S & PARTNERS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : S & PARTNERS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 841.769.364

Publication

23/12/2011
ÿþ Med vk,n1 11.1

iÏ',j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

-JEERGELEGD :er CRiFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL L

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op:~ 3. uEC. Zit

Gnmene.

j jiljij j11j jjllj j1jI jiiji jjljl jlljj j111 ljjj jllj

~iii9as~s"

bah

aa

Be Staz

Ondernemingsnr : 0841 7(,9.364

Benaming

(voluit) : S & Partners

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Steenoven 3 te 8730 Oedelem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit onderhandse akte opgericht dd. 08)1112011 te Oedelem blijkt dat er tussen:

1. De heer Patrick Van Speybroeck, wonende te 8730 Oedelem, Steenoven 3;

2. De heer Jan Mullie, wonende te 8460 Oudenburg, Klokkenput 20

een vennootschap onder firma werd opgericht onder de benaming "S & Partners". STATUTEN

HOOFDSTUK 1 - BENAMING - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - DOEL  DUUR

Artikel 1 - Benaming

De vennootschap onder firma zal bestaan onder de benaming "S & PARTNERS"

Artikel 2 - Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8730 Oedelem, Steenoven 3.

De maatschappelijke zetel mag overgebracht worden naar elke andere plaats in België bij beslissing van de:

zaakvoerder, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap

toepasselijke taalregime.

Dit besluit dient in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt te worden en vermeld te worden

in het vennootschapsdossier op de griffie van de bevoegde rechtbank.

De vennootschap kan kantoren in België en in het buitenland vestigen in overeenstemming met de terzake

geldende beroepsregelen.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft als doel, zowel in België, als in het buitenland:

I. Algemeen

Koop, verkoop, huur en verhuur van roerende en onroerende goederen en handelszaken, zowel voor eigen

rekening als voor rekening van derden, in deelneming of als tussenpersoon. Het uitoefenen van het beroep van

beroepsoprichter, projectontwikkelaar en vastgoedmakelaar. "

Beheer van immobiliën, daarin begrepen de activiteiten van syndicus van gebouwen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen; met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en; verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen,; alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

De coördinatie van aile bouwwerken in de ruimste zin van het woord, studie- en raadgevend bureau, architectenbureau en optreden als expert of bouwtechnisch raadgever.

Dit alles in de meest uitgebreide zin van het woord. Deze opsomming is niet beperkend.

II.Voor eigen rekening

a)Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van, _ onroerende goederen aan derden,_ he$._ n_.kopen,,_verkopen,-_ruil_eo, 10 uwen,..yerbouwen, _onderhouden,_ Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen "

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

b)Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III.Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals:

a)Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op 1e richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt,

b)Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur,

c)Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies

d)Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

e)Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices,

f)Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, het verhuren en het oprichten van roerende en onroerende goederen), met het oog op het verlonen van haar zaakvoerder(s) in geld en/of in natura.

De vennootschap mag aile handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die in enige rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevoeg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen/attesten ter beschikking zullen zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, met ingang van heden. Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering.

HOOFDSTUK Il - KAPITAAL - DEELBEWIJZEN

Artikel 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt en wordt gevormd door de kapitaalrekeningen van ieder der vennoten. Het minimumkapitaal wordt vastgelegd op vijfduizend euro (¬ 5.000,00), en is bij oprichting volledig volgestort.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door tien (10) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

De inschrijving in het register der vennoten van de vennootschap vormt het enige bewijs van eigendomsrecht in de vennootschap.

Er mag door de vennootschap geen enkele soort effecten worden gecreëerd onder welke benaming ook, die geen stortingen in geld of inbrengen in natura vertegenwoordigen.

Behoudens de hierna ingeschreven aandelen zullen in de loop van het bestaan van de vennootschap, andere aandelen mogen uitgegeven worden bij unanieme beslissing van de algemene vergadering, die de uitgifteprijs, het bij de inschrijving te storten bedrag en, in voorkomend geval, de tijdstippen van eisbaarheid van de nog te storten bedragen en op deze bedragen verschuldigde rente, zal bepalen.

De vennoten die in gebreke blijven de betalingen te verrichten binnen de vastgestelde termijnen zullen ook zonder enige ingebrekestelling, gehouden zijn aan de vennootschap een rente te vergoeden van tien procent vanaf de datum van de eisbaarheid, onverminderd het recht voor de vennootschap, langs gerechtelijke weg de invordering van gans het schuldig gebleven saldo, of de ontbinding van de inschrijving te vervolgen, of het recht de vennoot die niet volstort uit te sluiten.

Artikel 6  Aandelen

De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts mits voorafgaande schriftelijke instemming van aile medevennoten overdragen onder Levenden of ingeval van overlijden en uitsluitend aan personen die deelnemen of zullen deelnemen aan de gezamenlijke beroepsuitoefening.

De aandelen zijn ondeelbaar en de vennootschap erkent slechts één persoon, die als eigenaar van een aandeel kan worden aanvaard en zij mag de uitoefening der rechten verbonden aan een aandeel, met uitzondering van de rechten op uitkering van een dividend, schorsen, totdat één enkele persoon werd aangeduid als eigenaar van het aandeel, ten opzichte van de vennootschap.

Artikel 7 - Aansprakelijkheid

Elk der vennoten zal te allen tijde, automatisch en zonder dat hieraan beperkingen kunnen worden opgelegd, hoofdelijk gehouden zijn tot de verbintenissen die door de vennootschap werden aangegaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

De professionele aansprakelijkheid van iedere vennoot blijft individueel. De professionele aansprakelijkheid

van de vennootschap en van elk van de vennoten moet worden verzekerd.

De professionele verzekeringskosten zijn ten laste van de vennootschap.

HOOFDSTUK III  VENNOTEN

Artikel 8 - Vennoten

Volgende personen zijn vennoten van de vennootschap:

1.de oorspronkelijke oprichters; en

2.de andere natuurlijke personen (of hun vennootschappen) die als vennoten worden toegelaten

overeenkomstig de beschikkingen van artikel 9, lste lid hierna.

Artikel 9  Toelating

1.Een persoon kan slechts als vennoot toegelaten worden op voorwaarde dat zijn kandidaatstelling

aanvaard wordt met unanimiteit der stemmen van de medevennoten. Kandidaat-vennoten dienen steeds de

vereiste kwalificaties te hebben om met de overige vennoten aan de gezamenlijke beroepsuitoefening deel te

nemen.

De algemene vergadering is niet gehouden, ingeval de aanvaarding wordt geweigerd, haar beslissing te

rechtvaardigen.

2.De titel van vennoot komt persoonlijk toe aan elke vennoot en kan slechts conform artikel 6, 1 ste lid

overgedragen worden.

HOOFDSTUK IV - ALGEMENE VERGADERING VAN DE VENNOTEN

Artikel 10 - Bevoegdheden van de vergadering

De algemene vergadering der vennoten zal volgende bevoegdheden hebben:

1. de wijziging van de statuten;

2. de zaakvoerders verkiezen en ontslaan;

3. de vennootschap ontbinden;

4. de vennoten toelaten;

5. financieringsplannen op lange termijn goedkeuren;

6. de jaarrekeningen goedkeuren en beslissen over de winstverdeling;

7. de beslissing over de kwijting aan de zaakvoerder(s);

8. de verhoging of de vermindering van het door een vennoot ingebrachte kapitaal toelaten;

Artikel 11 - Vergaderingen

De jaarlijkse vergadering van de vennoten zal gehouden worden op de tweede zaterdag van de maand juni

om 14.00 uur op maatschappelijke zetel van de vennootschap of op een nader in de oproeping aangeduide

plaats.

Buitengewone algemene vergaderingen der vennoten mogen bijeengeroepen worden te allen tijde op

verzoek van één vennoot.

Artikel 12 - Oproeping tot de vergaderingen

Elke vennoot wordt uiterlijk vijftien werkdagen vóór elke vergadering schriftelijk uitgenodigd. Deze

uitnodigingen zullen persoonlijk afgegeven worden, ofwel door de post, door middel van een telegram, telefax,

e-mail of om het even welk ander verzendingsmiddel verzonden worden.

De oproepingsbrieven zullen de volledige agen'da's bevatten. Nochtans mag de vergadering over

aangelegenheden, die niet in de agenda voorkomen, geldig beraadslagen en stemmen wanneer alle vennoten

aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en hiermee akkoord gaan.

Artikel 13  Stemmen

ledere vennoot die de volle rechten verbonden aan zijn aandelen kan uitoefenen zal het recht hebben elke

vergadering der vennoten bij te wonen.

Elk aandeel heeft recht op een stem.

Behoudens de bepalingen van artikel 14 worden de beslissingen van de vennoten geldig genomen middels

gewone meerderheid der stemmen.

Elke stemming van een vennoot mag persoonlijk worden uitgebracht, ofwel verzonden worden door een

gewone brief, door middel van een telegram, telefax, e-mail of om het even welk ander verzendingsmiddel.

Een stemming kan geldig worden uitgebracht door tussenkomst van een lasthebber of andere

gevolmachtigde, die echter zelf de hoedanigheid van stemgerechtigd vennoot moet bezitten.

Artikel 14 - Modaliteiten van de stemming

Volgende beslissingen mogen slechts genomen worden, op voorwaarde dat zij schriftelijk goedgekeurd

worden met eenparigheid van stemmen:

1. wijziging aan onderhavige statuten;

2. de ontbinding van de vennootschap;

Artikel 15 - Verloop van de vergaderingen

Elke vergadering van vennoten zal voorgezeten worden door een der vennoten, daartoe aangeduid door de

vergadering.

Iedere vergadering benoemt een secretaris.

Notulen van de vergadering zullen worden opgemaakt, waarin de genomen beslissingen en/of de gedane

benoemingen worden vermeld.

De notulen worden door de voorzitter en door de secretaris van de vergadering ondertekend.

HOOFDSTUK V BEHEER

Artikel 16  bestuur - vertegenwoordiging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere vennoten, hiertoe verkozen door de algemene

vergadering.

De zaakvoerder is belast met het algemeen beheer van de vennootschap.

De zaakvoerder kan alleen de vennootschap vertegenwoordigen tegen over derden.

Alle akten met betrekking tot vervreemding of verkrijging van onroerende goederen van of voor de

vennootschap en/of de vestiging van een hypotheek of voor rechtshandelingen die de vennootschap

verbinden voor een bedrag vanaf 25.000,00 euro vereisen de voorafgaande schriftelijke goedkeuring van alle

vennoten.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering, in dergelijk geval kan de algemene vergadering beslissen tot bezoldiging van het mandaat in geld

of in natura. Aan de zaakvoerder(s) kan door de algemene vergadering een aandeel in de winst worden

toegekend.

Reis - en andere kosten door de zaakvoerder(s) gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze

laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder(s) voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan

sprake worden begrepen onder de algemene kosten.

Artikel 17  controlebevoegdheid

Iedere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoek- en controlebevoegdheid, waardoor hij onder meer het

recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle

documenten en geschriften van de vennootschap.

HOOFDSTUK VI - FINANCIELE BEPALINGEN

Artikel 18 - Boekjaar

Het boekjaar begint elk jaar op 1 (één) januari en eindigt op 31 (éénendertig) december van dat jaar.

Artikel 19  Jaarrekeningen

De rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks op éénendertig december opgesteld worden

overeenkomstig de wetsbepalingen en zullen tenminste vijftien (15) dagen voor de datum van de jaarlijkse

vergadering der vennoten beschikbaar zijn.

Artikel 20  Winsten

Het resultaat, na aftrek van alle bedrijfs-, financiële-, uitzonderlijke- en belastingskosten vormt het zuivere

resultaat.

De aan de vennoten bij wijze van bezoldiging uit te keren bedragen worden onder de algemene kosten

geboekt. Deze bezoldigingen vereisen de goedkeuring van de algemene vergadering. De vergadering van de

vennoten beslist jaarlijks over de verdere bestemming van het saldo van de winst.

HOOFDSTUK VII  ONTBINDING

Artikel 21  Ontbinding

Overeenkomstig artikel 15, zef de vennootschap ontbonden mogen worden bij een beslissing genomen met

eenparigheid van stemmen.

De vergadering der vennoten zal een persoon aanduiden die als vereffenaar zal optreden. De vereffenaar

dient bij de vereffening te handelen conform de wettelijke bepalingen terzake.

Na alle schulden van de vennootschap te hebben betaald en aan al haar verplichtingen te hebben voldaan,

zullen de vereffenaars de overblijvende gelden verdelen volgens de schriftelijke instructies van de vergadering

van de vennoten.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden of uittreden van een vennoot.

Bij de ontbinding van de vennootschap geschiedt de verdeling van de dossiers uitsluitend volgens de wens

van de cliënten.

Artikel 22  toepasselijke bepalingen

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke bepalingen

en in het bijzonder naar het Wetboek van vennootschappen.

II OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

A.lnschrijvingen

De ondergetekenden, oprichters van de vennootschap, erkennen en bevestigen dat de aandelen die het

minimum  maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, zonder vermelding van hun nominale waarde werden

ingeschreven als volgt:

" door de heer Patrick Van Speybroeck, voornoemd, die inbreng doet van vierduizend euro (¬ 4.000,00), voor acht (8) aandelen.

" door de heer Jan Mutile, voornoemd, die inbreng doet van duizend euro (¬ 1.000,00), voor twee (2)

aandelen.

Aldus wordt het maatschappelijk kapitaal bij de oprichting vertegenwoordigd door tien (10) aandelen op

naam, zonder vermelding van nominale waarde.

De inschrijvers, verklaren dat alle aandelen waarop zij ingeschreven hebben, zijn volgestort. ln bijlage tot

onderliggende oprichtingsakte wordt een bankattest gevoegd waaruit de voormelde stortingen ontegensprekelijk

blijken. De vennootschap beschikt derhalve uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van vijfduizend euro

(¬ 5.000,00 ).

B.Afsluiting eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt van de datum van oprichting tot en met 31 december 2012.

C.Eerste gewone algemene vergadering van vennoten

De eerste gewone algemene vergadering van vennoten zal plaatsvinden in het kalenderjaar 2013.

Voor-

' 'behoi den aan het Belgisch Staatsblad

D.Benoeming van de zaakvoerder

Met eenparigheid van stemmen wordt de heer Jan Mullie, voornoemd, als zaakvoerder benoemd voor een onbepaalde duurtijd.

Aile akten met betrekking tot vervreemding of verkrijging van onroerende goederen van of voor de vennootschap en/of de vestiging van een hypotheek of voor rechishandetingen die de vennoot-%schap verbinden voor een bedrag vanaf 25.000,00 euro vereisen de voorafgaande schriftelijke goedkeuring van alle vennoten.

E. Volmacht

De oprichters voornoemd, verklaren hierbij volmacht te geven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ernst & Young Fiduciaire, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, kantoorhoudende te 8200 Brugge, Gistelse Steenweg 300, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, zorg te dragen voor de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge , alsook voor de publicatie van de oprichtingsakte .in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, alle inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen.

F.Diverse bepalingen

Alle statutaire bepalingen die niet in overeenstemming zijn met de dwingende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen zullen als ongeschreven worden beschouwd. Dit heeft in geen geval de nietigheid van de vennootschap tot gevolg.

G.Kennisgevingen

Alie officiële kennisgevingen zullen aan de vennoten worden overgemaakt, hetzij door gewone post, hetzij door middel van een telex, telegram, telegraaf of om het even welk ander verzendingsmiddel op het adres van de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

De heer Jan Mullie

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
S & PARTNERS

Adresse
STEENOVEN 3 8730 OEDELEM

Code postal : 8730
Localité : Oedelem
Commune : BEERNEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande