RHODESGOED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RHODESGOED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 562.930.986

Publication

26/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

24-09-2014

Griffie

*14308562*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0562930986

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

RHODESGOED

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op

22 september 2014 dat een vennootschap werd opgericht met volgende gegevens:

Oprichters:

1. De heer DEGEZELLE Wim André Marcel, geboren te Izegem op 11 juni 1970, niet gehuwd, wonende te 8870 Izegem, Rhodesstraat 2.

2. Mevrouw DONCK Hilde Agnès Mauricette, geboren te Izegem op 28 januari 1973, feitelijk

gescheiden van de heer CALLEBERT Koen Jaak Myriam, geboren te Izegem op 17 juni 1964,

wonende te 8870 Izegem, Rhodesstraat 2.

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Benaming:  RHODESGOED  .

Zetel: Rhodesstraat 2 te 8870 Izegem.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of als

tussenpersoon:

1. Het bedrijven van alle horeca-activiteiten, het uitbaten en beheren van hotel, restaurant, bar, club, tearoom, drankgelegenheid, taverne (snack-café), cafetaria, feestzalen, de detailverkoop van voedingswaren, de verhuur van zalen en alle hierop aansluitende producten en activiteiten, kortom het verstrekken van alle diensten welke ressorteren onder de benaming horeca.

2. De groot- en kleinhandel in deze artikelen en alle daarmee verband houdende voorwerpen en activiteiten de aan- en verkoop, de studie, de fabricage, de in-, uit- en doorvoer van dezelfde artikelen.

3. De inrichting, uitbating en organisatie van traiteurdienst, de organisatie van banketten, feestelijkheden, dans- en amusementsavonden, de verhuring van feestzalen en tenten.

4. Het verhuur van zalen en discotheken met randapparatuur, de verhuring en exploitatie van audio en visuele apparatuur.

5. De productie, de bereiding, de groot- en kleinhandel, de import en export, de thuisbezorging en eventueel serveren van alle mogelijke warme en koude eetwaren, gerechten, alcoholische en niet-alcoholische dranken, ijs, gebak, confiserie, vlees- en viswaren, rookwaren alsmede alle verrichtingen die rechtstreek en onrechtstreeks met de voeding verband houden.

6. Het verzorgen van alle catering.

7. Het inrichten van allerhande evenementen, zoals culinaire manifestaties, theater, poppenkast, openluchtfestivals, discobar, karaoke en allerlei klank-geluid- en lichtspelen, alsmede alle muziekexploitaties en de verhuur van alle daarmee verband houdende materialen in de meest uitgebreide zin.

8. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van haar roerend patrimonium.

9. Alle verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van het eigen

Onderwerp akte :

Oprichting - Vaststelling van de statuten - Benoeming van de zaakvoerders

Rhodesstraat 2 8870 Izegem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

onroerend patrimonium, en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle daden van beheer en bestuur, waaronder de aankoop, verkoop, verhuring, zelf in huur nemen, vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ruilen van alle onroerende goederen, de oprichting van gebouwen en onroerende goederen, de renovatie, de verbouwing, de herinrichting van alle gebouwen in de ruimste zin.

10. Het beheer van haar roerend of onroerend vermogen. De vennootschap mag onder meer onroerende goederen of onroerende rechten verwerven, laten oprichten, laten opschikken of uitrusten en ombouwen.

11. De vennootschap mag onder meer alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel en daartoe noodzakelijk, nuttig of op enige wijze bevorderend kunnen zijn.

12. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn en deelnemen in andere ondernemingen, vennootschappen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, zowel in binnen- als buitenland, mits een en ander minstens onrechtstreeks verband houdt met het maatschappelijk doel.

13. De vennootschap kan optreden als bestuurder, directielid, zaakvoerder, beheerder of vereffenaar van andere vennootschappen; zij mag zich borg stellen voor derden, zowel aandeelhouders als zaakvoerders of andere derden (natuurlijke personen of rechtspersonen), en aan dezelfde personen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, het alles mits dit niet in strijd is met wettelijke beperkingen die hierop zouden gesteld worden.

14. De algemene vergadering kan, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, het maatschappelijk doel wijzigen of uitbreiden.

15. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. Duur: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

Bedrag van het kapitaal: vijftigduizend euro (50.000,00 EUR), volledig volgestort in geld. Ondergetekende Notaris bevestigt dat de storting is gebeurd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, bij BNP Paribas Fortis.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enige zaakvoerder, hetzij door meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten.

Machten: Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Gewone algemene vergadering: Ieder jaar, op de laatste zaterdag van de maand mei om twintig uur (20u00), op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris die al dan niet vennoot is of hun stem schriftelijk uitbrengen. Te dien einde, zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resoluties vermelden, die de vennoten zullen kunnen goedkeuren of verwerpen.

Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers- aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuivere resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden: Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt. Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de gewone algemene vergadering, die dient te handelen in overeenstemming met het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Vereffeningsaldo: De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Het na vereffening overblijvende saldo zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen. Alle aandelen hebben gelijke rechten, tot het pro-rata van hun volstorting. Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2015.

2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

3. De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. De oprichters verklaren in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van

vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sinds de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming zaakvoerders: De heer DEGEZELLE Wim en mevrouw DONCK Hilde, beiden voornoemd, zijn benoemd als niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur.

Volmacht:

De oprichters stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde persoon aan als bijzondere gevolmachtigde, die afzonderlijk kan optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de volmacht verleend wordt om alle formaliteiten op het gebied van inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen evenals bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren tegenover de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, namelijk aan:

1. alle medewerkers van de burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ACCOFISC KORTRIJK , met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 24 bus 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister, ondernemingsnummer BTW BE 0882.598.644.

2. alle medewerkers, en in het bijzonder mevrouw Sabine Holvoet, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  LUMINAD , met zetel te 8560 Wevelgem, Hoge Voetweg 14, ingeschreven in het rechtspersonenregister, onder nemingsnummer BTW BE 0822.321.062.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd:

Expeditie akte dd. 22 september 2014.

24/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111,111,1110111111



NEERGELEGD

- 3 FES. 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL

GWIie afd. KORTRIJK

u

Ondernemingsnr : 0562.930.986

Benaming

(voluit) : Rhodesgoed

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Rhodesstraat 2 te 8870 Izegern

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verbetering publicatie oprichting: ontslag en benoeming zaakvoerder

De aandeelhouders beslissen met éénparigheid van stemmen, ter verbetering van de gepubliceerde oprichting van de vennootschap Rhodesgoed BVBA, op datum van 24/09/2014, gepubliceerd in het Belgisch: Staatsblad op datum van 26109)2014, het ontslag van de zaakvoerders Dhr. Wim Degezelle en Mevr, Hilde? Donck te aanvaarden, vanaf oprichting, zijnde 2410912014.

1n hun vervanging keuren de aandeelhouders de benoeming van zaakvoerder Ferro-Tech BVBA, BE 0463.441.056, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Dhr. Wim Degezelle, goed, met ingang, vanaf 24/09/2014.

Ferra-Tech BVBA

BE 0463.441.056

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

Dhr. Wim Degezelle

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 23.06.2016 16204-0112-014

Coordonnées
RHODESGOED

Adresse
RHODESSTRAAT 2 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande