RIGOLE-MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RIGOLE-MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.052.923

Publication

22/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 12.11.2013, NGL 17.01.2014 14010-0297-014
22/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 07.11.2014, NGL 12.12.2014 14691-0259-014
28/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0844.052.923

Benaming

(voluit) : R1GOLE-MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Darmstraat 13 te 8531 Harelbeke-Bavikhove

(volledig adres)

Onderwerp akte : Doelwijziging

Uit een akte verleden notaris Kurt Vuylsteke, te Kuume, op 1 december 2014, ter registratie aangeboden op het bevoegd registratiekantoor te Kortrijk, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Rigole-Management" te 8531 Harelbeke-Hulste, Darmstraat 13, volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT -- DOELWIJZIGING

De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de zaakvoerder inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging, en van de staat van actief en passief die niet meer dan drie maand voordien werd opgemaakt.

De vergadering aanvaardt het verslag van de zaakvoerder en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap te wijzigen en uit te breiden, en dit door vervanging van artikel 3 van de statuten, door de volgende tekst:

"- Het uitvoeren van, het organiseren van en het ter beschikking stellen van vliegtuig- en helikoptervluchten en piloten door o.a.:

- Het vervoeren van personen of goederen door de lucht per vliegtuig of per helikopter, al dan niet volgens een vaste dienstregeling;

- Het uitvoeren van taxivluchten per vliegtuig of per helikopter;

- Het uitvoeren van rondvluchten, luchtdopen en initiatievluchten;

- Het uitvoeren van publiciteitsvluchten;

- Het huren en verhuren van vliegtuigen of helikopters met of zonder piloot;

- Het kopen en verkopen van vliegtuigen en helikopters.

- Alle activiteiten van groot- en kleinhandel, import en export van alle soorten goederen, die betrekking hebben op de verhuur van vliegtuigen en helikopters met of zonder piloot. Het produceren, vervaardigen of laten vervaardigen, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen, producten, materialen, materieel en diensten die verband houden met haar doel.

- Het uitvoeren van herstelwerkzaamheden en onderhoud aan vliegtuigen en helikopters en aan hun onderdelen.

- De aan- en verkoop van materialen uit faillissementen en openbare verkopen.

- Het verstrekken van advies aan de organisatie van sport- of andere evenementen; het zelf organiseren van sport- of andere evenementen en het beheer ervan; de promotie van sport- of andere evenementen, als zelfstandige activiteit of voor rekening van derden; overige ondersteunende diensten bij sport- of andere manifestaties; het verlenen van begeleiding, opleiding, technische en financiële steun aan sportbeoefenaars en bij sport- of andere evenementen; het organiseren van cursussen, workshops, infosessies, beurzen, etc. met betrekking tot sport, sport- of andere evenementen; het promoten van sport en basiseducatie door middel van sportkampen, themakampen, sportdagen, tornooien en evenementen; het kopen, verkopen, huren en verhuren van alle artikelen met betrekking tot sport en sport- of andere evenementen.

- Het tussenkomen bij de onderhandeling van sponsordossiers; het verlenen van advies en het opstellen van sponsor- en merchandisingdossiers; het aanbieden van verschillende sponsomiogelijkheden, zoals reclamepanelen, advertenties etc.; het uitgeven, verspreiden en beheren van alle informatie verbonden aan sport, sport- en andere evenementen o.a, door het uitgeven van tijdschriften en folders, het beheer van elektronische informatie via internet, etc.; de samenwerking met alle andere verenigingen, sponsoren en sympathisanten.

- De vennootschap kan voor het organiseren van sportwedstrijden of evenementen alle daartoe geschikte ______________

ee benodigde roerende .en onroerende. goederee verwerven,.hetzij.kosteloos_ of ten bezwarende-titel, ,huren of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

I iiÀtU1II 15498* i

MONITEJR BEL(,r.

2 0 -01- 2015 BELGISCH STAATSBLAD

«muge

een~ a*. ireene4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-;h

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

middels iedere overeenkomst het ge-bruiksrecht verwerven; een eigen infrastructuur opbouwen, inrichten en exploiteren; giften, sponsorgelden, schenkingen en andere gelden ontvangen en hierover beschikken.

- Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

- Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

- Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties.

- Het optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

- Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, valoriseren, huren, verhuren, onderverhuren of in pand nemen, maar ook eventueel verkopen van alle roerende en onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

- Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten.

- Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

- Elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en alle adviesverlening aan bedrijven, personen en vennootschappen.

De vennootschap zal in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband niet haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

TWEEDE BESLUIT :

De vergadering besluit in artikel 25 van de statuten de wettelijke mogelijkheid van de ontbinding en vereffening in één akte te voorzien door toevoeging in fine van dit artikel van de volgende tekst:

"Een ontbinding en vereffening in één akte kan plaatsvinden indien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe."

DERDE BESLUIT:

De vergadering besluit een artikel 30 in de statuten toe te voegen inzake samenloop, hetwelk luidt als volgt:

"Alle vorderingen die bestaan tussen de vennoten en/of de zaakvoerders enerzijds en de vennootschap anderzijds maken het voorwerp uit van nettingovereenkomsten, zoals voorzien in de wet van 15 december 2004 betreffende financiële zekerheden en houdende diverse fiscale bepalingen inzake zakelijke zekerheidsovereenkomsten en leningen met betrekking tot financiële instrumenten, en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuldvergelijking."

VIERDE BESLUIT :

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

Voor analytisch uittreksel

Notaris Kurt Vuylsteke, te Kuurre

Bijlagen : gecoördineerde statuten + expeditie akte + verslag zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hotr_ij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/03/2012
ÿþ4

Ondernemingsnr : Q $4~Cr p , ~/Z3

Benaming

(voluit) : RIGOLE-MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Darmstraat 13 te 8531 Harelbeke-Bavikhove

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - Statuten - Verklaringen - Benoemingen

Uittreksel uit een akte verleden notaris Kurt Vuylsteke, te Kuume, op 24 februari 2012, ter registratie neergelegd op het bevoegd registratiekantoor te Kortlijk.

1.A. Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

1.B. Naam : RIGOLE-MANAGEMENT

2. Zetel : Darmstraat 13 te 8531 Harelbeke-Bavikhove

3, Duur : onbepaalde tijd

4. Nauwkeurige opgave van de identiteit van de oprichters :

1/ De heer RIGOLE Kurt Michel Alice, geboren te Harelbeke op drie januari negentienhonderd

tweeënzeventig (rijksregister nummer 72.01.03 221-44), echtgenoot van mevrouw TACK Valerie, hierna

genoemd, wonende te 8531 Harelbeke-Bavikhove, Darmstraat 13.

2/ Mevrouw TACK Valerie Diana Gislena, ge-'bo-'ren te Deinze op vier mei negentienhonderd zeven-

enzeventig (rijksregister nummer 770504 270-01), echtgenote van de voomoemde heer Kurt Rigole, wonende

te 8531 Harelbeke-Bavikhove, Darmstraat 13

5.A. Bedrag van het maatschappelijk kapitaal : achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00)

5.B. Gestorte bedrag : zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00)

6. Samenstelling van het kapitaal : volledig in geld

7. Begin en einde van het boekjaar:

Één oktober  dertig september

Eerste boekjaar : vierentwintig febnaari tweeduizendentwaaif dertig september tweeduizendendertien

8. Bepalingen betreffende

A. Aanleggen van reserves en de verdeling van de winst :

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

B. De verdeling van het na vereffening overblijvend saldo

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

9.A. Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden:

De heer Kurt Rigole, wonende te 8531 Harelbeke-Bavikhove, Darmstraat 13, is benoemd tot niet- statutaire zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Lu k B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

Luikfó

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iaosals"

be

B

5t,

fl

NEERGELEGD

21, 02, 2012

RECH fè KOOPHANDEL KORTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerder verklaart het toegekend mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat.

De/iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

9.B. Omvang van hun bevoegdheid en wijze waarop zij deze uitoefenen.

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Vertegenwoordigingsbevoegdh eid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In geval van een college van zaakvoerders vertegenwoordigt het college de vennootschap in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet

tegenwerpelijk aan of door derden. .

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerders) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

10. Aanwijzing van de commissarissen ; geen

11. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

-Elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en aile adviesverlening aan bedrijven, personen en vennootschappen.

-Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en deicredereven-ichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

-Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

-Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties.

-Het aankopen en verkopen van onroerende goederen.

-Het optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

-Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, In de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

-Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

-Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten.

-Het verstrekken van advies aan de organisatie van sport- of andere evenementen; het zelf organiseren van sportevenementen en het beheer ervan; de promotie van sportevenementen, als zelfstandige activiteit of voor rekening van derden; overige ondersteunende diensten bij sportmanifestaties; het verlenen van begeleiding, opleiding, technische en financiële steun aan sportbeoefenaars en bij sportevenementen; het organiseren van cursussen, workshops, infosessies, beurzen, etc. met betrekking tot sport en sportevenementen; het promoten van sport en basiseducatie door middel van sportkampen, themakampen, sportdagen, tornooien en evenementen; het kopen, verkopen, huren en verhuren van alle artikelen met betrekking tot sport en sportevenementen.

-Het tussenkomen bij de onderhandeling van sponsordossiers; het verlenen van advies en het opstellen van sponsor- en merchandisingdossiers; het aanbieden van verschillende sponsormogelijkheden zoals reclamepanelen, advertenties etc.; het uitgeven, verspreiden en beheren van alle informatie verbonden aan sport en sportevenementen, o.a. door het uitgeven van tijdschriften en folders, het beheer van elektronische informatie via internet, etc.; de samenwerking met alle andere sportverenigingen, sponsoren en sympathisanten.

De vennootschap kan voor het organiseren van sportwedstrijden of  evenementen alle daartoe geschikte en benodigde roerende en onroerende goederen verwerven, hetzij kosteloos of ten bezwarende titel, huren of middels iedere overeenkomst het gebruiksrecht verwerven; een eigen infrastructuur opbouwen, inrichten en exploiteren; giften, sponsorgelden, schenkingen en andere gelden ontvangen en hierover beschikken.

Voor-.

l hóûdén

aan het

Belgisch Staatsblad

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan in België of in het buitenland voor' eigen rekening of voor deze van derden, tot het verwerven, vervreemden, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, huren en verhuren van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

De vennootschap mag zowel in het binnen- als in het buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard evenals alle handelsverrichtingen stellen, die van aard zijn de verwezenlijking van het doel geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België ais in het buitenland.

12.A. Plaats, dag en uurvan de jaarvergadering van de vennoten :

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de tweede vrijdag van de maand maart om tien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden,

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

12.B. Voorwaarden van toelating : geen

12.C. Voorwaarden uitoefening stemrecht : geen

Voor analytisch uittreksel

Opgemaakt door notaris Kurt Vuylsteke.

-expeditie oprichtingsakte





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 07.12.2015, NGL 08.01.2016 16015-0061-014
25/04/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 10.03.2017, NGL 19.04.2017 17096-0111-015

Coordonnées
RIGOLE-MANAGEMENT

Adresse
DARMSTRAAT 13 8531 BAVIKHOVE

Code postal : 8531
Localité : Bavikhove
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande