ROMELO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ROMELO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 873.065.128

Publication

17/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.11.2013, NGL 07.02.2014 14032-0479-017
30/04/2013
ÿþOndernemingsnr : 0873.065.128

Benaming (voluit) : Romelo

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jagershoek 10

8570 Anzegem (Vichte)

Onderwerp akte : Partiële splitsing: PV van de verkrijgende vennootschap en j

statutenwijziging

Blijkens de buitengewone algemene vergaderingen gehouden voor Meester Christian LAMBRECHT, notaris tej Kortrijk, standplaats HEULE, op 28 maart 2013, dragende volgende meldingen van registratie "Tijdig: aangeboden 2013/181/1780/N. 1ste kantoor der registratie te Kortrijk Geregistreerd op drie april 2013. tweeëntwintig bladen, geen renvooien. Boek 984 Blad 93 Vak 9. Ontvangen: vijfentwintig euro (25 e). Inspecteur a.r. Christelle DE GR4EVE.", werd beslist tot partiële splitsing door overneming waarbij een deel van het vermogen van de naamloze vennootschap "DUTRY&C°" zowel de rechten als de plichten, afgesplitst: worden naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Romelo", zonder dat de naamloze: vennootschap "DUTRY&C°" het voorwerp uitmaakt van een ontbindingsbeslissing tegen uitkering van aandelen: van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Romelo" aan de aandeelhouders van de: naamloze vennootschap "DUTRY&C°", zodat de te publiceren specificaties van de vennootschap thans luiden: als volgt:

BESLUIT - KENNISNAME VERSLAGEN

:? De vergaderingen nemen kennis van en bespreken de hierna vermelde stukken:

het voorstel tot partiële splitsing, waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift kunnen bekomen,; neergelegd ter griffie en gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad als voormeld;

', - bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor nopens de inbreng in natura in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Romelo";

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een ij besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfrevisor Jacky Godefroidt", met zetel te Izegem,; Henri Dewaelestraat, 11, rechtspersonenregister nummer 0808.987,522. vertegenwoordigd door de Heer Jacky Godefroidt, bedrijfsreviscr, opgesteld op drieëntwintig maart tweeduizend dertien overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, luiden letterlijk als volgt:

"Uit het gedane onderzoek menen wij te mogen besluiten:

1. dat de beschrijving van de gedane inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

2. dat de inbreng een werkelijk bezit zal uitmaken van de BVBA ROMELO , waarvan de maatschappelijke zetel; gevestigd is te 8570 Anzegem (Vichte), Jagershoek 10;

3. dat de voorziene toekenning van 3.985 volgestorte aandelen BVBA °ROMELO" als vergoeding voor deze: inbreng in natura (boekhoudkundig gewaardeerd op ¬ 2.195.872,23) billijken rechtvaardig is;

4. dat de rechten en verplichtingen van de betrokken partijen duidelijk vastgesteld zijn;

5. dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren" Aan de voorzitter wordt door de vergaderingen ontslag verleend van de integrale voorlezing van de voormelde: voorstellen tot partiële splitsing en van de voormelde verslagen.

verslag van de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Romelo" over de: inbreng in natura.

BESLUIT - VERZAKING AAN HET RECHT OP ANDERE VERSLAGEN EN ANDERE STUKKEN BIJ DEZE; PARTIELE SPLITSING

Ondergetekende notaris zet uiteen dat In geval van partiële afsplitsing door overneming er toepassing dienti gemaakt te worden van de artikel 728 tot en met 741 van het Wetboek van Vennootschappen verder afgekort; als W. Venn,

De algemene vergaderingen besluiten evenwel unaniem tot verzaking aan het recht op de volgende stukken, zijnde:

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

! S » ln de billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 a" 04, 2013

ifeDEL

eieri " .. .

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

- de bijzondere verslagen van de raad van bestuur van de overdragende en van de zaakvoerder van de verkrijgende vennootschap over de voorgestelde partiële splitsing vermeld in artikel 730 van het Wetboek van Vennootschappen.

- het verslag over het splitsingsvoorstel opgesteld door de commissaris, bedrijfsrevisor of accountant vermeld in artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen,

- de bijzondere vermelding in de agenda van de vergadering en de terbeschikkingstelling aan de aandeelhouders van bepaalde gegevens en stukken overeenkomstig artikel 733 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergaderingen keuren hierbij uitdrukkelijk de verantwoording van onderhavige partiële splitsing goed en zij erkennen de juistheid en de waarachtigheid ervan.

BESLUIT -- BESLUIT TOT SPLITSING

De vergaderingen aanvaarden het splitsingsvoorstel. Zij beslissen de partiële splitsing door te voeren, zonder ontbinding noch vereffening van de vennootschap, overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, door inbreng in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Romelo" van een deel van het vermogen van de naamloze vennootschap "DUTRY&C°":

a. Partiële splitsingsverrichtinq

De vergaderingen besluiten om een deel van het vermogen van de naamloze vennootschap "DUTRY&C°" zowel de rechten als de plichten, af te splitsen en te laten overgaan in handen van de bestaande vennootschap de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Romelo", zonder dat de naamloze vennootschap "DUTRY&C°" het voorwerp uitmaakt van een ontbindingsbeslissing en met als tegenprestatie de uitreiking aan de vennoten van de naamloze vennootschap "DUTRY&C°" van aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Romelo".

b. Ruilverhouding van de aandelen en eventuele opleggen in geld

- De voorwaarden van het splitsingsvoorstel bepalen onder meer:

Als vergoeding voor de inbreng van het hierna beschreven afgesplitst vermogensbestanddeel worden aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap "Dutry & C" drieduizend negenhonderd vijfentachtig (3.985) nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap uitgereikt zonder enige opleg in geld. Deze aandelen zullen op naam zijn,

c. Verdeling onder de aandeelhouders van de overdragende vennootschap van de aandelen van de verkrijgende vennootschap.

c.1. Rekening houdende het huidige aandeelhouderschap van de overdragende vennootschap zullen de drieduizend negenhonderdvijfentachtig (3.985) nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap "Romelo" als volgt worden verdeeld:

- de besloten vennootschap "Mica": drieduizend negenhonderdeenentachtig (3.981) aandelen.

- de Heer Michel Dutry: twee (2) aandelen in volle eigendom en twee (2) aandelen in vruchtgebruik.

- de Heer Roderick Dutry: één (1) aandeel in blote eigendom.

- Mevrouw Metody Dutry: één (1) aandeel in blote eigendom.

c.2. De zaakvoerder van de verkrijgende vennootschap of een door hem daartoe aangestelde zal in het aandelenregister van de verkrijgende vennootschap onder meer vermelden; de identiteit van de aandeelhouders van de overdragende vennootschap, het aantal aandelen van de verkrijgende vennootschap dat aan elk van de aandeelhouders van de overdragende vennootschap toekomt, de datum van het besluit van de partiële splitsing. De inschrijving wordt door de nieuwe vennoten van de verkrijgende vennootschap ondertekend en zij ontvangen een certificaat van deze inschrijving.

c.3. De datum waarop de verrichting boekhoudkundig geacht word geacht gedaan te zijn wordt bepaald op één juli tweeduizend en twaalf.

c.4. De datum waarop de aandelen van de verkrijgende vennootschap recht geven te delen in de winst is bepaald op één juli tweeduizend en twaalf,

d. Omschriivinq van het afgesplitste gedeelte

d.1. Algemene omschriivinq

In het splitsingsvoorstel worden de over te dragen actiefbestanddelen als volgt omschreven;

"I. BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP OVER TE

DRAGEN DELEN VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN

De over te dragen activa- en passivabesfanddelen zijn opgesomd in de jaarrekening van de overdragende

vennootschap per 30 juni 2012, met name (cijfers in euro):

A. ACTIVA

VASTE ACTIVA

III. MATERIËLE VASTE ACTIVA

A. Terreinen en gebouwen

twee miljoen honderd vijfennegentigduizend achthonderd tweeënzeventig euro drieëntwintig cent

(2.195.872,23)

TOTAAL ACTIVA: twee miljoen hondend vijfennegentigduizend achthonderd tweeënzeventig euro drieëntwintig

cent (2,195.872,23)

B. PASSIVA (VOORZIENINGEN EN SCHULDEN)

geen

Aldus wordt van het netto-actief van de overdragende vennootschap twee miljoen honderd

vijfennegentigduizend achthonderd tweeënzeventig euro drieëntwintig cent (¬ 2.195.872,23) afgesplitst naar de

verkrijgende vennootschap, te weten:

- tweehonderd achttienduizend vierhonderd negentig euro zevenenvijftig cent (¬ 218.490, 57) kapitaal

- eenentwintigduizend achthonderd negenenveertig euro zes cent (¬ 21.849,06) wettelijke reserve

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- ' " behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

één miljoen honderd vijftienduizend achthonderd vijfenveertig euro drieëntwintig cent (¬ 1.115.845,23)'

beschikbare reserves

-tienduizend zevenhonderd negenennegentig euro tweeënveertig cent (¬ 10.799,42) belastingvrije reserves

- zevenhonderd tweeënveertigduizend vierhonderd tachtig euro eenentwintig cent (¬ 742.480,21) overgedragen

winsten

- zesentachtigduizend vierhonderd en zeven euro vierenzeventig cent (¬ 86.407,74) kapitaalsubsidies."

d.2. Bijzondere omschriivinq en voorwaarden van de eigendornsoverganq van de onroerende goederen

waarvoor bijzondere publiciteitsvereisten gelden

De overgegane actiefbestanddelen betreffen meer specifiek nagemelde onroerende goederen:

de opstalrechten op de volgende onroerende goederen, met inbegrip van de door de opstalhouder

opgerichte gebouwen:

I. GEMEENTE ANZEGEM (afdeling VICHTE).

Een nijverheidsgebouw, gestaan en gelegen alsvoren, Jagershoek, 10, gekadastreerd onder Anzegem, zesde afdeling (Vichte), sectie A volgens titel deel van nummer 1721A en thans nummer 172/B, voor een grootte volgens titel en kadaster van negenduizend vierhonderd twintig vierkante meter.

II. GEMEENTE DEERLIJK (eerste afdeling).

Een nijverheidsgebouw, gestaan en gelegen alsvoren, Vichtestraat, +147, gekadastreerd onder Deerlijk, eerste afdeling, sectie B volgens titel nummers 241/F en 243/A en thans nummers 2411L, voor een grootte volgens titel en kadaster van duizend vierhonderd achtennegentig vierkante meter.

III. GEMEENTE DEERLIJK (eerste afdeling).

Een parking, gelegen alsvoren, Vichtestraat, gekadastreerd onder Deerlijk, eerste afdeling, sectie B nummer

247/N, voor een grootte volgens kadaster van tweeduizend tweehonderdzeventig vierkante meter.

d.3. voorwaarden van de inbreng

Voormelde activa worden afgesplitst naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ROMELO" volgens de hierna vermelde voorwaarden:

a, de inbreng geschiedt op basis van de jaarrekening van de overdragende vennootschap per 30 juni 2012;

b. alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 juli 2012 met betrekking tot het afgesplitst vermogen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ROMELO", waarin de betrokken activa worden ingebracht;

o. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ROMELO" ontvangt uit het archief van de overdragende vennootschap "DUTRY&C°" de originele documenten en bescheiden die verband houden met de ingebrachte activa; in de mate dat deze documenten niet splitsbaar zijn, worden de originelen bewaard op de zetel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ROMELO" waar ze ter inzage gehouden worden van de overdragende naamloze vennootschap "DUTRY&C°" en haar bestuursorgaan; deze laatste kan er op verzoek door het bestuur van de bewaarnemende vennootschap echtverklaarde afschriften van bekomen;

d. alle nog te ontvangen of te betalen bedragen die betrekking hebben op de afgesplitste en ingebrachte onroerende goederen ten gevolge van feiten die dateren van vóór de splitsing komen ten bate of ten laste van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ROMELO";

e. aile lopende geschillen met betrekking tot de ingebrachte actiefbestanddelen zullen indien nodig verder gezet worden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ROMELO", die aile lasten of baten zal dragen.

BESLUIT - KAPITAALVERMINDERING IN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP `DUTRY&C°'

De vergaderingen beslissen het kapitaal te verminderen in de overdragende vennootschap met een bedrag van tweehonderdachttienduizend vierhonderdnegentig euro zevenenvijftig cent (218.490,57 EUR) zijnde het kapitaalsgedeelte van de over te dragen activa om het kapitaal te brengen van vierhonderdduizend euro (400.000,00 EUR) op honderd éénentachtigduizend vijfhonderdennegen euro drieënveertig cent (181.509,43 EUR).

BESLUIT  KAPITAALVERHOGING IN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP 'DUTRY&C°'

De vergaderingen besluiten om het kapitaal in de overdragende vennootschap onmiddellijk weer met tweehonderd achttienduizend vierhonderdnegentig euro zevenenvijftig cent (218.490,57 EUR) te verhogen om het kapitaal te brengen van honderd éénentachtigduizend vijihonderdennegen euro drieënveertig cent (181.509,43 EUR) op vierhonderdduizend euro (400.000,00 EUR) door inlijving van beschikbare reserves ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie noch uitgifte van nieuwe aandelen maar met evenredige verhoging van de fractiewaarde van de aandelen.

BESLUIT - KAPITAALVERHOGING IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  ROMELO'

De vergaderingen beslissen om het kapitaal te verhogen in de verkrijgende vennootschap met zevenhonderdzevenennegentigduizend euro (797.000,00 EUR) om het kapitaal te brengen van vierhonderdduizend euro (400.000,00 EUR) op één miljoen honderdzevenennegentigduizend euro (1,197.000,00 EUR) naar aanleiding van de partiële splitsing met uitgifte van drieduizend negenhonderdvijfentachtig euro (3.985) nieuwe aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Romelo".

Omdat rekening houdend met de ruilverhouding, het aantal nieuw uit te geven aandelen en de fractiewaarde van de bestaande aandelen van de verkrijgende vennootschap, het kapitaal van de verkrijgende vennnootschap dient verhoogd te worden met een totaal bedrag van zevenhonderdzevenennegentigduizend euro (797,000,00 EUR), wordt het kapitaal verhoogd met tweehonderdachttienduizend vierhonderdnegentig euro zevenenvijftig cent (218.490,57 EUR) zijnde het kapitaalsgedeelte van de over te dragen activa maar zal onmiddellijk naar aanleiding van de partiële splitsing ook een bedrag van vijfhonderd achtenzeventigduizend vijfhonderdennegen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het i3elgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

" e mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





euro drieënveertig cent (578.509,43 EUR) van de over te dragen belaste reserves ingelijfd worden in het kapitaal,

Volledigheidshalve zetten de vergaderingen uiteen dat het kapitaal in de verkrijgende vennootschap met in totaal' zevenhonderdzevenennegentigdUizend ' eùro' (797.000,00" EUR) dient verhoogd te worden, 'zijhdé drieduizend negenhonderdvijfentachtig (3.985) vermenigvuldigd met de huidige fractiewaarde van de aandelen in de verkrijgende vennootschap, hetzij tweehonderd euro (200,00 EUR) per aandeel.

Deze aandelen zullen delen in de winst zoals hierboven reeds uiteengezet.

Zij worden toegekend aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap "Dutry & C°" op de wijze zoals hierboven uiteengezet.

BESLUIT  KAPITAALVERHOGING IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID `ROMELO'

Het kapitaal van de verkrijgende vennootschap wordt nogmaals verhoogd met drieduizend euro (3.000,00 EUR) om het kapitaal te brengen van één miljoen honderdzevenennegentigduizend euro (1.197.000,00 EUR) op één miljoen tweehonderdduizend euro (1,200.000,00 EUR) door inlijving van beschikbare reserves ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING PARTIELE SPLITSING - KAPITAALVERMINDERING EN KAPITAALVERHOGINGEN.

De vergaderingen besluiten dat de partiële splitsing zonder ontbinding en vereffening van de overdragende vennootschap verwezenlijkt is overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen samen met de ermee gepaard gaande kapitaalsvermindering.

De vergaderingen besluiten dat het kapitaal verhoogd werd in de respektieve vennootschappen op de wijze als hierboven uiteengezet.

BESLUIT  WIJZIGING VAN DE STATUTEN INZAKE DE AARD VAN DE AANDELEN IN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP

De vergadering van de overdragende vennootschap stelt vast dat in een algemene vergadering gehouden op negen december tweeduizend en elf besloten werd tot omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam. Vervolgens is de raad van bestuur ook daadwerkelijk overgegaan tot de vernietiging van de aandelen aan toonder die hen overhandigd werden door de aandeelhouders en is zij overgegaan tot de inschrijving van de aandelen op naam in het register der aandelen op naam,

De vergadering besluit dientengevole om in de statuten artikel 9 te vervangen ais volgt:

"ARTIKEL 9.  AARD DER AANDELEN

De aandelen zijn op naam. Zij dragen een volgnummer.

De aandelen op naam worden aangetekend in een register van aandelen op naam en de overdrachten en overgangen gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van hun inschrijving in dit register. Elke vennoot en elke belanghebbende derde mag kennis nemen van dit register. Certificaten van inschrijving, ondertekend door twee bestuurders, worden op hun verzoek afgeleverd aan de aandeelhouders."

BESLUIT  ADMINISTRATIEVE VOLMACHT

De vergadering stelt de hiernagenoemde personen of rechtspersoon aan als bijzondere lasthebbers die elk afzonderlijk kunnen optreden en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling aan wie de macht verleend wordt om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, de wijziging, de doorhaling van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondememingsioketten, met name: aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor "Decostere & C°", met zetel te Avelgem, Burchthof, 10/11. OVERGANGSBEPALINGEN

GEEN BENOEMING VAN COMMISSARIS.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal;

- verslag revisor inbreng in natura

- verslag zaakvoerder Bvba 'Romelo' inbreng in natura

- onderhandse volmacht Hr. Roderick en Mevr. Melody Dutry

- coördinatie van de statuten Bvba "Romelo"











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Christian Lambrecht, notaris te Heule



Op de laatste blz. van fuik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 26.11.2014, NGL 13.01.2015 15013-0322-013
14/02/2013
ÿþr,

,

º% I ~ ,,;~

'~'~ {

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON1TEU

0 7 -02

LGISCH ST

be a B[ 5t4 fl11111111YI Iln





Ondernemingsnr : 0873.065.128

Benaming

(voluit) : ROMELO

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 8570 ANZEGEM (VICHTE), JAGERSHOEK 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : VOORSTEL TOT PARTIËLE SPLITSING VAN DE NV "DUTRY & C°" DOOR OVERDRACHT VAN ACTIVA EN PASSIVA NAAR DE BVBA "ROMELO"

Uit het voorstel tot partiële splitsing door overdracht van activa en passiva van de NV "DUTRY & CO' naar de BVBA "ROMELO" dd. 25/01/2013 blijkt:

1. dat de raad van bestuur van de NV "DUTRY & C°" en de zaakvoerder van de BVBA "ROMELO" aan hun aandeelhouders/vennoten voorstellers om, in toepassing van artikel 677 en 728 e.v. van het Wetboek van vennootschappen, de hierna beschreven activa- en passivabestanddelen van de NV "DUTRY & C°" over te dragen naar de BVBA "ROMELO", waarbij de overdragende vennootschap niet ophoudt te bestaan;

2. dat de overdragende vennootschap, de NV "DUTRY & C°", met zetel te 8570 Anzegem (Vichte), Jagershoek 10, als doel heeft

"Het kopen, verkopen, zelf vervaardigen, huren en verhuren, in- en uitvoeren, en onderhouden van alle huishoud-, tuin-, en landbouwartikelen, alsmede van alle gereedschappen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met huis-, tuin-, of landbouwinrichting. Het vervaardigen, leveren en/of plaatsen van sierschouwen, inbouwelementen, in openhaarden, houtkachels, centrale verwarming, en alle verwarmingsinstallaties en -apparaten op grond van alle mogelijke energiebronnen.

Zij mag namelijk alle commerciële, finanoiële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het doel aansluiten of van aard zijn er de verwezenlijking van te bevorderen.";

3. dat de overnemende vennootschap, de BVBA "ROMELO", met zetel te 8570 Anzegem (Vichte),

Jagershoek 10, als doel heeft:

"I. Voor eigen rekening:

a) het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen,

b) het beheer van een eigen onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks en/of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich barg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen ;

Il. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

b) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

c) het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

d) het_waarnemen_van_alle_bestuursopdrachten,_bet.uitoefenen .van .opdrachten. en.functies;

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de 'instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

e) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in iicentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

f) het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden;

g) de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

h) het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag hiertoe alle handelsverrichtingen, ambachtelijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar ondernemingen te bevorderen, of de afzet van haar producten te vergemakkelijken, en voor zover de wet dit niet verbiedt.

De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor wijziging van de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, door alle middelen en op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zal achten, en die niet in strijd zijn met de vigerende wetgeving: ;

4. dat voor de uitwerking van onderhavige partiële splitsing de conventionele waarde van het afgesplitste vermogen van de NV "DUTRY & C°" op ¬ 3.585.728,49 wordt geraamd, en de conventionele waarde van de BVBA "ROMELO" op ¬ 1.800.000,00 en dat de vennootschappen geen aandelen van elkaar bezitten;

5. dat ter vergoeding van de inbreng aan de aandeelhouders van NV "DUTRY & C°" 3.985 nieuwe aandelen van BVBA "ROMELO" zullen toegekend worden, zonder opleg in geld;

6. dat de 3.985 nieuwe aandelen zullen ingeschreven worden op naam van de aandeelhouders van NV "DUTRY & C°" in het aandelenregister van de BVBA "ROMELO", en dat hiervan aan de betrckkenen een certificaat overhandigd zal worden;

7. dat de 3.985 nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap zullen deelnemen in de winst vanaf 01/07/2012;

8. dat alle handelingen m.b.t. het overgedragen vermogen vanaf 01/07/2012 geacht zullen worden te zijn gedaan voor rekening van de verkrijgende vennootschap;

9. dat in de overdragende vennootschap geen aandelen met bijzondere rechten of andere effecten werden uitgegeven;

10. dat, op verzoek van alle aandeelhoudersivennoten van de overdragende vennootschap en de overnemende vennootschap, toepassing wordt gevraagd van artikel 731 §1, laatste lid van het Wetboek van vennootschappen dat een vrijstelling voorziet van het opmaken van het revisoraal verslag m.b.t. de splitsing;

11. dat geen bijzonder voordeel wordt toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de overdragende en verkrijgende vennootschap;

12. dat de af te splitsen activa- en passivabestanddelen opgesomd zijn in de jaarrekening per 30/06/2012, met name (cijfers in euro):

A. ACTIVA 2.195.872, 23

III. MATERIËLE VASTE ACTIVA 2.195.872,23

A. Terreinen en gebouwen

TOTAAL ACTIEF

B. PASSIVA (SCHULDEN)

geen

Aldus wordt van het netto-actief van de overdragende vennootschap een bedrag van ¬ 2.195.872,23 overgedragen naar de verkrijgende vennootschap en dit als volgt:

I. KAPITAAL 218.490,57

A. Kapitaal 21.849, 06 10.799,42 1.115.845,23 742.480,21 86.407,74

IV. RESERVES

A. Wettelijke reserve

C. Belastingvrije reserves

D. Beschikbare reserves

V. OVERGEDRAGEN WINST

VL KAPITAALSUBSIDIES

Omdat, rekening houdend met de ruilverhouding, het aantal nieuw uit te geven aandelen en de fractiewaarde van de bestaande aandelen van de verkrijgende vennootschap, het kapitaal van de verkrijgende vennootschap verhoogd dient te worden met zevenhonderd zevenennegentigduizend euro (¬ 797.000,00), zal onmiddellijk naar aanleiding van de partiële splitsing een bedrag van vijfhonderd achtenzeventigduizend vijfhonderd en negen euro drieënveertig cent (¬ 578.509,43) van de over te dragen belaste reserves in het kapitaal van de verkrijgende vennootschap worden ingelijfd.

13. Alle niet geboekte, niet gekende of vergeten activa en passiva en aile activa en passiva die later in de gesplitste venncotschap zouden worden ontdekt, blijven voor de overdragende vennootschap;

Michel DUTRY

zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd; voorstel partiële splitsing dd. 25/01/2013

Voorbehouden ' dan libt

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 28.11.2012, NGL 17.01.2013 13010-0583-014
17/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.11.2011, NGL 11.02.2012 12034-0294-013
24/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 24.11.2010, NGL 19.01.2011 11011-0326-013
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 25.11.2009, NGL 07.01.2010 10008-0343-013
26/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 26.11.2008, NGL 19.02.2009 09052-0391-012
03/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 28.11.2007, NGL 28.12.2007 07855-0021-010
27/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 29.11.2006, NGL 20.12.2006 06920-1615-014
29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 25.11.2015, NGL 22.12.2015 15701-0193-014

Coordonnées
ROMELO

Adresse
JAGERSHOEK 10 8570 VICHTE

Code postal : 8570
Localité : Vichte
Commune : ANZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande