RIK CRIVITS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RIK CRIVITS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 476.283.460

Publication

15/07/2014
ÿþ Mat Woal 111

man In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ONITEUR

BELGE NEERGELEGD

2014 'ATSBLA Griffie Rechtbank Koophandel

3A re 2014





Gent Afdeling Brugge

De griffier

1111(11I1311j1119111

-

Ondernemingsnr : 0476.283.460 Benaming

(voluit) : RIK CRIVITS

(verkort):

08 .J7_

BELGISCH STA

II

Rechtsvorm: BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

BEENHOUWERSSTRAAT 106, 8000 BRUGGE, BELGIE VENNOOTSCHAP - STATUTENWIJZIGING - KAPITAALSVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Francis Moeykens met zetel te Brugge (Sint-Kruis) van drieëntwintig juni tweeduizend veertien, ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RIK CRIVITS", met zetel te 8000 Brugge, Beenhouwersstraat 106, volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING  KENNISNAME D1VIDENDENUITKERING

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 16 juni 2014 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten betope van een miljoen honderd en zesenzeventigduizend achthonderd achtentachtig euro negenentachtig cent (E 1.176.888,89), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij honderd en zeventienduizend zeshonderd achtentachtig euro negenentachtig cent (¬ 117.688,89), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

Dit dividenden werd toegekend aan de enige aandeelhouder.

Deze dividenden werden betaalbaar gesteld op 16 juni 2014, door boeking op rekening-cotsrant van de enige vennoot.

TWEEDE E1ESLISSING  VOORAFGAANDE VERSLAGGEVING IN KADER INBRENG IN NATURA

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan op 3 juni 2014, en de heer Ruben Van Impe, opgemaakt op 19 juni 2014, die handelen over de hierna beschreven inbreng in natura; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in nature luiden als volgt: "8, CONCLUSIES

Het onderzoek dat ondergetekende, Van Impe Ruben, bedrijfsrevisor overeenkomstig de bepalingen van het artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen heeft uitgevoerd naar aanleiding van de voorgenomen inbreng in nature van BV OW BVBA "RIK CRIVITS" laat volgende conclusies toe:

1.de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren middels een inbreng in natura van de' rekening courant van Dhr. Rik Crivits ten belope van 1.059.200,00 EUR;

2.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Het weze vermeid dat de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding;

3.de beschrijving van de in te brengen rekening courant beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid. Wij doen geen uitspraak over het rechtmatig en billijk karakter van de verrichting.

4.de toegepaste methoden van waardering zijn, in het geheel genomen en onder normale omstandigheden, bedrijfseconomisch verantwoord, en leiden tot een inbrengprijs van 1.059.200,00 EUR. Deze waarde stemt overeen met de als tegenprestatie te verstrekken vergoeding.

5.de als tegenprestatie te verstrekken vergoeding bestaande in totaliteit uit 440 aandelen.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat de vennoot van de vennootschap zijn reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoert, zijnde de geplande kapitaalverhoging.

Ondergetekende kan ter zake verklaren dat de bestanddelen, deel uitmakend van de hiervoor beschreven overdracht, naar economische maatstaven werden gewaardeerd.

Dit wettelijk verslag werd opgesteld ingevolge het artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van een kapitaalsverhoging via inbreng in nature en mag voor geen andere doeleinden worden gebruikt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp akte:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het revisoraal verslag dient samen met het bijzonder verslag van de zaakvoerder te worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering die over de kapitaalverhoging zal beslissen. Beide documenten dienen binnen de vijftien dagen na de beslissing van de algemene vergadering te worden neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De bekendmaking geschiedt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad in de vorm van een mededeling.

Opgemaakt te Brugge, 19 juni 2014,

Van lmpe Ruben"

De enige vennoot erkent immers een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te West-Vlaanderen, zetel Brugge, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

DERDE BESLISSING  KAPITAALVERHOGING

a) Kapitaalverhoging confer artikel 537 W1B

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen een miljoen negenenvijftigduizend tweehonderd euro (¬ 1.059.200,00) om het te brengen van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) op een miljoen honderd en negenduizend tweehonderd euro (¬ 1.109.200,00), door inbreng van gelden voortvloeiend uit een eerder uitgekeerd bruto-dividend ten bedrage van een miljoen honderd zesenzeventigduizend achthonderd achtentachtig euro negenentachtig cent (¬ 1.176.888,89), onder aftrek van tien procent (10%) roerende voorheffing, en dit in twee fasen:

I. Beslissing.

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met een miljoen negenenvijftigduizend tweehonderd euro (¬ 1.059.200,00) om het te brengen van vijftigduizend euro (¬ 60.000,00) op een miljoen honderd en negenduizend tweehonderd euro (¬ 1,109.200,00), door inbreng in natura van één of meerdere rekeningcouranten gecreëerd door uitkering van voormeld tussentijds bruto-dividend.

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van vierhonderd veertig (440) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van tweeduizend vierhonderd en zeven euro zevenentwintig cent (¬ 2.407,27) per aandeel, welke som zal geboekt worden als kapitaal, hetzij in totaal: een miljoen negenenvijftigduizend tweehonderd euro (¬ 1.059.200,00).

Ieder nieuw aandeel zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100%).

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 637 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

IL Inbreng.

Is alhier tussengekomen

- de heer Rik Crivits, wonende te 8000 Brugge, Beenhouwersstraat 106, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten een miljoen negenenvijftigduizend tweehonderd euro (¬ 1.059.200,00), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijferevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag;

De inbrenger verduidelijkt nogmaals dat voormeld ingeboekt credit-saldo van de door hem aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen tengevolge van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 16 juni 2014.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

IV. Vergoeding voor de inbreng.

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden vierhonderd veertig (440) nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden ais de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze vierhonderd veertig (440) nieuwe  volledig volstortte - aandelen, worden toegewezen aan de heer Rik Crivits en zijn genummerd 101 tot en met 540, als vergoeding voor de gedane inbreng;

V. Vaststelling kapitaalverhoging,

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk

werd verhoogd tot een miljoen honderd en negenduizend tweehonderd euro (¬ 1.109.200,00).

b) Wijziging van artikel 6 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten.

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om het artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen

'Het maatschappelijk kapitaal bedraagt een miljoen honderd en negenduizend tweehonderd euro (¬ 1.109.200,00), vertegenwoordigd door vijfhonderd veertig (540) aandelen, zonder nominale waarde en met een fractiewaarde van één/vijfhonderd veertigste (1/540ste) van het maatschappelijk kapitaal.'

VIERDE BESLISSING  VERLENGING BOEKJAAR  AANPASSING DATUM ALGEMENE VERGADERING

De enige vennoot beslist het lopend boekjaar te verlengen tot dertig september tweeduizend en veertien. De enige vennoot beslist dat het boekjaar voortaan zal lopen van een oktober tot dertig september daaropvolgend.

o. 0

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

-As gevolg hiervan zal artikel 26 eerste zin van de statuten voortaan luiden:

"Het boekjaar begint op een oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar."

De enige vennoot beslist gelet op de verlenging van het boekjaar dat de algemene vergadering in het jaar '

2014 zal doorgaan op de derde zaterdag van december om veertien uur en dat in de toekomst de jaarlijkse

algemene vergadering voortaan steeds zal doorgaan op de derde zaterdag van december om veertien uur.

Als gevolg hiervan zal artikel 13 eerste zin van de statuten voortaan luiden als volgt:

"De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van december om veertien uur "

Voor beredeneerd uittreksel opgemaakt door geassocieerd notaris Annelies Vanquathem met zetel te

Brugge (Sint-Kruis) op 2710612014

Bijlagen:

-Afschrift akte

- verslag revisor

- Verslag zaakvoerder

- Gecoördineerde statuten



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik ji vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

26/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.08.2013, GGK 04.02.2014, NGL 24.02.2014 14047-0145-018
21/01/2013 : ME. - JAARREKENING 31.08.2012, GGK 02.01.2013, NGL 17.01.2013 13010-0115-018
28/11/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*izisa,ss"

aL1ÈERGi<1.Edo KOOPHANOf~1.1iá R~C~~BAN~vAN t.~ gruçtde~ BRUGGE. (A#dë~ ~ e0\i a

GriffiiE;:r,

Ondernemingsnr : 0476.283.460

Benaming

(voluit) : RIK CRIVITS

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8000 Brugge, Beenhouwersstraat 106

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - kapitaalvermindering

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Francis Moeykens te Brugge op 5 november 2012, geregistreerd te Brugge, tweede registratiekantoor, twee bladen, geen verzendingen op 14 november 2012 boek 272 blad 97 vak 5, ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR) (get.) P. BAILLEUL, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten ' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RIK CRIVITS, met zetel fe Beenhouwersstraat 106, 8000 Brugge, volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist het maatschappelijk kapi-itaal, in toepassing van artikel 316 en 317 van het Wetbcek van vennootschap te verminderen met een bedrag van DRIEHONDERD VIJFENTWiNTIGDUIZENO (¬ 325.000,00), om het te brengen van driehonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 375.000,00) op vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) en zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aange-gekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit,

TWEEDE BESLISSING.

Oe vergadering stelt vast en verzoe-'kt mij, nota-iris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van driehonderd vijfentwintigduizend (¬ 325.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vijftigduizend (¬ 50.000,00).

DERDE BESLISSING.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen, beslist de vergadering artikel 5 der statuten te vervangen door volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijftigduizend (¬ 50.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100,00) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen."

Voor beredeneerd uittreksel opgemaakt door geassocieerd notaris Annelies Vanquathem te Brugge

bijlage:

- afschrift van de akte

- coördinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 31.08.2011, GGK 22.12.2011, NGL 04.01.2012 12001-0551-018
17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 31.08.2010, GGK 29.12.2010, NGL 05.01.2011 11003-0506-018
24/02/2010 : ME. - JAARREKENING 31.08.2009, GGK 10.02.2010, NGL 19.02.2010 10048-0109-018
06/05/2009 : BGT000812
13/02/2009 : BGT000812
19/02/2008 : BGT000812
20/02/2007 : BGT000812
18/01/2006 : BGT000812
28/01/2005 : BGT000812
29/01/2004 : BGT000812
10/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 27.01.2016, NGL 08.02.2016 16040-0553-014

Coordonnées
RIK CRIVITS

Adresse
BEENHOUWERSSTRAAT 106 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande