RINCO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RINCO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 462.391.476

Publication

30/01/2014
ÿþHad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEU

R SELi > RGELEGD TER GREFFIE VAN DE

I

RECHTBANKVAN KOOPHANDEL TE 2O1 BRUGGE(AFt1ELING8134GGE)

0 7 JAN. Og

TAAt1 i .Cr:p ; e griffier,

Griffie

23 -0

ELGISCH S

1 lIIIIu1~uw~~uiNiiu~xu~~u

V 190 0265

beh

aa

Bel

Stat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0462.391.476

Benaming

(voluit) : RINCO

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Natiënlaan 215 te 8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging -

Uit een akte verleden voor geassocieerd notarisThomas Dusselier te Knokke-Heist op X} december tweeduizend en dertien, geregistreerd te Knokke-Heist op dertig december tweeduizend en dertien, drie bladen, één renvooien, reg. 6, boek 144, blad 21, vak 10, blijkt dat de algemene vergadering volgende beslissing heeft genomen

EEERSTE BESLISSING

Vaststelling van de belaste reserves

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die door de algemene vergadering van de Vennootschap de dato 19 juni 2012 werd goedgekeurd, tweehonderd drieënvijftigduizend zeventig euro negenendertig cent (¬ 263.070,39) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 2011.

TWEEDE BESLISSING

Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

De vergadering verklaart dat bij beslissing van de bijzonder algemene vergadering van 4 december 2013 werd beslist om dividenden uit te keren in toepassing van art. 537, le lid WIB92 mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van vennootschappen tweehonderd drieënvijftigduizend zevenenzestig euro drieëntwintig cent (¬ 253.067,23), De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de aandeelhouders een schuldvordering heeft op de vennootschap ten betope van zijn deel in het tussentijdse dividend.

Elk van de aandeelhouders afzonderlijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

DERDE BESLISSING

Kapitaalverhoging door inbreng in natura

Verslaggeving

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van', het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de; toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Alle aandeelhouders verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen, Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren. Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 6 december 2013 opgesteld door de heer Vincent Koopman, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8300 Knokke-Heist, 't Walletje 18, luiden letterlijk als volgt:

"6. Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de inbrenggenietende vennootschap NV RINCO bestaat uit' de rekening " Ontvangen voorschotten op kapitaal" ad EUR 227.760,51 door de respectievelijke aandeelhouders pro rata van hun aandeelhouderschap. Deze schuld jegens de aandeelhouders vloeit voort uit; de beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 4 december 2013 tot uitkering van een tussentijds dividend in het kader van artikel 537 Wetboek van inkomstenbelastingen, waarbij elke', aandeelhouder er zich toe heeft verbonden om zijn dividendrecht integraal aan te wenden voor de volstorting van de kapitaalverhoging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De inbreng wordt gewaardeerd tegen nominale waarde van de schuld. Als vergoeding zullen de intekenaars, pro rata hun inbreng, nieuwe aandelen ontvangen die uitgegeven warden tegen het boekhoudkundig pari berekend volgens de laatst goedgekeurde jaarrekening, gecorrigeerd voor de kapitaalvermindering in augustus 2013, of EUR 342,50.

Als enige tegenprestatie voor de beschreven inbreng als volstorting van de kapitaalverhoging ad EUR 227,760,51 zal de inbrenggenietende vennootschap 665 aandelen uitgeven die deelgerechtigd zijn in het resultaat vanaf hun creatie en met dezelfde karakteristieken als de bestaande deelbewijzen.

Tengevolge van deze inbreng bedraagt het maatschappelijk kapitaal EUR 1.160.470,00, volledig volgestort, vertegenwoordigd door 5.769 nominatieve aandelen zonder nominale waarde, met elk een gelijk 1/5.769ste van het kapitaal en van het eigen vermogen als onderliggende waarde.

Op basis van het gedane nazicht van de voorgenomen verrichting betreffende de kapitaalverhoging door inbreng in natura zoals beschreven in dit verslag, ben ik van mening dat:

"de controlewerkzaamheden werden uitgevoerd in overeenstemming met de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, waarbij het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van roerende voorheffing van 10% (art 537 WiB);

«de beschrijving van de inbreng in natura, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde verhoogd met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Beslissing

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde tweehonderd zevenentwintigduizend zevenhonderd zestig euro éénenvijftig cent (¬ 227.760,51) om het van negenhonderd tweeëndertigduizend zevenhonderd en negen euro negenenveertig cent (¬ 932.709,49) te brengen op één miljoen honderd zestigduizend vierhonderd zeventig euro (¬ 1.160.470,00) te brengen door de uitgifte van zeshonderd vijfenzestig (665) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de aandeelhouders van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

VIERDE BESLISSING

Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tussenkomst inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, alle aandeelhouders, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de Vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor,

Na deze uiteenzetting verklaren aile aandeelhouders, negentig procent (90%) van deze schuldvordering íten belope van tweehonderd zevenentwintigduizend zevenhonderd zestig euro éénenvijftig cent (¬ 227.760,51) in de Vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan alle aandeelhouders, die aanvaarden, de zeshonderd vijfenzestig (665) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend en wel als volgt

- aan de heer RUEBENS Paul aandeelhouder sub 1 : 1 aandeel;

- aan de heer RUEBENS Rik aandeelhouder sub 2: 664 aandelen;

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag hij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

VIJFDE BESLISSING

Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van tweehonderd zevenentwintigduizend zevenhonderd zestig euro éénenvijftig cent (¬ 227.760,51) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op één

L_ %oor-

bphoutl aan het Belgisch

Staatsblad

miljoen honderd zestigduizend vierhonderd zeventig euro (¬ 1.160.470,00), vertegenwoordigd door vijfduizend

zevenhonderd negenenzestig (5.769) aandelen zonder vermelding van waarde.

ZEDDE BESLISSING

Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die

voorafgaat, beslist de vergadering artikel van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5.  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen honderd zestigduizend vierhonderd zeventig euro (¬

1.160.470,00).

Het is vertegenwoordigd door vijfduizend zevenhonderd negenenzestig (5.769) aandelen, zonder nominale

waarde, die ieder één/vijfduizend zevenhonderd negenenzestigste van het kapitaal vertegenwoordigen "

ZEVENDE BESLISSING

Volmacht coordinatie

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de Vennootschap op te stelten, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ACHTSTE EN LAATSTE BESLISSING

Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen,

waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse

dividend waarvan hiervoor sprake.

------------voor eensluidende analytisch uittreksel--

Worden hierbij tegelijk neergelegd

- expeditie van de akte

- verslag van de zaakvoerder

verslag van de bedrijfsrevisor

- gecoordineerde statuten

(getekend) geassocieerd notaris Thomas Dusselier











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 28.08.2013 13473-0535-014
26/06/2013
ÿþ Mae Word 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111111111111111111

V beh

aa

Be Star

Aík.1-1(gEkECi) ke. ~r~iEEl,

RECHMqNl< f"tOOriePl~L.t

BRUGGÉ (AfCartg Brur~-~

00:

.- ~,

li 4 btj Grittié

Ondernemingsnr : 0462.391.476

Benaming

(voluit) : RINCO

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : NATIENLAAN 215, 8300 KNOKKE-HEIST

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER

UITTREKSEL UIT HET VERSLAG VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP 06/06/2013 OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Met eenparigheid van stemmen wordt het ontslag van dhr. RUEBENS Paul --zoals benoemd tijdens de jaarvergadering d.d.16 juni 2009, gepubliceerd in de Bijsagen van het Belgisch Staatsblad 2009-06-301 0092538 - aanvaard; dit ingaand op 1 juli 2013. Hem wordt alvast kwijting verleend voor de uitoefening van zijn mandaat over het lopende boekjaar 2013 tot 1 juli 2013.

Er wordt niet voorzien in zijn vervanging.

RUEBENS Rik

GEDELEGEERD BESTUURDER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

10/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 09.08.2012 12393-0150-014
20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 18.07.2011 11300-0022-016
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 23.06.2010 10201-0065-016
08/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.06.2009, NGL 06.07.2009 09350-0372-017
25/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.06.2008, NGL 24.07.2008 08446-0148-017
02/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 17.07.2007, NGL 30.07.2007 07485-0357-015
30/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 20.06.2006, NGL 29.06.2006 06341-0811-015
04/08/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 21.06.2005, NGL 01.08.2005 05621-0033-015
24/12/2004 : BG094741
12/07/2004 : BG094741
02/10/2003 : BG094741
29/07/2003 : BG094741
22/10/2002 : BG094741
31/07/2002 : BG094741
01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.09.2015, NGL 29.09.2015 15604-0237-026
23/08/2001 : GE187665
21/08/2001 : GE187665

Coordonnées
RINCO

Adresse
NATIENLAAN 215 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande