RIDAFOL

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : RIDAFOL
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 545.785.445

Publication

14/02/2014
ÿþRechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Cockstraat 26A, 8840 Staden

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Artikel 1: De handelsnaam van de onderneming heet voluit "Ridafol" en heeft als vennootschapsvorm "Vennootschap onder Firma".

Artikel 2: De zetel van de onderneming is gevestigd per adres: Cockstraat 26A, 8840 Staden.

Artikel 3: De VOF hierna genoemd onderneming bestaat uit 3 vennoten zijn de natuurlijke personen hierna genoemde bestuurders, met name:

Verbrugghe Rik

Cockstraat 26A

8840 Staden

Geboortedatum + plaats: 27/09/1965 te Roeselare

Burgerlijke staat: Feitelijk gescheiden

Stojanovski Oliver

Vijfwegenstraat 72

8800 Roeselare

Geboortedatum + plaats: 15/07/1982 te Stip (Macedonië)

Burgerlijke staat: Ongehuwd

Angelov Dafin

Vijfwegenstraat 72

8800 Roeselare

Geboortedatum + plaats: 7/12/1984 te MKD (Bulgarije)

Burgerlijke staat: Ongehuwd

Artikel 4: De onderneming wordt opgericht voor onbepaalde duur en neemt aanvang op 25 januari 2014.

Artikel 5:De genoemde bestuurders zijn als volgt aansprakelijk voor de geleden verliezen leidend tot eventueel bankroet van de onderneming: De heer Verbrugghe Rik (52%), De heer Stojanovski Oliver (24%) en De heer Angelov Dafin (24%). Deze percentage werden vastgesteld naar aanleiding van het ingebrachte persoonlijke kapitaal bij aanvang van de rechtspersoon. De onderneming kan worden ontbonden bij onderlinge` overeenkomst of in geval van twist door een aangetekend schrijven aan de medebestuurder. De neerlegging van de boeken gebeurt bij de handelsrechtbank van leper en de opname van de goederen gebeurt door: aanstelling van een curator.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam sn hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mad Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~G~q6AMK

{ 5 FER. 202 4

a~Grii fie pe~

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort)

545785445

Ridafol

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 6:De bestuurder Verbrugghe Rik brengt een persoonlijk kapitaal in van 520,00 euro volstort voor 31 januari 2014, de bestuurders Stojanovski en Dafin brengen elk 240,00 euro persoonlijk kapitaal in. Het gestorte persoonlijk kapitaal kan enkel uit de onderneming worden onttrokken wanneer kan worden aangetoond dat de onderneming een gezonde financiële balans kan voorleggen waaruit blijkt dat alle werkingskosten kunnen gedragen worden door de onderneming. De verdere persoonlijke inbreng van de bestuurders bestaat uit arbeid.

Artikel 7:Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december. De inventaris wordt opgemaakt op 31 december van het lopende boekjaar.

Artikel 8:Bij winstdeelname wordt op de jaarvergadering uitgemaakt of de winst wordt gedeponeerd in de onderneming of als de winst wordt uitgekeerd aan de bestuurders. Elke bestuurder ontvangt respectievelijk 52% (Verbrugghe Rik), 24% (Angelov Dafin) en 24% (Oliver Stojanovski) van de te verdelen winst. Bij verlies wordt op de jaarvergadering bepaald welke kapitaalsverhoging door de drie bestuurders moet worden volstort. De kapitaalsverhoging gebeurt uiterlijk 2 maanden na de jaarvergadering.

Artikel 9:De jaarvergadering gaat door de laatste vrijdag van de maand juni om 17.00 uur op de administratieve zetel van de onderneming per adres Cockstraat 26a, 8840 Staden.

Artikel 10:Aile drie de bestuurders treden op als bedrijfsleider en hebben elk een bevoegdheid van de reeds hierboven vooropgestelde 52% voor de heer Verbrugghe, 24% voor de heer Dafin en 24% voor de heer Stojanovski. Wanneer een bestuurder door ziekte, ongeval of werkonbekwaamheid zijn functie tijdelijk of permanent niet meer kan uitoefenen dan krijgen de medebestuurders 100% beslissingsrecht en dragen zij 100% machtigingen.

Artikel 11:Zonder onderlinge overeenkomst mag elke bestuurder wekelijks gezamenlijke facturen indienen met een maximale som ten bedrage van 250 euro. Bij aankoop van een investeringsgoed heeft de bestuurder de mogelijkheid een bestelling te plaatsen wanneer deze gehandtekend is door de medebestuurders. Bij hoogdringende herstelling of breuk aan materieel en bij niet hoedanigheid van de medebestuurders om de bestelbon-volmacht te ondertekenen wordt de toelating verleend de herstelling uit te voeren mits de totale kostprijs van de herstelling 20% van de nieuwwaarde van het te herstellen materieel niet overschrijdt.

Wanneer de herstelprijs de 20% overschrijdt en er kan aangetoond worden dat de herstelling hoogdringend is omwille van tijdsdruk of kan leiden tot bedrijfsverliezen dan kan de bestuurder zelfstandig beslissen het materieel toch te herstellen of over te gaan tot de aankoop van eenzelfde product.

Artikel 12:Bij onderlinge overeenkomst of bij overlijden van één van de vennoten beslissen de overblijvende vennoten al dan niet de VOF om te vormen tot een eenmanszaak of om met twee vennoten het voortbestaan van de VOF te garanderen.

ln het geval van overlijden van een bestuurder moeten de medebestuurders hierbij aan de familie een uitkering van de le rang of bij overlijden van 1e rangfamilie de 2de rangfamilie een uitkering volbrengen gelijkgesteld aan de percentages van 52% voor de heer Verbrugghe, 24% voor de heer Dafin en 24% voor de heer Stojanovski van de inventariswaarde vastgesteld op datum van de kennisname van het overlijden. Met hierbij eventueel de kosten voor het ontbinden van de onderneming in acht genomen. Bij overlijden van de le rang en de 2de rang worden de medevennoten elk 50% eigenaar van de vennootschap.

Artikel 13:1-let doel van de onderneming bestaat uit volgende activiteiten:

-Het vervoer voor rekening van derden en voor eigen rekening, alsmede de handel in de door haar

vervoerde waren. Dit vervoer zal plaats hebben bij middel van allerhande vervoermiddelen, hetzij ter land, ter

zee of in de lucht.

-Slopen van het skelet van gebouwen.

-Slopen van onroerende goederen die geen betrekking hebben op de stevigheid en de weerstand van het

bouwwerk.

-Uitvoeren van kraanwerken.

-Ruimen van bouwterreinen.

-Plaatsen, verkopen of verhuren van containers en ander afbraakmateriaal.

-Afvoer, vervoer en storten van alle daarmede betrokken materialen en grondstoffen, waaronder asbest.

-Aanleggen van opritten en terrassen en andere gelijkaardige werkzaamheden.

-Aanleggen en onderhouden van tuinen en parken

-De vennootschap mag daarenboven alle handelingen van commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële aard uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het doel van de vennootschap.

-De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel 14: alle betuurders zijn elk aansprakelijk voor eigen gemaakte beroepsfouten en dragen verantwoordelijkheid betreffende eventuele fouten door hen persoonlijk gemaakt bij het uitvoeren van beroepswerkzaamheden.

4

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Teneinde de formaliteiten bij het ondernemingsloket, BTW-administratie edm te vervullen benoemt de zaakvoerder als lasthebber de BVBA Boekhoudingskantoor Claeys BVBA, Kraaiveldstraat 108, 8980 Passendale.

Deze akte werd opgemaakt te Staden op datum van 25 januari 2014.

Verbrugghe Rik, bestuurder

Stojanovski Oliver, bestuurder

Dafin Angelov, bestuurder

Tegelijk hierbij neergelegd: oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
RIDAFOL

Adresse
COCKSTRAAT 26A 8840 STADEN

Code postal : 8840
Localité : STADEN
Commune : STADEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande