S.A.N.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : S.A.N.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.198.133

Publication

26/05/2014
ÿþOndememingsnr : 0466 198 133

E3enaming

(voluit) S.A.N.

(verkort)

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8200 Brugge, Koningin Astridlaan 99 (volledig adres)

Onderwerp akte: NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Neerlegging en bekendmaking bij uittreksel van het fusievoorstel in toepassing van het artikel 720 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de fusie gelijkgesteld met een fusie door overneming (geruisloze fusie), waarbij de NV JEFFRA (ondememingsnummer 0420 043 454) de BVBA S.A.N. (ondernemingsnummer 0466 198 133) overneemt.

Uit het fusievoorstel opgemaakt door de bestuursorganen van de NV JEFFRA en de BVBA S.A.N. op 30/04/2014 blijkt het volgende.

DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Naam :JEFFRA

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel : 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 341 b4

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Swennen Marc te Nieuwpoort op achttieni Januari negentienhonderd tachtig, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van dertien februari;

negentienhonderd tachtig onder nummer 405-28. De statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal opgesteldi door notaris Jean Bernard Maeterlinck te Gent op veertien november tweeduizend en zes, bekendgemaakt in; de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op acht december tweeduizend en zes onder nummer 184127. Statuten werden voor het voorlaatst gewijzigd blijkens akte verleden voor notaris Els Van Tuyckom te Sint-Kruis (Brugge) op achtentwintig december tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad op achttien januari tweeduizend en twaalf onder nummer 0016718. Statuten werden voor het laatst gewijzigd blijkens akte verleden voor Meester Gert Dekesel, vervangende zijn ambtgenoot Meester Lucas VANDEN BUSSCHEI geassocieerd notaris te Knokke-Heist, wettelijk belet op negenentwintig oktober tweeduizend en dertien, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op dertien november tweeduizend en dertien onder nummer 2013-11-13 / 0171101. Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0420 043 454, rechtbank Kortrijk.

De vennootschap heeft ais doel:

Het kopen, verkopen van aile meubelen, tapijten, gordijnen, luchters, versieringen en alles wat ermede verband houdt, alsmede het inrichten van interieurs, en het beheer van vennootschappen, alsmede de bouwpromotie in de ruimste zin van het woord, de aanneming van aile bouwwerken, wegeniswerken, metsel- en betonwerken, de coördinatie van aile aannemingen en onderaannemingen in de ruimste zin van het woord, de aan- en verkoop en vertegenwoordiging van alle bouwmaterialen, alle houtsoorten en metalen, en aile verrichtingen, inzonderheid privaatbouw, die enigszins rechtstreeks dit doel kunnen bevorderen of ermede verwant zijn in België of in het buitenland, voor haar rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen, alle immobiliaire operaties van het even welke aard of ermede verbandhoudende handelingen doen, onder meer de aan- en verkoop, ruiling, verhuring, expertise, beheer, omvorming of ombouwing en valorisering van onroerende goederen van alle aard, zo gebouwen als gronden, zo op het platte land, als in de bebouwde kommen, en dit door middel van lotisering, verkaveling, nieuwbouw of verbouwing en verder aile plaatsingen van kapitalen in roerende en onroerende goederen en/of waarden en het beheer van aile welkdanige goederen,

..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Gent Afdclin9 Orugge. De griffier

In de bijlagen bij het Belgi na neerlegging ter griffie y

311

II

Mod Word 11.1

n kopie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

, ............. ... _ ... _ ...

De vennootschap kan ter verwezenlijking van haar doel alle roerende en onroerende goederen kopen en

verkopen, huren en verhuren, onderhuren en onderverhuren en verder alle daden stellen zowel van burgerlijke als van commerciële en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel, die de uitbreiding der handelszaak kunnen bevorderen, of de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken.

OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Naam : S.A.N.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :8200 Brugge, Koningin Astridlaan 99

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Els Van Tuyckom, vervangende haar ambtgenoot notaris Lucas Vanden BusSche te Knokke-Heist op zevenentwintig mei negentienhonderd negenennegentig, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achttien juni daarna onder nummer 990618-43. De statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal opgesteld door notaris Els Van Tuyckom te Sint-Kruis op dertien juli negentienhonderd negenennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op éénendertig juli negentienhonderd negenennegentig onder nummer 990731-422. Waarvan de statuten het laatst werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Els Van Tuyckom, vervangende haar ambtgenoot notaris Lucas Vanden Bussche te Knokke-Heist op achtentwintig december tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op drieëntwintig januari tweeduizend en twaalf onder nummer 2012-01-23 / 0021223. De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder het nummer 0466 198 133.

De vennootschap heeft tot doel:

-Het kopen, verkopen en de vertegenwoordiging van alle meubelen, vooral slaapkamers, alle slaapkomfort en bijhorend textiel en accessoires, aismede het inrichten van interieurs.

- Het beheer van vennootschappen.

- Het optreden als tussenpersoon in de handel

- alle verrichtingen in verband met de verhandeling en de uitbating van immobiliën, zoals ondermeer het aankopen, verkopen, verhandelen, ruilen, opschikken, verhuren, huren, omvormen van onroerende goederen en dit allen of in participatie voor eigen rekening of voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

Deze opsomming is niet limitatief doch moet steeds als louter exemplatief worden opgevat.

Deze formulering omvat eveneens alles wat in de sector, waarin de onderneming aktief zal zijn gebruikelijk is of zou worden.

Ze mag haar doel verwezenlijken zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, onder de vorm van loonwerk of vertegenwoordiging op commissie, op aile wijzen die haar het best geschikt lijken.

Ze mag daarenboven aile daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alsmede alle handelsverrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het maatschappelijk doel.

Ze mag ook deelnemen in andere vennootschappen of ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap, de BVBA S.A.N., boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, de NV JEFFRA, is retroactief vastgesteld op 1 januari 2014.

DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT MN DE AANDEELHOUDERS OF VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK MN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN Niet van toepassing.

BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND MN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Samen hiermee neergelegd: fusievoorstel NV JEFFRA

Mevrouw Anna Maria Vanden Bussche zaakvoerder zaakvoerder

Mevrouw Nele Taillieu vertegenwoordigd door

zaakvoerder haar vaste vertegenwoordiger

de heer Joseph Taillieu

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

08/08/2014
ÿþ,

,g

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

'1111,1III!.111111111111

ONITEUR BELGE

.-08- 2014 ISCH STA TSRJ

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

22 JUL 2014

Gent Argeg Brugge

De_griffier -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0466.198.133

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: Koningin Astridlaan 99 te 8200 Brugge (Sint-Michiels)

(volledig adres)

Onderwerp akte Fusie over te nemen vennootschap

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering verleden door notaris Heike Labo te

Brugge (Sint-Andries), vervangende haar ambtgenoot notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heist op 17 juli

2014, waarop de volgende vermelding is aangebracht:

Neergelegd ter registratie te Brugge.

EERSTE BESLISSING

De zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "S.A.N." delen mee dat zij'

geen schriftelijk jaarverslag hebben opgesteld omdat dit geen wettelijke verplichting is overeenkomstig artikel 94

van het wetboek van vennootschappen.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van de jaarrekening van de besloten vennootschap met beperkte.

aansprakelijkheid houdende de periode te rekenen vanaf 01 oktober 2013 tot en met 31 december

2013.

Na bespreking en uitoefening van het vraagrecht, keurt de algemene vergadering de jaarrekening goed. DERDE BESLISSING

De algemene vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaten in het afgelopen boekjaar,

VIERDE BESLISSING: KENNISNAME VAN DOCUMENTEN EN VERSLAGEN

I. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de enige vennoot, hier vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder Mevrouw TAILLEU Nele, voornoemd, verklaart dat het op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en waarvan de vennoot kosteloos een afschrift kon bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 30 april 2014 door de bestuurders van de naamloze vennootschap «JEFFRA», met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 341/bus 4, en door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «S.A.N.», met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Koningin Astridlaan 99, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent (afdeling Kortrijk), op 14 mei 2014 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 04 juni 2014, onder nummer 0111641 (JEFFRA) en neergelegd op de griffie van de rechtbank van Gent (afdeling Brugge) op 14 mei 2014, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 26 mei 2014, onder nummer 0106883, (S.A.N.).

II, De enige vennoot bevestigt in zijn hoedanigheid van houder van aandelen op naam, uiterlijk één maand

voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De enige vennoot erkent tevens dat hij de mogelijkheid heeft gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1 de fusievoorstellen;

2 de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is;

3 de jaarverslagen over de laatste drie boekjaren.

III. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te

kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

S.A.N.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

IV. Overeenkomstig artikel 720 § 2 van het Wetboek van vennootschappen verklaart de enige vennoot van onderhavige vennootschap dat hij geen tussentijdse balans nodig acht. Hij verklaart voldoende ingelicht te zijn met de staat van aktief en passief zoals opgenomen in het fusievoorstel de dato 30 april 2014.

VIJFDE BESLISSING: VERRICHTING GELIJKGESTELD MET FUSIE DOOR OPSLORPING  ONTBINDING ZONDER VEREFFENING OVERGANG ONDER ALGEMENE TITEL VAN HET VERMOGEN

1. fusie door overneming van de besfoten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «S.A.N.» door de naamloze vennootschap «JEFFRA» en vermogensovergang

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 30 april 2014 door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap «JEFFRA » en door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «S.A.N.» en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent (afdeling Kortrijk), op 14 mei 2014 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch staatsblad van en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 04 juni 2014, onder nummer 0111641 (JEFFRA) en neergelegd op de griffie van de rechtbank van Gent (afdeling Brugge) op 14 mei 2014, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 26 mei 2014, onder nummer 0106883. (S.A.N.).

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap «JEFFRA» met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 341/bus 4, hierna genoemd «de overnemende vennootschap», onderhavige de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheiçi «S.A.N.» met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), hierna genoemd «de overgenomen vennootschap», bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verdchting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de ovememende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

2. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 01 januari 2014 geacht

boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de ovememende vennootschap,

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

4. Bezoldiging bedrijfsrevisoren

Niet van toepassing.

5. Bijzondere voordelen voor leden van het bestuursorgaan

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

6. Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: afte immateriele bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

- aile eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of costal, briefwisseling, contracten «ut singuli» enz.). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

- aile handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder,

aile intellectuele rechten omvattende onder meer: aile tekeningen, logos, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficlaris is;

- wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met aile rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap In verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenomen vennootschap «S.A.N.» geen eigenaar is van onroerende goederen.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden zoals blijkt tilt de hypothecaire staten.

7. Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk contineeitsbeginset (zoals vastgelegd door het K.B. van dertig januari tweeduizend en één), geboekt zullen worden ln de overnemende vennootschap.

ZESDE BESLISSING: MACHTEN TOT UITVOERING

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen beslissingen. ZEVENDE BESLISSING: VOLMACHT

De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen:

 aan de zaakvoerders, voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan;

 aan de notaris, tot coördinatie van de tekst van de statuten en tot neerlegging 'ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel;

 aan de BV ovv BVBA CNOCKAERT & SALENS, te 8200 Brugge (Sint-Andries), Koude Keukenstraat 13, en aan alle bediende en aangestelden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met het recht van indeplaatsstelling, om aile noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank van ondernemingen, de ondememingsloketten en de diensten van de btw) ingevolge de hierbij genomen beslissingen.

Vermits alle aandelen op naam zijn, worden alle machten verleend aan de raad van bestuur van de overnemende vennootschap om het register van aandelen van de overgenomen vennootschap te vernietigen.-

-voor eensluidende analytisch uittreksel

Worden hierbij tegelijk neergelegd

- expeditie van de akte

(getekend) notaris Heike Labo

' Veto r-

behou de n

aan het

Belgisch

Staatsblad

ait

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 23.04.2013, NGL 26.04.2013 13098-0077-017
23/01/2012
ÿþMad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ONITEUe; BE

QrREcr RG~

lor, NEERGELEGD fr,)r 6éi

--1ECHTE3ANK VAN KOOPHANDEL TE

3 i1_ 202 :BRUGGE (Afdeling Berge)

_tc, scr", s ~...

Grlffj% mime.

*iaoaiaas" 1 A

bP' ® a JAN. 2012

Ondernemingsnr : 0466.198.133 Benaming

(voluit) : S.A.N.

(verkort)

Rechtsvorm :Besloten "Venno tschap met 3eperkte Aansprakelijk-

Zetel : Koningin Astridlaan 99 te 8200 Brugge (Sint-Michiels) heid (volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Els Van Tuyckom te Sint-Kruis, vervangende haar ambtgenoot geassocieerd notaris Lucas Vanden Bussche te Knokke-Heist op achtentwintig december tweeduizend en elf, neergelegd ter registratie te Brugge, blijkt dat de algemene vergadering volgende beslissing heeft genomen :

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist om de nominale waarde van de aandelen ten belope van duizend Belgische frank hetzij vierentwintig euro negenenzeventig cent (¬ 24,79) af te schaffen. Bijgevolg wordt het kapitaal voortaan vertegenwoordigd door vierduizend (4.000) aandelen die elk één/vierduizendste (1/4.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat ingevolge de vigerende wetgeving het kapitaal van de vennootschap uitgedrukt wordt in euro en negenennegentigduizend honderd zevenenvijftig euro eenenveertig cent (¬ 99.157,41)' bedraagt.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op één oktober en af te, sluiten op dertig september van het daaropvolgend jaar.

De vergadering beslist de eerste zin van artikel 26 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: «Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar».

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op de laatste vrijdag van de maand maart om achttien uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De vergadering beslist in artikel 22 van de statuten, lid 2, de eerste zin, te vervangen door de volgende tekst:

«De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.».

VIJFDE BESLISSING

1 De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op een januari tweeduizend en elf te verlengen tot en af te sluiten op dertig september tweeduizend en twaalf.

2 De vergadering beslist dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per dertig september tweeduizend en twaalf zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur van het jaar tweeduizend en dertien.

ZESDE BESLISSING

De vergadering neemt akte van het ontslag van de Heer TAILLIEU Joseph André Jérôme Marie Godelieve, geboren te Kortrijk op één oktober negentienhonderd tweeënvijftig, nationaal nummer 52.10.01 057-08, wonende te 8310 Brugge (Assebroek), 's-Heer Boudewijnsburg 134, als zaakvoerder van de vennootschap met ingang van heden.

De eerstvolgende jaarvergadering zal beraadslagen over de kwijting voor zijn mandaat.

De vergadering beslist een nieuwe zaakvoerder te benoemen met ingang van heden, en dit voor onbepaalde duur:

de naamloze vennootschap "JEFFRA", met maatschappelijke zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 341/4, KBO BTW BE 0420.043.454, RPR Kortrijk, voor wie verschijnt als vast vertegenwoordiger de Heer TAI LLIEU

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijtags bij tt« Bétgis 9i Staatsblad

"

'

Joseph André Jérôme Marie Godelieve, geboren te Kortrijk op één oktober negentienhonderd tweeënvijftig,

nationaal nummer 52.10.01 057-08, wonende te 8310 Brugge (Assebroek), 's-Heer Boudewijnsburg 134.

De NV 'JEFFRA', voormeld, verklaart bij monde van haar vaste vertegenwoordiger dit mandaat te

aanvaarden en bevestigt niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat wordt bezoldigd.

Overeenkomstig artikel 16 van de statuten kan iedere zaakvoerder alleen optreden.

ZEVENDE BESLISSING

VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan BV ovv BVBA Cnockaert & Salens, te 8200 Brugge,

Koude Keukenstraat 13, en aan alle bedienden en aangestelden, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de

vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

De vergadering verleent ondergetekende notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten

van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank

van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

-----------voor eensluidende analytisch uittreksel---------

Worden hierbij tegelijk neergelegd :

- expeditie van de akte

(getekend) geassocieerd notaris Els Van Tuyckom

fr.

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o1n(en1 bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/08/2011 : BG090545
01/09/2010 : BG090545
26/08/2009 : BG090545
12/01/2009 : BG090545
24/06/2008 : BG090545
21/08/2007 : BG090545
03/07/2006 : BG090545
15/06/2005 : BG090545
30/06/2004 : BG090545
02/07/2003 : BG090545
15/06/2002 : BG090545
31/07/1999 : BGA016058

Coordonnées
S.A.N.

Adresse
KONINGIN ASTRIDLAAN 99 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande