ROYAL CENTER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ROYAL CENTER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 448.986.868

Publication

31/12/2013
ÿþP-0 t-f

(D,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tor tiviii'';1.2 vrzl

rcehtbank vuri `--1

ddsiirtl

Ondernenningsnr Benaming (voluit) : 0448.986.868

(verkort): ROYAL CENTER

Rechtsvorm:





Naamloze vennootschap

Zetel: Troonstraat 60, 8400 Oostende, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte benoeming commissaris

Tekst:

Bij bijzondere algemene vergadering van 12 december 2013 werd de Burg. BVBA VAN CAUTER-SAEYS Ek CO, bedrijfsrevisoren, benoemd tot commissaris voor een periode van 3 jaar. Het mandaat vervalt op de jaarvergadering van 2016 die zich zal uitspreken over de jaarrekening van boekjaar 2015. De Burg. BVBA VAN CAUTER-SAEYS 81. CO stelt de Burg. BVBA J. DEGRYSE, bedrijfsrevisor, aan als permanente vertegenwoordiger, die op zijn beurt vertegenwoordigd zal zijn door de Heer DEGRYSE Jan.

BVBA XAVIER DEGROOTE,

gedelegeerd bestuurder,

met als vaste vertegenwoordiger

de Heer DEGROOTE Xavier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz:VdrniïikTili vermelden - i'Uaam en hoedaniglieikTNTaridélrieriïn-eféfén-de-tiFidg,-Fiétilf\ian-de-ebraiicoTriïënj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening,

26/11/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

17 NOV 2014

Gent Afdelard-f

Dc griffier

*iazi3ze

Sr

b

in

i

III

)de

Ondernerningsnr : 0448.986.868

Benaming (voluit): ROYAL CENTER

(verkort) ;

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel Troonstraat 60

8400 Oostende

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN MAATSCHAPPELIJK DOEL-STATUTENWIJZIGINGEN-

` VASTSTELLING VAN DE HERWERKTE TEKST VAN DE STATUTEN

Uit een proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Bart van Opstal te Oostende van 31 oktober 2014,i: ij ter registratie neergelegd.

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap;, ROYAL CENTER met zetel te 8400 Oostende, Troonstraat 60, beslist heeft 1) Bij eenparig schriftelijk besluit van de aandeelhouders de dato 1 juli 2013, van welke besluit een uittreksel werd gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 22 juli 2013 onder nummer 13113259, werd de : maatschappelijk zetel van de vennootschap overgebracht van 1210 Brussel, Koningsstraat 151 naar de huidige;; maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Troonstraat 60.

De voorzitter deelt mee dat ingevolge de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van het Brussels gewest'

naar het Vlaamse Gewest, de statuten dienen vertaald te worden van het Frans naar het Nederlands. i'

De vergadering beslist niet over te gaan tot de vertaling van de statuten maar meteen over te gaan tot;; vervanging van de integrale statuten.

jI 2) beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door het doel te vervangen zoals hierna vermeld.

;; 3) beslist de Nederlandstalige statuten van de vennootschap vast te stellen ais volgt, met behoud van de? kenmerken van de vennootschap, onder meer rekening houdend met de hiervoor genomen besluiten en met;; ;' het Wetboek van vennootschappen:

"TITEL I : AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 1 : Benaming

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. De ;ï vennootschap draagt de benaming : ROYAL CENTER".

Artikel : Zetel De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8400 Oostende, Troonstraat 60. Artikel 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel ;

1) Voor eigen rekening als voor derden, in binnen en buitenland:

- alle activiteiten van de horecasector en in het bijzonder het uitbaten, beheren en inrichten van hotels, motels, bed&breakfast, restaurants, snackbars, tearooms en drankgelegenheden en van alle andere dergelijke;: inrichtingen, en van alle andere vormen van logement, eet en ontspanningsinstellingen in de ruimste zin van het;; woord; het verschaffen van alle activiteiten deel uitmakend van de horecasector zoals het organiseren en;; sponsoren van feestelijkheden, waaronder recepties, spreekbeurten, colloquia, studiedagen, workshops, shows, spektakels en alle andere recreatievormen in de ruimste zin van het woord.

het verhuren van kamers, conferentieruimten, installaties, rijwielen,

- de organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen als in!~ buitenland, en alles wat daarmee verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

è; - het uitbaten van een wisselkantoor,

 - optreden als boekingskantoor inzake hotelovemachtingen zowel voor eigen rekening als voor rekening vang overige hotels

- de uitbating van een traiteurdienst meer bepaald de aankoop van grondstoffen, preparaten, ingrediénten en;' hulpstoffen, diverse sausen, likeuren en wijnen voor de bereiding, verkoop en bedeling van bereide spijzen,;£

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod1f.1

schotels en menu`s zowel als groothandel als kleinhandel en zowel rechtstreeks als tussenpersoon, voor eender welke persoon, handel, distributieketen, reisorganisator of school;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht,

...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

- het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen.

- het verlenen van diensten, zowel in het binnen als in het buitenland, aan Belgische en buitenlandse bedrijven, op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, marketing, human resources-diensten, rekrutering van personeel, export en import, het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

- het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verfenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikkingstellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen, van ondernemingen dit alles in de meest ruime zin.

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vomi; in dit kader kan zij zich ook mits vergoeding borgstellen of haar aval verlenen, in de meest mime zin, alle handels en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen erf kapitalisatleondememingen.

2. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig, inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs en in alle uitvoeringsbesluiten op deze wetgeving. Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zever voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals meer en bijvoorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. Deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten kan noch mag geen belemmering zijn voor de latere persoonlijke, activiteit van de houder(s) van die attesten. Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag ten voordele van derden met wie enige juridische band bestaat, zowel in België als in het buitenland tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

' De vennootschap mag, zowel in binnen als buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en de verwezenlijking ervan bevorderen.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen, of vennootschappen, die een geljkaardig of analoog doel nastreven of wier doel voor dat van de vennootschap bevorderlijk kan zijn,

Ze kan ook deelnemen in het bestuur van ander vennootschappen.

Artikel4 : Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL TWEE: KAPITAAL

Artikel 5 : Maatschappelijk kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt negentien miljoen zevenhonderddertigduizend honderdvierenvijftig euro negenentachtig cent (¬ 19.730.154,89).

Het is verdeeld in veertienduizend vierhonderddrieënnegentig (14.493) aandelen zonder nominale waarde die ieder 1/14.493ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

TITEL DRIE : BESTUUR  TOEZICHT

Artikel 12 ; Raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit minimum drie leden en maximum vier leden, al dan niet aandeelhouders, die benoemd en ontslagen worden door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat vaststelt. Zij zijn herbenoembaar.

Rechtspersonen kunnen deel uitmaken van de raad van bestuur,

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-+behotien aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-Vbeheuagen aan het Belgisch Staatsblad

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de

bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 18 : Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag hef dagelijks bestuur van de vennootschap evenals de vertegenwoordiging van de

vennootschap voor wat betreft dit bestuur, toevertrouwen :

- hetzij aan één of neer van zijn leden, dewelke de titel van gedelegeerd bestuurder zullen dragen;

- hetzij aan één of meer directeuren, in of buiten zijn midden verkozen;

hetzij aan een directiecomité of een bestendig comité waarvan de leden al dan niet tussen de bestuurders

gekozen worden.

De raad van bestuur kan verschillende van deze mogelijkheden tezelfdertijd gebruiken.

Het dagelijks bestuur dat wordt toegekend aan een gedelegeerd-bestuurder kan slechts worden herroepen door

de raad van bestuur met een twee/derde meerderheid van de leden van de raad van bestuur.

Hij mag eveneens bijzondere machten verfenen aan elke mandataris. Hij bepaalt de bevoegdheden en de'.

vergoedingen aan te rekenen op de algemene kosten van de personen aan wie hij delegatie verleent. De raad i

van bestuur kan de mandatarissen op elk ogenblik ontslaan.

Artikel 20 : Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

Behoudens bijzondere bevoegdheidsdelegatie door de raad van bestuur en zonder afbreuk te doen aan de

delegaties voorzien bij artikel 18 van de statuten, wordt de vennootschap in alle akten, andere dan die van

dagelijks bestuur, en in alle delegaties en volmachten met betrekking tot deze akten, met inbegrip van de akten

waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, geldig vertegenwoordigd door één

gedelegeerd bestuurder, alleen handelend, hetzij door twee bestuurders, samen handelend, hetzij door een

bijzondere gevolmachtigde.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap ook in en buiten rechte geldig

vertegenwoordigd door de gedelegeerd-bestuurder, die alleen handelt.

De rechtsvorderingen zo als eiser of als verweerder worden gevoerd en gevolgd in naam van de vennootschap,

door de raad van bestuur op verzoek van zijn voorzitter, een gedelegeerd-bestuurder of de daartoe

gemachtigde persoon van de raad van bestuur.

TiTEL VIER : ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 22 : De jaarvergadering

De jaarvergadering van de aandeelhouders zal ieder jaar verplichtend gehouden worden in de zetel van de

vennootschap of op gelijk welke andere plaats aangeduid in het bericht van b jeenmeping op de derde zaterdag

van de maand mei om 17 uur.

TITEL VIJF : JAARREKENING WINSTVERDELING  RESERVE-FONDS

Artikel 31: Boekjaar Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar,

Artikel 32 : Bestemming van de winst

Het positief saldo van de resultatenrekening opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de nettowinst uit van een

boekjaar.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van

de nettowinst

Artikel 33 : Interimdividenden

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om, overeenkomstig de bij de wet bepaalde voorwaarden, op het

resultaat van het lopend boekjaar interimdividenden uit te keren.

TITEL ZES : ONTBINDING -- VEREFFENING

Artikel 34 : Benoeming van vereffenaars

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering en

bevestigd door de bevoegde rechtbank van koophandel Zij beschikken over alle machten genoemd in de

artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene

vergadering, De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone

meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist,

Artikel 35: Verdeling

De zuivere opbrengst van de vereffening, na betaling der schulden en lasten van de vennootschap, wordt

verdeeld onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de

aandelen wat betreft hun afbetaling."

4) De vergadering verleent hierbij volmacht aan de associatie van Accountants en Belastingconsulenten "Raes,

Coene & Fidev", te Oostende, Torhoutsesteenweg 300-302, en haar aangestelden om in naam van de

vennootschap, de nodige stukken te ondertekenen in verband met de wijziging van de inschrijving van de

vennootschap bij de Kruispuntbank der Ondernemingen via een ondernemingsloket naar keuze.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend: Michel van Tieghem de Ten Berghe-geassocieerd notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

" Tegelijk hiermee neergelegd: 1) expeditie van proces-verbaal van 31 oktober 2014; 2) verslag van de commissaris mbt de doelswijziging met staat van activa en passiva; 3) verslag van de raad van bestuur mbt de doelswijziging.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

#ohouc n aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/07/2013
ÿþ Mod Word 73.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor

behouc

aan h

Bolgis

Staatst





13 1325





1 1 JUL 2013

13RUSSeit

Griffie

Ondernemingsnr : 0448.986.868

Benaming

(voluit) : Royal Center

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Koningsstraat 151, 1210 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing zetel 1 Benoeming en ontslag bestuurders

Uittreksel uit het eenparig schriftelijk besluit van aandeelhouders van 1 juli 2013.

Eerste agendapunt: Beslissing tot verplaatsing zetel

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap vanaf 1 juli 2013 te verplaatsen naar:

Troonstraat 60

8400 Oostende

Tweede agendapunt: Ontslag bestuurders

De vergadering neemt kennis en aanvaardt het ontslag van volgende bestuurders en dankt hen voor de bewezen diensten:

- De heer Jean-Pierre Baland, wonende te 1490 Court-Saint-Etienne, Rue Bois des Dames 8

- De heer Martin Willems, wonende te 9820 Merelbeke, Leemstraat 3

- Mevrouw Martine Magnée, wonende te 3300 Tienen, Sint-Truidensesteenweg 504.

De ontheffing uit hun mandaat als bestuurder gaat effectief in na sluiting van deze vergadering. Derde agendapunt: Tussentijdse kwijting aan de bestuurders

De vergadering verleent een tussentijdse kwijting aan voornoemde ontslagnemende bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat voor de periode vanaf 1 januari 2013 tot en met heden.

Vierde agendapunt: Benoeming bestuurders

De vergadering beslist om volgende bestuurders te benoemen vanaf heden tot onmiddellijk na de jaarvergadering von 2019:

-de BVBA XAVIER DEGROOTE, met zetel te 8490 Varsenare, Grote Thems 81, ondememingsnummer 0843.273.656. De vergadering neemt kennis van de beslissing van het bestuursorgaan van 30 juni 2013 om in toepassing van artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen, de heer Xavier Degroote aan te stellen als haar vaste vertegenwoordiger, die het mandaat in haar naam en voor haar rekening zal uitvoeren, hier aanwezig en verklarende te aanvaarden.

-De CVBA PROJECT PLANNING DEGROOTE, afgekort PPD, met zetel te 8400 Oostende, Troonstraat 60, ondernemingsnummer 0415.413.683, De vergadering neemt kennis van de beslissing van het bestuursorgaan van 30 juni 2013 om in toepassing van artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen, mevrouw Hilde Vertinde aan te stellen ais haar vaste vertegenwoordiger, die het mandaat in haar naam en voor haar rekening zal uitvoeren, hier aanwezig en verklarende te aanvaarden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

-De BVBA Clémart Consulting, met zetel te 8490 Jabbeke, Nieuwenhovedreef 6, "ondememingsnummer 0846.724.678. Dé vergadering neemt kennis van de beslissing van het bestuursorgaan van 30 juni 2013 om in toepassing van artikel 61, §2 van het Wetboek van Vennootschappen, de heer Pieter Degroote aan te stellen als haar vaste vertegenwoordiger, die het mandaat in haar naam en voor haar rekening zal uitvoeren, hier . aanwezig en verklarende te aanvaarden.

Deze mandaten worden waargenomen onmiddellijk na het sluiten van deze vergadering en zullen vlak na de jaarvergadering 2019 ten einde komen.

Overeenkomstig artikel 19 van de statuten wordt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder vertegenwoordigd door twee bestuurders gezamenlijk optredend. (... )"

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van 1 juli 2013, onmiddelijk na de eenparig schriftelijke besluitvorming van de algemene vergadering op 1 juli 2013:

" (...) Eerste agendapunt

De raad van bestuur beslist unaniem om:

-het ontslag van de heer Martin Willems, als gedelegeerd bestuurder te aanvaarden vanaf heden.

-het ontslag van de heer Jean-Pierre Baland als voorzitter van de raad van bestuur te aanvaarden vanaf heden,

Tweede agendapunt:

De raad van bestuur beslist unaniem om:

-De BVBA Xavier Degroote, met zetel te 8490 Varsenare, Grote Thems 81, ondememingsnummer 0843.273.656., vast vertegenwoordigd door de heer Xavier Degroote, als gedelegeerd bestuurder en ais voorzitter van de raad van bestuur aan te stellen voor de duur van zijn mandaat als bestuurder van de vennootschap.

Derde agendapunt:

De raad van bestuur beslist unaniem om alle bestaande bijzondere volmachten die vóór 30 juni 2013 werden verleend met onmiddellijke ingang te beëindigen. (...)"

Bvba Xavier Degroote

gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger

de heer Xavier Degroote

Bvba Clémart Consulting

bestuurder

vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger

de heer Pieter Degroote

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

11/07/2013 : BL564788
11/06/2013 : BL564788
26/04/2013 : BL564788
31/07/2012 : BL564788
23/07/2012 : BL564788
21/06/2012 : BL564788
16/09/2011 : BL564788
13/07/2011 : BL564788
13/09/2010 : BL564788
02/08/2010 : BL564788
08/06/2010 : BL564788
21/05/2010 : BL564788
16/03/2010 : BL564788
17/07/2009 : BL564788
12/06/2008 : BL564788
03/06/2008 : BL564788
31/05/2007 : BL564788
06/07/2006 : BL564788
06/07/2006 : BL564788
06/01/2006 : BL564788
27/05/2005 : BL564788
26/05/2005 : BL564788
09/06/2004 : BL564788
09/06/2004 : BL564788
02/06/2004 : BL564788
01/08/2003 : BL564788
28/05/2003 : BL564788
08/01/2003 : BL564788
29/06/2002 : BL564788
22/05/2002 : BL564788
02/06/2001 : BL564788
20/05/2000 : BL564788
19/06/1999 : BL564788
28/10/1998 : BL564788
21/10/1995 : BL564788
07/01/1995 : BL564788
21/04/1993 : BL564788
13/01/1993 : BL564788

Coordonnées
ROYAL CENTER

Adresse
TROONSTRAAT 60 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande