ROYAL ENTERPRISE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ROYAL ENTERPRISE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.933.618

Publication

12/02/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14301535*

Neergelegd

10-02-2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0545933618

Benaming (voluit): Royal Enterprise (verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8740 Pittem, Broeders Maristenstraat 19

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Lodewijk VERMEULEN te Menen op tien februari tweeduizend veertien, inhoudende oprichting van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Royal Enterprise", met zetel te 8740 Pittem, Broeders Maristenstraat 19, ter registratie neer te leggen, blijkt onder meer hetgeen volgt:

VENNOTEN

1. Heer KHURSHID KHAN Muhammad, (nationaal nummer 63.06.03531.65), geboren te Poonch (Pakistan) op drie juni negentienhonderd drieënzestig, van Belgische nationaliteit, uit de echt gescheiden, wonende te 8870 Izegem, Peter Benoitstraat 43;

2. Heer HABIB Wajid, (nationaal nummer 74.01.01-885.64), geboren te Kashmir (Pakistan) op één januari negentienhonderd vierenzeventig, ongehuwd, van Engelse nationaliteit, wonende te 8870 Izegem, Peter Benoitstraat 43.

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Royal Enterprise".

ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP

8740 Pittem, Broeders Maristenstraat 19.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

Groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, import, export en transit in algemene voedingswaren en huishoudelijke artikelen, en aanverwante handel, van alle producten van textielnijverheid, schoeisel, kleding, producten voor onderhoud en huishoudelijke uitrusting; producten van de glas- en keramische nijverheid; kleinhandel in wijn, geestrijke en andere dranken, kleinhandel in sigaretten, tabak en rookartikelen; verhuring en verkoop van video- en audiodragers, boeken en tijdschriften; kookmaterieel en elektrische toestellen; verse groenten en fruit en diepvries; kunstvoorwerpen en fantasie artikelen en kleine meubelen.

Commercialisering van boven vermelde activiteiten door exploitatie van eigen verkoopspunten gericht naar particuliere en professionele consumenten, verlenen van franchising, licenties en het beheer van deze exploitaties, uitlevering en rechtstreekse verkoop aan particulieren, business to business en professionele consumenten.

E-commerce en postorderverkoop.

Adviesverlening, begeleiding, management en engineering van projecten, zowel in eigen beheer als voor derde partijen in verband met boven vermelde commerciële activiteiten.

De uitbating, het beheer, de verhuring en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van gastronomische weekends, banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen, kortom het verstrekken van alle diensten welke ressorteren onder de benaming horeca.

De inrichting, de verhuring en de uitbating van een hotel, restaurant en loungebar, de organisatie van catering/traiteurdienst, de organisatie van banketten, feesten en andere evenementen. De productie, de bereiding, handel, thuisbezorging en eventueel serveren van alle eetwaren en dranken, alsmede alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met de voeding verband houden.

De organisatie van allerhande evenementen en amusement/recreatie zoals bijvoorbeeld het inrichten van culinaire manifestaties, theater, poppenkast, discobar, karaoké en allerlei klank-geluid- en lichtspelen, alsmede de verhuring van alle materieel daarmee verband houdend en dit alles in de meest ruime zin.

De groot-en kleinhandel, handelsbemiddeling, import en export, studie en ontwikkeling, vervaardiging, commissiehandel, verkoop via automaten en verhuring in: allerhande goederen en diensten, in allerhande voedingswaren en toebehoren.

Exploitatie van alle intellectuele rechten in de meest brede betekenis (media & auteursrechten) voortvloeiend uit bovenvermelde activiteiten.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis en niet limitatief opgesomd.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuring, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, en oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle inrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuring, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw-of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen: het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin deze participaties aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van technische administratie en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen en kopen, verkopen, en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants,

certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende

handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)- publiekrechtelijk statuut.

Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuursfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert.

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van dezelfde ondernemingen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot of in verband staan met haar doel of van die aard zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk bevorderen of vergemakkelijken.

De vennootschap kan bijgevolg alle roerende en onroerende zakelijke rechten verwerven zoals eigendomsrechten, vruchtgebruik, opstal-of erfpachtovereenkomsten afsluiten, huurcontracten aangaan, de hiervoor vermelde rechten vervreemden, alle kredieten aangaan en daartoe de nodige waarborgen stellen, onder andere hypothecaire, en in de meest ruime zin alle rechtsverhandelingen stellen om dit doel te realiseren.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op welke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

Bovenstaande opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op die wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. DUUR

De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur, te rekenen vanaf tien februari tweeduizend veertien.

KAPITAAL VAN DE VENNOOTSCHAP

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap is vastgesteld achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door 186 aandelen, zonder nominale waarde, ieder aandeel één/honderdzesentachtigste (1/186e) van het kapitaal vertegenwoordigende.

Het kapitaal werd volgestort voor één/derde (1/3e) door inbreng in geld. Dit kapitaal werd gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, zowel natuurlijke personen als rechtspersonen, al dan niet aandeelhouder(s). Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De opdracht van een zaakvoerder kan steeds herroepen worden door de algemene vergadering.

De zaakvoerder, statutair of niet, kan ten allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat rederlijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) een vaste of veranderlijke bezoldiging of vergoeding toekennen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Iedere zaakvoerder moet tegenover derden of tegenover de hypotheekbewaarder enkel zijn hoedanigheid van zaakvoerder bewijzen. BENOEMING ZAAKVOERDERS

Met eenparigheid van stemmen werden benoemd tot zaakvoerders:

Heren Muhammad KHURSHID KHAN en Wajid HABIB, beiden voornoemd, die deze aanstelling aanvaardden.

Luik B - Vervolg

Deze opdracht geldt voor onbeperkte duur (zonder evenwel statutair te zijn), behoudens uittreding, overlijden of herroeping van het mandaat door de algemene vergadering.

Het mandaat van Heer Wajib HABIB, voornoemd, zal bezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Het mandaat van Heer Muhammad KHURSHID KHAN, voornoemd, zal onbezoldigd zijn.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden de derde vrijdag van de maand juni van ieder jaar, om elf uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de oproepingsbrieven aangeduid.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op vrijdag negentien juni tweeduizend vijftien, om elf uur.

Vertegenwoordiging - Stemrecht

Iedere vennoot mag stemmen in persoon of bij volmacht.

Ieder aandeel heeft recht op één stem.

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde die echter zelf aandeelhouder moet zijn. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op tien februari tweeduizend veertien, om te eindigen op éénendertig december tweeduizend veertien.

WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle lasten, onkosten en afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt vooraf een afname gedaan van vijf procent bestemd tot het vormen van een wettelijk reservefonds.

Deze voorafname houdt op verplichtend te zijn van zodra dit fonds tien procent van het kapitaal van de vennootschap bereikt heeft.

Over de aanwending van het overige zal jaarlijks door de algemene vergadering beslist worden.

De wettelijke bepalingen terzake zullen moeten nageleefd worden. Zij worden thans geregeld door onder meer de artikelen driehonderd negentien en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

VEREFFENING

Bij de ontbinding van de vennootschap, door om het even welke reden zal de vereffening verzekerd worden door de alsdan in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering van de vennoten één of meer vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging.

De algemene vergadering zal de wijze van vereffenen vaststellen bij enkele meerderheid van stemmen.

Na aanzuivering of consignatie van het bedrag van de schulden aan derden zal het batig saldo verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid van het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel een gelijk recht gevende.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(ondertekend door notaris Lodewijk Vermeulen te Menen)

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

05/12/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ROYAL ENTERPRISE

Adresse
IJZEREN BAREEL 10 8587 SPIERE-HELKYN

Code postal : 8587
Localité : Helchin
Commune : ESPIERRES-HELCHIN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande