitvoeren van horizontale bo-ringen voor het leggen van kabels en kanalisaties.

- De montage van hangars, loodsen, schuren, silo's enz. voor landbouwdoeleinden, de aanleg van waterdistributienetten en rioleringen, de bouw van speel- en sportterreinen, zwembaden, enz. Het uitvoeren van baggerwerken, aanleg van spoorwegen, wegen, straten, vliegvelden en sportaccomodaties. Onderneming voor het aanbrengen van chape, voor het vlechten van ijzer en aanbrengen van bekis-ting, voor het bouwen van schoorstenen en industriële ovens, voor het bouwen van open haarden, stookplaatsen, sierschouwen, enz. Algemene bouwinstallatie, de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, stores, traliewerk, hekken, geblindeerde deuren enz. in metaal en in andere materialen dan metaal. Het vervoer van stortklare beton al dan niet door de eenheid zelf werd vervaardigd.

- Het toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, enz.). isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen. De isolatie van koelkamers en  pakhuizen. Hei schilderen van markeringen op wegen en parkeerplaatsen, van metalen constructies, van boten en schepen door niet-gespecialiseerde eenheden. Onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien. Onderneming voor het boren en aanleggen van waterputten, graven van mijnschachten, Onderneming voor het bouwen van schoorstenen en industriële ovens. Onderneming voor het uitvoeren van hijs-en hefwerkzaamheden voor rekening van derden. Onderneming voor de installatie van liften en roltrappen, van antennes en bliksemafleiders.. Het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten en van al dan niet verplaatsbare tussenwanden. De bekleding van wanden, plafonds, enz. in metaal. De montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enz.

- De vennootschap mag eveneens waterbouwkundige werken, bijzondere grondwerken, wegenwerken en algemene bouwwerkzaamheden uitvoeren.

- Het uitvoeren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle roerende en onroerende verrichtingen in de meest brede betekenis van de term, dit wil zeggen: de aankoop, de verkoop, het bezitten, het beheren, het ontwikkelen, het verkavelen, huren en verhuren, ruilen, het bouwen of verbouwen, het onderhouden, het inrichten en uitrusten, verbeteren en renoveren valoriseren en het uitbaten onder alle vormen van alle roerende en onroerende goederen.

- Het leasen en in leasing geven van roerende en onroerende goederen.

- Het hypothekeren of in het algemeen bezwaren van onroerende goederen.

- Het uitoefenen van het mandaat van syndicus, rentmeester en het maken van plaatsbeschrijvingen;

- Het verlenen, in opdracht van de eigenaar of de mede-eigenaars, van alle diensten die noodzakelijk zijn

voor het behoorlijk functioneren van gebouwen.

- Het innen van de huur van residentiële en niet-residentiële gebouwen.

- Het schatten en evalueren van onroerende goederen en de opmaak van schattingsverslagen.

- De uitvoering van energie-audits, de werkzaamheden van energiedeskundige A en B.

- De activiteiten van expertadviseur in onrcerende goederen.

- Het uitwerken van bouwprojecten omvattende de aankoop van gronden, het bekomen van bouwvergunningen, het contracteren van aannemers van bouwwer-ken, de coördinatie, de promotie en verkoop hiervan.

- Het oprichten en doen oprichten en het afwerken en doen afwerken van allerlei gebouwen, de aankoop en verkoop van uitrusting en materialen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband daarmee, de verkoop van op te richten of opgerichte gebouwen.

- Optreden als tussenpersoon inzake leningen, financieringen en verzekeringen;

- Het verkopen op krediet.

- Het optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, ondermeer activiteiten als makelaar, de commissiehandel en agentuur zowel op de binnen- als de buitenlandse markt.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie ne-men of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen.

- Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktander-zoek, consulting, promotie en raadgeving, prospectie, marketing, technoconsult, assistentie op gebied van management, engineering en consulting.

Voormelde commerciële activiteiten mogen worden verricht via het internet of anders.

Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat het algemeen beleid, het beleid inzake communicatie en public relations, de organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole, het bepalen van het aan- en verkoopbeleid,

,, Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2012 - Annexes du Moniteur belge ,, het onderhandelen met leveranciers en klanten, het verbeteren en het op punt stellen van de administratieve en

financidle organisatie.

Het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of

onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel ver-band houden.

Het verlenen aan ondernemingen waarin zij deelneemt of aan derden, al dan niet bezoldigd, van aile advies

en bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen- of

financieel beheer.

Het verlenen van bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen, waarbij de vennootschap

mag optreden als vereffenaar van andere vennoot-schappen.

De vennootschap mag zich borg stellen voor derden, aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan,

hypothecaire of andere roerende en onroerende zeker-heden en waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening

van derden, aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van, of die in

rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel staan.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of

vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel

hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat.

Bovenvermelde opsomming Is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op

welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten

en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die on-derworpen zijn aan

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

DUUR

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt E 18.600,00 en is verdeeld in 100 gelijke aandelen zonder

aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, fysieke personen of rechtspersonen, al

dan niet vennoten.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen

toekennen, op de algemene kosten te verhalen, De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal

ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Met-statutaire zaakvoerder

Over de benoeming van een niet-statutair zaakvoerder wordt beslist met een gewone meerderheid.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met

een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Statutaire zaakvoerder

De statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden met eenparig akkoord van de vennoten, met

inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt en zijn afzetting kan slechts

plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerdere zijn, heeft de meest uitgebreide

bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen te stellen en in het

algemeen aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de

vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene

vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerdere zijn, is bevoegd om de vennootschap

te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwan-titatieve

bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet

tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van

zaakvaerder(s) en andere aangestelden van de ven-nootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd

door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht,

onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

JAARVERGADERING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de tweede zaterdag van de maand mei om achttien uur. BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

WINSTBESTEMMING

Jaarlijks wordt van de nettowinst tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voor-stel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de bepalingen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerders.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

ONTBINDING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij treden pas in functie na bevestiging of homologatie door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. Indien geen vereffenaars benoemd worden, zijn de zaakvoerders die op datum van ontbinding van de vennootschap in functie zijn als vereffenaars beschouwd.

Zij beschikken over alle machten genoemd in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene ver-gadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene ver-gadering.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste ver-effeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de ven-nootschap haar zetel heeft.

Die omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uit-keringen vermeldt en die wat nog moet worden vereffend, aangeeft, wordt bij het in artikel 195bis van het Wetboek van vennootschappen bedoelde vereffeningdossier gevoegd.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. De rechtbank kan van de vereffenaar aile dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

Voor elke vereffening wordt ter griffie een dossier bijgehouden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN

Eerste boekjaar en jaarvergadering

1/ Het eerste boekjaar vangt aan op heden en zal eindigen op 31 december 2013.

2/ De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand mei van het jaar 2014.

Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen, inclusief deze opgenomen in onderhavige akte, worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ais gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uit-treksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BENOEMINGEN

NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de verschijners mij, notaris, verzocht te akteren dat benoemd worden tot niet-statutaire zaakvoerder: de heer Nik Vercaigne, voornoemd.

De aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerder verklaart het hem toegekende mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van dit mandaat.

De zaakvoerder alleen optredend is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in recht en tegenover derden.

BEZOLDIGING ZAAKVOERDER

De bezoldiging van de zaakvoerder zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

OVERGANGSREGELING ZAAKVOERDER

là Moore "

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat hij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

COMMISSARIS

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake. VOLMACHTEN

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsioket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Be-lasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de BVBA Lannoo-Hanssens Bedrijfsadvies, met zetel te 8860 Lendelede, Heulsestraat 92, vertegenwoordigd door de heer Stefaan Lannoo.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Gelijktijdige neerlegging van de expeditie van de oprichtingsakte

Peter VERSTRAETE - notaris





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
RESTATE-UNISSI

Adresse
SINT-AMANDSSTRAAT 21 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande