REVENGE KICKBOXING

Association sans but lucratif


Dénomination : REVENGE KICKBOXING
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 832.199.919

Publication

05/01/2011
ÿþ I-Li.ulu MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

III

+iiooases*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemíngsnr : 23Z 9. S ./19

Benaming

(voluit) : REVENGE KICKBOXING

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereninging zonder .Winstoogmerk

Zetel : Jagerstraat 2 bus 11, 8790 Waregem

Onderwerp akte : Oprichtingsakte

Ondergetekenden:

1. Ramdani Fouad, Jagerstraat 2 bus 11, 8790 Waregem, geboren op 20/0811975 te Douar Ouled Boubker, rijksregistemummer 75082032329

2. Arroudi Naima, Jagerstraat 2 bus 11, 8790 Waregem, geboren op 03/09/1982 te Aklim, rijksregister-nummer 82090350229

3. Arroudi Zouhira, Oostpoort 58, 8793 Sint-Eloois-Vijve, geboren op 08/08/1991 te Berkane, rijks-registernummer 91080851845

Verklaren bij deze akte een vereniging zonder vinstoogmerk (vzw) op te richten, overeenkomstig de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 en de Wet van 16 januari 2003 en hun uitvoeringsbesluiten, die rechtspersoonlijkheid verleent aan de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen.

De statuten van deze vereniging worden vastgelegd als volgt:

ARTIKEL 1

De vereniging draagt de naam: Revenge Kickboxing.

ARTIKEL 2

De zetel van de vereniging is gevestigd te Jagersstraat 2 bus 11, 8790 Waregem en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Kortrijk.

ARTIKEL 3

De vzw is opgericht voor onbepaalde duur.

ARTIKEL 4

Het doel van de vereniging Is onderricht en begeleiding geven in vechtsporten met als hoofdsporten Kickboksen en K1. Ook zal de vereniging zicht bezighouden met het organiseren van stages, evenementen, kampioenschappen en andere activiteiten die als doel hebben het populair maken van vechtsporten in het algemeen en dit zonder winstgevend doel.

Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch op slechts bijkomende wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso( r. bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden

Verso : Naam en handtekening.

1b

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 5

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet tenminste drie bedragen. De oprichters zijn de eerste effectieve leden. De vereniging kan effectieve en toegetreden leden tellen. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden en niet aan de toegetreden leden. Toegetreden leden kunnen verplicht worden tot het betalen van een lidgeld en hebben het recht deel te nemen aan alle activiteiten van de vereniging.

Als lid kant tot de vereniging toetreden, ieder natuurlijke of rechtspersoon die door de Raad van Bestuur voorafgaandelijk werd aanvaard. Als toegetreden lid kan tot de vereniging toetreden, ieder natuurlijke of rechtspersoon die door de Raad van Bestuur voorafgaandelijk werd aanvaard. De Raad van Bestuur kan zich bij het nemen van haar beslissingen houden aan de voorschriften, zoals die desgevallend zijn opgenomen in het huishoudelijk reglement. Verzoeken om toelating tot het lidmaatschap dienen aan de Raad van Bestuur te worden gericht. Tegen die beslissing is geen beroep mogelijk.

Alle leden van de vereniging zijn verplicht de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging, alsook de besluiten van haar organen na te leven en de belangen van de vereniging of één van haar organen niet te schaden

Elk lid kan te allen tijde ontslag nemen uit de vereniging mits het opsturen van een e-mail of brief aan de Raad van Bestuur. Leden kunnen slechts worden uitgesloten door de algemene vergadering met een twee derde meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen. De Raad van Bestuur kan elk lid schorsen die de verplichtingen op ernstige wijze schendt en/of die in gebreke blijft zijn financiële en/of administratieve verplichtingen tegenover de vereniging na te komen en/of die de normen van de eer en/of welvoeglijkheid niet naleeft.

ARTIKEL 6

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering met een gewone meerderheid ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit. De akten betreffende de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de algemene vergadering, door vrijwillig ontslag, door het verstrijken van het mandaat (in voorkomend geval), door overlijden of Ingeval van wettelijke onbekwaamheid.

De afzetting door de algemene vergadering wordt beslist bij gewone meerderheid van het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. Het moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de algemene vergadering.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de Raad van Bestuur. Dit ontslag gaat onmiddelijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. In dit geval, moet de Raad van Bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de bestuurder moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 7

De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigd deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de Wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op als eiser en verweerder, in alle gerechtsdingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

De Raad van Bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun bezoldigingen. De Raad van Bestuur oefent zijn bevoegdheden uit als college.

De Raad van Bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig zijn. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking is de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt doorslaggevend.

De Raad van Bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt.

De Raad van Bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één van de bestuurders of aan een andere persoon, die al dan niet lid is van de vereniging. De Raad van Bestuur kan een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris, een penningmeester en elke functie doe voor de goede werking van de vereninging noodzakelijk is, kiezen.

ARTIKEL 8

De Raad van Bestuur zorgt voor de bijeenroeping van de Algemene Vergadering, minstens veertien dagen voor de vergadering. De agenda is in de bijeenroeping vermeld. Op vraag van één vijfde der leden, moet de Algemene Vergadering samengeroepen worden.

Zij moet minstens eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en voor de begroting van het volgend jaar en dit binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar.

De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle leden en wordt voorgezeten door de de voorzitter van de Raad van Bestuur of door de oudste aanwezige bestuurder.

De Algmene Vergadering is gemachtigd tot wijziging van de statuten, tot benoeming en afzetting van de bestuurders, tot goedkeuring van de begroting en van de jaarlijkse rekeningen, tot het uitsluiten van leden en tot de vrijwillige ontbinding van de vereninging. De statutaire vergadering wordt jaarlijks gehouden, in principe de derde vrijdag van de maand april om 20.00u. Bij de jaarlijkse statutaire vergadering worden de rekeningen van het afgelopen jaar in de begroting voor het aan de gang zijnde jaar van de vereniging ter goedkeuring voorgelegd.

Alle leden zijn op gelijke wijze stemgerechtigd. De beslissingen van de Algemene Vergadering worden bij eenvoudige meerderheid der uitgebrachte stemmen genomen behoudens gevallen waarbij de wet of de statuten er anders over beslissen. Om geldig te beslissen omtrent de wijziging van de statuten moet de Algemene Vergadering de bepalingen van de wet van 27 juni 1921 gewijzigd op 2 mei 2002 in acht nemen.

Haar beslissingen worden opgenomen in notulen, ondertekend door twee leden van de Raad van Bestuur en ingeschreven in een bijzonder register dat zonder verplaatsing kan ingezien worden door al wie een wettig belang kan doen blijken. Gelijkluidende verklaarde uittreksels mogen door de Raad van Bestuur afgeleverd worden op gemotiveerd schriftelijk verzoek

ARTIKEL 9

Het eerste boekjaar loopt van oprichtingsdatum tot 31.12.2010. De daaropvolggende boekjaren lopen telkens van 1 januari tot en met 31 december.

ARTIKEL 10

De vereniging kan ten allen tijde ontbonden worden. In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering of bij gebrek daaraan de rechtbank één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheden alsmede de wijze van vereffening.

In geval van ontbinding van de vereniging wordt het netto overblijvend actief, na vereffening van de schulden en het aanzuiveren van de lasten, besteed aan een vereniging met een belangenloze doelstelling.

Alles wat in onderhavige statuten niet uitdrukkelijk werd voorzien, zal worden geregeld volgend de Wet van 27 juni 1921 gewijzigd op 2 mei 2002, haar uitvoeringsbesluiten en hun eventuele latere wijzigingen en aanpassingen.

MOD 2.2

MOD 2.2

uik B - Vervolg

OVERGANSBEPALINGEN

Alle voormelde stichters van de vereniging zijn na de oprichting bijeengekomen in algemene vergadering en beslissen met eenparigheid van stemmen:

1. het aantal bestuurders te bepalen op 3

2. worden aangesteld tot bestuurders ingaand op heden: de heer Ramdani Fouad en de mevrouwen Arroudi Naima en Arroudi Zouhira allen hier aanwezig of vertegenwoordigd zoals gezegd, en die het hen toegekende mandaat verklaren te aanvaarden

De aangeduide bestuurders zijn vervolgens bijeengkomen in Raad van Bestuur en hebben met eenparigheid van stemmen aangeduid als:

1. Voorzitter: Ramdani Fouad

2. Ondervoorzitter: Arroudi Naima

3. Secreatiris/penningmeester: Arroudi Zouhira

De vergadering stelt vervolgens vast dat de statuten goedgekeurd zijn. De vereninging is hierdoor formeel

opgericht. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen na publicatie van onderhavige oprichtingsakte in

de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Aldus opgemaakt en aangenomen met eenparigheid van stemmen op de stichtingsvergadering in 2 exemplaren, waarvan ieder lid een exemplaar ontvangt. Eén exemplaar is bestemd voor het Bestuur van het Belgisch Staatsblad en het laatste exemplaar is bestemd voor het register der beraadslagingen van de Algemene Vergadering.

Gedaan te Waregem op 15 december 2010.

Ramdani Fouad

Voorzitter

Voor uittreksel opgemaakt.

Tegelijk hierbij neergelegd:

- oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

J ." .Voar-bènauden aan hot Belgisch Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
REVENGE KICKBOXING

Adresse
AGERSTRAAT 2, BUS 11 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande