RIAS BAIXAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RIAS BAIXAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.520.785

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 27.06.2014 14235-0007-015
04/02/2014
ÿþRechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8020 Oostkamp, Ravenbosstraat, 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGINGEN - COORDINATIE STATUTEN-VOLMACHTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester François-Xavier WILLEMS, notaris met standplaats te Brugge, op 23 december 2013, met volgend registratierelaas : "Geboekt te Brugge Registratie 4 bevoegd voor registratie op 24 DEC. 2013, vijf bladen, een verzending. Boek 234, blad 39, vak 20. Ontvangen : vijftig euro (E 50,00). De e.a. inspecteur ai. adviseur a.i. (getekend) Kurt VAN LOO." :

EERSTE BESLISSING: VERSLAG VAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan op 8 december 2013 over de inbreng in geld en de inbreng in natura, de kapitaalverhoging en het aantal van de tegen de inbreng in geld uit te geven aandelen, in voorkomend geval met een uitgiftepremie van de tegen de Inbreng in geld uit te geven aandelen.

TWEEDE BESLISSING: VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 15 december 2013, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA "VAN CAUTER -- SAEYS & CO, bedrijfsrevisorenkantoor", te 9300 Aalst, Gentse Steenweg, 55, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA "J. DEGRYSE - Bedrijfsrevisor", met als vaste vertegenwoordiger de Heer J. Degryse, luiden letterlijk als volgt:

"7. CONCLUSIES

Ondergetekende, de Burg. BVBA Van Cauter  Saeys & C° met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Gentse steenweg 55 vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J. Degryse -- bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de heer J. Degryse -- zaakvoerder, werd aangesteld door de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid RIAS BAIXAS om overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag op te maken n.a.v. de inbreng in natura van 121 aandelen van de Franse SA FYTOSAN zoals hierboven beschreven.

Op basis van de ons voorgelegde documenten en in aanmerking nemend de toegepaste waardering en het door ons toegepast nazicht, kunnen we besluiten dat:

a. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng In natura.

b. de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

c. dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 536 aandelen van de BVBA Rias Baixas zonder vermelding van een nominale waarde met een totale waarde van ¬ 800.192,03 verhoogd met een uitgiftepremie van ¬ 579.207,97.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet uit bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

DERDE BESLISSING: EERSTE KAPITAALVERHOGING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

[;1 ti-j~~ Ili

MONITEUR

2 8 -01-

BE GISCH ST

B E~~RG GDTER GRIFFIE VAN DE RECHTBANKVAN KOOPHANDEL TE

2014RUGGE(AFDEJ (NGPRUG0E)

ATSBLA r 1 II

Griffie

Ondernemingsnr : 0479.520.785

Benaming

(voluit) (verkort) :

RIAS BAIXAS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten bedrage van achthonderdduizend honderd tweeënnegentig euro drie cent (¬ 800.192,03), om het te brengen van één miljoen honderd achttienduizend zeshonderd euro (¬ 1.118.600,00) op één miljoen negenhonderd achttienduizend zevenhonderd tweeënnegentig euro drie cent (¬ 1.918.792,03), door creatie van vijfhonderd zesendertig (536) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van hetzelfde type en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen.

Deze nieuwe aandelen worden toegekend, volledig volgestort zijnde, aan de enige vennoot ter vergoeding van zijn inbreng van honderd eenentwintig (121) aandelen van de Franse SA FYTOSAN aan pari, bedrag te verhogen met een uitgiftepremie bepaald op vijfhonderd negenenzeventigduizend tweehonderd en zeven euro zevenennegentig cent (¬ 579207,97).

VIERDE BESLISSING: VERWEZENLIJKING VAN DE EERSTE KAPITAALVERHOGING

De enige vennoot verklaart, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, volledige kennis te hebben van de statuten van de vennootschap en inbreng te doen van volgende goederen

Beschrijving

Honderd eenentwintig (121) aandelen van voormelde naamloze vennootschap naar Frans recht "FYTOSAN".

Voorwaarden van inbreng

1. De inbrenger verklaart en waarborgt eigenaar te zijn van de hierboven beschreven goederen.

2. De vennootschap zat vanaf heden beschikken over de eigendom en het genot van de ingebrachte aandelen.

3. De vennootschap verklaart volledig kennis te hebben van de ingebrachte goederen en verlangt geen verdere omschrijving hieromtrent. Een gedetailleerde beschrijving met waardebepaling bevindt zich in bovenvermeld verslag van de bedrijfsrevisor, dat met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal zal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

4. De vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van voormelde naamloze vennootschap naar Frans recht.

5. De inbrenger verklaart dat de ingebrachte goederen niet in pand werden gegeven.

6. De inbrenger verklaart dat huidige inbreng zal gemeld worden aan voormelde naamloze vennootschap naar Frans recht met het oog op de publiciteit van huidige inbreng en opdat de nodige vermeldingen zouden kunnen opgenomen worden in haar aandelenregister.

Vergoeding van de inbreng

Als vergoeding van de aldus gedane inbreng wordt aan de enige vennoot, die aanvaardt, toegekend, vijfhonderd zesendertig (536) nieuwe aandelen, volledig volgestort, zonder vermelding van nominale waarde, van hetzelfde type en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen.

VIJFDE BESLISSING: TWEEDE KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten bedrage van vijfhonderd negenenzeventigduizend tweehonderd en zeven euro zevenennegentig cent (¬ 579.207,97), om het te brengen van één miljoen negenhonderd achttienduizend zevenhonderd tweeënnegentig euro drie cent (¬ 1.918.792,03), op twee miljoen vierhonderd achtennegentigduizend euro (¬ 2.498.000,00) zonder creatie van nieuwe aandelen, door inlijving van de uitgiftepremie van vijfhonderd negenenzeventigduizend tweehonderd en zeven euro zevenennegentig cent (¬ 579.207,97).

ZESDE BESLISSING: DERDE KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen (WIB), het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde zesennegentigduizend negenhonderd negentien euro drieënvijftig cent (¬ 96.919,53) om het van twee miljoen vierhonderd achtennegentigduizend euro (¬ 2.498.000,00) te brengen op twee miljoen vijfhonderd vierennegentigduizend negenhonderd negentien euro drieënvijftig cent (¬ 2.594.919,53) zonder creatie van nieuwe aandelen, aangezien op de kapitaalverhoging enkel wordt ingeschreven door de bestaande vennoten, alle vennoten strikt proportioneel inschrijven op de kapitaalverhoging in verhouding met hun bestaande aandeelrechten in de vennootschap, er geen aandelen zonder stemrecht bestaan, en de kapitaalverhoging onmiddellijk volledig worden volgestort, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat vaat onder het regime van artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen (WIB).

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door een inbreng in geld door de enige vennoot.

ZEVENDE BESLISSING: VERWEZENLIJKING VAN DE DERDE KAPITAALVERHOGING

a) Tussenkomst  Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

De enige vennoot, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

De inschrijver verklaart en de leden van de vergadering erkennen dat de geheelheid van het kapitaal, aldus onderschreven, volledig volgestort is, door storting van een bedrag van zesennegentigduizend negenhonderd negentien euro drieënvijftig cent (¬ 96.919,53) op een bijzondere rekening nummer BE31 7450 7068 2555, geopend op naam van de vennootschap, zoals blijkt uit het attest afgeleverd door KBC BANK op 19 december 2013 en dat aan ondergetekende notaris overhandigd werd.

b) Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng, worden geen nieuwe aandelen gecreëerd, aangezien op de

kapitaalverhoging enkel wordt ingeschreven door de bestaande vennoten, aile vennoten strikt proportioneel

inschrijven op de kapitaalverhoging in verhouding met hun bestaande aandeelrechten in de vennootschap, er geen aandelen zonder stemrecht bestaan, en de kapitaalverhoging onmiddellijk volledig worden volgestort c) Dividendenpolitiek in de toekomst

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen (WIB), en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf (5) voorbije boekjaren.

ACHTSTE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE 3 KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhogingen daadwerkelijk verwezenlijkt werden en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op TWEE MILJOEN VIJFHONDERD VIERENNEGENTIGDUIZEND NEGENHONDERD NEGENTIEN EURO DRIEËNVIJFTIG CENT (¬ 2.594.919,53), vertegenwoordigd door duizend tweehonderd zesentachtig (1.286) aandelen op naam zonder nominale waarde, die elk één/duizend tweehonderd zesentachtigste (1/1.286ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

NEGENDE BESLISSING: WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5 : Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEE MILJOEN VIJFHONDERD VIERENNEGENTIGDUIZEND NEGENHONDERD NEGENTIEN EURO DRIEËN-VIJFTIG CENT (¬ 2.594.919,53).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend tweehonderd zesentachtig (1.286) aandelen op naam zonder nominale waarde, die elk één/duizend tweehonderd zesentachtigste (1/1.286ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

TIENDE BESLISSING: VOLMACHT COORDINATIE

De algemene vergadering geeft opdracht aan de ondergetekende notaris om de coördinatie van de statuten uit te werken en te ondertekenen in overeenstemming met wat voorgaat.

ELFDE BESLISSING: VOLMACHT AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

STEMMING

Alle beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

KOSTEN

De comparanten verklaren dat de kosten, uitgaven, BTW en andere lasten die voortvloeien uit onderhavige statutenwijziging, door de vennootschap worden gedragen.

VOOR ONTLEDEND UITREKSEL

F.-X. WILLEMS Notaris

Terzelfder tijd neergelegd : - afschrift van de akte.

- verslag van het bestuurdorgaan dd. 8 december 2013. - verslag van de bedrijfsrevisor dd. 15 december 2013.

-

gecoördineerde statuten.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

22/10/2013 : BGA019344
27/06/2013 : BGA019344
25/07/2012 : BGA019344
01/07/2011 : BGA019344
10/06/2009 : BGA019344
24/06/2008 : BGA019344
26/02/2008 : BGA019344
02/07/2007 : BGA019344
04/09/2006 : BGA019344
04/07/2005 : BGA019344
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 08.07.2015 15286-0085-015
27/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

in de bidagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. ván Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEEHGELEUD

4/Q4~r~UR Griffie Rechtbank Koophandel

g~CG~c 0 8 JUL 2015EC C ~~~~ Z© 1~' ~

~~S Gent Af~~ Brugge

~$/1AI,9b,,ter De grif fler

Ondernemingsnr : 0479.520.785

Benaming (voluit) : Rias Baixas

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ravenbosstraat 10, 8020 Oostkamp, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Benoeming bijkomende zaakvoerder

Tekst :

Uit het verslag van de bijzonder algemene vergadering dd 01 juli 2015 blijkt:

dat Mevr. Melissa Hellebuyck, wonende te 8020 Oostkamp, Ravenbosstraat 10, benoemt wordt tot bijkomende zaakvoerder en dit vanaf heden.

Peter Vercaemst

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

19/02/2003 : BGA019344

Coordonnées
RIAS BAIXAS

Adresse
RAVENBOSSTRAAT 10 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande