ROMANI MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ROMANI MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.953.276

Publication

15/07/2014
ÿþ"

cri\

i

111111!).1j1111,1p1111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR

BELGI0S87-

CH-0STA

BELG

2014

ATSB

LAD

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

30 JUN 2014

Gent AfAileBrugge

Mcd Word 11.1

De griffier

Ondernemingsnr: 0894.953.276

Benaming

(voluit) : ROMANI MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8200 Brugge, Jozef Van Walleghemstraat 12

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Meester Strypsteen Philippe, notaris te Knokke-Heist, op 25 juni 2014, neergelegd op cie Rechtbank van Koophandel vôôr registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ROMANI MANAGEMENT' waarvan de zetei gevestigd is te 8200 Brugge, Jozef Van Walleghemstraat 12, onder andere volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT Kapitaalverhoging door inbreng in natura.

Verslaggeving

Kennisname

De vergadering heeft de voorzitter ontslagen van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan de dato 18 juni 2014 over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng In nature en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in nature, de toegepaste waarderingsmethoden en de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoten hebben verklaard voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Zij hebben verklaard er geen opmerkingen op te formuleren.

De vennoten, hebben verklaard zich volledig akkoord met de kapitaalsverhoging zoals hierboven voorgesteld. Zij hebben verder verklaard aile al dan niet eventuele nadelige vermogensrechtelijke gevolgen ten voile te kennen en te aanvaarden.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 24 juni 2014, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Figurad Bedrijfsrevisoren, met zetei te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Stefaan Beirens, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"besluit

De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura bij toepassing van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen. De inbreng in natura betreft de schuldvordering ontstaan uit het besluit tot uitkering van een tussentijds dividend aan de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Romani Management, met maatschappelijke zetel te Jozef van Walleghemstraat 12, 8200 Sint-Andries (Brugge), en met ondernemingsnummer 0894,953.276  RPR Gent (afdeling Brugge).

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij Romani Management BVBA middels een inbreng in nature van de vordering van de vennoten uit de dividenduitkering ten bedrage van 177,000,00 EUR, onder afhouding van 10 % roerende voorheffing of netto 159.300,00 EUR, conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen;

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de beschrijving en waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

(le beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

dot de voor de inbreng in nature door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is (waardering aan nominale waarde) en dat de waardebepaling waartoe deze

.........

Op de laatste blz. van Luik .B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van 159.300,00 EUR, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

Indien alle vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering voor een bedrag van 159.300,00 EUR in het kapitaal te incorporeren, zullen als vergoeding voor deze inbreng in nature 1.418 nieuwe aandelen van Romani Management BVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen, worden uitgegeven, met een uitgifteprijs van 112,31 EUR per aandeel. De kapitaalverhoging zal als volgt verlopen:

1.1-let verschil tussen de uitgifteprijs van 112,31 EUR per aandeel en de fractiewaarde van 100,00 EUR per aandeel of een globale uitgiftepremie van 17,500,00 EUR zal in een eerste fase worden geboekt op een onbeschikbare rekening Uitgiftepremies.

2.Door de inbreng in nature zal het kapitaal dus in eerste instantie worden verhoogd met 141.800,00 EUR (1.418 nieuwe aandelen * 100,00 EUR fractiewaarde), om het te brengen van 18.600,00 EUR naar 160.400,00 EUR.

3.0nmiddellijk en in dezelfde buitengewone algemene vergadering wordt gepland om deze uitgiftepremie te incorporeren in het kapitaal zonder de uitgifte van nieuwe aandelen waarna het kapitaal zal verhoogd worden van 160.400,00 EUR tot 177.900 EUR,

De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend:

-709 nieuwe aandelen aan de heer Filip Hoornaert;

-709 nieuwe aandelen aan mevrouw Marie Rose Stroef.

Door de inbreng in nature zal het kapitaal worden verhoogd met 159.300,00 EUR, om het te brengen van 18.600,00 EUR naar 177.900,00 EUR,

Volledigheidshalve vernielden we dat indien na de beslissing van dividenduitkering één of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging, het kapitaal slechts zal worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten die wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen laimess opinion' is.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Sint-Denijs-Westrem, 24 juni 2014.

Figurad Bedrijfsrevisoren BVBA

vertegenwoordigd door

Stefaan Beirens

Vennoot"

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel. Beslissing

De algemene vergadering heeft besloten, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIS, inbreng in nature te doen, elk a rato van hun aandelenbezit, van hun vorderingsrecht op het netto-dividend van de bvba Romani Management, zijnde in totaal honderdnegenenvijftigduizend driehonderd euro (¬ 159.300,00),

Voorwaarden van de inbreng

Zijn vervolgens tussengekomen, de heer Filip Hoomaert en mevrouw Marie Rose Stroef, samenwonende te Brugge, Jozef Van Walleghemstraat 12, die verklaard hebben volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de becirijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting heeft

- de heer Filip Hoornaert, voornoemd, verklaard deze schuldvordering ten belope van negenenzeventigduizend zeshonderdvijftig euro (¬ 79.650,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) van het tussentijds dividend ais roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

- mevrouw Marie Rose Stroef, voornoemd, verklaard deze schuldvordering ten belope van negenenzeventigduizend zeshonderdvijftig euro (¬ 79.660,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) van het tussentijds dividend als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

De algemene vergadering heeft beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de voormelde inbreng in nature door de voornoemde inbrengers, die aanvaarden. Ze beslist voormelde inbreng in natura ten belope van honderdnegenenvijftigduizend driehonderd euro (¬ 159.300,00), te vergoeden door toekenning van 1418 nieuwe aandelen van de vennootschap Romani Management zonder vermelding van nominale waarde, a rato van hun aandelenbezit, namelijk aan de heer Filip Hoomaert 709 andelen en aan mevrouw Marie Rose Stroef 709 aandelen, die aanvaarden. Deze nieuwe kapitaalaandelen van dezelfde aard zullen dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande kapitaalaandelen en zullen delen in de winsten van de vennootschap pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Voormelde inbreng in nature wordt uitgesplitst als volgt:

honderdeenenveertigduizend achthonderd euro (¬ 141,800,00) als verhoging van het kapitaal.

zeventienduizend vijfhonderd euro (¬ 17.500,00) als uitgiftepremie

:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Elk nieuw aandeel en de uitgiftepremie is volstort ten belope van honderd ten honderd (100%)

De algemene vergadering heeft erkend volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537, 1elid Wetboek van Inkomstenbelastingen 1992, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorgaande boekjaren en de voorwaarden van kapitaalbehoud.

TWEEDE BESLUIT - Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering heeft daarna vastgesteld en heeft ons, notaris, verzocht akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging ten belope van honderdeenenveertigduizend achthonderd euro (E 141.800,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdzestigduizend vierhonderd euro (E 160.400,00) vertegenwoordigd door duizend zeshonderdenvier (1.604) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/duizend zeshonderd en vierste van het kapitaal vertegenwoordigen.

DERDE BESLUIT  Plaatsing van de uitgiftepremie op een rekening "Uitgiftepremies"

De vergadering heeft beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde zeventienduizend vijfhonderd euro (E 17.500,00) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die, zoals de andere inbrengen, strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen,

VIERDE BESLUIT Kapitaalverhoging.

De algemene vergadering heeft besloten het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met zeventienduizend vijfhonderd euro (¬ 17.500,00) zodat het kapitaal verhoogd zal worden van honderdzestigduizend vierhonderd euro (E 160.400,00) tot honderdzevenenzeventigduizend negenhonderd euro (E 177.900,00) door incorporatie van voormelde uitgiftepremie.

Deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen,

VIJFDE BESLUIT - Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering heeft daarna vastgesteld en heeft ons, notaris, verzocht akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalverhoging ten belope van zeventienduizend vijfhonderd euro (E 17.500,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdzevenenzeventigduizend negenhonderd euro (¬ 177.900,00) vertegenwoordigd door duizend zeshonderdenvier (1.604) aandelen zonder nominale waarde, die ieder éérd duizend zeshonderd en vierste van het kapitaal vertegenwoordigen,

ZESDE BESLUIT - Statutenwijziging

De algemene vergadering heeft besloten vervolgens de eerste alinea van artikel 5 van de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen besluiten door de vervanging van de tekst van de eerste alinea van dit artikel door navolgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdzevenenzeventigduizend negenhonderd euro (E 177.900,00). Het wordt vertegenwoordigd door duizend zeshonderdenvier (1.604) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/ duizend zeshonderd en vierste van het kapitaal vertegenwoordigen,"

ZEVENDE BESLUIT - Wijziging van artikel 35 van de statuten.

De vergadering heeft beslist het artikel 35 van de statuten te wijzigen gezien de wetswijziging van 29 maart 2012 betreffende de ontbinding en vereffening van vennootschappen.

De huidige tekst van artikel 35 wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"Artikel 35: Vereffening

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging voorgelegd worden.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen«

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars aile schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025

en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld

verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. In dit geval zijn artikel 189bis en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing.

ACHTSTE BESLUIT  Coördinatie van de statuten

De vergadering heeft, de notaris alle machten verleend om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

NEGENDE BESLUIT - Machtiging aan de zaakvoerder

De vergadering heeft een bijzondere machtiging verleend aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren, waaronder de betaling van de roerende voorheffing, ten belope van tien procent (10%) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake_

TIENDE BESLUIT  Volmacht voor administratieve formaliteiten.

" De algemene vergadering heeft bij deze bijzondere volmacht gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Cnockaert & Salens, met zetel te 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de diensten van het rechtspersonenregister, het ondernemingsloket en de BTW met betrekking tot de statutenwijziging.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Philippe Strypsteen

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift proces verbaal van statutenwijziging, de coördinatie der statuten, bijzonder verslag bestuursorgaan en het verslag van de bederevisor

Voor-

 behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

12/11/2013
ÿþ111111

Mod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N~~~GY=n~s~~1-" ' ~~`~~r , R

Griffie

~ ..~. ~~~y ~

d

 *FI Ondernemingsnr :0894.953.276

Benaming (voluit) :ROMANI MANAGEMENT

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :8200 Sint-Andries, Jozef van Walleghemstraat 12

(volledig adres)

Onderwerp f en) akte :STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Roel MONDELAERS, notaris met standplaats te Aalter, op 30 september 2013, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ROMANI MANAGEMENT", waarvan de zetel gevestigd is te 8200 Sint-Andries, Jozef van Walleghemstraat 12, onder andere volgende beslissingen heeft genomen:

1/ Wijziging van het boekjaar om het voortaan te laten aanvangen op één juli en af te sluiten op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

2/ Wijziging van de datum van de jaarvergadering en deze voortaan te houden op de derde vrijdag van de maand december om tien uur.

3/ Het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 oktober 2012 wordt verlengd tot en af te sluiten op 30 juni 2014 De eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per 30 juni 2014, zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand december om tien uur van het jaar 2014.

4/ De vergadering besluit de artikelen 13 en 31 van de statuten aan te passen aan de voorgaande besluiten, om voortaan te luiden als volgt:

"Artikel 13 - Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand december om 10 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering. Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist. Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld."

"Artikel 31 -- Boekjaar - jaarrekening - jaarverslag

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld

Op de laatste blx. van Luik B vernielden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

~

Luik B - velvo'g

en neergelegd bij de Nationale Bank van België. De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder. Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 ° van het Wetboek van vennootschappen."

5/ Volmacht werd verleend aan 1) de aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake; 2) de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren; 3) aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Cnockaert & Salens, te 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL, opgemaakt uitsluitend voor neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

(Getekend)

Roei MONDELAERS

Notaris

Werd gelijktijdig neergelegd:

1. een afschrift van de akte statutenwijziging;

2. de gecoordineerde tekst van de statuten.

Voor-

behouden aan het e gisc

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -121(11/2013 - Annexes du Moniteur belge

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 31.12.2014, NGL 15.01.2015 15012-0174-013
10/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.03.2013, NGL 08.04.2013 13083-0254-013
30/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 31.03.2012, NGL 27.04.2012 12096-0398-013
14/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 18.03.2011, NGL 12.04.2011 11082-0012-011
24/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 19.03.2010, NGL 22.03.2010 10069-0500-010

Coordonnées
ROMANI MANAGEMENT

Adresse
JOZEF VAN WALLEGHEMSTRAAT 12 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande