S-ADVICE

Société en commandite simple


Dénomination : S-ADVICE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 827.433.952

Publication

07/03/2014
ÿþMal word 11.1

[=item ;t ier? 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~I

*19057 6

NFFR-GELEGD

Vc behc

aar Bei( Staal

26. 132, 2014

HECHTBANK KOOPHANDEL KORTRIJK Griffie

Ondernemingsnr : 0827.433.952 Benaming

(voluit) : S-ADVICE (verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Materzeelstraat 1, 8570 Anzegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - kapitaalverhoging

Op 22 februari 2014, om 17.00 uur werd de bijzondere algemene vergadering van vennoten gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap. Uit de notulen van de vergadering blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

Eerste beslissing  Kapitaalverhoging na voorafgaande dividenduitkering

A. Voorafgaande uiteenzetting

Bij bijzondere algemene vergadering de dato 22 februari 2014 werd beslist met eenparigheid van stemmen een dividend toe te kennen voor een bruto-bedrag van vierenzestigduizend vierhonderdvierenveertig (64.444,44 ¬ ) te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent (10%), zijnde zesduizend vierhonderdvierenveertig euro vierenveertig eurocent (6.444,44 ¬ ).

De vergadering vermeldt uitdrukkelijk dat de uitkering van dit tussentijds dividend kaderde in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen 92. De vergadering erkent volledig ingelicht te zijn over de draagwijdte van het regime zoals voorzien door voormeld artikel en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendenpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

Dit alles kadert in de wetgeving "interne liquidatie"

B. Besluit tot kapitaalverhoging

De bijzondere algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, in het kader van de wetgeving "interne liquidatie", om het kapitaal te verhogen door inbreng in geld met een bedrag van achtenvijftig duizend euro (58.000,00 ¬ ) om het te brengen van driehonderd (300,00 ¬ ) naar achtenvijftigduizend driehonderd euro (58.300,00 E).

Gezien deze kapitaalverhoging gebeurt door de enige aandeelhouders van de vennootschap in verhouding tot hun aandelenbezit, worden voor deze inbreng geen nieuwe aandelen uitgegeven, maar wordt de fractiewaarde verhoogd.

C. Afstand voorkeurrecht door de bestaande vennoten

De aandeelhouders dienen geen afstand te doen van het voorkeurrecht , gezien zij zelf de kapitaalverhoging onderschrijven, elk voor de helft, zijnde evenredig met hun huidig aandelenbezit.

. )dedaatstá blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

D. Plaatsing van het kapitaal

De inbreng in geld voor een bedrag van netto achtenvijftigduizend euro (58.000,00 ¬ ) gebeurt door

1/ de heer Jürgen Demets, voor een bedrag van negenentwintig duizend euro (29.000,00 ¬ ), zijnde zijn aandeel ten belope van de helft in voormeld netto-dividend.

2/ mevrouw Sigrid Claeys, voor een bedrag van negenentwintig duizend euro (29.000,00 ¬ ), zijnde haar aandeel ten belope van de helft in voormeld netto-dividend.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat deze aandelen volstort werden ten belope van het geheel door storting op een bijzondere rekening bij de BNP Paribas Fortis Bank op naam van de vennootschap.

Het bewijs van deponering werd in het vennootschapsdossier toegevoegd.

De inbreng in geld werd aldus volstort ten belope van het geheel of achtenvijftigduizend euro (58.000,00 ¬ )

Tweede beslissing -- Aanpassing van de statuten

De vergadering beslist om de eerste alinea van artikel 5 van de statuten aan te passen aan het hiervoor genomen besluit, als volgt :

"Het kapitaal wordt vastgesteld op achtenvijftigduizend driehonderd euro (58.300,00 E), vertegenwoordigd door dertig (30) maatschappelijke aandelen op naam zonder aanduiding van een nominale waarde, die elk één dertigste (11305re) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Derde besluit Coördinatie van de statuten

De vergadering gelast de zaakvoerder met de coördinatie van de statuten en de neerlegging ervan ter Griffie.

Vierde besluit machten aan de zaakvoerder

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder ter uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%), hetzij zesduizend vierhonderdvierenveertig euro vierenveertig eurocent (6.444,44 ¬ ) van het tussentijds dividend,

Vijfde besluit  volmacht

De vergadering geeft hierbij volmacht aan Accountancy Johan Dewaele Bvba te 8790 Waregem , Garenstraat 9 om in naam van de vennootschap over te gaan tot uitvoering van voormelde beslissingen, alle verklaringen in dat verband af te leggen, alle akten en documenten te ondertekenen en in de plaats te stellen.

De aandeelhouders verklaren verder :

dat het integrale ontvangen tussentijds netto dividend bedragend achtenvijftig duizend euro (58.000,00 ¬ ) werd aangewend voor het realiseren van de hiervoor doorgevoerde kapitaalverhoging,

dat deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd volgens de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen;

dat deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd zo snel mogelijk en zonder vertraging na het toekennen van het tussentijds dividend ;

dat de kapitaalverhoging werd gerealiseerd tijdens het belastbaar tijdperk dat afsluit voor 01 oktober 2014 ;

dat bijgevolg aan de voorschriften van artikel 537 WiB92 werd voldaan ;

dat een latere kapitaalvermindering wordt geacht eerst voort te komen van de uitgekeerde reserves die in toepassing van de bepalingen van artikel 537 WIB92 in kapitaal werden geïncorporeerd, behoudens unanieme andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering.

Sigrid Claeys

Zaakvoerder

'.

,Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

L

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/12/2014
ÿþr Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iii 2E01 u i

Qndernemingsnr 0827.433.952 Benaming

(.=oiwu : S-ADVICE

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel , Materzeeistraat 1, 8570 Anzegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Gecoördineerde statuten

Overeenkomstig het derde besluit van de bijzondere algemene vergadering dd. 22/02/2014 werden del gecoordineerde statuten ter griffie neergelegd.

Sigrid Claeys

Zaakvoerder

Op-deleatste blz van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONITEUR BEI GE

03 -

BELG1SCl-1

12- 2014 NEERGELEGD

}T~ry-Sl]L), i -- 2 NT. 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL GGe ti--afd: -KORTRIJK. brittie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
S-ADVICE

Adresse
MATERZEELSTRAAT 1 8570 ANZEGEM

Code postal : 8570
Localité : ANZEGEM
Commune : ANZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande