S.VD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : S.VD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.638.440

Publication

18/10/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12305437*

Neergelegd

16-10-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0849638440

Benaming (voluit): S.VD

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8820 Torhout, Akkerwindestraat 16

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte opgemaakt door Notaris Stefaan Buylaert te Torhout op 12 oktober 2012, neergelegd

op de Rechtbank van Koophandel vóór registratie.

Dat:

1) Er door mevrouw VANDOUSSELAERE, Sofie Maria Andrea, geboren te Roeselare op 1 april 1982, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijk samenwonen afgelegd te hebben, wonende te 8820 Torhout, Akkerwindestraat 16.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2) Naam: S. VD

3) Zetel: 8820 Torhout, Akkerwindestraat 16

4) Doel:

Voor zover dit alles wettelijk toegelaten is en de vennootschap en/of haar medewerkers en/of fysische of rechtspersonen waarmee de vennootschap de gepaste samenwerkingsovereenkomsten heeft gesloten, de nodige erkenningen en/of vergunningen heeft, het uitvoeren van de hierna beschreven activiteiten en van de daarmee in verband staande activiteiten in overeenstemming met de wettelijke bepalingen ter zake heeft de vennootschap als doel, zowel in België, de Europese Unie en derde landen, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam, als voor rekening van derden.

I. Specifieke activiteiten.

- Het uitoefenen van alle agentschapactiviteiten van spaarbanken, financiële instellingen, en vennootschappen. - Het bemiddelen bij het afsluiten van leningen en financieringen tussen erkende financiële instellingen en derden, voor rekening van deze financiële instellingen.

- Uitvoeren van financiële verrichtingen tussen erkende financiële instellingen en derden, zijnde spaarverrichtingen, geldplaatsingen, geldverhandelingen en alles wat hiermee verband houdt of kan houden. - De uitbating van een verzekeringskantoor, dit in de meest algemene zin, het bemiddelen als verzekeringstussenpersoon tussen diverse erkende verzekeringsmaatschappijen en derden, prospecteren van klanten, afsluiten van polissen, bemiddelen bij schadegevallen en alles wat met het beroep van verzekeringsmakelaar verband houdt of kan houden.

- Het optreden als tussenpersoon inzake verzekeringen, financiële verrichtingen, en alle verrichtingen inzake het aanbrengen van kredieten.

- Het optreden als tussenpersoon of aanbrenger/bemiddelaar voor financiële instellingen.

- De verhuring van kluizen.

- Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies, het optreden als vereffenaar.

- Het besturen van vennootschappen in de ruimste zin van het woord, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen of andere rechtspersonen. Ze mag deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen.

- Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

- Het patrimonium, gevormd door inbrengen en aankopen en grotendeels bestaande uit onroerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden. Het kopen, verkopen, uitbaten, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, enzovoort, van alle onroerende en roerende goederen, alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden. Het bouwen en verbouwen voor eigen rekening of voor rekening van derden om deze gebouwen dan eventueel in huur te nemen.

II. Algemene activiteiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap mag filialen openen.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Alsmede al hetgeen daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mede houdt.

5) Duur: onbeperkt

6) Kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen

zonder aanduiding van nominale waarde.

Op het kapitaal werd volledig ingeschreven in geld en dit als volgt:

Mevrouw Sofie Vandousselaere, voornoemd, schrijft in op honderd (100) aandelen, dewelke zij gedeeltelijk

volstort door inbreng van een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

7) Externe vertegenwoordiging

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

8) Boekjaar:

Het boekjaar der vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar vangt

aan zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen om te eindigen op 31 december 2013.

9) De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste woensdag van de maand juni om veertien uur en voor het eerst in 2014.

10) Winstverdeling:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal

aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Luik B - Vervolg

11) Vereffening:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

12) Aanstelling zaakvoerder:

Wordt aangesteld tot statutaire zaakvoerder: mevrouw Sofie Vandousselaere, voornoemd, die aanvaardt.

13) Deponering van het gestorte kapitaal: ondergetekende notaris bevestigt dat de som van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij de Groep Landbouwkrediet.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (Bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad)

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie oprichtingsakte de dato 12 oktober 2012.

Stefaan Buylaert

Notaris te Torhout

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

26/06/2015
ÿþmod 11.1

~ y" '

,~.

4 " d~

i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter gri

u

ni e V a gtC,W

,,ue

NFFf RFI Ff;n

Griffie Rechtbank Koophandel

17Ji 7

G t Afdeeiaostende

De griffier

j

Ondememingsnr: 0849,638.440

Benaming (voluit) : S.VD

(verkort) ;

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Akkerwindestraat 16

8820 Torhout

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten opgemaakt door notaris

Stefaan Buylaert te Torhout op 15 juni 2015, neergelegd op de rechtbank van koophandel vôôr registratie, heeft

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "S.VD" volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT

Ondergetekende Notaris heeft de deelgenoten gewezen op de bepalingen van artikel 287 van Wetboek van,

Vennootschappen inzake een doelwijziging.

De vennoot verklaart aan het verslag van de zaakvoerder en staat van actief en passief niet ouder dan drie

maanden te verzaken, derwijze dat de relatieve nietigheid volledig is gedekt.

Met algemeenheid der stemmen besluit de algemene vergadering het doel van de vennootschap zo om te

vormen dat artikel 3 der statuten voortaan als volgt luidt:

"De vennootschap heeft tot doel:

1.Het verstrekken van advies en het verlenen van dienstprestaties, zowel in eigen beheer als aan derden

(natuurlijke personen en rechtspersonen), op het vlak van vermogensanalyse, met betrekking tot,

administratieve, financiële en verzekeringstechnische materies alsook van bedrijfseconomische aard, in de

meest uitgebreide betekenis.

Daarin wordt onder andere begrepen:

-Analyse over de inhoudelijke samenstelling van het patrimonium of vermogen;

-Advies inzake de opbouw, optimalisatie en bescherming van vertogen in geval van pensioen, invaliditeit,

leven en overlijden;

-Raadgeving over de organisatie en fiscaliteit van het roerend en onroerend patrimonium;

-Consultancy omtrent de organisatie en de juridische, fiscale en economische structurering van de

vermogensopbouw en vermogensoverdracht;

-Het verlenen aan bedrijven van advies en bijstand met betrekking tot de organisatie, het voeren voor deze

bedrijven van het beleid, de organisatie en het beheer van bedrijven en ondernemingen op technisch,

commercieel, administratief en bedrijfseconomisch vlak, alsook de vertegenwoordiging en het optreden als',

commercieel tussenpersoon;

-De raadgeving, studie en organisatie inzake fiscale, sociale, administratieve en boekhoudkundige diensten vangi

ondernemingen, evenals de consult inzake deze organisatie;

-Het onderzoek, de professionele adviesverlening, training en consultancy inzake management, business;;

development, bedrijfsbeheer en controle;

-Het begeleiden van management, het voeren van interim-management, en projectmanagement;

-Adviesverlening over bedrijfs- en groepsstrategie, producten en marktontwikkeling;

-Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

-Het organiseren van het aankoop- en verkoopbeleid van de ondernemingen.

In het licht van bovenstaand doel, beoogt de vennootschap eveneens:

-Het verrichten van studies naar de behoeften en prioriteiten van de markt;

-Adviesverlening inzake marketingcommunicatie: opmaak persberichten, persconferenties, ondersteuning van'

beurser, website communicatie, direct mailing activiteiten, telemarketing activiteiten, communicatie, copywriting,

en lay-out van brochures en ander documentatiemateriaal;

-Adviesverlening inzake rekrutering, selectie en personeelsbeleid;

-Het geven van opleidingen en trainingen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

-Het organiseren van congressen, colloquia, conferenties, seminaries, causeriëen en werkvergaderingen; -Het uitvoeren van verkoop- marketing- en/of agentuuractiviteiten voor derden;

-Het vestigen, uitbaten, verwerven en afstaan van alle intellectuele rechten zoals merken, patenten, licenties en tekeningen in verband met hoger genoemde activiteiten, studies en analyses.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren, het in stand houden, het valoriseren en het verhandelen van onroerende goederen, alsook het stellen van alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten en die van aard zijn de opbrengst van deze goederen te bevorderen, zoals  ten exemplatieve titel  de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, het verkopen, het bouwen, het oprichten, het verkavelen, het ruilen, het uitrusten, het opschikken, het verbouwen, het huren, het verhuren, het vervreemden, het ter beschikking stellen, het onderhouden, het leasen, het prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen. Het beheer van onroerende goederen kan gebeuren alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

3.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren van een roerend patrimonium; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen, rechten en waarden, van welke aard ook, zoals het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgifte, inschrijving, aankoop, beheer of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden of kasbons, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse ondernemingen, bedrijvigheden, samenwerkingsverbanden, joint ventures of andere entiteiten, bestaande of op te richten, al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen, al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut, al dan niet genoteerd op de beurs;

4.Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen; het besturen van vennootschappen en verenigingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt, met name de deelname, advies en management aan alsook de bijstand bij het beheert bestuur, en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, zaakvoerder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

5.De ontwikkeling van de entiteiten waarin zij participeert bevorderen, plannen en coördineren, onder andere door middel van reorganisaties en herstructureringen.

6.1-let toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitaisatieondememingen;

7.1-let huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan de ondernemingen en verenigingen van materialen, installaties en van personeel.

8.1-let ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

9.Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

10.De aan- en verkoop, ln- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

II.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Alle bovenstaande handelingen mogen worden verricht, met uitsluiting van die verrichtingen waarvoor in de wetgeving bijkomende bijzondere eisen zijn opgelegd; en eveneens met uitsluiting van het beheer van roerend vermogen voor rekening van derden, dat onder het toezicht ressorteert van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten. De vennootschap doet aldus niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal evenmin verrichtingen uitvoeren en diensten verlenen die ressorteren onder de activiteit van tussenpersoon in verzekeringen, zoals bepaald door de wetgeving betreffende de verzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen, of van vastgoedmakelaar zoals beschreven in de relevante wetgeving en plichtenleer. De vennootschap beperkt haar activiteiten tot consultancy, studies en analyses zoals supra omschreven.

Deze opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te worden, en is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap kan daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, inschrijving, samensmelting of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, soortgelijk, samenhangend of aanvullend doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

4" -, Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten."

TWEEDE BESLUIT: Coördinatie statuten

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.



VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (Bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad)

Tegelijk hierme neergelegd:

- expeditie proces-verbaal buitengewone algemene vergadering dd. 15 juni 2015

coordinatie van de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge Stefaan Buylaert

Notaris te Torhout











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 03.06.2015, NGL 15.07.2015 15310-0397-012
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 19.08.2016 16455-0538-012

Coordonnées
S.VD

Adresse
AKKERWINDESTRAAT 16 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande