RSPE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RSPE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.835.009

Publication

11/09/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Emile JAGENEAU te Diepenbeek op 29 augustus 2013, blijkt dat een vennootschap werd opgericht, als volgt:

IDENTITEIT DER OPRICHTER :

De heer SPETEBROOT Rigobert Jean, geboren te Hasselt op 11 december 1963, wonend te 3590 Diepenbeek, Havenstraat 8 bus 11.

RECHTSVORM : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

NAAM : RSPE

ZETEI- : 8400 Oostende, Torhoutsesteenweg 360 bus 02.01.

DOEL : De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, ais vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

- Het verstrekken van projectmanagement- en engineering diensten, advies, ondersteuning, het invullen van functies van, aan en voor bedrijven, overheden en organisaties in de meest ruime, betekenis van het woord en dit op het vlak van techniek, beheer, informatica.

Hieronder moet onder meer begrepen worden, het advies op vlak van industrial engineering, industriële automatisatie - en infrastructuur, uitbouw van netwerken, alle soorten bekabelingen,: glasvezel, enzovoorts.

- De ontwikkeling, commercialisatie en verkoop van software, websites, webshops en alle aanverwante of afgeleide producten evenals diensten met betrekking tot voornoemde activiteiten of welke gebruikelijk kunnen geacht worden in de sector van de informatica.

De ontwikkeling, commercialisatie, levering, plaatsing en in dienst stelling van machines en installaties voor bedrijven, overheden en organisaties In de meest ruime betekenis van het woord en, dit voor welke industrie tak dan ook.

- Het geven van opleidingen en advies in de meest ruime zin van het woord. Dit omvat ondermeer het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van informatie- en communicatietechnologie, personeelsbeleid, planning, organisatie, efficiëntie, toezicht en het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding.

- Fabricatie, aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, ruiling, verhuring, handel en herstelling, zulks in de meest uitgebreide zin van producten bestemd zowel land bouw, industrie, overheid, dienstenverlenende bedrijven als particulieren. Hieronder moet onder meer begrepen worden, het leveren en plaatsen van industriële toestellen en machines, productielijnen, electronica, hard- en software.

- Handelsbemiddeling in de meest uitgebreide zin van het woord.

- Het screenen en plaatsen van professionals in de hierboven beschreven gebieden.

Managementactiviteiten: het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven.

Op de laatste blz. van Luik Q vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Eveaargelegd ter gr¬ ft1e

rechtbaniC vrái7 kooph:;ritiel

gfugge  afd 3

~- ~`tt~G

 i,,~  ~ '~~ ~ ~

op  % ' .

Griffïë"

rr

Ondernemingsar : p !j 37- 83 j bo

Benaming (voluit) : RSPE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 8400 Oostende, Torhoutsesteenweg 360 bus 02.01.

13 91708

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, doch enkel in eigen naam en voor eipen rekening:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling, evenals het vestigen van zakelijke rechten, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, en in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

- De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen en vennootschappen.

Zij mag alle brevetten, licenties, productierechten en andere verwerven en uitbaten welke rechtstreeks of onrechtstreeks behoren tot haar doelstelling.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR EN AANVANG : onbepaalde duur te rekenen vanaf 29 augustus 2013; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

GEPLAATSTE KAPITAAL : Het kapitaal, dat geheel en onvoorwaardelijk geplaatst is, bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 18.550,00).

Samenstelling: Het is verdeeld in duizend (1.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de aandelen werd ingeschreven in geld, tegen de prijs van achttien Euro vijfenvijftig cent (¬ 18,55) per aandeel, door de heer SPETEBROOT Rigobert Jean, oprichter, mits een storting van twaalfduizend vierhonderd Euro nul nul cent (¬ 12.400,00), zodat nog te storten blijft ten belope van zesduizend honderdvijftig Euro nul nul cent (¬ 6.150,00).

Deze storting werd gedaan op een bijzondere rekening onder nummer 001-7039587-82, geopend op naam van de vennootschap, bij de naamloze vennootschap BNP PARIBAS FORTIS, zoals blijkt overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen uit het bewijs van deponering afgeleverd door voomoemde instelling op 28 augustus 2013,

Als vergoeding voor deze inbreng, werd aan de oprichter, de duizend (1.000) aandelen toegekend.

ONTVANG EN WIJZE VAN UITOEFENING VAN HET BESTUUR

ARTIKEL 10 - BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering en steeds door haar afzetbaar. De algemene vergadering bepaalt eveneens hun aantal, in voorkomend geval hun statutaire hoedanigheid, alsmede de duur van hun mandaat.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de wetsbepalingen terzake.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college. Het college kan slechts geldig besluiten wanneer de meerderheid van de zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd is; de besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

ARTIKEL 11 - INTERN BESTUUR

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen, ook niet nadat zij openbaar is gemaakt.

ARTIKEL 12 - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de aangestelde gevolmachtigde(n) bij bijzondere volmacht.

ARTI EL '13 - BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht.

BOEKJAAR : gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

JAARVERGADERING : ieder jaar op de derde vrijdag van de maand december, om negentien uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

AANLEGGEN RESERVES EN WINSTVERDELING

De jaarlijkse netto-winst wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Van deze winst wordt jaarlijks tenminste één/twintigste voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds, totdat deze één/tiende van het geplaatste kapitaal bereikt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van het bestuursorgaan, met inachtneming van de wettelijke beperkingen,

VERDELING VAN HET VEREFFENINGSSALDO:

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

OVE - GANGS- EN SLOTBEPALINGEN

De oprichter heeft volgende besluiten genomen :

1) EERSTE BOEKJAAR - OVERNAME VERBINTENISSEN

Het eerste boekjaar gaat in op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 30 juni 2015.

De oprichter verklaart dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, alle handelingen, verbintenissen en overeenkomsten, zonder uitzondering noch voorbehoud, overneemt en bekrachtiat die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan of afgesloten, te rekenen vanaf 1 juli 2013 tot aan voormelde neerlegging van het uittreksel.

De vennootschap verklaart en erkent van deze handelingen, verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verleent aan de zaakvoerder alle machten om alle formaliteiten te vervullen en aile akten, overeenkomsten en documenten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze handelingen, verbintenissen en overeenkomsten.

2) EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

3) BENOEMING ZAAKVOERDER

Het aantal niet-statutaire zaakvoerders werd vastgesteld op één.

Tot deze functie werd benoemd voor onbepaalde duur:

- de heer SPETEBROOT Riaobert Jean, voornoemd.

De eerstvolgende algemene vergadering besluit over de al dan niet bezoldiging van de

zaakvoerder,

r

4) BENOEMING COMMISSARIS

Er werd geen commissaris benoemd, daar de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria voorzien in de wet, Derhalve heeft de enige vennoot de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

5) BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Joris DE SAEDELEER, boekhouder-fiscalist, kantoorhoudend te 9400 Ninove, Denderhoutembaan 64, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen tot de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij het sociaal verzekeringsfonds, bij de fiscale administraties, bij het bestuur van de Belasting op de Toegevoegde Waarde en bij andere overheidsdiensten, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Uittreksel afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173, 1°bis van het Wetboek

der Registratierechten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Emile JAGENEAU, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
RSPE

Adresse
TORHOUTSESTEENWEG 360, BUS 02-01 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande