ROTOLUX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ROTOLUX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 441.203.213

Publication

26/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 26.08.2013, NGL 23.09.2013 13590-0596-017
02/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 20.07.2011, NGL 28.07.2011 11352-0310-018
20/07/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

MOtl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerle s .,ffie van de akte

D!! ErvR

" 1 1 .Jr

V beh aa Bel Stat

RECHTBANK KOOPHANDEL Griffi9?TRIJK

Ondernemingsnr : Benaming 0441.203.213

(voluit) ROTOLUX

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8570 Anzegem, Grasstraat, 6

Onderwerp akte : BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING  DOELSWIJZIGING - WIJZIGING AARD VAN DE AANDELEN  STATUTENWIJZIGING - VOLMACHTEN EN OPDRACHT TOT COORDINATIE VAN DE STATUTEN







Uit een akte verleden voor Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op negen en twintig juni tweeduizend en elf, aangeboden ter registratie zoals blijkt uit navolgend relaas : "geregistreerd, zeven bladen, geen renvooien, te Izegem, op één juli tweeduizend en elf, Reg. 5, Boek 256, Blad 66, Vak 8. Ontvangen vijfentwintig euro (25,00- ¬ ). De EA Inspecteur Luc De Moor".

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "ROTOLUX", opgericht; onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de benaming "CLADIR bij akte verleden voor Notaris Alfons Loontjens, te Izegem, op 25 juni 1990, bekengemaakt in de Bijlage tot het; Belgisch Staatsblad van 14 juli 1990, onder het nummer 900714-120, waarvan de statuten werden gewijzigd bijl proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Alfons Loontjens, te Izegem,' op 16 juli 1993, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 29 juli daarna, onder het nummer, 930729-631, waarvan de statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene: vergadering opgemaakt door Notaris Alfons Loontjens, te Izegem, op 7 mei 1997, bekendgemaakt in de Bijlage: tot het Belgisch Staatsblad van 4 juni daarna, onder het nummer 970604-106, waarvan de statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Alfons: Loontjens, te Izegem, op 29 juni 2005, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 18 juli' daarna, onder het nummer 05103697, waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij proces-verbaal: van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Geassocieerd Notaris Alfons Loontjens, te Izegem,' op 29 juni 2005, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 19 juli daarna, onder het nummer: 05104695, gehouden op negen en twintig juni tweeduizend en elf heeft beslist wat volgt:

1. Aanpassing van de statuten aan de beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 10, januari 2006, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 2 februari daarna, onder het nummer 06025748, om met ingang van 10 januari 2006 de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 8500 Kortrijk,1 Roterijstraat, 72/a naar 8570 Anzegem, Grasstraat, 6.

2. Kennisname van het vereiste verslag van de raad van bestuur inhoudende een omstandige' verantwoording van de geplande doelwijziging en van de staat van actief en passief die niet meer dan drie maanden voordien werd opgemaakt.

Aanvaarding van het verslag van de raad van bestuur en aansluiting bij de hierin vervatte verantwoording. Er worden geen opmerkingen gemaakt op dit verslag, er wordt uitdrukkelijk verzaakt aan de termijn van inzage; en aangesloten bij de inhoud ervan.

Dienvolgens wordt beslist het doel van de vennootschap te wijzigen, uit te breiden en te herformuleren door. schrapping van het huidige doel van de vennootschap en vervanging ervan door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

De klein- en groothandel in papierwaren; de fabricatie van geschenkpapier; de fabricatie groot- en kleinhandel in verpakkingsmaterialen; de merkvertegenwoordiging van al deze producten.

Verhuring van divers materieel; tussenpersoon in de handel, puliciteitsonderneming, werkplaats voor graveerkunst, vervaardiging van speciale publiciteits- en uitstallingsartikelen; vervaardiging van modellen en patronen; vervaardiging van diverse celluloïd-artikelen; vervaardiging van allerhande overdrukplaatjes;. schilderwerken en versieringen op diverse stoffen (artistiek); werkplaats voor het typografisch zetten en, drukken; werkplaats voor steendruk, chromosteendruk en offset; werkplaats voor het drukken op metaal en op andere afdrukken dan papier en karton; werkplaats voor fotogravure en galvanoplastiek; werkplaats voor fotografische en andere reproduktie; fabrikatie voor clichés van allerlei aard,

Het patrimonium gevormd door inbrengsten en grotendeels bestaande uit onroerende goederen te; behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

De aankoop, de verkoop, het in huur of leasing geven of nemen, de exploitatie, de financiering, het beheer en het onderhoud van onroerende goederen, de promotie in het algemeen, de studie, het verlenen van deskundig advies en de schatting van onroerende goederen, de ontwikkeling, de commercialisatie van en de begeleiding bij alle projekten betreffende onroerende goederen, de verkaveling en het in staat brengen door urbanisatie. Het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle oktrooien, licenties en handelmerken in verband met haar doel.

In België of in het buitenland, voor haar rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen, alle immobiliaire operaties of ermede verband houdende verrichtingen te doen, met name aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, expertise, beheer, onroerende promotie, omvorming of ombouwing of valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zo gronden als gebouwen, zo op het platteland al in bebouwde kommen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkavling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing.

De vennootschap heeft tevens een sociaal doel, met name het bevorderen van de maatschappelijke integratie van kwetsbare groepen in de samenleving. Zij doet dit door het aanbieden van activeringsmogelijkheden aan mensen die moeilijker toegang vinden tot de arbeidsmarkt, en dit zowel via stages als het aanbieden van duurzame tewerkstelling. Rotolux NV onderschrijft de principes van de zogenaamde `meerwaardeneconomie' bij de uitvoering van haar activiteiten. Het concept verwijst naar ondernemingen die de juiste balans zoeken tussen economische, sociale en ecologische waarden, in samenspraak met de verschillende betrokken actoren of stakeholders.

De vennootschap mag alle burgerlijke, industriële, financiële, kommerciële, roerende, onroerende en aile welkdanige verrichtingen, handelingen stellen of laten stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of andere branche van haar maatschappelijk doel of die eenvoudig, nuttig of bevorderlijk zijn of zouden kunnen zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimste zin.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even welke wijzge, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die eenzelfde of gelijkaardig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking ervan."

3. Wijziging van de aard van de aandelen in die zin dat de aandelen op naam zullen zijn.

De bestaande aandelen aan toonder zullen, tegen inlevering door de aandeelhouders van hun huidig aandelenbezit, worden vernietigd door het aanbrengen van een stempel "VERNIETIGD" en worden vervangen door een inschrijving op naam in het aandeelhoudersregister.

De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen.

4. Herformulering van de modaliteiten van ontbinding en vereffening van de vennootschap en dit zoals bepaald in het vijfde besluit hierna.

5. Aanpassing van de statuten ingevolge voorgaande besluiten en dit als volgt:

- De eerste zin van artikel twee van de statuten wordt geschrapt en vervangen als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8570 Anzegem, Grasstraat, 6."

- De tekst van artikel drie van de statuten wordt volledig geschrapt en vervangen als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

De klein- en groothandel in papierwaren; de fabricatie van geschenkpapier; de fabricatie groot- en kleinhandel in verpakkingsmaterialen; de merkvertegenwoordiging van al deze producten.

Verhuring van divers materieel; tussenpersoon in de handel, puliciteitsonderneming, werkplaats voor graveerkunst, vervaardiging van speciale publiciteits- en uitstallingsartikelen; vervaardiging van modellen en patronen; vervaardiging van diverse celluloïd-artikelen; vervaardiging van allerhande overdrukplaatjes; schilderwerken en versieringen op diverse stoffen (artistiek); werkplaats voor het typografisch zetten en drukken; werkplaats voor steendruk, chromosteendruk en offset; werkplaats voor het drukken op metaal en op andere afdrukken dan papier en karton; werkplaats voor fotogravure en galvanoplastiek; werkplaats voor fotografische en andere reproduktie; fabrikatie voor clichés van allerlei aard.

Het patrimonium gevormd door inbrengsten en grotendeels bestaande uit onroerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

De aankoop, de verkoop, het in huur of leasing geven of nemen, de exploitatie, de financiering, het beheer en het onderhoud van onroerende goederen, de promotie in het algemeen, de studie, het verlenen van deskundig advies en de schatting van onroerende goederen, de ontwikkeling, de commercialisatie van en de begeleiding bij alle projekten betreffende onroerende goederen, de verkaveling en het in staat brengen door urbanisatie. Het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle oktrooien, licenties en handelmerken in verband met haar doel.

In België of in het buitenland, voor haar rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen, alle immobiliaire operaties of ermede verband houdende verrichtingen te doen, met name aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, expertise, beheer, onroerende promotie, omvorming of ombouwing of valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zo gronden als gebouwen, zo op het platteland al in bebouwde kommen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkavling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing.

De vennootschap heeft tevens een sociaal doel, met name het bevorderen van de maatschappelijke integratie van kwetsbare groepen in de samenleving. Zij doet dit door het aanbieden van

activeringsmogelijkheden aan mensen die moeilijker toegang vinden tot de arbeidsmarkt, en dit zowel via stages als het aanbieden van duurzame tewerkstelling. Rotolux NV onderschrijft de principes van de zogenaamde 'meerwaardeneconomie' bij de uitvoering van haar activiteiten. Het concept verwijst naar ondernemingen die de juiste balans zoeken tussen economische, sociale en ecologische waarden, in samenspraak met de verschillende betrokken astoren of stakeholders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle burgerlijke, industriële, financiële, kommerciële, roerende, onroerende en alle welkdanige verrichtingen, handelingen stellen of laten stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of andere branche van haar maatschappelijk doel of die eenvoudig, nuttig of bevorderlijk zijn of zouden kunnen zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimste zin.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even welke wijzge, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die eenzelfde of gelijkaardig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking ervan."

- De tekst van artikel acht van de statuten wordt volledig geschrapt en vervangen als volgt:

"De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het register van aandelen.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven. De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

De overdracht van aandelen op naam wordt overgeschreven in het register van aandelen van de vennootschap.

De vorm van de overige effecten wordt bepaald bij de uitgifte ervan."

- De tekst van artikel twintig van de statuten wordt vervangen door volgende tekst :

"Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de aandeelhouders, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde ondertekend."

- De tekst van artikel vijfentwintig van de statuten wordt volledig geschrapt en vervangen als volgt:

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald."

6. Opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

7. Vaststelling van het ontslag schriftelijk aangeboden door de Heer Joseph Vandeputte, wonende te 8740

Pittem, Cassanderusstraat, 7 als bestuurder van de vennootschap, en dit met ingang 28 juni 2011. Dit ontslag

wordt aanvaard. Over de kwijting zal worden geoordeeld bij het bespreken van de jaarrekening over het

lopende boekjaar.

Vaststelling dat de duurtijd van het mandaat van de overige bestuurders is verstreken respectievelijk op 28

juni 2011, zoals vermeld in hun benoemingsbesluit, voor wat betreft de mandaten van Mevrouw Vandeputte

Hilde en Juffrouw Viaene Stephanie en op 29 juni 2011, wegens verstrijken van de wettelijke maximumduur van

de mandaatsperiode van zes jaar, voor wat betreft het mandaat van de Heer Claerhout Dirk.

Als bestuurders van de vennootschap worden herbenoemd, voor een duurtijd van 6 jaar, met ingang vanaf

28 juni 2011:

1)De Heer CLAERHOUT Dirk, wonende te 8570 Anzegem, Dwarsstraat, 13;

2)Mevrouw VANDEPUTTE Hilde, wonende te 8570 Anzegem, Dwarsstraat, 13;

3)Mevrouw VIAENE Stephanie, geboren te Kortrijk op 3 september 1991, ongehuwd, wonende te 8570

Anzegem, Dwarsstraat, 13.

Zij verklaren hun mandaat uitdrukkelijk te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige

verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

De aldus toegekende opdrachten gaan in vanaf 28 juni 2011 en vervallen onmiddellijk na de jaarvergadering

van het jaar 2016.

De bezoldiging van de bestuurders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene

vergadering.

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De aldus benoemde bestuurders zijn vervolgens in raad verenigd en benoemen met eenparigheid van

stemmen:

1/ Tot voorzitter van de raad van bestuur:

Mevrouw VANDEPUTTE Hilde, voornoemd;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

15/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 20.08.2010, NGL 04.09.2010 10538-0483-016
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 20.06.2009, NGL 03.07.2009 09358-0379-017
30/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 20.06.2008, NGL 24.06.2008 08279-0109-017
14/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 20.06.2007, NGL 10.09.2007 07718-0181-017
01/12/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 20.09.2006, NGL 28.11.2006 06886-3249-015
02/02/2006 : KO122595
19/07/2005 : KO122595
18/07/2005 : KO122595
02/05/2005 : KO122595
28/10/2004 : KO122595
17/11/2003 : KO122595
12/06/2003 : KO122595
27/12/2002 : KO122595
29/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 19.09.2015, NGL 24.09.2015 15597-0208-017
22/11/2000 : KO122595
16/11/2000 : KO122595
12/01/1999 : KO122595
04/06/1997 : KO122595
01/01/1997 : KO122595
01/01/1997 : KO122595
01/01/1993 : KO122595
01/01/1992 : KO122595
14/07/1990 : KO122595

Coordonnées
ROTOLUX

Adresse
GRASSTRAAT 6 8570 ANZEGEM

Code postal : 8570
Localité : ANZEGEM
Commune : ANZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande