RUFERO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RUFERO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.447.150

Publication

09/11/2012
ÿþ11

mad 11.1

I r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

º% . j MONPTE-U1,

ij` 2012

Voor- V 3 1 .,i1..G130H

behoude

aan het

Belgisch

Staatsbla

Mn







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

;

"

Ondernemingsnr : j(~ (~9 is Q

[ Benaming (voluit) : RuFeRo

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote leperstraat 21

8560 Wevelgem

Onderwerp akte :OPRICHTING - VASTSTELLING VAN DE STATUTEN - BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een proces verbaal opgemaakt door Notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke op 10 oktober 2012:

1) Dat een besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht. De maatschappelijke; benaming luidt : RuFeRo.

2) De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8560 Wevelgem, Grote leperstraat 21.

3) De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

4) Oprichters : 1. de heer ROMMENS Dean, geboren te Kortrijk op vier oktober negentienhonderd; ,; zesentachtig, wonende te 8560 Wevelgem, Grote leperstraat 21, intekenend op vijftig (50) aandelen en 2. mevrouw BUYCK Liesbeth Ann Isabelle, geboren te Kortrijk op zeventien februari negentienhonderd zevenentachtig, wonende te 8560 Wevelgem, Grote leperstraat 21, intekenend op vijftig (50) aandelen.

5) Kapitaal : het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door; honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

c! De Heer ROMMENS Dean, voornoemd, verklaart inbreng te doen in de nieuwe vennootschap van het handelsfonds op naam van de heer ROMMENS Dean, op basis van een toestand afgesloten per éénendertigi december tweeduizend en elf. Het handeisfonds wordt ingebracht voor een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00! EUR), zoals gewaardeerd in het hiemavermeld verslag van de bedrijfsrevisor.

;I Voor de verdere beschrijving wordt verwezen naar hieronder vernield verslag van de bedrijfsrevisor. Deze inbreng in natura heeft het voorwerp uitgemaakt van een verslag opgemaakt op éénendertig mei! 1; tweeduizend en twaalf door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin" , vertegenwoordigd door de besloten vennootschap "Piet Dujardin", vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, daartoe aangesteld door de oprichters en die; ,1 besluit als volgt :

Besluit

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting met inbreng in natura van de BVBA RuFeRo kan ik' besluiten dat,:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen;

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet;

Het attest van sociaal verzekeringsfonds werd op datum van onderhavig verslag nog niet bekomen. Bijgevolg blijft de overnemer hoofdelijk aansprakelijk voor de openstaande schulden van de overlater met'. betrekking tot deze sociale bijdragen.

ik dien bovendien een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van 1; een eventueel uitwinningsrisico voor de vennootschap wegens het ontbreken van een dubbele boekhouding.

Op datum van het opstellen van onderhavig verslag werd nog geen goedkeuring bekomen vanwege de leasingmaatschaPAi voor de overdracht van het leasingcontract dat deel uitmaakt van onderhavige inbreng. Bijgevolg blijft de overdrager hoofdelijk gehouden tot de resterende leasingschuld ad 18.275,49 EUR.

3. De methoden van waardering bedriffseconomisch verantwoord zijn en de waarden waartoe de methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zonder nominale waarde;

Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

- w 4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura van het handelsfonds, bestaande uit 100 aandelen zonder nominale waarde van de BVBA RuFeRo, wordt toegekend aan de heer Dean Rominens en mevrouw Liesbeth Buyck elk ten belope van 50 aandelen.

Deze toekenning doet geen afbreuk aan de huwelijksvermogensrechten zoals deze voortvloeien uit het toepasselijk huwelijksvermogensstelsel.

lMj willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

6) ..

7) Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgend jaar.

8) Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers-aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuiver resultaat van het boekjaar.

Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de jaarvergadering,

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvragingen van stortingen.

De verdeling door de vereffenaars van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel,

9) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, enkel natuurlijke personen en geen rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. "

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.De zaakvoerders mogen zich in geval van afwezigheid of belet, onder persoonlijke verantwoording, laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door gemachtigden van hun keuze, op voorwaarde dat de volmacht bijzonder beperkt is tot een reeks bepaalde rechtshandelingen en van tijdelijke aard is, leder algemene volmacht van bevoegdheid is verboden.

10) commissarissen

11) De vennootschap heeft tot doel :

- isolatiewerken;

- asfaltwerken (wegen, verharde paden);

- klinkerwerken;

- aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: thermisch isolatiemateriaal, isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen, isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen, isolatie van koelkamers en  pakhuizen;

- vervaardiging van artikelen van voorgestort beton voor gebruik in de bouw; dakpannen, tegels, bouwstenen, holle weefsels, betonklinkers, platen, buizen, palen, enzovoort;

- vervaardiging van andere artikelen van beton, gips en cement;

- vervaardiging van isolatiebuizen en verbindingsstukken voor elektriciteitsleidingen, van onedel metaal en inwendig geïsoleerd;

- bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers (inclusief het plaatsen van vangrails);

overige gespecialiseerde bouwwerkzaamheden;

- de vennootschap mag in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling;

- alle roerende en onroerende verrichtingen in de meest brede zin van het woord, dit wil zeggen de aankoop, verkoop, het huren, verhuren en onderverhuren, het bouwen of verbouwen, het uitrusten, valoriseren en bet uitbaten onder alle vormen van alle roerende en onroerende goederen;

- de vennootschap mag optreden als bestuurder en vereffenaar van andere vennootschappen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijzer in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

12) Jaarvergadering ; Ieder jaar, de laatste zaterdag van de maand september om elf uur, zal een jaarvergadering gehouden worden. Zij zal plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere stemgerechtigde aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde, die aandeelhouder moet zijn.

De vertegenwoordigingsopdracht moet in ieder geval schriftelijk gegeven zijn zodat sterkmaking voor een afwezige aandeelhouder niet geoorloofd is, evenmin ais het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening.

Het is de aandeelhouders niet toegelaten hun stem schriftelijk uit te brengen, behoudens hetgeen hierna vernield staat.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail, of enige andere informatiedrager. met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Overgangsbepalingen : 1. Het eerste boekjaar begint op heden en zal afgesloten worden op éénendertig maart tweeduizend en veertien. 2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en veertien. Benoemingen :

De vergadering besluit te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap voor onbepaalde duur : de heer ROMMENS Dean en mevrouw BUYCK Liesbeth, beiden voornoemd en hier aanwezig, die verklaren hun mandaat te aanvaarden.

Zij zullen over al de machten voorzien door artikel 18 van de statuten beschikken.

Onder opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, bekrachtigen de oprichters hierbij namens de vennootschap dat alle opdrachten en verbintenissen en transacties welke door hen zouden zijn aangegaan of aanvaard voor rekening van de vennootschap, door de vennootschap in oprichting werden overgenomen, en dit met ingang van één ana tweeduizend en twaalf.

Volmacht :

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Servio Partners" met kantoor te 8500 Kortrijk, fepersestraat 102/3, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank van Ondernemingen, en desgevallend bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te verzekeren.

Tevens zulten deze volmachtdragers het recht hebben derden in hun plaats aan te stellen, ter uitvoering van de activiteiten waarvoor zij werden gemachtigd.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Patrick TORRELLE, notaris te Harelbeke

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Expeditie van de akte dd. 10 oktober 2012.

- Bijzonder verslag van de oprichter dd. 29 februari 2012;

Verslag van de bedrijfsrevisor dd. 31 mei 2012.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

14/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 26.09.2015, NGL 06.10.2015 15642-0566-012

Coordonnées
RUFERO

Adresse
GROTE IEPERSTRAAT 21 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande