ROYAL BELGIAN KNOKKE RALLYE

Association sans but lucratif


Dénomination : ROYAL BELGIAN KNOKKE RALLYE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 427.083.872

Publication

01/04/2015
ÿþMOE] 2.2

I- _ w: i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter gei. ie NEERGELEGD

Griffie Recht ankKoophandel

2 0 MRT 2015

Gent Afdeling Brugge

Drieffier

Ondernemingsnr : 0427.083.872

Benaming

(voluit) : ROYAL BELGIAN KNOKKE RALLYE

(verkort) :

Rechtsvoren : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel ; DAMSE VAART - NOORD 30, 8340 HOEKE

Onderwerp akte : ONTSLAG - ONTBINDING

1, Effectieve leden (uittreding)

Toegetreden / Toe te treden leden (nihil)

De (algemene vergadering van de) vereniging telt enkel drie effectieve leden.

Er zijn, na juli 2010, geen andere leden mee deel gaan uitmaken van de vereniging.

Daarenboven hebben twee van de drie effectieve leden - te weten: DE MULDER Frank en MIGEON Bernard - het verlangen tot uittreding uit de vereniging geuit, hetgeen door ondertekenaar D'HAESELEER Christophe, in hoedanigheid van bestuurder - voorzitter & secretaris, aanvaard en uitdrukkelijk geacteerd wordt. (statuten Artikel 11)

Als dusdanig heeft de vereniging nog maar 1 effectief lid - te weten: D'HAESELEER Christophe -. Daarenboven heeft de vereniging geen vooruitzicht op nieuwe leden.

2. Bijzondere algemene vergadering

Ondertekenaar D'HAESELEER Christophe, In hoedanigheid van enig effectief lid, oefent hierbij de bevoegdheid van algemene vergadering der leden uit, en acteert hieronder de beslissingen die hij heeft getroffen met betrekking tot de navolgende agendapunten:

2.a. Bestuurderschap

Boekhouding  Ontslag - Kwijting

Mede  bestuurder de heer DE MULDER Frank heeft, tegelijk met het verlangen tot uittreding uit de vereniging als effectief lid, het verlangen geuit tot ontslag als bestuurder, hetgeen door ondertekenaar D'HAESELEER Christophe, in hoedanigheid van algemene vergadering, aanvaard en uitdrukkelijk geacteerd wordt.

Tegelijk wordt de heer DE MULDER Frank kwijting verleend voor de volkomen duurtijd van zijn mandaat.

Als dusdanig heeft de vereniging nog maar 1 bestuurder - te weten: D'HAESELEER Christophe -. Daarenboven heeft de vereniging geen vooruitzicht op nieuwe bestuursleden, zodat niet in vervanging kan worden voorzien van de ontsfagnemend bestuurder.

2.b. Ontbinding & vereffening

De vereniging is opgericht geweest d.d. 28 maart 1985 voor een onbepaalde duurtijd, waarna, in juli 2010 (bekend gemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 5 oktober 2010 (reft 10145878)), de statuten eenmalig zijn gewijzigd, ter gelegenheid van de uittrede van de stichtende leden, alsook eerste raadsleden van de vereniging.

Thans, 9 maart 2015, acteert ondertekenaar D'HAESELEER Christophe, in hoedanigheid van algemene vergadering, het besluit tot vrijwillige ontbinding en vereffening van de vereniging in één beweging en gaat hij,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

overeenkomstig de bepalingen van de statuten (Artikelen 14 en 24) en de VZW-wet van 27 juni 1921, over tot de opmaak van onderhavige notulen ter bewaring in het verenigingsdossier, ter neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en bekend making in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad.

Het besluit om de vereniging te ontbinden wordt gemotiveerd door een verzameling van factoren.

Door een gebrek aan leden (statuten Artikel 8 juncto Artikel 24) en door een gebrek aan uitoefening van het doel waarvoor de vereniging bestaat, weet de vereniging geen werkingsmiddelen te genereren (bij gebrek aan lidmaatschapsbijdragen, giften, winsten uit de verwezenlijking van het doel en uit commerciële activiteiten ter ondersteuning van het voorgaande); kent de vereniging een negatieve groei (verliezen); en is zij de facto vereffend.

Er wordt geen vereffenaar, gegeven de ontbinding en vereffening in één beweging.

Onderhavig verslag wordt vergezeld van een balans (staat van activa en passiva) die een getrouw beeld biedt van het vermogen en de financiële positie van de vennootschap op heden.

Wat de gevolgen van de ontbinding & vereffening betreft, wordt verklaard

- dat de belangen van de vereniging en van schuldeisers volkomen werden behartigd, doordat:

1) de vereniging non-actief is, zodat daaraan noch baat noch kost meer verbonden is;

2) de rechten van derden  schuldeisers volkomen gevrijwaard zijn, via de vereffening der schulden nl.

a, de schulden voor het beheer van de ontbinding zijn voldaan;

b, er zijn geen vaststaande en opeisbare schulden ten overstaan van derden meer;

c, ondertekenaar D'HAESELEER Christophe verklaart eventuele nog nakomende kosten, doch momenteel onbekend, door hem te laten betalen.

- dat door afwezigheid van te gelde te maken en te bestemmen actief, er geen bestemming voor netto-actief dient gezocht te worden.

Ten slotte, neemt ondertekenaar D'HAESELEER Christophe te zijnen laste de bewaring van de boeken en bescheiden van de vereniging te 8340 HOEKE, Damse Vaart  Noord 30, evenals de vervulling van de overige administratieve formaliteiten voor de goede uitvoering van de ontbinding.

Worden hierbij tegelijk neergelegd:

- verslaggeving dd. 9 maart 2015

- staat van activa en passiva

D'HAESELEER Christophe

Bestuurder - Effectief Lid

u VoQtir-behouden aan het Belgisch Staatsblad

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ROYAL BELGIAN KNOKKE RALLYE

Adresse
DAMSE VAART - NOORD 30 8340 HOEKE

Code postal : 8340
Localité : Hoeke
Commune : DAMME
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande