RS INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RS INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 859.692.093

Publication

03/01/2014
ÿþ Mid Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad











NEERGEL.EGp

20. 12, 2013

RECHT ~¬ ~j~COQp~L

KURTRIJIC

Ondernemingsar Benaming 0859.692.093

(voluit) : (verkort) : RS SNVEST

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8506 Wevelgem (Gullegem), Vlaskapelstraat 6

(volledig adres) KAPITAALVERHOGING

Onderwerp akte :

Uit een proces-verbaal door notaris Luc de Mûelenaere te Gullegem opgemaakt op 6 december 2013 geregistreerd te Menen de dato 10 december 2013, boek 205, blad 67, vak 9, ontvangen vijftig euro, get. E.A.; Inspecteur Patrick Beelprez, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering gehouden van de besloten° vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RS INVEST", onder meer navolgende heeft besloten:

I.Besiissing tot uitkering van een tussentijds dividend.

2.Kennisname van de voorafgaande verslagen, zijnde:

a)Verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet DUJARDIN, bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerders aangesteld.

b)Verslag opgesteld door de zaakvoerders overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek vans Vennootschappen, waarbij niet van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor wordt afgeweken. 3.Beslissing tot kapitaalverhoging

a)Beslissing om over te gaan tot een kapitaalverhoging met vier miljoen vijfhonderd duizend euro (¬ 4.500.000,00) om het van honderd duizend euro (¬ 100.000,00) op vier miljoen zeshonderd duizend euro (¬ 4.600.000,00) te brengen door een inbreng door a) de heer Lode RAES en b) de mevrouw Adelheid SYSSAUW, beiden hiervoor vernoemde vennoten van elk twee miljoen tweehonderd vijftigduizend euro (¬ . 2.250.000,00), zijnde een totale som van vier miljoen vijfhonderd duizend euro (¬ 4.500.000,00), welke vaststaande, zekere en opeisbare schuldvorderingen zijn; die zij hebben lastens deze vennootschap ingevolge voormelde dividenduitkering. Deze kapitaalverhoging vindt plaats zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

b) Verwezenlijking van de inbreng.

c)Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

4.Wijziging van artikel vijf van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten ais volgt:

"Artikel 5  Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vier miljoen zeshonderd duizend euro (¬ 4.600.000,00), verdeeld in duizend honderd tweeënveertig (1.142) aandelen met stemrecht met een fractiewaarde van één duizend honderd tweeënveertigste (1/1.142ste) van het kapitaal.".

5.Toekenning van bevoegdheden aan de zaakvoerder met het oog op de uitvoering van de genomen besluiten en volmacht voor de administratieve formaliteiten.

Voor eensluidend ontledend uittreksel:

(get.) Luc de Mûelenaere, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte oprichtingsakte de dato 06/12/2013

gecoördineerde tekst van de statuten

- verslag van de zaakvoerders de dato 06/11/2013

- verslag van de bedrijfsrevisor de dato 7/11/2013

Op de laatste blr. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid vin de instrumenterende notaris, hetzij van de persoioº%n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.05.2013, NGL 14.06.2013 13179-0601-014
04/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.05.2012, NGL 30.05.2012 12136-0047-015
23/04/2012
ÿþ MM wort! 11,1

iijJ:~ 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

IJII* 11111111 20 76086* ICI YIIII VEI

III

Ondernemingsnr : 0859.692.093

Benaming

(voluit) : RS INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 8560 WEVELGEM (GULLEGEM), VLASKAPELSTRAAT 6 (volledig adres)

Onderwerp akte : DOELSUITBREIDING - BEVESTIGING OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM - OMZETTING VAN EEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - ONTSLAG BESTUURDERS - BENOEMING NIET STATUTAIR ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden op 26 maart 2012 voor Notaris Luc de Müelenaere te Gullegem thans Wevelgem, Geregistreerd te Menen de 02 APR. 2012

bladen twaalf verzendingen vier, boek 200 blad 73 vak 19

ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25) (getekend) D. KNOCKAERT

eerstaanwezend inspecteur, dat de buitengewone algemene vergadering gehouden van de naamloze vennootschap RS INVEST, met zetel te 8560 Wevelgem (Gullegem), Vlaskapelstraat 6, onder meer navolgende besloten heeft met eenparigheid van stemmen:

1. Ontslag aan de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de Raad van Bestuur aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2011,

De aanwezige vennoten hebben erkend een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2011 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de Raad van Bestuur, alsmede van de staat van activa en passiva blijven in het dossier van de Notaris bewaard.

2, Doelsuitbreiding van de vennootschap door navolgend punt 17 in te lassen na punt 16 in artikel 4 van de statuten:

" 17. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

18. Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices."

3. Bevestiging van de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam.

Dienvolgens wordt de huidige tekst van artikel 7 van de statuten vervangen door navolgende tekst:

" Alle aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zat slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Karl tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden,

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers, worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s)."

Dienvolgens wordt de huidige tekst van artikel 26 van de statuten vervangen door navolgende tekst:

NEERGELEGD

r " Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd."

4. Ontslag aan de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de Raad van Bestuur, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door de BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de Heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12 over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 31 december 2011.

De vennoten hebben erkend kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Het verslag van de Raad van Bestuur, de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2011 en het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor blijven in het dossier van de notaris bewaard.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, voornoemd, luiden als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 31 december 2011 die de Raad van Bestuur van de NV RS INVEST heeft opgesteld met een balanstotaal van 6.852.268,16 EUR en een netto-actief van 5.165.740,76 EUR, heeft plaatsgehad. Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgevonden. Het netto -- actief van de NV RS INVEST bedraagt derhalve 5.165.740,76 EUR.

Het netto -- actief van de NV RS INVEST (ad 5.165.740,76 EUR) is groter dan het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap ten belope van 100.000,00 EUR.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, m.n. NV RS Invest, ten belope van 100.000,00 EUR volstaat als minimumkapitaal voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zoals dit werd vastgesteld binnen artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen op 18.550,00 EUR.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen, in het kader van omzetting van de NV RS INVEST naar een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wevelgem, 15 maart 2012 "

5. Wijziging van de vorm van de vennootschap zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en --'vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werden gehouden, voortzetten.

De BVBA behoudt het nummer 0859.692.093 waaronder de vennootschap ingeschreven is in het RPR te Kortrijk.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 december 2011.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap werden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

6, Aanneming van een volledig nieuwe tekst van de statuten van de BVBA en waarvan de tekst luidt als volgt:

Hierna volgen de statuten bij uittreksel:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Zij draagt de benaming «RS INVEST»,

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8560 Wevelgem (Gullegem), Viaskapelstraat 6.

Deze mag warden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, f Balen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten,

De vennootschap heeft tot doel:

1.Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

2.Aile immobiltaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, aile activiteiten van makelaar in onroerende goederen.

r 4 ~Sa çj; L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

3.Het optreden als tussenpersoon in de handel, dit in de ruimste zin van het woord.

4.Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

5.Alle activiteiten inzake tussenprestaties in handel en diensten.

6.Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

7.Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

8.Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

9.Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, ln huur nemen, ruilen, oprichting, laten uitvoeren van bouwwerken, dit alles in de ruimste zin.

10.Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer, oprichting, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan; dit alles in de ruimste zin.

11.Het verwerven, en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop, verloop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in de Kunst.

12.Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, aile rechten op know-how en ontwikkelde procédés.

13.De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordelen van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als medeëigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze,

14.Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

15.Het verhuren van rollend materieel en installaties.

16.De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

17.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

18.Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren,

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdduizend euro (100.000,00 EUR) , verdeeld in duizend honderd tweeënveertig (1.142) aandelen met stemrecht met een fractiewaarde van één duizend honderd tweeënveertigste (111,142ste) van het kapitaal.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand juni om elf uur dertig. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen váór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door een zaakvoerder/de zaakvoerders/het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig

4 d dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

e Is binnen deze periode de goedkeuring van aile vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

J De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervuilen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur die door het wordt vastgesteld.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut van De Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ln geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haarzetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

J

behouden die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

aan het

Belgisch

'Staatsblad

7. De bestuurders, te weten:

1, De heer RAES, Lode André Erik Jozef, geboren te Izegem op 7 augustus 1960, wonende te 8560 Wevelgem (Gullegem), Vlaskapelstraat 6,

2. Mevrouw SYSSAUW, Adelheid Marie Paul, geboren te Roeselare op 5 maart 1957, wonende te 8560 Wevelgem (Gullegem), Vlaskapelstraat 6.

hebben verklaard ontslag te nemen als bestuurder van de vennootschap vanaf 26 maart 2012, ingevolge de huidige omzetting van de vennootschap. Vaststelling van dit ontslag en verlening aan de bestuurders van algehele décharge voor de uitoefening van hun mandaat.

8. Benoeming TOT NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER MET INDIVIDUELE BEVOEGDHEID:

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid SYRA, met zetel te 8560 Wevelgem

(Gullegem), Vlaskapelstraat 6, ondernemingsnummer 0844.285.426, RPR Kortrijk,

alhier vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger

Mevrouw SYSSAUW, Adelheid Marie Paul, geboren te Roeselare op 5 maart 1957, wonende te 8560

Wevelgem (Gullegem), Vlaskapelstraat 6, die alhier tussengekomen is en verklaard heeft dit mandaat te

aanvaarden,

Voor eensluidend ontledend uittreksel: (get.) Luc de Mûelenaere, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Expeditie proces-verbaal d,d. 26 maart 2012

-Kopie verslag van de Raad van Bestuur met aangehecht staat van activa en passiva

-Verslag van de bedrijfsrevisor



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Pat-0.41;3 Luc dQ ilewe PabAGte4,.

06/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.05.2011, NGL 26.05.2011 11128-0452-013
07/01/2011
ÿþ"

~. Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~

Voorbehoud

aan he

Belgisc Staatsbl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge



NEEEIGELEC®

2 9. 12. 2010

G~i~t~fiïë_ï~,~~~r: :tiO[i'NAIVDEL KORTRIJK

Ondernemingsnr : 0859.692.093

Benaming

(voluit) : RS INVEST

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: 8560 WEVELGEM (GULLEGEM), VLASKAPELSTRAAT 6

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING - COÖRDINATIE VAN DE STATUTEN

Er blijkt een uit een proces-verbaal verleden op 17 december 2010 voor notaris Luc de Mûelenaere te Gullegem thans Wevelgem, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering gehouden van de naamloze vennootschap RS INVEST, met zetel te 8560 Wevelgem (Gullegem), Vlaskapelstraat 6, ingeschreven in het RPR te Kortrijk onder nummer 0859.692.093, en voor de BTW BE 859.692.093, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende Notaris Luc de Mûelenaere te Gullegem thans Wevelgem op 3 juli 2003, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 28 juli daarna onder nummer 03081762, waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd blijkens proces-verbaal inhoudende kapitaalvermindering verleden

" op 2 oktober 2008 voor zelfde Notaris, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 oktober daarna onder nummer 08169835, onder meer navolgende besloten heeft met eenparigheid van stemmen:

1. Kapitaalvermindering met een bedrag van 500.000,00 EUR, teneinde het kapitaal te brengen van 600.000,00 EUR op 100.000,00 EUR en zonder vernietiging van aandelen.

Beslissing dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

Beslissing vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

Vaststelling en verzoek akteneming van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van 500.000,00 EUR daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdduizend euro.

2. Beslissing om artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen:

Artikel 5: de tekst van dit artikel wordt ais volgt vervangen:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdduizend euro (100.000,00 EUR) , verdeeld in duizend

honderd tweeënveertig (1.142) aandelen met stemrecht met een fractiewaarde van één duizend honderd

tweeënveertigste (1/1.142ste) van het kapitaal."

Voor eensluidend ontledend uittreksel: (get.) Luc de Mûelenaere, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie proces-verbaal d.d. 17 december 2010

-gecoordineerde tekst van de statuten

IIII

+11004238"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ottL Ki-ta.t1atUsQ

26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.06.2010, NGL 14.07.2010 10322-0063-012
26/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.05.2009, NGL 18.05.2009 09153-0341-012
21/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.05.2008, NGL 14.05.2008 08139-0281-012
27/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 26.06.2007, NGL 19.07.2007 07446-0229-012
15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.05.2015, NGL 10.06.2015 15164-0055-017
15/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 21.06.2005, NGL 13.07.2005 05480-5054-012
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 22.06.2016 16208-0299-017

Coordonnées
RS INVEST

Adresse
VLASKAPELSTRAAT 6 8560 GULLEGEM

Code postal : 8560
Localité : Gullegem
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande