S.P.E. ADVIES

Divers


Dénomination : S.P.E. ADVIES
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 443.743.524

Publication

27/02/2014
ÿþ~

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14052134

I " L:~IÉ=" .f~..

18 FEB. 2014

RECHiSA, r " " "" .' : KOOPHAr!DU MtY.e"'+' ~

Ondernemingsnr : 0443.743.524

Benaming

(voluit) : S.P.E. ADVIES

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Heilig Kruisplein 23; 9040 Gent (volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging Maatschappelijke Zetel

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de onderneming S.P.E. Advies, gehouden op Vrijdag 6 december 2013 om 14.00 uur, blijkt dat de maatschappelijke zetel wijzigt van Heilig Kruisplein 23, 9040 Gent naar Deken Camerlincklaan 119 B, 8500 Kortrijk.

Getekend

Btaelraeve Patrick Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

19/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.10.2013, NGL 14.11.2013 13660-0287-008
31/10/2013
ÿþ J Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

22 On 2013

RECHTBANK VAN

xoOPHANUC" ,LUdeVT

l

i 1111111.16141M11,1)1

Ondernemingsnr ;

Benaming (voluit):

(verkort):

Rechtsvorm :

Zete[ :

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Statutenwijziging Naamswijziging  Doelwijziging  ontslag statutair zaakvoerder-

0443.743.524

S.P.E.A. L.M.C.C.

Commanditaire Vennootschap op Aandelen

9040 Gent (Sint-Amandsberg), Heilig Kruisplein 23

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op acht oktober tweeduizend dertien, door: Meester Steven VERBIST, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, neergelegd voor registratie;

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Commanditaire Vennootschap op Aandelen "S.P.E.A, L.M.C.C." met zetel te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Heilig Kruisplein 23, 0443.743.524 RPR Gent, volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten om de naam van de vennootschap te wijzigen in "S.P.E. ADVIES". Hiertoe wordt de bestaande tekst van artikel 1 van de statuten vervangen door de tekst, zoals opgenomen in het achtste besluit, dewelke enkele wijzigingen: inhoudt ten opzichte van de huidige statuten.

TWEEDE BESLUIT

De aandeelhouders verklaren kennis genomen te hebben van het verslag van de raad van' bestuur, opgesteld op 7 oktober 2013 waarin zij haar voorstel tot wijziging van het doel van de: ' vennootschap verantwoordt. Bij dit verslag is de staat van activa en passiva gevoegd, vastgesteld op 7 oktober 2013, de welke bijgevolg niet ouder is dan drie (3) maanden bij deze. ondertekening.

De aandeelhouders erkennen vooraf die staat van activa en passiva te hebben ontvangen. Op dit verslag en op die staat worden geen opmerkingen gemaakt.

De voorzitter overhandigt daarop dit verslag van de raad van bestuur en de staat van' activa en passiva aan de ondergetekende notaris met verzoek die aan dit proces-verbaal te; hechten en ermee te laten registreren.

DERDE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten gemelde staat van activa en passiva, afgesloten op 7 oktober 2013, goed te keuren.

VIERDE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten het doel van de vennootschap te: wijzigen. Hiertoe wordt de bestaande tekst van artikel 3 van de statuten vervangen door de tekst, zoals opgenomen in het achtste besluit, dewelke enkele wijzigingen inhoudt ten opzichte van de huidige statuten.

VIJFDE BESLUIT:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Met eenparigheid van de stemmen wordt besloten de statuten aan te passen aan de erkenningsvoorwaarde voor een professionele vennootschap van accountants. Hiertoe worden delen van de bestaande tekst van artikel 1, artikel 8, artikel 9, artikel 12, artikel 13, artikel 21, artikel 33, artikel 34 en artikel 40 van de statuten vervangen door de tekst, zoals opgenomen in het achtste besluit, en wordt er een artikel 43. - VENNOOTSCHAPSRECHT  DEONTOLOGIE toegevoegd, zoals opgenomen in het achtste besluit dewelke enkele wijzigingen inhoudt ten opzichte van de huidige statuten

ZESDE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist, met ingang van heden, het ontslag te aanvaarden van de statutair zaakvoerder, te weten mevrouw VAN HAECKE Emilienne Marie Florence, voornoemd.

Er wordt beslist haar kwijting te verlenen voor aktes en handelingen gesteld in de uitoefening van haar functie.

ZEVENDE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist met ingang vanaf heden te benoemen tot statutair zaakvoerder, de huidige statutair zaakvoerder-opvolger, de heer STAELRAEVE Patrick Julien Gustave Marie, voornoemd, die aanvaardt.

Zijn mandaat geldt voor de duur van de vennootschap.

Zijn opdracht wordt niet vergoed, behoudens andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering.

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist, met ingang vanaf heden te benoemen tot statutair zaakvoerder-opvolger, mevrouw VAN HAECKE Emilienne Marie Florence, voornoemd, die aanvaardt.

Hiertoe wordt met eenparigheid van de stemmen besloten de bestaande tekst van artikel 12, b) van de statuten te vervangen door de tekst, zoals opgenomen in het achtste besluit, dewelke enkele wijzigingen inhoudt ten opzichte van de huidige statuten.

ACHTSTE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist, om als gevolg van de voorgaande beslissingen, de desbetreffende artikelen als volgt te wijzigen of aan te vullen:

"Artikel 1.- Rechtsvorm  Naam  Identificatie.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een handelsvennootschap in de vorm van een Commanditaire Vennootschap op Aandelen; Zij is een vennootschap waaraan de hoedanigheid van accountant is verleend in de zin van artikel 4, 2° van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen; zij draagt de naam "S.P.E. ADVIES".

Artikel 3.  Doel.

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant uit te oefenen, zoals omschreven in artikel 34 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten. Deze activiteiten worden uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant, of de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen. Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden. Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die

is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant, tot stand brengen.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn niet de deontologie van de accountant. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de

cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

P U

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon. Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast."

Artikel 8.  Aandelen

Na de laatste zin eindigend met de woorden "de vermelding van de gedane stortingen" volgende toe te voegen:

" "De enige vennoot moet accountant zijn en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten"

Artikel 9.  De overdracht van de aandelen.

Na de laatste zin eindigend met de woorden "ten overstaan met de vennootschap, één enkele persoon hebben aangeduid die als eigenaar zal gelden" volgende toe te voegen: "De stemrechten mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan overeenkomstig de wet, in het bijzonder de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen en het koninklijk besluit van 16 oktober 2009 tot wijziging van het koninklijk besluit van 4 mei 1999, betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, en mits de voorafgaande goedkeuring van het college van zaakvoerders/ de enige zaakvoerder.

De Raad van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten wordt ingelicht over elke wijziging van de stemrechten en van de samenstelling van haar aandeelhouderschap en bestuursorgaan binnen de vijftien dagen nadat de wijziging uitwerking krijgt"

Artikel 12. - Benoeming - duur  ontslag.

a) Aantal -- benoeming

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

"Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een beraadslagende vergadering.

De zaakvoerder(s) wordt(en) benoemd door de algemene vergadering der vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Indien er minstens drie zaakvoerders worden aangesteld, moet de meerderheid van hen de hoedanigheid hebben van accountant en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Indien vennootschappen van accountants tot zaakvoerders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft van accountant. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Wanneer het college van zaakvoerders slechts uit twee leden bestaat, heeft minstens één van hen de hoedanigheid van accountant; de andere mag:

" een natuurlijke persoon of rechtspersoon zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezit die als gelijkwaardig wordt erkend met die van accountant en/of belastingconsulent,

" een lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,

" een wettelijke auditor of een auditkantoor zijn zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor,

" een lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of een natuurlijke persoon of een rechtspersoon zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Wanneer er maar één zaakvoerder is, die (noodzakelijkerwijze) alle handelingen mag verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene

Cl

vergadering bevoegd is, moet deze zaakvoerder de hoedanigheid van accountant hebben."

b) aanwijzing van de zaakvoerder

Is aangesteld als zaakvoerder(s):

Cl

De Heer STAELRAEVE Patrick, voornoemd wordt aangeduid als statutair

zaakvoerder.

Die aanvaardt en verklaart dat niets zich hiertegen verzet.

Hij is individueel bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten

C rechte.

"

Mevrouw VAN HAECKE Emilienne, voornoemd wordt aangeduid als statutair zaakvoerder-opvolger.

Die aanvaardt en verklaart dat niets zich hiertegen verzet."

Artikel 13.  Werking  Notulen

Volgende bewoordingen worden geschrapt: "De oudste in leven zijnde zaakvoerder is van rechtswege voorzitter van het college van zaakvoerders," Deze worden vervangen door:

"Het college van zaakvoerders kiest bij gewone meerderheid onder haar leden die de hoedanigheid hebben van accountant en die ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, een voorzitter. Behalve indien de vennootschap slechts één zaakvoerder telt, gelden de hiernavolgende

regels.



Het college van zaakvoerders bezit de meest uitgebreide bestuur- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap en mag alle

Cleci

handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering en mits naleving van de bijzondere bepalingen betreffende het

Cl

genieten van de hoedanigheid en het voeren van de titel van accountant, zoals voorzien door de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig en haar

eci uitvoeringsbesluiten. De zaakvoerder(s) die de hoedanigheid van accountant niet heeft (hebben), mag (mogen) meer in het bijzonder geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de accountant, zoals vermeld in artikelen 34 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen. Deze beperking is niet van toepassing op de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

zaakvoerder(s) die een hoedanigheid heeft (hebben) die vermeld is onder artikel [24, 6de alinea die ze toelaat om deze opdrachten in eigen naam uit te oefenen.

Zonder afbreuk aan het voorgaande, ligt alles wat niet uitdrukkelijk door de statuten of door de wet aan de beslissing van de algemene vergadering wordt voorbehouden, bijgevolg in de bevoegdheid van de het college van zaakvoerders."

Artikel 21. -- Dagelijks bestuur

Na de laatste zin eindigend met de woorden "er advies uitbrengen over de zaken die hen aanbelangen" volgende toe te voegen:

"Het college van zaakvoerders kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meerdere directeur(s) binnen de beperkingen van hun professionele bevoegdheid en onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het vo eren van de titel en de uitoefening van het beroep van accountant. Meer in het bijzonder mogen de directeurs aan wie het dagelijks bestuur wordt toevertrouwd en die persoonlijk geen lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van accountant, of met het voeren van de titel van accountant."

Artikel 33. -- Het stemrecht

Elk aandeel geeft recht op een stem. De eigendom van één stemrecht betekent van rechtswege instemming met onderhavige statuten.

Artikel 34.  Besluitvorming

b) meerderheidsvereisten

Na de laatste zin eindigend met de woorden "en de unanimiteit van alle vennoten

indien daartoe besloten wordt binnen de eerste twee jaar na de oprichting" volgende toe te voegen:

"Enkel accountants die lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten mogen wettelijk in het bezit zijn van de meerderheid van de stemrechten, zodat enkel zij een beslissende invloed kunnen uitoefenen op de oriëntatie van het beleid van de vennootschap.

Indien ten gevolge van een (i) transactie onder levenden houdende het afsluiten van overeenkomsten met derden of andere vennoten, die tot doel heeft (dit is een niet-limitatieve opsomming) de koopverkoop, de ruil, de vereffeningverdeling van de huwgemeenschap tussen echtgenoten, de vereffeningverdeling van een onverdeeldheid tussen met scheiding van goederen gehuwde echtgenoten, de schenking van effecten onder levenden, de vestiging

van zekerheden, de inbreng in een andere vennootschap, de inbreng van een algemeenheid van goederen of van een tak van werkzaamheid, de overdracht ten gevolge van fusie of splitsing van vennootschappen en dit van zowel de volle als de blote eigendom, het vruchtgebruik en de genotsrechten op de betreffende stemrechten, dan wel elke optie met betrekking tot dergelijke overdracht en/of (ii) van het overgaan van stemrechten wegens overlijden niet meer aan deze meerderheidsvoorwaarde wordt voldaan, maakt dit een gegronde reden uit tot uitsluiting en moet (moeten) de vennoot (vennoten) op wie deze gegronde reden betrekking heeft, overeenkomstig huidig artikel van de statuten, worden uitgesloten.

De uitsluiting wordt uitgesproken door het bestuursorgaan. Elke beslissing tot uitsluiting moet gemotiveerd zijn door de voormelde gegronde reden in hoofde van de betrokken vennoot (vennoten).

De vennoot (vennoten) van wie de uitsluiting wordt gevraagd, wordt (worden) hiervan op de hoogte gebracht door het bestuursorgaan middels een aangetekende brief met het gemotiveerde voorstel tot uitsluiting. Een kopie van dit gemotiveerde voorstel wordt aan de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

overige vennoten toegezonden. De vennoot (vennoten) van wie de uitsluiting wordt gevraagd moet(en) worden uitgenodigd zijn (hun) opmerkingen binnen een maand na de verzending van deze aangetekende brief schriftelijk kenbaar te maken aan het bestuursorgaan. Als hij (zij) erom verzoekt (verzoeken) in zijn (hun) schriftelijke opmerkingen moet(en) de vennoot (vennoten) worden gehoord.

De beslissing tot uitsluiting wordt genomen door het bestuursorgaan die ten vroegste één maand en vijftien dagen na het versturen van de aangetekende brief met het gemotiveerde voorstel tot uitsluiting bijeenkomt. De beslissing wordt vastgesteld in een proces-verbaal opgemaakt en ondertekend door de voorzitter. Dat proces-verbaal vermeldt de feiten waarop de uitsluiting is gegrond. De uitsluiting wordt in het register overgeschreven. Een eensluidend afschrift van de beslissing wordt binnen de vijftien dagen per aangetekende brief aan de uitgesloten vennoot (vennoten) verstuurd.

De afkoopwaarde van de aandelen zal worden bepaald door een accountant die op tijdig verzoek van de voorzitter van de het college van zaakvoerders/ de enige zaakvoerder, door de Raad van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten wordt aangesteld

binnen de week na voormeld verzoek. Bij de bepaling van de prijs van de aandelen zal de accountant zich baseren op een gewogen gemiddelde van de intrinsieke waarde en de rendementswaarde van de vennootschap. Uiterlijk één maand na zijn aanstelling zal de accountant op definitief bindende wijze de prijs overeenkomstig voormelde criteria vastleggen ten aanzien van de uitgesloten vennoot (vennoten) en ten aanzien van de overige vennoten en in een verslag meedelen aan de voorzitter van de het college van zaakvoerders/ de enige zaakvoerder. De voorzitter van de het college van zaakvoerders/ de enige zaakvoerder deelt binnen de drie werkdagen na ontvangst van het verslag een kopie hiervan mee aan de uitgesloten vennoot (vennoten) en aan de overige vennoten.

Alle overige vennoten zijn verplicht de aandelen van de uitgesloten vennoot (vennoten) over te nemen in verhouding tot het deel van de bestaande aandelen dat hun effecten vertegenwoordigen tegen de prijs die door de accountant wordt bepaald.

De kosten van de accountant komen ten laste van de vennootschap.

De uitgesloten vennoot (vennoten), of bij zijn (hun) overlijden zijn (hun) erfgenamen, kan (kunnen) geen enkel ander recht ten aanzien van de vennootschap laten gelden."

Artikel 40.  Benoeming van de vereffenaars

Na de laatste zin eindigend met de woorden "dan dienen zij samen te handelen" volgende toe te voegen:

"Voor de vereffening van de lopende zaken die een tussenkomst in de uitoefening van het beroep van accountant impliceren, of die betrekking hebben op het voeren van de titel van accountant , zal (zullen) de vereffenaar(s) die deze hoedanigheid niet heeft (hebben), beroep doen op een persoon die de vereiste hoedanigheid heeft."

Toevoeging van volgend artikel: Artikel 43. - VENNOOTSCHAPSRECHT  DEONTOLOGIE

"Alle statutaire bepalingen die niet in overeenstemming zouden zijn met de dwingende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, met de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig of met de deontologische regels van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, zullen als niet geschreven worden beschouwd. Alle bepalingen van het Wetboek van vennootschappen die overeenstemmen met onderhavige statuten en die er nog niet in vervat zijn, zullen er van rechtswege worden aan toegevoegd."

NEGENDE BESLUIT

De vergadering beslist alle machten te verlenen aan de heer STAELRAEVE Patrick, met macht van in de plaatsstelling teneinde in het kader van de uitvoering van deze akte jegens de rechtbank van koophandel, ondernemingsloketten, deze van de BTW of enige andere instantie, alle verklaringen af te leggen en stukken en documenten te tekenen en neer te leggen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Steven Verbist, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV de dato 8 oktober 2013

-lijst van publicaties;

-gecoördineerde statuten.

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

08/10/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.01.2012, NGL 02.10.2012 12601-0582-009
13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.01.2012, NGL 09.01.2012 12006-0325-009
26/05/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,



NEERGELEGD

16 MEI 2011

RECH.I'E3.C+1~ÍiïeVAN

iínnnu k \rfLCl 7'r r,a-:,m 1

~ . ......... .a... ..a...... a " .

" 11079690' 1111

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0443.743.524

Benaming

(voluit) : S.p.e.A. L.M.C.C.

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Heilig Kruisplein 25

Onderwerp akte : Ontslag Statutair Zaakvoerder

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op 6 mei 2011, door Meester Steven

VERBIST, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, , neergelegd ter registratie,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de

Commanditaire Vennootschap op Aandelen "S.p.e.A. L.M.C.0", met zetel te 9040 Gent

(Sint-Amandsberg), Heilig Kruisplein 25; BE 0443.743.524 RPR Gent; volgende

beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist, met ingang van heden, het ontslag te

aanvaarden van de statutair zaakvoerder, te weten de Heer STAELRAEVE Patrick Julien

Gustave Marie, voornoemd.

Er wordt beslist hem kwijting te verlenen voor aktes en handelingen gesteld in de

uitoefening van zijn functie.

TWEEDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist, met ingang vanaf heden te benoemen

tot statutair zaakvoerder, de huidige statutair zaakvoerder-opvolger, mevrouw VAN

HAECKE Emilienne, voornoemd, die aanvaardt.

Haar mandaat geldt voor de duur van de vennootschap.

Haar opdracht wordt niet vergoed, behoudens andersluidende beslissing van de

Algemene Vergadering.

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist, met ingang vanaf heden te benoemen

tot statutair zaakvoerder-opvolger, de Heer STAELRAEVE Patrick, voornoemd, die

aanvaardt.

DERDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist, om als gevolg van de voorgaande

beslissingen, het huidig artikel 12, b) te vervangen door het volgende artikel:

"Artikel 12. - Benoeming - duur  ontsla.e.

b) aanwijzing van de zaakvoerder

Is aangesteld als zaakvoerder(s):

Mevrouw VAN HAECKE Emilienne, voornoemd wordt aangeduid als statutair

zaakvoerder.

Die aanvaardt en verklaart dat niets zich hiertegen verzet.

Hij is individueel bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten

rechte.

De Heer STAELRAEVE Patrick, voornoemd wordt aangeduid als statutair

zaakvoerder-opvolger.

Die aanvaardt en verklaart dat niets zich hiertegen verzet."

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist alle machten te verlenen aan de heer STAELRAEVE Patrick, met macht van in de plaatsstelling teneinde in het kader van de uitvoering van deze akte jegens de rechtbank van koophandel, ondernemingsloketten, deze van de BTW of enige andere instantie, alle verklaringen af te leggen en stukken en documenten te tekenen en neer te leggen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(opgemaakt voor registratie in toepassing van artikel 173, 1 °bis W.Reg.)

Steven Verbist

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV dd. 6 mei 2011;

-lijst van publicaties;

-gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/02/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.02.2011, NGL 07.02.2011 11026-0500-009
23/02/2010 : ME. - JAARREKENING 29.09.2009, GGK 14.02.2010, NGL 15.02.2010 10045-0530-009
13/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 14.02.2009, NGL 09.03.2009 09071-0068-009
26/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 14.02.2008, NGL 17.03.2008 08072-0075-009
10/04/2006 : GET001535
04/04/2005 : GET001535
12/02/2004 : GET001535
04/07/2003 : GET001535
15/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.09.2015, NGL 10.09.2015 15584-0256-007
10/01/2002 : GEA026535
13/09/1996 : NI67925
01/01/1995 : NI67925
12/05/1992 : NI67925

Coordonnées
S.P.E. ADVIES

Adresse
DEKEN CAMERLINCKLAAN 119B 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande