RH MANAGEMENT

Société en commandite simple


Dénomination : RH MANAGEMENT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 563.803.194

Publication

17/10/2014
ÿþMod 2.1

2 111111111,111,1,1111j!11111111

_

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akt

" " (NEERGELEGD

.EUR BELGE ..giiise nuugituailK rwupgictinel

-10- 2( D 3 OKT 20'14

H STAA-SBLAD 14

Gent Afdeling Brugge

DGreifier



MONI

10

BELGIS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : RH Management

Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap Zetel: Pinksterbloemhof 21 8301 Knokke-Heist Onderwerp akte: Oprichting

Uit de oprichtinsgakte dd. 30 september blijkt onder andere het volgende:

1. Verschijning van de partijen

1.De Heer Randy Huyghebaert, geboren te Knokke-Heist op 17/11/1989, nationaal nummer 89.11.17-255.17, identiteitskaartnummer 591-7806536-78, ongehuwd, wonende te 8301 Knokke-Heist, Pinksterbloemhof 21;

2. De stille vennoot

De partijen richten hierbij bij onderhandse akte een vennootschap onder de vorm van gewone commanditaire vennootschap, afgekort Comm.V, op, onder de naam "RH Management", met maatschappelijke zetel gevestigd te 8301 Knokke-Heist, Pinksterbloemhof 21.

2. Vermogen - eigen middelen

De partijen verklaren en erkennen dat een vermogen van 18.600,00 EUR werd ingebracht en volledig volgestort. De volstorting gebeurde bij middel van een som geld van 18.600,00 EUR in speciën zonder verdere niet-geldelijke inbrengen.

3. Inbrengen

A. Inbreng in geld

De inbreng in geld, voor een bedrag van 18.600,00 EUR wordt gedaan door:

1.De Heer Randy Huyghebaert 18.414,00 EUR 99 % 99 aandelen

2. De stille vennoot 186,00 EUR 1 % 1 aandelen

TOTAAL18.600,00 EUR 100% 100 aandelen

B. Verdeling van de participatie in het vermogen van de vennootschap

De partijen verklaren en erkennen dat een kapitaal van 18.600,00 EUR volledig geplaatst is. Het is verdeeld in

honderd aandelen, zonder nominale waarde. Het kapitaal is volgestort.

4. Beherende vennoot Stille vennoot

De Heer Randy Huyghebaert neemt deel aan de oprichting van de vennootschap als beherende vennoot voor de duur van de vennootschap.

0563803

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

5. Overname verbintenissen

De partijen verklaren bij het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen en verkoopsovereenkomsten overneemt die voor de rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 augustus 2014.

STATUTEN

De partijen verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt:

1. Naam - Duur - Zetel Doel

Artikel 1: Naam

De vermootschap is opgericht onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap onder de naam "RH Management".

Artikel 2: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden. De artikelen 39, 50 en 43 W.Venn. betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschap zijn niet van toepassing. Behoudens door de Rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 3: Zetel

De vennootschap is gevestigd te 8301 Knokke-Heist, Pinksterbloemhof 21

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder.

Artikel 4: Doel

De vennootschap heeft als doel:

CHet kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, verbouwen, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen alsook de bemiddeling erbij.

DHet nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen alsook de bemiddeling erbij.

OHet beheren van onroerende goederen of irnmobillënmaatschappijen, de promotie en leasing inzake onroerende goederen, dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

DHet waarnemen en uitoefenen van alle bestuursopdrachten in andere vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in andere ondernemingen.

DDe vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, burgerlijke, financiële, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen doen, die haar het best lijken om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie hiervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

DZij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken. Ze kan ook deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, overeenkomstig de van kracht zijnde wetgeving en de van toepassing zijnde beroepsnormen.

2. Vermogen van de vennootschap

Artikel 5: Vermogen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het vermogen van de vennootschap bedraagt 18.600,00 EUR. Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde. De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in een daartoe bestemd register dat word bijgehouden op de zetel van de vennootschap.

Artikel 6: Overdracht van een aandeel

Een aandeel in de vennootschap van een beherend vennoot mag, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met goedvinden van 4/5 van de stemmen.Een aandeel in de vennootschap van een stille vennoot daarentegen moet eerst aangeboden worden aan de beherende vennoten, die gedurende een termijn van één maand van een voorkooprecht genieten. Oefenen zij dit niet uit, dan kan het aandeel vrij overgedragen worden of overgaan aan een stille vennoot, aan zijn echtgenoot of erfgenamen in de rechte lijn. In andere gevallen zijn 4/5 van de stemmen vereist. Bij weigering, zijn de weigerende vennoten zelf verplicht het aandeel in te kopen. De overgang of overdracht gebeurt bij toepassing van het artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.De verkoopprijs van het aandeel is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke aan overeenstemming tussen de partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een deskundige. De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld.

3. Bestuur

Artikel 7: Benoeming - Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders die geen stille vennoot mag zijn. Tot zaakvoerder-beherende vennoot wordt voor de duur van de vennootschap benoemd de heer Randy Huyghebaert, voornoemd. Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden.Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om gewichtige redenen door een besluit van de vergadering mits een bijzondere meerderheid van 4/5 van de stemmen.

Artikel 8: Vergoeding

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

Reis- en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap, worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten.

Artikel 9: Bestuur en vertegenwoordiging

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de Algemene vergadering bevoegd is.De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.Indien er meerdere zaakvoerders benoemd zijn, dan dient elke beslissing met éénparigheid van stemmen te gebeuren. Indien er onenigheid is, dan wordt de beslissing genomen door de beherende vennoten-zaakvoerders met gewone meerderheid van stemmen.Indien de vennootschap slechts één beherende vennoot telt, dan heeft deze de doorslaggevende stem en de mogelijkheid om alleen de beslissing te nemen.

Artikel 10: Volmacht

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap annstellen Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks rechtshandelingen zijn geoorloofd. Aan een stille vennoot mag geen volmacht worden gegeven.

Artikel 11: Beherende en stille vennoten

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap. De stille vennoten staan in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

4. Toezicht

Artikel 12; Benoeming en bevoegdheid

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen in de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

5. Algemene vergadering

Artikel 13: Dag, uur en plaats - oproeping

De Algemene Vergadering wordt ieder jaar bijeengeroepen op 20 juni om 15 u, zelfs indien deze dag een zon-of feestdag is.Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. De vergaderingen van de vennoten worden gehouden in de zetel van de vennootschap. De oproeping gebeurt bij aangetekende brie toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering.

Artikel 14: Bevoegdheid van de Algemene vergadering

Zij is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van:

- de vaststelling van de jaarrekening indien deze nood7ekelijk is;

- de bestemming van de beschikbare winst;

- de wijziging van de statuten;

- de benoeming en het ontslag van de zaakvoerder, de vaststelling van zijn

salaris, het instellen van een vennootschapsvordering tegen hem en het

verlenen van kwijting.

Artikel 15: Besluitvorming notulen

Elk aandeel geeft recht op één stem. In de Algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen; bij wijziging van de statuten evenwel, is een bijzondere meerderheid van 4/5 van de stemmen vereist. Van elke Algemene vergadering worden notulen opgemaakt,

6.. Inventaris - Jaarrekening Winstverdeling - Verliezen

Artikel 16: Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening indien deze noodzakelijk is.

Artikel 17: Bestemming van de winst - verliezen

Het batig saldo van de resultatenrekening, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. De vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de verdere bestemming van dit saldo van de winst. Zo kan zij besluiten dit geheel of gedeeltelijk te reserveren. De eventuele verliezen zullen gedragen worden door de beherende vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit. De stille vennoten staan slechts in ten belope van hun inbreng. Zij kunnen door derden worden verplicht de hen uitgekeerde rente en dividenden terug te betalen, indien zij niet genomen zijn uit de werkelijke winst van de vennootschap.. Is er in dat geval bedrog, kwade trouw of grove nalatigheid van de zaakvoerder-beherende vennoot, dan kan de stille vennoot hem vervolgen tot betaling van wat hij heeft moeten teruggeven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

, Voor-" behouden ' aan het Belgisch Staatsblad

, 7. Ontbinding - Vereffening

Artikel 18: Vereffenaars

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 182, 183 en 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 19: Overlijden van de vennoot

Ingeval van overlijden van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in voortkomend geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap zullen laten vertegenwoordigen. Wanneer de blote eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel ingevolge overlijden toebehoort aan twee onderscheiden personen, komt het stemrecht op de gewone, de buitengewone of bijzondere algemene vergadering, toe aan de vruchtgebruiker. De blote eigenaar heeft evenwel steeds het recht de algemene vergadering bij te wonen en heeft louter een adviserende stem.. Dit alles in acht genomen de bepalingen opgenomen in artikel 6.

8. Keuze van de woonplaats

Artikel 20

Aile vennoten en zaakvoerders wier woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot éénendertig december tweeduizend en vijftien. De eerste Algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend en zestien.

De Heer Randy Huyghebaert wordt aangeduid als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap in het kader van huidige en toekomstige bestuursmandaten in andere vennootschappen. Dit mandaat onbepaald in de tijd, van heden tot aan wijziging of herroeping. In dat geval zal een opvolger dienen benoemd te worden.

Als bijzonder volmachthouder wordt aangesteld Centum bv ovve CVBA, Zeerobbenlaan 16, 8301 Knokke-Heist of elke andere door hem aangewezen persoon, aan wie de macht wordt verleend om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de BTW, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de sociale kas en alle andere instanties.

Aile partijen hebben onderhandse overeenkomst, opgemaakt in zoveel exemplaren als er partijen zijn, ondertekend.

Knokke-Heist, 30 september 2014

RANDY HUYGHEBAERT

Beherende Vennoot





Op de laatste blz. van 1,11_( B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/01/2015
ÿþ klos 2.1

L.~1i1ç"~R~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







MONITEUR BEL

f 9 -01 2015

Ondernemingsnr : 0563.803194 Benaming

(voluit) : RH Management

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel ; Pinksterbloemhof 21 8301 Knokke-Heist

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK ZETEL

Bij eenvoudige beslissing heeft de zaakvoerder, Dhr. Randy Huyghebaert, heden 5 januari 2015, het volgende bepaald:

Met ingang van heden wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst naar ijzerstraat 44, 8301 Knokke-Heist

Opgemaakt te Knokke-Heist, 5 januari 2015

Randy Huyghebaert,

Zaakvoerder

Voo

behou

aan 1

Belgl:

Staatst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

LGISCH STAATSI..AC Gent AfdáÎiffiet~r,s

~ ~ g8Q

De -griffier

~-----._ __

NEERGELEGD Griffie Rechtbank Koophandel

08 JAN 2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~º%

Coordonnées
RH MANAGEMENT

Adresse
PINKSTERBLOEMHOF 21 8301 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8301
Localité : Heist-Aan-Zee
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande