RUNO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RUNO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.629.314

Publication

21/01/2014
ÿþ'&4

*dr

muai



Voc behoe aan Belgi Staats 111111111

9021 96







Ondernemingsnr 0862.629.314

ij Benaming (voluit) : RUNO

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Michel Van Hammestraat 169 8310 Brugge

Onderwerp akte :Kapitaaiverhaging in het kader van artikel 537 W{1392 - integrale statutenwijziging.

je Uit een akte verleden voor notaris Wouter Bossuyt te Brugge op 13 december 2013, blijkt dat dej buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RUNO met zetel te 8310 Brugge, Michel Van Hammestraat 169, volgende: beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

1 .De algemene vergadering beslist om een formele kapitaalvermindering uit te voeren meti zevenduizend zeshonderd euro (¬ 7.600,00), zijnde het niet volstorte deel van het maatschappelijk. kapitaal, inhoudende de vrijstelling van de volstortingsplicht,orn het kapitaal te brengen van: ij twintigduizend euro (¬ 20,000,00) op twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

2.De algemene vergadering beslist om  onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van: het WIB92 -een dividend toe te kennen voor een bruto bedrag van eenenzeventigduizend: ;j tweehonderdnegenenveertig euro veertien cent (¬ 71,249,14) en een netto dividend vordering van; vierenzestigduizend honderdvierentwintig euro drieëntwintig cent (¬ 64.124,23) welke in boekhoudkundig en vennootschapsrechtelijk opzicht dient aangerekend te worden op dej beschikbare reserves.

3.- De algemene vergadering beslist om een eerste verhoging van het maatschappelijk kapitaal uit te' voeren om het te verhogen met negentienduizend zevenhonderd euro (¬ 19.700,00) tej onderschrijven aan een globale uitgifteprijs van vierenzestigduizend honderdvierentwintig euro drieëntwintig cent (¬ 64.124,23), inbegrepen de uitgiftepremies ten belope van vierenveertigduizend vierhonderdvierentwintig euro drieëntwintig cent (¬ 44.424,23) om dit te brengen van twaalfduizend: vierhonderd euro (¬ 12.400,00) op tweeëndertigduizend honderd euro (¬ 32.100,00) door creatie en uitgifte van honderdzevenennegentig (197) nieuwe aandelen om ze te brengen van tweehonderd. (200) aandelen op driehonderdzevenennegentig (397);

- De algemene vergadering beslist om een tweede kapitaalverhoging uit te voeren met:

vierenveertigduizend vierhonderdvierentwintig euro drieëntwintig cent (¬ 44.424,23) door jj incorporatie in het kapitaal van de uitgiftepremie zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen. Hierdoor wordt het kapitaal gebracht van tweeëndertigduizend honderd euro (¬ 32,100,00) op; zesenzeventigduizend vijfhonderdvierentwintig euro drieëntwintig cent (¬ 76.524,23).

De heer Notredame Rudi wonende te 8310 Brugge, Michel Van Hammestraat 169 verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en verklaart met zijn netto-aandeel ten belope van: vierenzestigduizend honderdvierentwintig euro drieëntwintig cent (¬ 64.124,23) in het uitgekeerd dividend in te tekenen op huidige kapitaalverhoging zoals blijkt uit het navermeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het nettobedrag van de dividenduitkering onmiddellijk in het; kapitaal opgenomen.

De besluiten van het verslag van tien december tweeduizend dertien van BDO Bedrijfsrevisoren,;; Burg. Ven. CVBA, luiden letterlijk als volgt:

'5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA RUNO, bestaat uit de inbreng van de; dividendvordering die de enige vennoot zal verkregen hebben, mits goedkeuring door de algemene;;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONiTEtrR $EL ~FR6ELEGD TER GRIFFIE VAN DE ~CHTBANKVAN KOOPHANDEL TE

_ 20140 +SRUQOE (AFDELING BRUGGE)p 3 Q DEC. 20110griffi®r. i'AAT;'~E Ar~

14 -01 ELGf SCH S

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod i1.1

vergadering van vennoten van een formele kapitaalvermindering van 7.600,00 EUR en van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van bruto 71.249, 14 EUR en (na afhouding van 10% roerende voorheffing) netto 64.124,23 EUR, voor een inbrengwaarde van 64.124,23 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uitte geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uitte geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 197 aandelen van de BVBA RUNO,zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA RUNO en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 10 december 2013 (getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA, vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE".

-Bovendien overhandigen de zaakvoerders een bijzonder verslag omtrent de inbreng in natura zoals voorgeschreven door artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

Dit verslag dateert van tien december tweeduizend dertien,

-Als vergoeding voor deze inbreng worden honderdzevenennegentig (197) volgestorte aandelen zonder nominale waarde, toegekend aan de inbrenger de heer de Rudi Notredame voornoemd.

-De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging effectief gerealiseerd is zodat het kapitaal gebracht is op zesenzeventigduizend vijfhonderdvierentwintig euro drieëntwintig cent (¬ 76.524,23) vertegenwoordigd door driehonderdzevenennegentig(397)aandelen zonder nominale waarde. 4.De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de desbetreffende artikelen der statuten te wijzigen tengevolge van voorgaande agendapunten, alsmede de integrale vervanging van de huidige statuten door een nieuwe tekst als volgt:

*De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "RUNO".

*De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8310 Brugge, Michel Van Hammestraat nummer 169.

*De vennootschap heeft tot doel voor haar rekening of voor rekening van derden te doen:

-alle activiteiten die verband houden met gedomesticeerde dieren en huisdieren, waaronder trekdieren, rijdieren en lastdieren, zoals onder meer paarden, of die verband houden met alle materiaal dat daarvoor dienstig zou kunnen zijn; waaronder onder meer het verzorgen van rondritten niet paarden, koetsen, enzovoort, de aan- en verkoop, de huur en verhuur van paarden en van alle materiaal dat verband houdt met paarden, het uitbaten van een manege, het deelnemen aan wedstrijden met paarden, het stimuleren van het paardrijden, het fokken van paarden, enzovoort.

-alle vervoer en aile activiteiten die daar verband mee houden;

-de exploitatie van alle vervoermiddelen;

-alle activiteiten die verband houden met toerisme, waaronder onder meer het rondleiden en het gidsen van toeristen;

-de exploitatie van een schoonmaakbedrijf en alle activiteiten die daar verband mee houden;

-alle organisatie van feesten en partijen, waaronder onder meer trouwfeesten, jubileums, Sinterklaasfeesten, enzovoort, en alle activiteiten die daar verband mee houden;

-alle horeca-activiteiten en alle activiteiten die daar verband mee houden.

Dit doel mag verwezenlijkt worden hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, bij middel van versmelting, afstand, deelneming of financiële tussenkomst in andere soortgelijke ondernemingen of op gelijk welke andere wijze.

In algemene regel mag de vennootschap alle roerende, onroerende, handels-, financiële en nijverheidshandelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, zouden kunnen verband houden met de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide betekenis, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

*De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden baan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

*Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op zesenzeventigduizend vijfhonderdvierentwintig euro drieëntwintig cent (¬ 76.524,23) vertegenwoordigd door driehonderdzevenennegentig (397)aandelen zonder nominale waarde die ieder één/driehonderd zevenennegentigste (11397ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

*De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering, die eveneens de duur van hun mandaat bepaalt.

*De zaakvoerder(s) krijgt (krijgen) de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap te handelen en om alle daden van bestuur en beschikking te stellen die met het doel der vennootschap overeenkomen

*ledere zaakvoerder afzonderlijk - ook wanneer er meerdere zijn - vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

*Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

*Het mandaat van zaakvoerder mag bezoldigd worden, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald door de algemene vergadering.

*Overeenkomstig artikel 61, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, moet de zaakvoerder, wanneer de vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité in een andere rechtspersoon, onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

*De vennootschap is niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen, tenzij in de gevallen door de wet bepaald.

*leder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de vierde maandag van de maand juni om twintig uur in de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

*Voor zover wettelijk toegelaten kunnen de algemene vergaderingen eveneens worden gehouden bij middel van tele- of videoconferentie.

*Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing.

*Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan deze bevoegdheden niet overdragen.

*Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

*Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris, evenals de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

*Het resultaat, na aftrek van alle bedrijfs-, financiële, uitzonderlijke en belastingkosten vormt het zuivere resultaat. Indien het resultaat batig is, wordt op deze winst vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve. De voorafnemingen voor de wettelijke reserve zullen niet meer moeten geschieden zodra deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

*De vennootschap kan eventueel ontbonden worden overeenkomstig artikel vier van de huidige statuten.

*Ingeval van ontbinding zal de vereffening geschieden in de tijd en op de manier vastgesteld door de Buitengewone Algemene Vergadering die tevens één of meer vereffenaars zal aanduiden, en die hun macht en bezoldiging zal vaststelten.

De benoeming van de vereffenaars moet worden bevestigd of gehomologeerd door de rechtbank van koophandel.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Wouter BOSSUYT

Tegelijk hierbij neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal van statutenwijziging.

- verslag van de bedrijfsrevisor.

- bijzonder verslag van het bestuursorgaan.

mod 11.1

Voor-bthouden Alan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 02.07.2013 13257-0501-013
27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 26.06.2012 12205-0396-013
07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.06.2011, NGL 06.07.2011 11256-0455-013
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.06.2010, NGL 05.07.2010 10258-0472-014
10/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 22.06.2009, NGL 09.07.2009 09376-0253-014
14/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 23.06.2008, NGL 11.07.2008 08387-0385-014
09/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.06.2007, NGL 06.07.2007 07354-0193-013
12/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 27.06.2005, NGL 08.07.2005 05452-3770-015
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 20.07.2016 16330-0135-013

Coordonnées
RUNO

Adresse
MICHEL VAN HAMMESTRAAT 169 8310 ASSEBROEK

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande