ROBINSON HOUSE

Divers


Dénomination : ROBINSON HOUSE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 466.587.717

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.05.2014, NGL 17.07.2014 14309-0358-008
24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.05.2013, NGL 23.07.2013 13330-0550-009
14/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.05.2012, NGL 10.08.2012 12396-0114-009
30/08/2011
ÿþu

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod 2.1

iu

i

i

i

i

II

I

Ondernemingsnr : 0466.587.717 Benaming

(voluit) : Robinson House

Rechtsvoren : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap

Zetel : Golfstraat 26, B-8620 Nieuwpoort

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

Uit de notulen van de algemene vergadering van 07/05/2011 blijkt dat de Comm. VA Botafogo, voorheen Comm. VA Fragena, met vaste vertegenwoordiger Pollet Raphaël, vanaf 01/01/2009 benoemd werd tot bijkomend bestuurder van de vennootschap. De benoeming liep tot 31/12/2015. Er wordt beslist om het; mandaat te verlengen tot de algemene vergadering van 2017.

Pollet Raphaël

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011- Annexes du Moniteur belge

iu

*11132244*

ve

beha aa' Bel Staa

~ n,"

~~~:~f" ,,~`~ f

R ~~

~~~ ; etil

!J "

21/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.05.2011, NGL 17.06.2011 11169-0329-009
02/02/2011
ÿþMO 2

1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0466.587.717

Benaming

(voluit) ROBINSON HOUSE

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap

Zetel : 8620 Nieuwpoort, Golfstraat 26

Onderwerp akte : Buitengewone Algemene Vergadering

UITTREKSEL uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Jo Vileyn te Nieuwpoort op 21 december 2010', waaruit blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aan-deelhouders van de burgerlijke' vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap ROBINSON HOUSE, met maatschappelijke' zetel te 8620 Nieuwpoort, Golfstraat 26 (ondememingsnummer 0466.587.717) onder meer volgende besluiten heeft genomen:

1. Aanpassing van de statuten aan de zetelverplaatsing.

2. Wijziging, uitbreiding en herformulering van het doel door vervanging van de huidige tekst van artikel drie' van de statuten door de tekst hierna:

ARTIKEL 3  Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met! derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en in het bijzonder:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het; algemeen, alle verrichtingen die recht-streeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op' productief maken van onroe-rende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen; met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

- Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle be-staande of op te richten; industriële, commerciële, financiële landbouw- of immobiliënven-nootschappen of  ondernemingen; het: stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwik-keling van de vennootschappen en ondernemingen waarin: ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht, alsmede het: verlenen van techni-sche, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

- De vennootschap zal zich eveneens kunnen borg stellen voor derden, mits vergoe-ding, onder voorbehoud; evenwel van de verbodsbepaling opgenomen in artikel 52 ter van de gecoordineerde wetten op de handelsvennootschappen.

- De vennootschap mag verder bij wijze van inbreng in speciën in natura, van fusie, inschrijving, deelneming,; financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten! vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Het waarnemen van alle bestuur en managementopdrachten in andere vennoot-schappen, het uitoefeneni van mandaten en functies in andere ondernemingen.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke- goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

- Het uitvoeren van studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promo-tie, raadgeving,:

prospectie, marketing, technisch, commercieel en administratief beheer en advies. "

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om het doel te interpreteren zoals hij noodzakelijk acht voor de meest gunstige uitbating van de onderneming.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband met!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

REICH:n:4M. VAN KOOPHANDEL

MONITEU.

DIREC

I I JAN. 2011

21-pl

BELGISCH ST

BESTU

;;'ï^: ;'3:gI7À' 7DR CPIFFIE

vE:7~rittle

111111! liii! IIII1IIIIIIIII IIIllhIIlIIIIff 11111111

"11018084*

be

a B

st.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge

haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking of uitbreiding van het doel te vergemakkelijken.

Het maatschappelijk doel mag verwezenlijkt worden in België en in het buitenland volgens de modaliteiten die haar best voorkomen. De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting of inschrijving, of op om het even welke andere wijze deelnemen aan ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die eenzelfde of aanverwant doel nastreven of nuttig zijn tot het geheel of gedeeltelijk verwezenlijken of uitbreiden van dit doel.

3. Herformulering van de modaliteiten van de statuten rekening houdende met het Wetboek van

Vennootschappen, en aanneming van volgende nieuwe statuten:

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap in de vorm van een naamloze vennootschap

Naam: ROBINSON HOUSE

Zetel: te 8620 Nieuwpoort, Golfstraat 26

Duur: onbepaalde duur

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR). Het wordt

vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen, zonder aan-duiding van de nominale waarde, met

een fractiewaarde van een tweehonderd vijftigste (11250ste).

Boekjaar: gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Reserve  winst:

-De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van die winst wordt ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt aangesproken, tot het reservefonds opnieuw één tiende van het kapitaal van de vennoot-schap heeft bereikt.

-De aanwending van het saldo der winsten wordt geregeld door de jaarvergadering bij ge-wone meerderheid van stemmen, op voorstel van de raad van bestuur.

-De uitkering van dividenden geschiedt op het tijdstip en op de plaatsen die de raad van bestuur aanduidt.

-Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, op eigen verantwoordelijk-heid en overeenkomstig de wettelijke bepalingen, de uitkering van voorschotten op divi-denden te beslissen.

Bij vereffening: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. De goederen die nog in natura aanwezig zijn worden op dezelfde wijze verdeeld. Indien niet op alle aandelen in dezelfde mate is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door bijkomende stortingen te vragen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende werd gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit ten minste drie bestuurders. Evenwel, indien bij de oprichting of op een algemene vergadering wordt vast-gesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de samenstelling van de raad van bestuur worden beperkt tot twee leden, tot op de algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeel-houders zijn. De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor hoogstens zes jaar en kunnen ten allen tijde door haar worden ontslagen.

Artikel 15: Bevoegdheden van de raad van bestuur: De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 17: Dagelijks bestuur: De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, alsook de ver-tegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, opdragen aan één of meer van zijn leden, die dan de titel dragen van gedelegeerd bestuurder, of aan één of meer directeurs, al dan niet lid van de raad van bestuur. De raad van bestuur bepaalt of zij alleen, dan wel gezamenlijk optreden. De gedelegeerden voor het dagelijks bestuur kunnen in het kader van dat bestuur bijzondere volmachten verlenen aan iedere lasthebber.

Artikel 18: Vertegenwoordiging van de vennootschap

1. Aile akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, zijn geldig wanneer zij ondertekend worden, hetzij door de gedelegeerd bestuurder, hetzij door twee bestuurderd, collegiaal optredend.

2. Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ook in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerde of gedelegeerden voor dit bestuur die alleen handelen.

- 3. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, wordt de vennootschap, met uitzondering van de taken die overeenkomstig de wet niet kunnen overgedragen worden aan het directie-comité, in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

4. Hij-zij moet(en) tegenover derden geen bewijs leveren van zijn-haar-hun machten.

5. De raad van bestuur mag bijzondere volmachten verlenen aan één of meer personen. De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd door deze bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Doel van de vennootschap: De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening, voor reke-ning van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en in het bijzonder:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge

algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

- Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

- De vennootschap zal zich eveneens kunnen borg stellen voor derden, mits vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepaling opgenomen in artikel 52 ter van de gecoordineerde wetten op de handelsvennootschappen.

- De vennootschap mag verder bij wijze van inbreng in speciën in natura, van fusie, inschrij-ving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

- Het waarnemen van aile bestuur en managementopdrachten in andere vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in andere ondernemingen.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

- Het uitvoeren van studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, technisch, commercieel en administratief beheer en advies.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om het doel te interpreteren zoals hij noodzake-lijk acht voor de meest gunstige uitbating van de onderneming.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking of uitbreiding van het doel te vergemakkelijken.

Het maatschappelijk doel mag verwezenlijkt worden in België en in het buitenland volgens de modaliteiten die haar best voorkomen. De vennootschap mag door middel van inbreng, verzameling of inschrijving, of op om het even welke andere wijze deelnemen aan ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die eenzelfde of aanverwant doel nastreven of nuttig zijn tot het geheel of gedeeltelijk verwezenlijken of uitbreiden van dit doel.

Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de eerste zaterdag van de maand mei om tien uur.

-Alvorens de vergadering wordt begonnen, wordt een aanwezigheidslijst met vermelding van de naam van de aandeelhouders en het aantal aandelen getekend door de leden van het bureau en door de aanwezige aandeelhouders of lasthebbers die dit wensen.

-Elk aandeel geeft recht op één stem.

-Behoudens in de gevallen voorzien door de wet of deze statuten, worden de besluiten ge-nomen bij meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal effecten dat op de algemene ver-gadering vertegenwoordigd is.

-Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtge-bruik worden de eraan verbonden stemrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behou-dens andere overeenkomst tussen naakte eigenaar en vruchtgebruiker.

4. Ontslag van de Heer Frederik Emiel José Pollet, geboren te Nieuwpoort op zevenentwin-tig januari negentienhonderd achtenvijftig, wonende te 2328 Hoogstraten, Strijbeekseweg 13, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder met ingang van 1 januari 2011.

5. Herbenoeming tot bestuurders van de vennootschap voor een periode van zes jaar:

-de Heer Raphaël Gerard Georges POLLET, geboren " te Oostende op tweeëntwintig januari

negentienhonderd zestig, wonende te 8620 Nieuwpoort, Golfstraat 26.

-Mevrouw Barbara Martine Julia BAERT, geboren te Nieuwpoort op twaalf januari negen-tienhonderd

zeventig, wonende te 8620 Nieuwpoort, Golfstraat 26,

Hun mandaat zal eindigen met de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend en zeventien,

behoudens andersluidende beslissing.

6. Bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KANTOOR VERCRUYSSE, kantoor hou-dende te 8630 Veurne, leperse Steenweg 16, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke ad-ministratieve formaliteiten te vervullen met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Onder-nemingsloket, Sociale Verzekeringskas en Directe Belastingen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(getekend) Jo Vileyn, Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.05.2010, NGL 03.09.2010 10525-0174-009
24/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 21.08.2009 09598-0153-009
10/03/2009 : VET000135
29/07/2008 : VET000135
16/05/2007 : VET000135
06/04/2006 : VET000135
31/05/2005 : VET000135
10/05/2004 : VET000135
16/06/2003 : VET000135
11/09/2002 : VET000135
23/08/2001 : VET000135
04/08/1999 : VEA019099
22/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.05.2016, NGL 19.08.2016 16436-0503-011

Coordonnées
ROBINSON HOUSE

Adresse
GOLFSTRAAT 26 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande