ROELS THOMAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ROELS THOMAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.726.524

Publication

02/04/2014
ÿþ Mod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l

Voor

behout

aan h

Belgis

Staatst"

c;rhtbank vann kooptan 3rugge  .afdetino te Qesten

2014

Ondernemingsnr : 0893,726.524

f

Benaming (voluit) : ROELS THOMAS

(verkort): *

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

I Zetel : 8210 Zedelgem, Bosduivenpad 7

(volledig adres)

! Onderwerp(en) akte :KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - COORDINATIE l DER STATUTEN

Uit een akte, verleden voor ons, meester Annelies DE BOUVER, notaris te Sint-lievens-Houtem, op 11 maart 20'14, voorafgaandelijk registratie, blijkt dat

HET JAAR TWEEDUIZEND VEERTIEN.

'Op elf maart.

Ivoor mij, Annelies De Bouver, notaris te Sint-Lievens-Houtem.

IWerd de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden der aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "THOMAS ROELS BVBA" meta izetel te 8210 Zedelgem, Bosduivenpad 7, ingeschreven in het Irechtspersonenregister te Oostende en hebbende als ondernemingsnummer 10.893.726.524 en als BTW - nummer BE 0.893.726.524.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Van Caillie Henry te Brugge op 16 1november 2007, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 128 november 2007 onder nummer 07301571, waarvan de statuten sindsdien niet =gewijzigd werden.

BUREAU

lDe vergadering wordt geopend om tien uur onder voorzitterschap van de Heer !Thomas Roels, nagenoemde enige vennoot, die de bevoegdheden uitoefent, (toegekend aan de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 267 van het Wetboek van Vennootschappen.

jSAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Is aanwezig de enige vennoot:

De heer ROELS Thomas Diederik Alexander, geboren te Brugge op 28 april 1979, rijksregisternummer 79.04.28 057-14, identiteitskaart nummer 5915349944-11, echtgenoot van mevrouw VERHEUGHE Anne Claudine Laurette Ghislaine, wonende te 8210 Zedelgem, Bosduivenpad 7.

1Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van huwelijkscontract,

!niet gewijzigd tot op heden.

'Die verklaart eigenaar te zijn van honderd (100) aandelen.

honderd (100) aandelen, de totaliteit van het maatschappelijk

(kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (C 18.600,00)

!vertegenwoordigend.

!UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

:De Voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te acteren:

I. Dat bij bijzondere algemene vergadering van 24 februari 2014 werd

beslist om_ dividenden uit-_ te _keren_ten- bedrage-- van _negentigduizend]

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Voor- Luik B - vervolg

^behouten

aan het

befgisch

Staatsblad



vierhonderd vierenveertig euro vierenveertig cent (E 90.444,44) in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en om de beschikbare reserves en de overgedragen winst daartoe aan te wenden, zoals deze blijken uit de jaarrekening, afgesloten per 31 maart 2012, goedgekeurd door de algemene vergadering van 27, september 2012 en de jaarreklening, afgesloten per 31 maart 2013, goedgekeurd door de algemene vergadering van 20 september 2013.

II. Dat huidige algemene vergadering werd bijeengeroepen met de volgende dagorde :

1/ Verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, overeenkomstig artikel 313,§1 van het Wetboek van Vennootschappen.

2/ Verslag van het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van del voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalsverhoging, overeenkomstig artikel 313,§1 van het Wetboek van Vennootschappen.

3/ Onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, beslissing tot kapitaalverhoging door inbreng in natura van een bedrag van negentig procent van het tussentijdse dividend, te weten eenentachtigduizend vierhonderd euro (E 81.400,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00), naar honderdduizend euro (£ 100.000,00), door uitgifte van achtentachtig (88) nieuwe aandelen die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen. De achtentachtig (88) nieuwe aandelen zullen worden toegekend aan genoemde Heer Roels Thomas, als vergoeding voor de inbreng van de schuldvordering, zijnde de vordering tot een dividenduitkering, die hij lastens de vennootschap bezit. Op de nieuwe aandelen zal gestort worden ten belope van honderd procent (100%).

4/ Inschrijving en storting op de nieuwe aandelen.

5/ Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

6/ Aanpassing van de statuten om ze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen.

7/ Volmacht tot coordinatie van de statuten.

III. Genoemde Heer Roels Thomas zet vervolgens uiteen :

-dat alle bestaande aandelen aanwezig zijn;

-dat hij stemgerechtigd is, zodat de algemene vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten met eenparigheid van stemmen.

Voornoemde heer Roels Thomas, statutair zaakvoerder, is hier aanwezig en verklaart door zijn ondertekening dezer kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige vergadering en van haar agenda en te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien in het Wetboek van Vennootschappen en desgevallend in de statuten.

Vaststelling dat de Algemene Vergadering geldig is samengesteld.

De uiteenzetting door de Voorzitter wordt nagegaan en als juist erkend.

De vergadering is aldus geldig samengesteld om te beraadslagen over voormelde punten van de dagorde.

De vergadering vat de agenda aan en neemt, na beraadslaging, volgende

beslissingen met éénparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING - Kapitaalverhoging door inbreng in natura.

Verslaggeving

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag

opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de

voorustelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van,het verslag van.,





Annexes du Moniteur belge















Voor- "..oehocSLien aan het ~eigisch - Staatsblad

's

i

Clà g:e

O L.

2 se

I CD

X

e

i.~

~

~

I CV

É~~ Î~

ió IN



s N

IO

s ~

.0

oz:

k ~

I ~

g

S~ ~ 'El ,1,

i et:

1

1

! ~

DA

e

s ~

I

ii

Luik B - vervolg

de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte) vergoeding.

De enige vennoot verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben. Hij verKlaart er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 24 februari 2014, opgesteld door de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Auditas Bedrijfsrevisoren", met zetel te Roeselare, Westlaan 348, vertegenwoordigd door de heer Wim Bossuyt, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"8. BEs.LUIT

1 De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de BVBA Roels Thomas met ;zetel te 8210 Zedelgem, Bosduivenpad 7, RFR BRUGGE 0893.726.524, bestaat luit de vordering van de vennoot ingevolge de dividenduitkering ten bedrage

IIvan bruto 90.444,44 EUR onder afhouding van 10 % roerende voorheffing Îconi"orm artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

1 1De totale inbrengwaarde zal bijgevolg 81.400,00 EUR bedragen en deze linbr'eng wordt vergoed door 88 aandelen van de BVBA Roels Thomas zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten ;)als de bestaande aandelen,

1De 88 nieuw uit te geven aandelen zullen toegekend worden aan de heer Thomas Roels voor zijn inbreng van 81.400,00 EUR.

INa de voorgenomen kapitaalverhoging zal het kapitaal dus 100.000,00 EUR eibedragen en vertegenwoordigd zijn door 100 * 88 = 188 aandelen.

1IBij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

> dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake

~!

si

ii

III

S 1 ii

li

I1

i

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat ieen uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de i verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van 1 1d aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten. 'Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden I IRoeselare, 24 februari 2014

I I CVBA AUDITAS BEDRIJFSRSVXSOREN

iIVertegenwoordigd door

Wim Bossuyt

Bedrijfsrevisor"

Nee%le" ging

)'Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor

i zullen met een uitgifte _ van _het____ proces-verbaal worden neergelegd op de

in natura niet overgewaardeerd is.

controle van inbreng in natura uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

> dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

> dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng

de ons toevertrouwde worden aangewend.

Voor- Luik B - vervolg

` ehoftien aan het bevoegde rechtbank van Koophandel.

{ Slèfgisch Staatsblad





Beslissing

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de Vennootschap te .verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde eenentachtigduizend vierhonderd euro (E 81.400,00) om het van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00), naar honderdduizend euro (E 100.000,00) te brengen, door uitgifte van achtentachtig (88) nieuwe aandelen die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen priotair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de enige vennoot, genoemde Heer Roels Thomas, van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

TWEEDE BESLISSING - Verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

Tussenkomst -- Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverho9ing.

Is vervolgens tussengekomen de enige vennoot, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig beschreven

staat in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige Vennoot, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van eenentachtigduizend vierhonderd euro (E 81.400,00) in de vennootschap te brengen.

Ver.oedinq voor de inbreng.

Als vergoeding voor de inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de khoogte te zijn, worden aan de enige vennoot, die aanvaardt, de achtentachtig (88) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend.

DERDE BESLISSING - vaststelling van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van eenentachtigduizend vierhonderd euro (E 81.400,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdduizend euro (E 100.000,00), vertegenwoordigd door honderd achtentachtig (188) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

VIERDE BeSLISSING - Aan.assin. van de statuten aan de voormelde beslissingen.

De vergadering beslist om de statuten aan de voormelde beslissingen aan te passen.

Bijgevolg beslist zij, steeds met eenparigheid van stemmen:

De tekst van artikel 5 der statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst :

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdduizend euro (E 100.000,00) vertegenwoordigd door honderd achtentachtig (188) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk één/honderd achtentachtigste in het kapitaal."

De vergadering beslist de statuten van de vennootschap volledig te herwerken !als volgt:













o

s p

! ,

~ b 's e









i ..,

ecl





Luik B - vervolg

VIJFDE BESLISSING - Volmacht tot coordinatie.

De algemene vergadering geeft de opdracht aan ondergetekende notaris De Bouver om de gecoordineerde tekst van de statuten op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de rechtbank van koophandel te Oostende. INFORMATIE -- RAADGEVING.

De comparant verklaart volledig ingelicht te zijn over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendenpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije jaren.

AFSLUITING

De dagorde afgehandeld zijnde en iedere beslissing genomen zijnde met eenparigheid van stemmen, wordt de vergadering afgesloten om tien uur dertig. De notaris bevestigt de identiteit van de verschijner-natuurlijke persoon aan de hand van de hem voorgelegde identiteitskaart, waarvan de nummer hoger in deze akte werd opgenomen.

De verschijner verklaart dat de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten door de vennootschap te dragen ten gevolge van deze akte bij benadering duizend honderd achtentachtig euro vijfenzestig cent (E 1.188,65) inclusief BTW bedragen.

ARTIKEL 9 NOTARISWET

Verschijner in deze erkent dat ondergetekende notaris hem gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan de notaris opgelegd door artikel 9 paragraaf 1 alinea's twee en drie van de Organieke wet Notariaat en heeft i uitgelegd dat, wanneer een notaris tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid van onevenwichtige bedingen vaststelt, hij hierop de aandacht moet vestigen van de partijen en hen moet meedelen dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman. De notaris moet tevens elke partij volledig inlichten over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen waarbij zij betrokken zijn en hij moet aan alle partijen op onpartijdige wijze raad verstrekken.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

Tegelijk neergelegd;

- expeditie van het PV van 1 I maart 2014

- verslag bedrijfsrevisor

- verslag bestuursorgaan

- coördinatie der statuten

Getekend : Notaris Annelles DE BOUVER.

Voor-

behoeders

,--~ aan het

~l~rscli~

Staatsblad

15/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 19.09.2014, NGL 09.10.2014 14642-0552-011
08/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 20.09.2013, NGL 02.10.2013 13616-0208-011
28/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 21.09.2012, NGL 25.09.2012 12575-0557-012
04/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 16.09.2011, NGL 26.09.2011 11558-0005-013
28/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 17.09.2010, NGL 21.09.2010 10549-0331-013
06/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 18.09.2009, NGL 30.09.2009 09796-0226-012
09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 18.09.2015, NGL 05.10.2015 15639-0359-010
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 16.09.2016, NGL 05.10.2016 16647-0119-011

Coordonnées
ROELS THOMAS

Adresse
BOSDUIVENPAD 7 8210 ZEDELGEM

Code postal : 8210
Localité : ZEDELGEM
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande