RONCAR

NV


Dénomination : RONCAR
Forme juridique : NV
N° entreprise : 442.428.876

Publication

08/05/2014
ÿþ~

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD TER GRIFFIE

ReChtban' van Koophandel Gent

25 APR. 2014

AfdellneekNE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

14 5590"

Ondernemingsnr : 0442.428.876

Benaming

(voluit) : RONCAR

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8620 Nieuwpoort, Lombardsijdestraat 9 bus 701

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - vereffening

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Vincent Guillemyn te Menen (Lauwe) op 22 april 2014 inhoudende de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van naamloze vennootschap "RONCAR", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8620 Nieuwpoort, Lombardsijdestraat 9 bus 701:

1NOORAFGAANDE VERKLARINGEN  VERZAKING AAN VRUCHTGEBRUIK DOOR DE .VENNOOTSCHAP

De vennootschap, vertegenwoordigd door haar bestuurders de heer Bau Rony en mevrouw Van Moerkerke Carîne, verklaart dat zij thans eigenaar is van volgend onroerend goed:

STAD NIEUWPOORT tweede afdeling

In Residentie NEPTUNUS, gelegen Lombardsijdestraat 9, ten kadaster gekend sectie D, nummer 0048D: Het duplex-appartement genummerd A07,01, de hoek vormend van het Hendrikaplein en de Lombardsijdestraat, omvattende:

a)in privatieve en uitsluitende eigendom:

-op het niveau van de zevende verdieping; inkomdeur, inkomhal, berging, living met keukenhoek en terras, trap leidende naar de duplex op de achtste verdieping, nachthal, badkamer met ligbad en dubbele lavabo,, douchecel met douche en lavabo, W.C., twee slaapkamers.

-op het niveau van de achtste verdieping: trap leidende naar de zevende verdieping: dressing, slaapkamer 3, met terras, badkamer met ligbad, W.C., douche en dubbele lavabo, berging welke kan dienst doen als sauna. b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

De drieënzeventig/duizendsten (73/1.000sten) van de gemeenschappelijke delen van de residentie, waaronder de grand.

Zoals dit goed beschreven staat in de basisakte verleden voor notaris Serge Van Damme te De Panne op, 21 mei 2003, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Veume op 12 juni daarna, onder formaliteit 066-T12106/2003-4271.

VERZAKING VRUCHTGEBRUIK

De vennootschap RONCAR, vertegenwoordigd door haar bestuurders, verklaart eenvoudig te verzaken aan' haar voormeld vruchtgebruik. Vermits de vennootschap niet meer rendabel is, wensen de aandeelhouders haar: activi-teiten stop te zetten en de vennootschap te ontbinden en te vereffenen in één akte. Ingevolge de, ontbinding-vereffening zal de vennootschap aldus ophouden te bestaan.

De voorzitter stelt vast

a) op 7 maart 2014 hebben de bestuurders van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel; tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen; het verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie; maanden voordien is vastgesteld;

b) op 7 maart 2014 heeft BDO Bedrijfsrevisoren Burg.Ven, CVBA, vertegenwoordigd door Bruno p011SEELE overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag opgesteld.

pit verslag besluit als volgt:

' In het kader van de procedure tot ontbinding voor-zien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap NV RONCAR met zetel te 8620 Nieuwpoort, Lombardsijdestraat 9 bus 701, een boekhoudkundige staat afgesloten op 26 februari 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 137.568,98 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 101.815,49 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De boekhoudkundige staat afgesloten op 26 februari 2014 bevat geen passiva tegenover derden, behoudens de kosten die verbonden zijn aan de ontbinding en de vereffening (erelonen en kosten van notaris, boekhou-der/accountant en bedrijfsrevisor), zodat beroep kan worden gedaan op de vereenvoudigde procedure van ontbinding en sluiting vereffening in één akte.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 26 februari 2014 de toestand van de vennootschap volledig getrouw en juist weergeeft, onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de NV RONCAR en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Roeselare, 7 maart 2014

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg.Ven, CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE"

NOTARIËLE WETTIGHEIDSVERKLARING

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris dat alle formaliteiten, voorzien door de wet, werden nageleefd. Overeenkomstig artikel 181, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt hij eveneens het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap gehouden is.

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG KAN BERAADSLAGEN

Alle aandeelhouders zijn aanwezig zodat het bewijs van hun oproeping niet moet worden voorgelegd. De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend.

BERAADSLAGING  BESLISSINGEN

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

- De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de bestuurders houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door BDO Bedrijfsrevisoren Burg.Ven. CVBA, vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 26 " februari 2014,

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

De verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan en de accountant alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

- De vergadering beslist met unanimiteit tot de ontbinding van de vennootschap. De comparanten verklaren dat de activiteiten van de vennootschap reeds werden stopgezet en dat gemelde vennootschap thans reeds feitelijk vereffend is. Er wordt dan ook geen vereffenaar aangesteld.

De comparanten verklaren erover te zijn ingelicht dat zij overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen verantwoordelijk zijn, zowel jegens derden, voor de vervulling van hun taak en aansprakelijk zijn voor gebeurlijke tekortkomingen.

- Er wordt verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en de comparanten bevestigen voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de ontbinding-vereffening.

De bestuurders brengen verslag uit over het beheer en het gebruik van de maatschappelijke activa en verklaren dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RONCAR thans geen passiva meer bezit (met name schulden ten aanzien van derden). Zij verklaren zich voor zoveel als nodig persoonlijk borg te stellen voor de eventuele later opduikende passiva.

De algemene vergadering verklaart dat in onderhavige vennootschap geen commissaris is aangesteld. Alle vennoten verklaren kennis te hebben van hun individueel onderzoeksrecht, zoals bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen, en voormeld onderzoeksrecht te hebben uitgeoefend.

De overblijvende activa komen toe aan de aandeelhouders, naar evenredigheid met hun aandelenbezit.

De vergadering beslist tevens kwijting te geven aan de bestuurders voor hun bestuur voor de afgelopen periode.

- De algemene vergadering beslist dat de vereffening is afgesloten en stelt vast dat de naamloze vennootschap RONCAR definitief opgehouden heeft te bestaan.

De algemene vergadering besluit dat de maatschappe-lijke bescheiden en documenten gedurende minstens zeven jaar zullen bewaard worden door de heer Beu Rony op zijn domicilie.

De sommen en waarden die gebeurlijk zouden kunnen toekomen aan de schuldeisers en aan de vennoten en waarvan de overdracht hun niet is kunnen gebeuren, zullen worden gestort in de Deposito- en Consignatiekas.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get. Notaris Vincent Guillemyn)

Gelijktijdig neergelegd:

- afschrift akte

- bijzonder verslag van het bestuursorgaan

., -- "

Voor-

behouden

aan `het

Belgisch

Staatsblad

- verslag bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.02.2014, NGL 30.06.2014 14269-0265-009
06/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.04.2013, NGL 25.07.2013 13370-0372-010
05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.04.2012, NGL 27.06.2012 12242-0254-009
07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.04.2011, NGL 30.06.2011 11251-0099-009
08/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.04.2010, NGL 01.07.2010 10267-0021-010
08/12/2008 : KO126572
04/08/2008 : KO126572
29/08/2007 : KO126572
19/10/2005 : KO126572
13/06/2005 : KO126572
10/08/2004 : KO126572
20/06/2003 : KO126572
06/02/2003 : KO126572
14/08/2002 : KO126572
19/12/1997 : KO126572

Coordonnées
RONCAR

Adresse
LOMBARDSIJDESTRAAT 9, BUS 701 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande