RONSIJN TOOLS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RONSIJN TOOLS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.522.951

Publication

29/01/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
06/09/2012
ÿþ Mo[I2 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ONITEUR

3 0 -0$- [ 1SCH STA;

EI_GE

L13k`ger^,:r:` S-~iJ t" ..r Vft:r'7 1%F .xi

012 RECI i i: "l'.v:.t'J l;r}`iÇ-',':" l!~~I_ 1;

Pi:tJ( `1= lltixt~~.?ii2(r ; %íLtenin)

~ri r,~ ," ~.

- no:

. Oie

~

ifl *iaisisss. III BEL

Ondernemingsnr : 0836522951

Benaming

(voluit) RONSIJN TOOLS

Rechtsvorm BVBA

Zetel : GISTELSTEENWEG 373 A TE 8490 JABBEKE

Onderwerp akte : WtJZtGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij beslissing van het bestuur van 20 augustus 2012 werd er besloten om de maatschappelijke zetel te

verplaatsen naar :

MOERDIJKSTRAAT 26 A TE 8480 ICHTEGEM

RONSIJN JOHNY, ZAAKVOERDER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterencle notaris, hetzij van de persotolriic" iii

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

19/09/2011
ÿþ II . Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de_akte-

Voor-

behouder

aan liet

Belgisch

Staatsbfal

V~N~N~VIN ~Illhlllllll

" 11141108"







 ;-

- , 77i{'~ S i e

b ~ : I~. I

Griffie

Ondernerningsnr : 0836522951

Benaming

(voluit) : RONSIJN TOOLS

Rechtsvoren : BVBA

Zetel : VLADSLOSTRAAT 34/15A TE 8610 KORTEMARK

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij beslissing van het bestuur van 27 augustus 2011 werd er besloten om de maatschappelijke zetel te

verplaatsen naar :

GISTELSTEENWEG 373A TE 8490 JABBEKE

RONSIJN JOHNY, ZAAKVOERDER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/06/2011
ÿþri

MW 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

- A



Va  " ; ~T;.~~~1"':~E

behc ' i .-r

aan

Belt

Staat

llI 1I 11111 II1 Il li uNu

" 11084670*



2 5 MEI 2011

Griffie









-Bijlagen bij het WeTgisch Staatshl d - 07t06I20Ii - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : RONSIJN TOOLS

oSrY, Scn 95AI ~

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8610 Kortemark/Werken, Vladslostraat 34/15A

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Christophe VANDEURZEN te Koekelare op 23 mei 2011, ter registratie op het registratiekantoor te Torhout aangeboden dat er een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht door:

1. De heer RONSIJN Johny René Roger, geboren te Diksmuide op 2 april 1966, rijksregisternummer 66.04.02 275-12, echtgenoot van Mevrouw VANHOOREN Karolien, wonende te 8480 Ichtegem, Moerdijkstraat 26, gehuwd onder het beheer van het wettelijk stelsel bij ontstentenis van een huwelijkscontract, stelsel naar verklaring ongewijzigd tot op heden.

2. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "RONSIJN JOHNY", met maatschappelijke zetel te 8480 Ichtegem, Moerdijkstraat 26. Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Oostende onder het ondernemingsnummer 0447.094.180.

Opgericht onder de benaming "AUTO's DE RING", bij akte verleden voor notaris Peter Verstraeten te Gavere op 30 maart 1992, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 25 april daarna onder het nummer 920425-689.

De vennootschap draagt de naam "RONSIJN TOOLS".

Steeds dient de vermelding besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of BVBA te worden toegevoegd.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8610 Kortemark (Werken), Vladslostraat 34/15A.

Het bestuursorgaan kan zonder statutenwijziging de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime. De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door het bevoegde orgaan van vertegenwoordiging ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

De vennootschap heeft tot doel:

I. ALGEMEEN :

De groot- en kleinhandel en verhuur van nieuwe en tweedehandse machines voor de bouwindustrie. De groot- en kleinhandel in ijzerwaren, onderhoudsproducten, reinigingsproducten, drogisterijartikelen, verf, vernis en bouwmaterialen (inclusief doe-het-zelfzaken), loodgietersmateriaal en verwarmingsinstallaties, tuinbouwproducten tuinbouwbenodigdheden.

Het uitvoeren, zo voor eigen rekening, als voor rekening van derden, zo privaat als openbaar, van volgende werkzaamheden (inclusief de verkoop, de verhuur, plaatsing en of herstelling van de daarbij horende materialen) :

Sanitair installateur-loodgieter : omvattende de herstelling, verandering, onderhoud of plaatsing van sanitaire installaties, de verkoop en plaatsing van keukens en badkamerinrichtingen, loodgieterwerk, de installatie van particuliere zwembaden, de installaties van rioleringen, de elektrische aankoppeling van sanitaire toestellen zoals wasmachines, vaatwasmachines en van toestellen voor de productie van warm water door accumulatie.

De aanleg van waterdistributienetten en rioleringen;

Aannemer van zinkwerken en metalen dakbedekking van gebouwen : omvattende ondermeer de plaatsing, herstelling, verandering of onderhoud van metalen dakbedekkingen van gebouwen,

Het bouwen van dakconstructies,

Het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal.

Het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2011- Annexes du Moniteur belge

De installatie in gebouwen en andere bouwwerken van : waterleidingen, artikelen en apparaten voor sanitair gebruik, sprinklerinstallaties, gasaansluitingen, leidingen voor diverse gassen ;

De plaatsing, reparatie en het onderhoud van verwarmingsinstallaties,

Het schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale verwarming, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen.

Elektrotechnisch installateur : omvattende het herwikkelen van elektromotoren en transformatoren, de installatie van elektrische bedrading en toebehoren, de installatie van hulpvoedingssystemen, de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties, de installaties van liften en roltrappen, de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal, de reparatie van elektrische huishoudapparaten, het aanleggen, wijzigen of herstellen van sterkstroominsiallaties, het bedrijfsklaar monteren of wikkelen, wijzigen of herstellen van elektrotechnische verbruikstoestellen, het aanleggen, wijzigen of herstellen van installaties voor binnenhuistelefonie en  signalisatie, het aanleggen en/of herstellen van elektriciteitsleidingen en kabels, elektrische, elektronische, elektrotechnische en radio-elektrische installaties, het plaatsen van verlichting, drijfkracht en telefoon in het algemeen, de installatie van bovengrondse elektriciteitsleidingen, de elektrische en elektromechanische installaties van kunstwerken en nijverheidsinrichtingen en elektrische buiteninstallaties, het plaatsen van openbare telefoon- en telegraafuitrustingen,

Aannemer voor de installatie van verwarming met gas met individuele toestellen : omvattende het plaatsen, herstellen, veranderen of onderhouden van verwarmingsinstallaties met individuele toestelten gevoed met gas ;

Aannemer voor de installatie in gebouwen en andere bouwwerken van verwarmingssystemen op elektriciteit, gas of stookolie.

Het ontwerp, de fabricatie, de installatie, het onderhoud en herstelling van hernieuwbare energiesystemen en lof de hernieuwbare energie voorgebracht door de systemen zelf, alsook de aan- en verkoop, leasing, import en export, groot- en kleinhandel ervan.

De uitwerking en realisatie van projecten, zowel voor particulieren als bedrijven, op het gebied van verwarming, klimaatbeheersing, koeltechniek, productie van warm water, electriciteit en elektronica, en in het bijzonder projecten op het gebied van zonne-energie, en milieuvriendelijke energiewinning.

De levering, plaatsing, integratie en beheer, zowel bij particulieren als bedrijven, zowel autonome als netgekoppelde systemen, van niet-electrische, thermische en fotovoltaïsche en electrische panelen, inclusief schakel- en verdeelinrichtingen voor het opvangen en omzetten van zonne-energie.

De bouw van daken,

De bouw en/of renovatie van individuele huizen,

Het optrekken en/of renoveren van residentiële gebouwen, kantoorgebouwen, gebouwen voor landbouwdoeleinden, gebouwen voor commercieel of industrieel gebruik.

Het dakdekken en isolatie tegen vochtigheid, het waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer, het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en asfalt, onderneming voor metaalconstructies en metalen kunstwerken omvattende de montage en demontagewerk, buis- en andere soortgelijke constructies.

De installatie en reparatie van waterverzachters,

Het uitvoeren van diverse bouwwerkzaamheden in coördinatie met onderaannemers, het toezien op bouwwerkzaamheden.

De groot- en kleinhandel, de verhuur, in en uitvoer en het optreden als bemiddelaar in de verkoop van : hout en bouwmaterialen in de ruimste zin van het woord, meubels, huishoudelijke artikelen, ijzerwaren, verf, vernis, loodgietersmateriaal en verwarmingsinstallaties, apparaten voor centrale verwarming, materiaal voor de installatie van sanitair en centrale verwarming : buizen, pijpen, fittings, kranen, verbindingsstukken, rubberslangen, enz...., toestellen, apparaten en apparatuur, verlichtingstoestellen en radio-elektrisch materieel, keukeninrichting, artikelen voor dakbedekking van gebouwen, sanitaire toestellen, elektrische verwarmingstoestellen, dit alles met onderdelen, bijhorigheden en nevenproducten, alsmede het presteren van alle mogelijke diensten die kunnen verband houden met wat voorafgaat.

Installateur-frigorist : de vervaardiging van uitrusting voor de koeltechniek en klimaatregeling, voor niet huishoudelijk gebruik;

De vervaardiging en installatie van industriele machines, apparaten en toestellen voor de koeltechniek;

De vervaardiging van koeltoonbanken ;

De vervaardiging van machines en apparaten voor de klimaatregeling in besloten ruimten (airconditioning) ; De verkoop, plaatsing en/of herstelling van airconditioning installaties,

De vervaardiging van warmtewisselaars,

De vervaardiging van ventilatoren voor niet-huishoudelijk gebruik,

De vervaardiging van koelkasten en vrieskasten, vaatwasmachines en droogtoestellen ;

De aanleg van pijpleidingen, telecommunicatieleidingen en hoogspanningsleidingen ;

Onderneming voor het bouwen van koelkamers, kluizen, enz...

Isolatiewerkzaamheden omvattende ondermeer het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van : thermische isolatiemateriaal, isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen, isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen ;

Isolatie van koelkamers en pakhuizen ;

Isolatie van verwarming, klimaatregeling, koeling en ventilatie.

Onderneming voor de algemene reiniging van gebouwen, reinigen van het interieur van allerlei gebouwen, kantoren, fabrieken, werkplaatsen en allerlei commerciële gebouwen. Het lappen van ramen, ruitenwasserij. Het desinfecteren en het bestrijden van ongedierte in gebouwen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Il. Voor eigen rekening:

a) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

b) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals:

a) het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

b) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

c) het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratieve en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

d) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

e) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

f) het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

g) de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in t' kort tussenpersoon in de handel;

h) het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die in enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

* De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Behoudens door de rechter en onverminderd de wettelijke bepalingen ter zake, kan de vennootschap slechts door de wil der aandeelhouders ontbonden worden bij een besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging der statuten zijn gesteld; tenzij het netto-actief van de vennootschap is gedaald beneden een vierde van het kapitaal, in welk geval de vergadering tot ontbinding kan besluiten als het voorstel terzake goedgekeurd wordt door een vierde van de op die vergadering uitgebrachte stemmen.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfentwintigduizend euro (25.000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderd vijftigste (1/250ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

1) De Heer Johny RONSIJN, schrijft in op vijfentwintig (25) aandelen, door storting van een bedrag van tweeduizend vijfhonderd euro (2.500,00 EUR).

2) De B.V.B.A. "RONSIJN JOHNY", schrijft in op tweehonderd vijfentwintig (225) aandelen, door storting van

een bedrag van tweeëntwintigduizend vijfhonderd euro (22.500,00 EUR).

Alle aandelen zijn aldus volledig volstort.

Als vergoeding voor de inbreng, worden de tweehonderd vijftig (250) aandelen, volstort zoals voormeld,

toegekend als volgt:

1) aan de Heer Johny RONSIJN: vijfentwintig (25) aandelen;

2) aan de B.V.B.A. 'RONSIJN JOHNY': tweehonderd vijfentwintig (225) aandelen

* De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan

niet vennoten.

De heer Johny RONSIJN, wonende te 8480 lchtegem, Moerdijkstraat 26, wordt aangesteld als statutair

zaakvoerder van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2011- Annexes du Moniteur belge

De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting zal slechts uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Interne bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

* De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede zaterdag van de maand juni om negen uur (9h). Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de tweede zaterdag van de maand juni 2013.

* Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénenderlig december van ieder jaar.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal warden afgesloten op 31 december 2012.

Overname verbintenissen

De comparanten verklaren, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de «vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Volmacht

Onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, worden de hierna genoemde personen aangesteld als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad name het Boekhoudkantoor Allary B.V. o.v.v. B.V.B.A, met zetel te 8480 Ichtegem, Zuidstraat 32,

vertegenwoordigd door de Heer Dirk Allary.

voor analytiek uittreksel

geassocieerd notaris Christophe Vandeurzen te Koekelare







Staatsbtad - b7/06/2011- Annexes du Moniteur belge Overeenkomstig artikel 173 punt 1° bis. van het Wetboek van registratie-, hypotheek en griffierechten, hierbij neergelegd een niet geregistreerd afschrift van de oprichtingsakte."







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
RONSIJN TOOLS

Adresse
MOERDIJKSTRAAT 26 A 8480 ICHTEGEM

Code postal : 8480
Localité : ICHTEGEM
Commune : ICHTEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande