ROJAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ROJAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 434.565.344

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.06.2014, NGL 04.07.2014 14272-0534-020
30/04/2013
ÿþr~

Mod Word t1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

Ondernemingsnr : 0434.565.344

Benaming

(voluit) : ROJAN

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: 8620 Nieuwpoort, Albert I-Laan 141

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING (kapitaalvermindering - bestuur)

Er blijkt uit een akte verleden voor Jo Vileyn, geassocieerd notaris te Nieuwpoort op 12 april 2013,: eerstdaags te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap ROJAN, met maatschappelijke zetel te 8620 Nieuwpoort, Albert I-Laan 141, de volgende beslissingen heeft genomen:

1.KAPITAALVERMINDERI N G

het gestort kapitaal te verminderen met VIJFHONDERD VIERENTWINTIGDUIZEND VIJFHONDERD VIJFENVEERTIG EURO ACHTTIEN CENT (524.545,18 EUR), waardoor' het van één miljoen: vijthonderdvierentwintigduizend vijfhonderd vijfenveertig euro achttien cent (¬ 1.524.545,18) wordt herleid tot, EEN MILJOEN EURO (¬ 1.000.000,00), door terugbetaling in speciën, in gelijke mate uit te keren aan ieder; aandeel, zodat het aantal aandelen ongewijzigd op zesduizend honderd vijftig (6.150) behouden blijft.

De terugbetaling zal  om te voldoen aan het artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen  slechts mogen geschieden na het verstrijken van de termijn van twee maand te rekenen vanaf de bekendmaking van de onderhavige beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en, in voorkomend geval, nadat zal zijn voldaan aan de voorschriften van datzelfde artikel ten overstaan van de schuldeisers die in toepassing van dat artikel een eis tot zekerheidsstelling hebben gesteld.

De algemene vergadering geeft eenparig de opdracht gegeven aan de raad van bestuur, in afwachting van het verstrijken van die termijn van twee maanden, respectievelijk de zekerheidsstelling, dit bedrag van; vijfhonderd vierentwintigduizend vijfhonderd vijfenveertig euro achttien cent (524.545,18 EUR) van de rekening kapitaal over te boeken op een bijzondere rekening en nadien met gezegde rekening te handelen ais naar' recht.

De vergadering heeft vastgesteld én aldus laten akteren dat het kapitaal van de vennootschap nak deze' operatie één miljoen euro (1.000.000,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door zesduizend honderd vijftig= (6.150) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk één/zesduizend honderd vijftigste (1/6.150ste)° van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigend.

2.BESTUUR

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VINKENHOF, met maatschappelijke zetel te; 8620 Nieuwpoort, Franz Smeersweg 4, (0)846.679.148, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Jan', Tourlousse, wonende te 8620 Nieuwpoort, Franz Smeersweg 4, met ingang vanaf 12 april 2013 aan te stellen als bestuurder, hetgeen aanvaard werd.

3.coürdinatie van de statuten

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(getekend), Jo Vileyn - notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblac

i t1111111 D

1



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.05.2012, NGL 30.09.2012 12603-0346-019
15/02/2012
ÿþ ~. Mad watt' 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

AI

V( behc

aal Bel Staa

i

*12038595*

--1 FEB. 2012

re.al.i.ki

termetermele

Ondernemingsnr : 0434.565.344

Benaming

(voluit) : ROJAN

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Albert I Laan 141 te 8620 Nieuwpoort

(volledig adres)

Onderwerp akte : BAV : geruislose fusie - invoering euro - aanpassing wetboek vennootschappen - coördinatie - bestuur

Uit een akte verleden voor notaris Jo Vileyn te Nieuwpoort op 18 januari 2012, geregistreerd te Nieuwpoort op 23 januari 2012, boek 51113, blad 10, vak 01. Ontvangen : 25,00 euro. De ontvanger (getekend) : de eerstaanwezend inspecteur : Rudy Rycx, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap `ROJAN', met maatschappelijke zetel te 8620 Nieuwpoort, Albert I Laan 141 de volgende beslissingen heeft genomen:

1, De algemene vergadering heeft haar 100%-dochtervennootschap, de naamloze vennootschap 'TOURLOUSSE', met maatschappelijke zetel te 8620 Nieuwpoort, Albert I Laan 141, ingeschreven in het' rechtspersonenregister te Veurne onder het nummer BTW BE 0421,435.009 overgenomen. Deze verrichting is; gelijksteld met een fusie.

Hierbij in aanmerking gekomen dat de buitengewone algemene vergadering van de voormelde' vennootschap, volgens de akte verleden voor notaris Jo Vileyn voornoemd op 18 januari 2012, heeft besloten' tot goedkeuring van deze verrichting.

Op de laatste

2, De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap (Tourlousse) op deovernemende vennootschap (Rojan) omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen,. erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht op handelsbenaming, merken, logo's van de. overgenomen vennootschap te gebruiken, cliënteel, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, boekhouding,. kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden aan die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens

-alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huur, leasing, erfpacht, opstal, briefwisseling, contracten ut singuli, enzovoort). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontstaat de ondergetekende notaris de beschrijving van de goederen voorwerp van de optierechten, evenals de voorwaarden waaronder ze gerealiseerd dienen te worden op te' nemen.

-aile handels- en huurcontracten op lange en korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

-aile intellectuele rechten, daarin begrepen alle tekeningen, logo's en merken waarvan de overgenomen vennootschap titularis is of beneficaris.

-wat betreft de intellectuele en industriële eigendom die ingevolge de fusie overgaat op de overnemende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpelijkheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de bijzonder wetgeving terzake;

De vermogensovergang geschiedt onder algemene titel en omvat alle lopende overeenkomsten, inclusief; deze gesloten met werknemers die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan. Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze zijn gesloten, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaat onverkort over op de overnemende vennootschap met aile rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap,

blz. van ruik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

3.Ingevolge voormelde overgang van vermogen, zijn de onroerende goederen die eigendom waren van de naamloze vennootschap 'TOURLOUSSE' eigendom geworden van de naamloze vennootschap 'ROJAN'.

4. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap TOURLOUSSE boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap ROJAN wordt bepaald op 1 januari 2012. Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de vennootschap TOURLOUSSE gedaan, worden boekhoudkundig geacht verricht te zijn voor de naamloze vennootschap ROJAN, en komen voor rekening van de ovememende naamloze vennootschap ROJAN, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap ROJAN geboekt worden.

" Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend,

Ingevolge deze fusie heeft de naamloze Vennootschap' Tourlousse' opgehouden te bestaan.

5, De statuten aan te passen aan de vroegere zetelverplaatsing van de Albert I Laan 52C naar de Albert I Laan 141 te 8620 Nieuwpoort.

6, Omzetting kapitaal in euro. Het kapitaal om te zetten van 61.500.000,00 BEF in 1.524.545,18 EUR,

7. De modaliteiten van de statuten inzake aandelen op naam, uitoefening voorkeurrecht bij kapitaalverhoging, volstoring en ondeelbaarheid, overdracht van aandelen, overdracht van aandelen onder levenden en bij overlijden; beslag; beëindiging mandaat, benoeming, bevoegdheid en bezoldiging van bestuurders en commissaris(sen); bijeenkomst, werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering; winstverdeling; ontbinding, vereffening en omzetting van de vennootschap; geschillenbeslechting te herformuleren, en dit zoals bepaald in het volgende besluit.

8. Volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van allé overbodig geworden bepalingen en na verwijdering van alle verwijzingen naar de gecoërdineerde wetten op de handelsvennootschappen.

9, Het ontslag van de voltallige raad van bestuur met ingang vanaf 18 januari 2012 te aanvaarden en binnen

de perken van het artikel 554 van het Wetboek van Vennootschappen, kwijting te verlenen.

Tot nieuwe bestuurders te (her)benoemen met ingang vanaf 18 januari 2012, die elk hun mandaat hebben

aanvaard;

-de heer Ronald Tourlousse, wonende te 8620 Nieuwpoort, Rik Woutersweg 6;

-mevrouw Jacqueline Legein, wonende te 8620 Nieuwpoort, Rik Woutersweg 6;

-de heer Jan Tourlousse, wonende te 8000 Brugge, Kleine Kuipersstraat 6 bus 101;

-mevrouw Diana Karapetian, wonende te 8000 Bruggen Kleine Kuipersstraat 6 bus 101.

De nieuwe Raad van Bestuur heeft als voorzitter van de raad van bestuur Mevrouw Diana Karapetian en

gedelegeerd bestuurder aangesteld: de heer Jan Tourlousse, voornoemd.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

getekend Jo Vlleyn (notaris)

Voorbehouden aan het Belgisch' Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/12/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BïjIâgën bij hëf Bëigiiel Sta ïsbad = 027IZt2UI1- Annexes du 1VIóniteur bélgë

1 *11181893*

Vo beho

aan

Belç Staat

Ondernemingsnr : 0434.565.344 Benaming

(voluit) :

ROJAN

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : ALBERT I LAAN 141, 8620 NIEUWPOORT

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL



NIMERCIRL16QD TEN mum 1~8ApR VAN EOOPHANDEI

2 1 NOV. 2011

Griffie



Fusievoorstel overeenkomstig art. 719 Wetboek Vennootschapsrecht inzake fusie door opslorping gelijksgestelde verrichtingen van NV TOURLOUSSE door NV ROJAN

Gedelegeerd bestuurder

mevr. Legein Jacqueline

07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.05.2011, NGL 31.08.2011 11522-0194-018
11/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.05.2009, NGL 31.08.2009 09744-0335-018
11/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.05.2008, NGL 30.08.2008 08721-0031-018
14/04/2008 : VE031076
10/09/2007 : VE031076
03/01/2007 : VE031076
29/12/2006 : VE031076
05/10/2005 : VE031076
01/10/2004 : VE031076
13/08/2003 : VE031076
29/11/2002 : VE031076
24/07/2001 : VE031076
28/11/2000 : VE031076
22/11/2000 : VE031076

Coordonnées
ROJAN

Adresse
ALBERT I LAAN 141 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande