SACODE - SAP CONSULT DESCHAMPS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : SACODE - SAP CONSULT DESCHAMPS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 825.438.524

Publication

02/07/2014
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0825438524

Benaming

(voluit) : SACODE-SAP CONSULT DESCHAMPS

(verkort) :

Rechtsvorm: VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel: MEIWEG 2, 8560 VVEVELGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontbinding - in vereffeningstelling benoeming vereffenaar

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering der vennoten gehouden op de zetel van de vennootschap op 10 mei 2014:

1. De voorzitter doet lezing van het verslag van de zaakvoerder dd. 10 mei 2014, houdende een toelichting omtrent het voorstel tot ontbinding van de vennootschap. Bij dit verslag is een staat van actief en passief gevoegd opgesteld op 30 april 2014.

2. De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de vennootschap vroegtijdig te ontbinden zodat ze vanaf heden nog enkel zal bestaan voor de noodwendigheid van haar vereffening. De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerder.

3. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen slechts één vereffenaar aan te stellen en benoemt tot deze functie de heer DESCHAMPS Rik, wonende te 8560 Wevelgem, Meiweg 2 (N.N. 50.03,28-33986). De benoeming is gedaan voor onbepaalde duur. Comparanten verklaren te weten dat, overeenkomstig artikel 184 paragraaf 1, lid 2 van het Wetboek van Vennootschappen, de vereffenaar pas in functie treedt nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot bevestiging van voormelde benoeming.

4. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen aan de vereffenaar voor de uitoefening van zijn opdracht de meest uitgebreide bevoegdheden toe te kennen, en met name deze vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen; hij is ervan ontslagen boedelbeschrijving op te maken en zal kunnen refereren naar de maatschappelijke boeken en geschriften. De vereffenaar mag zonder machtiging de hypotheekbewaarder ontslaan van ambtshalve inschrijving te nemen, verzaken, zelfs zonder betaling aan alle voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen en belemmeringen. Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid machten verlenen voor bepaalde verrichtingen en de eraan verbonden vergoedingen vaststellen,

5. De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om aan voormelde heer DESCHAMPS Rik, de nodige volmachten te geven, teneinde hem toe te laten het eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap, zoals bedoeld in het zesde lid van voormeld artikel, in te dienen overeenkomstig artikel 1025 en volgende van het gerechtelijk wetboek,

6. De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen de bezoldiging van de vereffenaar vast te leggen als volgt: het mandaat wordt kosteloos uitgeoefend.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- proces-verbaal van ontbinding

- verslag zaakvoerder

- afschrift van de bevestiging door de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk van de benoeming tot

vereffenaar van de Heer Rik DESCHAMPS.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

NEERGELEGD JUNI 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK

Gefle

beF ae, Be Sta

ONITEUR EELGE

25 -06- 21114

SISCH STA, -FC,[31.AD

111 ll1 fl1 11 111 111 1l 11

*14127875* EL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SACODE - SAP CONSULT DESCHAMPS

Adresse
MEIWEG 2 8560 GULLEGEM

Code postal : 8560
Localité : Gullegem
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande