RIK VULSTEKE INDUSTRIAL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RIK VULSTEKE INDUSTRIAL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 430.124.724

Publication

14/07/2014
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111q1111M11111111



Vont.- I Il

hehoude

aan het

E3elgiscP

Staatsbla

Griffie Rcohtbanir Kophandel

Ondernerningsnr : 0430.124.724

Benaming

(voluit) : RIK VULSTEKE INDUSTRIAL NV

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 8480 lchtegem, Ringlaan 55 (volledig adres)

Onderwerp akte statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Eveline De Vlieger, te Ichtegem op 30 juni 2014 dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap RIK VULSTEKE INDUSTRIAL NV, met zetel te 8480 lchtegem, Ringlaan 55, volgende beslissingen genomen heeft

Besluiten

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen

Eerste beslissing.

De vergadering beslist conform artikel 537 van het wetboek van inkomstenbelasting een tussentijds dividend' uit te keren van bruto vijfhonderd duizend euro (600.000,00 E), waarop 10% roerende voorheffing verschuldigd', is, hetzij vijftigduizend euro (50.000,00 ¬ ).

Tweede beslissing.

I. Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders, aanwezig zoals hierboven gezegd, verklaren een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

- het verslag opgesteld door de heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, van 24 juni 2014, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen door de bestuurders aangesteld.

De conclusies van het verslag van de heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor aangesteld door het bestuursorgaan, worden hierna letterlijk weergegeven

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV RIK VULSTEKE INDUSTRIAL, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de aandeelhouders van de NV RIK VULSTEKE INDUSTRIAL zullen verkregen hebben, mits goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van een' tussentijds dividend van netto 450.000,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 450.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het: uitkeren van het beschreven tussentijds dividend en van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering' bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2.090 aandelen van de NV RIK VULSTEKE INDUSTRIAL, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV RIK VULSTEKE INDUSTRIAL en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 24 juni 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het verslag opgesteld door de bestuurders op 24 juni 2014, overeenkomstig artikel 602 van het genoemde wetboek. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Il. Kapitaalverhoging

1. Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen om het van éénenzestig duizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (61.973,38 E) op vijfhonderd en elf duizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (511.973,38 E) door inbreng van een netto dividendvordering van vierhonderd vijftig duizend euro (450.000,00 E).

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van 2.090 nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, aile aandelen zullen een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

2. De uitgifteprijs van de nieuwe aandelen bedraagt tweehonderd en vijftien euro éénendertig cent (215,31 E) per aandeel en ligt hoger dan de fractiewaarde van de bestaande aandelen. Het verschil vormt het agio of de uitgiftepremie. De inbrengwaarde stemt overeen met het aantal en met de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

3. De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt in twee fasen:

- in de eerste fase wordt het kapitaal verhoogd met 2.090 aandelen met een fractiewaarde van de bestaande aandelen, zijnde vierentwintig euro negenenzeventig cent (24,79 E) of samen éénenvietig duizend achthonderd en elf euro tien cent (51.811,10 E), te onderschrijven aan de globale uitgifteprijs van vierhonderd vijftig duizend euro (450.000,00 E).. Het verschil tussen de globale uitgifteprijs en het bedrag van de kapitaalverhoging, namelijk vierhonderd vijftig duizend euro (450.000,00 E) en éénenvijftigduizend achthonderd en elf euro tien cent (51.811,10 E), zijnde driehonderd achtenegentig duizend honderd achtentachtig euro negentig cent (398.188,90 zal geboekt worden op een onbeschikbare rekening uitgiftepremies.

- in tweede fase wordt het kapitaal verhoogd door incorporatie van de uitgiftepremie van driehonderdachtennegentig duizend honderd achtentachtig euro negentig cent (398.186,90 ¬ ) zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten genieten als de bestaande aandelen en aile aandelen zullen een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

4. verwezenlijking van de inbreng

Zijn tussengekomen de aandeelhouders de heer Hendrik VULSTEKE, die verklaart zijn dividendvordering ten belope van tweehonderd negenentwintig duizend vijfhonderd euro (229.500,00 E) waarvoor hem 1.066 aandelen worden toegekend, in de vennootschap in te brengen, en mevrouw Claudine BUYSSE, die verklaart haar dividendvordering ten belope van tweehonderd twintig duizend vijfhonderd euro (220.500,00 E) waarvoor haar 1.024 aandelen worden toegekend, in de vennootschap in te brengen, nadat zij hebben verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten ais van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

5. Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten

en tussenkomst, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op vijfhonderd en elf

duizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (511.973,38 ¬ ) wordt gebracht en is

vertegenwoordigd door 4.590 identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

Derde beslissing : omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam.

De vergadering beslist de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

Vierde beslissing wijziging van artikel 5 en 8 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten.

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen:

" Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderd en elf duizend negenhonderd drieënzeventig euro

achtendertig cent (511.973,38 E).

Het wordt vertegenwoordigd door 4.590 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder 1 /4.590ste

van het kapitaal vertegenwoordigen."

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om artikel 8 van de statuten als volgt te wijzigen

"Aile aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van

die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht

zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht,

gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen

van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen."

Vijfde beslissing : Toekenning van bevoegdheden aan de bestuurders.

De vergadering verleent de bestuurders aile bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren.

Zesde beslissing. Volmacht voor coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan de notaris volmacht om over te gaan tot coördinatie van de statuten.

Voor eensluidend uittreksel

Eveline De Vlieger, geassocieerd notaris

Worden tegelijk hiermede neergelegd:

uitgifte van het proces-verbaal

verslag van het bestuursorgaan en de bedrijfsrevisor

Voor- - codrdinatie van de statuten.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/01/2014 : OOA006885
07/01/2015 : OOA006885
01/02/2013 : OOA006885
27/12/2012 : OOA006885
03/02/2012 : OOA006885
06/01/2011 : OOA006885
01/12/2010 : OOA006885
09/02/2010 : OOA006885
30/01/2009 : OOA006885
03/12/2007 : OOA006885
29/01/2007 : OOA006885
05/01/2006 : OOA006885
20/06/2005 : OOA006885
05/01/2005 : OOA006885
19/12/2003 : OOA006885
17/01/2003 : OOA006885
19/12/2001 : OOA006885
09/09/1999 : TO065022
08/01/1999 : TO065022
24/07/1997 : TO65022
01/01/1988 : TO65022

Coordonnées
RIK VULSTEKE INDUSTRIAL

Adresse
RINGLAAN 55 8480 ICHTEGEM

Code postal : 8480
Localité : ICHTEGEM
Commune : ICHTEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande