SADEMU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SADEMU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 826.655.081

Publication

25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 18.07.2013 13310-0024-025
25/02/2015
ÿþ Mot' wma i i.i

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0826.655.081

Benaming

(voluit) : Sademu

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Grote leperstraat 66, 8560 Gullegem, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

Uit een akte verleden door Notaris Lambrecht, te Heule op 17 mei 2011, geregistreerd te Kortrijk op 3 juni 2011, ingeschreven op de rol onder nummer B/11/00148 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering werd gehouden binnen Sademu bvba op 1 augustus 2012. Ondertussen werden volgende beslissingen genomen.

De vereffenaars beslissen tot de sluiting van de vereffening en spreken hun invereffeningstelling uit. De' venootschap bezit op heden geen activa.

De vereffenaars, Samyn Evelien en De Muynck Amy, verklaren uitdrukkelijk dat de venootschap inmiddels. "de facto" werd vereffend, onder voorbehoud van de eventueel nog uit te voeren fiscale controles en de gevolgen daarvan,

De vereffenaars, Samyn Evelien en De Muynck Amy, verklaren hiervan perfect op de hoogte te zijn.

De vereffenaars, Samyn Evelien en De Muynck Amy, worden hierbij ontheven van deze taak zonder voorbehoud noch beperking en wordt hen volledige kwijting verleend.

De vereffenaars, Samyn Evelien en De Muynck Amy, verklaren in het bezit te zijn gesteld van de activa van de ontbonden vennootschap en hij verbindt zich ertoe aile passiva te zijne lasten te nemen, zodat de vereffening van de vennootschap vanaf heden gesloten Is en de vennootschap ophoudt te bestaan.

ze verklaren tevens dat er geen sommen en waarden zijn die door schuldeisers kunnen worden opgeeîst, zodat er niets gedeponeerd dient te worden bij de Deposito-en Consignatiekas.

De vereffening wordt als beëindigd beschouwd en de vennootschap houdt op te bestaan.

De boeken en bescheiden van de vennootschap worden gedurende de bij wet bepaalde termijnen bewaard op voornoemd adres, Grote leperstraat 66, 8560 Gullegem.

In bijlage de goedkeuring door de rechtbank van koophandel van de verdelingslaat op 19 september 2012,

Getekend De Muynck Amy (vereffenaar)

Getekend Samyn Evelien (vereffenaar)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONLTEUR BELG

1 b -02- 2015 ELGISCH STAATSBL

NEERrELEGi7

Ai~ :s2J

ABecntbank rc~~ùF.~t~~~ rti]r'i-3.AEL

îr~~CMF

Gent, a~tRIJK

r-~

111111111111111(11111111111

E

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

21/06/2011
ÿþmod 2.1

Voorbehouden - aan het

Belgisch Staatsblad

" 11091842

Ondememingsnr : 0826.655.081

NEERGELEGD

0 8. 00. 2011

RECHTBANK KOOPHANDEL

Kor i-N>

Benaming : Sademu

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote leperstraat, 66

8560 Wevelgem (Gullegem)

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding

Uittreksel uit het proces-verbaal opgemaakt door Ons, Meester Christian LAMBRECHT, notaris te; Kortrijk, standplaats HEULE, op 17 mei 2011, dragende volgende meldingen van registratie "lstei kantoor der registratie te Kortrijk. Geregistreerd op 23 mei 2011, vier bladen geen renvooien. Boek; 949 Blad 35 Vak 03. Ontvangen: Vijfentwintig euro (25¬ ). De e.a. inspecteur (getekend): B.? PLANCKAERT", werd de vennootschap ontbonden en in vereffening gesteld, en de vereffenaars: benoemd, zodat de te publiceren specificaties van de vennootschap thans luiden als volgt:

- De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en de in vereffening !i stelling te rekenen vanaf heden, zeventien mei tweeduizend en elf.

- De vergadering beslist twee vereffenaars aan te stellen.

Zij benoemt als vereffenaars onder de opschortende voorwaarde van de homologatie van de benoeming van de bevoegde Rechtbank van Koophandel:

1. Mejuffrouw SAMYN Evelien Erna, bediende, ongehuwd, geboren te Roeselare op dertig

december negentienhonderd zevenenzeventig, (Identiteitskaart nummer: 590-8271147-80 - Rijksregister nummer: 77.12.30-060.62), wonende te 8560 Wevelgem (Gullegem), Grote leperstraat, `i 66

2. Mejuffrouw DE MUYNCK Amy, bediende, ongehuwd, geboren te Eeklo op negen december negentienhonderd tachtig, (Identiteitskaart nummer: 591-2839950-86 - Rijksregister nummer: 80.12.09-126.10), wonende te 8560 Wevelgem (Gullegem), Grote leperstraat 66.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de beide vereffenaars die een college vormen.

De vergadering stelt de machten van de vereffenaars als volgt vast

Een vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is. Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing, verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen,

overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte i

van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. BIJZONDERE VOLMACHT - RECHTSPERSONENREGISTER!BELASTING OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE.

De vennoten stellen de hiemagenoemde personen aan als bijzondere lasthebbers die elk afzonderlijk kunnen` optreden en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling aan wie de macht verleend wordt om alle nuttige of: noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, de wijziging, de doorhaling van de vennootschap bij; de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij dei administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en le dien einde ook alle: hoegenaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of: meer_ erkende..onde rnemingsloketten,_ met name:.de_ Heer P_ ete [De _Meyer _van het. Centru m.voor Accountancy te Brugge, 't Zand 20.

OVERGANGSBEPALINGEN

GEEN BENOEMING VAN COMMISSARIS. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal;

- homologatie vereffenaar door Rechtbank van Koophandel te Kortrijk.

Christian Lambrecht, notaris te Heule

Voorbehouden " " " aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad- 21/06/2011- Annexes du Moniteur belge

.14

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SADEMU

Adresse
GROTE IEPERSTRAAT 66 8560 GULLEGEM

Code postal : 8560
Localité : Gullegem
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande