ROELSTRAETE WILLY

Divers


Dénomination : ROELSTRAETE WILLY
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 891.722.186

Publication

06/02/2014
ÿþMexl Word 11.1

NEERGELEGD

27. Dl 2014

RECHTBANK KOOPHANDEL KORTFOJK

Griffie

.. 

Ondernerningsnr 0891.722.186

Benaming

(voluit) : ROELSTRAETE WILLY

(verkort) :



Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 8770 Ingelmunster, 1-lovenierstraat 25

(volledig adres)

Onderwerp akte: WIJZIGING DOEL  BENOEMING ZAAKVOERDERS  BEZOLDIGING ZAAKVOERDERS ONTSLAG ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op 22 januari 2014, dat de algemene vergadering onder meer volgende besluiten genomen heeft:

1.- Kennisname van het verslag van de zaakvoerder over de voorgestelde doelwijziging met voorlegging van een staat van actief en passief afgesloten op 31/10/2013.

- Wijziging van het doel door vervanging van de tekst van artikel 3 van de statuten door volgende:

De vergadering besluit vervolgens tot wijziging van het doel door vervanging van de tekst van artikel 3 van, de statuten door de volgende tekst:

"Het doel van de vennootschap luidt als volgt:

De fabricatie, de constructie, evenals het plaatsen van geprefabriceerde constructies in de ruimste zin van het woord, en van onderdelen en elementen ervan.

De handel onder zijn verschillende vormen en de fabricatie van bouwmaterialen, vloerbekleding en wandbekleding en terrassen, zowel uit tegels als uit aile andere soorten materialen.

Algemene bouwwerken en coördinatie.

Het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden.

De bouw van speelterreinen en sportterreinen, zwembaden.

Het plaatsen van afsluitingen en alle soorten materialen.

Onderneming voor grondwerken en de bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers (inclusief het plaatsen van vangrails).

De vennootschap mag, in België of in het buitenland, voor haar rekening of voor rekening van derden en/of' tussenpersonen, alle ermee verband houdende verrichtingen doen, met name aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, expertise, beheer, onroerende promotie, omvorming of ombouwing of valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zo gronden als gebouwen, zo op het platteland als in bebouwde kommen, in' voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing.

Het kopen, verkopen en ruilen van alle welkdanige aandelen, delen en andere maatschappelijke rechten,: obligaties, en in het algemeen van alle roerende waarden.

Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in aile bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en onderaannemingen waarin zij belangen heeft.

Het verlenen van persoonlijke als zakelijke, roerende als onroerende waarborgen ten voordele van derden.

Aile financiële verrichtingen onder vorm van lening, kredietopening of andere wijze, met uitzondering van de. financiële verrichtingen voorbehouden aan depositobanken en private spaarkassen en onder voorwaarde van het bekomen van de eventuele noodzakelijke machtigingen en aanvaardingen.

De vennootschap kan aile roerende materialen en installaties kopen, huren, verhuren, produceren, oprichten, verkopen en ruilen en aile daden en transacties stellen die tot de verwezenlijking van het maatschappelijke doel kunnen bijdragen.

Zij mag op om het even welke wijze en door gelijk welk middel absorberen, rechten verkrijgen, deelnemen in, fusies aangaan met gelijk welke andere handelsvennootschap of onderneming.,

De vennootschap mag alle burgerlijke, industriële, financiële, commerciële, roerende, onroerende en allefl welkdanige verrichtingen stellen of laten stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of andere branche van haar maatschappelijk doel of die eenvoudig, nuttig of bevorderlijk zijn of zouden kunnen zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken.

Deze opsomming is louter enuntiatief en niet limitatief.

-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbfad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akt

11à13N101111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming niet de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig Inzake de secundaire markten, het statuut Van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pend te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar ln andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening: het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

- 1) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

2) het aanleggen> het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3) het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

e en

e

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, finánciële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

2.Benoeming van de heer ROELSTRAETE Wesley, wonende te 8730 Beernem, Snauwhoek 7, en de heer ROELSTRAETE Kevin, wonende te 8450 Bredene, Eendenstraat 24, als niet-statutaire zaakvoerders, met ingang vanaf 22 januari 2014, voor onbepaalde duur.

3.0ntslag van de heer ROELSTRAETE Willy, wonende te 8770 Ingelmunster, Hovenierstraat 25, als niet-statutaire zaakvoerder, met ingang vanaf 22 januari 2014. Décharge.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(gel) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd:

-expeditie van de akte dd. 22 januari 2014

-gecoördineerde statuten met lijst publicatiedata.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

e

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 21.06.2013 13207-0292-015
01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 30.07.2012 12355-0189-015
16/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 08.08.2011 11389-0408-015
10/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 04.08.2010 10388-0528-014
16/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 10.07.2009 09407-0050-014
04/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.06.2008, NGL 28.08.2008 08684-0149-008
08/07/2015
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONITEL

01 -O v- 2015

R BELGE

BELGISCH STAATSBLAD

Ondernemingsar : 0891.722.186

Benaming

(voluit) : ROELSTRAETE WILLY

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HOVENIERSTRAAT 25 - 8770 INGELMUNSTER

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Bij beslissing van de algemene vergadering van 1 januari 2015 werd beslist de heer Wesley Roelstraete; eervol te ontslaan als zaakvoerder van de BVBA Roelstraete Willy. Er wordt hem volledige kwijting gegeven voor het uitgevoerde mandaat.

Dit besluit werd genomen met éénparigheid van stemmen.

Bij beslissing van de algemene vergadering van 1 januari 2015 werd beslist de GCV WSR Projects, met maatschappelijke zetel te 8730 Beernem, Snauwhoek 7, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Wesley Roelstraete te benoemen als zaakvoerder van de BVBA Roelstraete Willy,

Dit besluit werd genomen met éénparigheid van stemmen.

De algemene vergadering neemt thans akte van de beslissing van de vennootschap GCV WSR PROJECTS, om de heer Wesley Roelstraete aan te stellen tot vaste vertegenwoordiger in haar hoedandigheid van zaakvoerder van de vennootschap BVBA Roelstraete Willy,

GCV WSR PROJECTS,

vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Wesley Roelstraete

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

~g~tE~.RG;~LEGD

L 4 ~~C~t~RH;li~!DEL

~ÿCtit~Jw rl'h van

i.ORTr'i7'(. ri !~r

11111111111111111111111111 II1l Ill1 I 11111111111

" 15097557*

b

s

Coordonnées
ROELSTRAETE WILLY

Adresse
Zetel : HOVENIERSTRAAT 25 - 8770 INGELMUNSTER

Code postal : 8770
Localité : INGELMUNSTER
Commune : INGELMUNSTER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande