ROYAL EUROPE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ROYAL EUROPE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 837.207.691

Publication

18/10/2012
ÿþMoa word 11.1

1-

= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-EUR BELGE NEERGELEGD

-1O' 2Z2 26, 09. 2012

-I STA Al SüL11',L;(~hi1"UfaNK KOOPHANDEL`-'11111,e_..,,.KOP:01I1K_ ._

I1I II II 11H11 I liii*12172579*

N

BELGIS

MON

11

Ondernemingsnr ; 0837.207.691 Benaming

(voluit) ; ROYAL EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : NORMANDIESTRAAT 43, 8560 WEVELGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging maatschappelijke zetel

VERSLAG VAN DE ALGEMENE VERGADERING DD 15/08/2012

VOLGENDE BESLISSING WERD MET EENPARIGHEID VAN STEMMEN GENOMEN :

DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP ZAL OP MAANDAG 24 SEPTEMBER 2012 VERHUIZEN VAN HET HUIDIG ADRES : NORMANDIESTRAAT 43 TE 8560 WEVELGEM NAAR HET NIEUWE ADRES WERVIKSTRAAT 8 TE 8930 MENEN.

KURT DECOENE

ZAAKVOERDER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

05/07/2011
ÿþMotl 2.1

Luik B

~~.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

23. 06. 2011

RECHTE ~'' " OKFHANDEL

~i-i i IJ

Ondernemingsnr : `d3 _0401 , 6gÀ

Benaming

(voluit) : ROYAL EUROPE

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Normandiestraat 43,8560 Wevelgem

Onderwerp akte : Oprichting

Het jaar tweeduizend en elf, op} mei.

De volgende personen, hierna genoemd `de oprichters'

1.Dhr. DECOENE, Kurt Alex Ernest, (Belg) geboren te Kortrijk op drieëntwintig december negentienhonderd negenenzestig, nationaal nummer 691223-365.90, wonende te 8560 Wevelgem, Normandiëstraat 43. Gehuwd, onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van een huwelijkscontract met Mevr. Wang, Min, medevennote.

2.Mevr. Wang, Min, (Chinese) geboren te Xinning, Hunan in de volksrepubliek China op zevenentwintig maart negentienhonderd negenenzeventig, nationaal nummer 790327-584.92 ,wonende te 8560 Wevelgem, Normandiëstraat 43. Gehuwd, onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van een huwelijkscontract met Dhr. Decoene Kurt,medevennoot.

3.Dhr. DECOENE, Erwin Luc Maurice, (Belg) geboren te Wevelgem op dertien april negentienhonderd achtenzestig, nationaal nummer 680413-287.03 , wonende te 8560 Wevelgem, Guido Gezellestraat 15. Ongehuwd.

4.Dhr. Wang Qiang, (Chinees), geboren te Xinning, Hunan in de volksrepubliek China op tien november negentienhonderd tachtig, niet resident in België : wonende te Shenzhen, Nanshan District, Dingtaifenghua, Dianhai Road, #12, Room 902 in de volksrepubliek China. Gehuwd, volgens Chinees huwelijksrecht met Mevr. LI, Hui.

richten hierbij samen een Vennootschap Onder Firma op die vanaf 15 mei 2011 zijn handelsactiviteiten zal aanvangen met zetel te 8560 Wevelgem, Normandiestraat 43.

De oprichters verbinden er zich toe op termijn een maatschappelijk kapitaal in te brengen van vijftigduizend euro (¬ 50.000) vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De verdeling van het maatschappelijk kapitaal :

" De oprichter Dhr. DECOENE, Kurt onderschrijft het maatschappelijk kapitaal voor vijftienduizend euro (¬ 15.000,-) in ruil waarvoor hem 30 aandelen worden toegekend.

" De oprichtster Mevr. WANG, Min onderschrijft het maatschappelijk kapitaal voor vijftienduizend euro (¬ 15.000,-) in ruil waarvoor haar 30 aandelen worden toegekend.

" De oprichter Dhr. DECOENE, Erwin onderschrijft het maatschappelijk kapitaal voor tienduizend euro (¬ 10.000,-) in ruil waarvoor hem 20 aandelen worden toegekend.

" De oprichter Dhr. Wang, Qiang onderschrijft het maatschappelijk kapitaal voor tienduizend euro (¬ 10.000,-) in ruil waarvoor hem 20 aandelen worden toegekend.

" 111R(18,"

111

De oprichters verbinden er zich toe om hun gedeelte van het kapitaal te volstorten vôôr 30 juni 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behoude aan het Belgiscl

Staatsblk.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

De oprichters verklaren dat het maatschappelijk kapitaal reeds voor 14 procent of zevenduizend euro (¬ 7000) werd volstort.

Na aldus de vennootschap te hebben opgericht beslissen de oprichters de statuten van de vennootschap vast te leggen als volgt :

TITEL EEN : Vorm - Naam  Duur  Zetel  Doel

Artikel 1. Vorm  Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een vennootschap onder firma, zij

draagt de naam Royal Europe.

Artikel 2. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van de

oprichtingsakte van de vennootschap op de kruispuntbank ondernemingen. De handelsactiviteit van de

vennootschap zal aanvangen op 15 mei 2011.

De ontbinding van de vennootschap kan in rechte gevorderd worden om wettige redenen. Daarbuiten kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering.

Artikel 3. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8560 Wevelgem, Normandiëstraat 43.

De zetel kan zonder statuutwijziging in het Nederlandstalige gedeelte van België of in het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad worden overgebracht bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder dat wordt gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 4. Doel

De vennootschap heeft tot doet:

-De invoer, verkoop, en de distributie van textiel, jeans, polo's, promotioneel materiaal via het internet en op klassieke manier.

-De invoer, verkoop en de distributie van tuin- en buitenmeubelen.

-De invoer, verkoop en de distributie van electronisch materiaal zoals computers, mobiele telefoons, PDA's en GPS toestellen.

-De uitvoer, verkoop en distributie van Europese luxe-goederen zoals chocolade, champagne, distillaten en andere goederen naar en in de volksrepubliek China en andere Aziatische groeilanden.

-Het investeren in, aankopen en verkopen, ruilen, huren en verhuren van roerende en onroerende goederen voor industriële, commerciële, bureel-, recreatie-, bedrijfs- of privédoeleinden, alsmede het participeren in ondernemingen, zowel in de klein- als de groothandel.

-De vennootschap kan optreden als handelstussenpersoon, commissionair, makelaar in goederen of als handelsagent

-Bovendien zal de vennootschap alle commerciële, financiële, roerende en onroerende operaties mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks,

geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

-De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven, of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

-Dienstverlening en consultancy voor andere bedrijven met betrekking tot handel met China.

TITEL TWEE : Kapitaal  Aandelen

Artikel 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap zal minimum vijftigduizend euro (¬ 50.000) bedragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de vennoten, is in het kader van deze overeenkomst de prijs van één kapitaal aandeel gelijk aan de som van de werkelijke gecorrigeerde waarde van de activa verminderd met de passiva van de vennootschap, gedeeld door het aantal aandelen die het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

De vennootschap gaat van start met een kapitaal van zevenduizend euro.

De verdere stortingen om het resterende maatschappelijk kapitaal in te brengen dienen te gebeuren op één van de rekeningen van de vennootschap onder vermelding : "inbreng kapitaal  naam van de vennoot"

Artikel 6. Aard van de aandelen

De aandelen van de vennootschap zijn steeds op naam.

Artikel 7. De overdracht van de aandelen

De aandelen van een vennoot mogen niet worden overgedragen onder de levenden. Bij overlijden van een vennoot wordt de vennootschap van rechtswege ontbonden.

TITEL DRIE : Bestuur

Artikel 8. Benoeming - Ontslag

De dagdagelijkse leiding van de vennootschap ligt in handen van dhr DECOENE Kurt die zal optreden als vennoot - bedrijfsleider.

De algemene vergadering kan deze benoeming ongedaan maken.

Dhr. Wang, Qiang zal de vennootschap vertegenwoordigen in de volksrepubliek China en daar toezien op de belangen van de vennootschap.

Alle vennoten verbinden zich er toe om mark-ontwikkeling en markt-onderzoek te doen, bij te dragen tot de groei van de vennootschap en winst na te streven.

De vennoten verbinden er zich toe geen overeenkomsten af te sluiten op naam van de vennootschap zonder akkoord van de bedrijfsleider.

Financiële verrichtingen van en voor de vennootschap gebeuren door de vennoot  bedrijfsleider, door Mevr. WANG Min of de boekhouder aangesteld door de vennoot  bedrijfsleider.

TITEL VIER : Algemene Vergadering

Artikel 9. Bevoegdheden

De algemene vergadering van de vennoten heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen.

De algemene vergadering kan besluiten de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen.

Artikel 10. Bijeenroeping

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Het bestuursorgaan, de zaakvoerder belast met de dagdagelijkse leiding van de vennootschap kunnen de algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer één van de vennoten het vraagt.

De oproepingen worden vijftien dagen voor de vergadering bij aantekende brief verzonden. De algemene vergadering heeft plaats in de locatie waar de maatschappelijke zetel is gevestigd. Mits onderling akkoord tussen de vennoten

Kan de algemene vergadering op een andere locatie doorgaan.

De algemene vergadering gaat door op de eerste zaterdag van september.

Het bijwonen van de algemene vergadering is ook mogelijk via electronische vorm, teleconference, of internet conference (skype, msn etc.).

Artikel 11. Verloop van de vergadering

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De vennoot-bedrijfsleider van de vennootschap moet antwoord geven op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agenda-punten.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het verslag van de algemene vergadering wordt ten behoeve van de

niet-Nederlandstalige vennoten opgestetd in het Nederlands en het Engels.

Het verslag van de algemene vergadering dient te worden ondertekend door alle aanwezigen, de deelnemende vennoten die niet fysiek aanwezig zijn melden hun kennisname en goedkeuring van het verslag per e-mail of schriftelijk nadat het hen in electronische vorm (.PDF) werd bezorgd door de vennoot - bedrijfsleider.

TITEL VIJF : Wijziging van het kapitaal

Artikel 12. Kapitaalsverhoging

Tot verhoging an het kapitaal wordt besloten door de algemene vergadering.

Artikel 13. Kapitaalsverhoging door inbreng in geld

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

TITEL Zes : Boekjaar  Winstverdelingen

Artikel 14. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op éénendertig maart van het volgend jaar.

De zaakvoerder zal ieder jaar een inventaris (laten) opmaken en doet een financieel verslag aan de

algemene vergadering der vennoten.

Artikel 15. Winstverdelingen

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestortte (of indien dit hoger is) van het opgevraagde kapitaal.

De vennoten verbinden er zich toe geen uitkering van winsten te vragen zolang het volstorte

maatschappelijk kapitaal minder dan de vooropgestelde vijftigduizend euro

(¬ 50.000,-) bedraagt.

Bij uitkering van winst hebben de vennoten recht op een deel van de totale winst evenredig met hun participatie van hun aandelen in de vennootschap

TITEL 7. Geschillenregeling

Artikel 16. De uittreding

iedere vennoot kan uittreden uit de vennootschap. De uittredende vennoot moet dit kenbaar maken per aangetekend schrijven aan de overige vennoten.

Zolang de uittredende vennoot zijn volledige deel van maatschappelijke kapitaal niet had volstort zal enkel het reeds door hem ingebrachte kapitaal verminderd met zijn aandeel in openstaande schulden van de vennootschap worden terugbetaald binnen een termijn van maximaal drie maanden na de datum van uittreding.

Artikel 17. De ontbinding en Vereffening

Indien één van de vennoten overlijdt wordt de VOF van rechtswege ontbonden, de overblijvende vennoten verbinden er zich toe om in dat geval over te gaan tot oprichting van een nieuwe vennootschap om de handelsactiviteiten verder te zetten.

indien om welke reden dan ook verdere samenwerking tussen de vennoten onmogelijk is geworden kan de algemene vergadering besluiten de vennootschap te ontbinden.

De algemene vergadering dient in dat geval één of meerdere vereffenaars aan te stellen die zullen worden belast met het afhandelen van de vereffening.

De vereffenaars kunnen van de vennoten betaling eisen van de bedragen tot de storting waarvan ze zich verbonden hebben en welke nodig lijken om haar schulden en kosten van vereffening te voldoen.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om deze te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die pro ratio hun inbreng in de vennootschap verdeeld kunnen worden. Het eventuele overschot wordt pro ratio de aandelen van de vennoten verdeeld.

TITEL ZEVEN : slotbepalingen

Artikel 18. Keuze van Woonplaats

Alle zaakvoerders en vereffenaars die hun woonplaats in de het buitenland hebben worden geacht voor de gehele duur van hun taak woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap waar hun alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Artikel 19.

Voor alles wat niet uitdrukkelijk in deze statuten geregeld is wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen (vastgesteld bij wet van mei 1999).

Benoeming niet-statutaire zaakvoerders

Onmiddellijk na de oprichting gaan de oprichters over tot benoeming van de zaakvoerder en beslissen

éénparig te benoemen tot zaakvoerders, die verklaren

deze aanstelling te aanvaarden:

i

"

Voor-

behouden

. aan het

Belgisch

Staatsblad

1.De heer DECOENE Kurt, nationaal nummer 691223 365-90, wonende te 8560

Wevelgem, Normandiëstraat 43.



2.Mevrouw Wang Min, nationaal nummer 790327-584.92 ,wonende te 8560 Wevelgem, Normandiëstraat

43.

3.De heer DECOENE Erwin, nationaal nummer 680413-287.03 , wonende te 8560 Wevelgem, Guido Gezellestraat 15.

4.De heer WANG, Qiang, zonder nationaal nummer, wonende te Shenzen in de Volksrepubliek China, Dingtaifenghua, Qianhai Road, #12, Room 902.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge zaakvoerder

Dhr. DECOENE Erwin,













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ROYAL EUROPE

Adresse
NORMANDIESTRAAT 43 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande