SAFIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SAFIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.016.706

Publication

26/01/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12300676*

Neergelegd

24-01-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0843016706

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): SAFIE

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8530 Harelbeke, Stedestraat(Har) 8

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Frederic MAELFAIT, notaris met standplaats te Harelbeke, op 24 januari

2011,

BLIJKT DAT:

1. De heer SABBE Jurgen Jonny, geboren te Brugge op veertien februari negentienhonderd zevenenzeventig, wonend te 8530 Harelbeke, Stedestraat(Har) 8.

2. Mevrouw FEYS Elke Rita Henriette, geboren te Kortrijk op eenentwintig augustus negentienhonderd

achtenzeventig, wonend te 8530 Harelbeke, Stedestraat(Har) 8.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de naam: "SAFIE".

Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt:

 De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland voor haar eigen rekening of voor

rekening van derden en/of tussenpersonen zowel alleen als in samenwerking met derden:

1. Het verstrekken van adviezen in de ruimste zin van het woord

2. Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

3. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

4. Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

5. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

6. Alle werkzaamheden met betrekking tot de reclamewereld en grafisch ontwerp, waaronder maar niet beperkt tot:

a. Het voeren van publiciteit en visuele communicatie en dit in de ruimste zin.

b. Het al dan niet grafisch ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden

via de verschillende media.

c. Het adviseren, ontwikkelen en optimaliseren van geluidsopnamen.

d. Het leveren en ontwerpen van alle grafische visuele projecten en producties. Hieronder worden ondermeer verstaan de grafische vormgeving en de studio- en reportage- fotografie, film en alle soort audio en beeldtoepassingen.

e. Ontwikkeling en onderhoud van websites, en /of multimedia applicaties.

f. Het voeren van markt- en opinie- onderzoek.

g. Het ontwerpen en plaatsen van uitstalramen en decors, van buitenreclame, reclameborden en paneelreclame, lichtkranten en neonreclame.

h. Het vervaardiging van alle publiciteits- en uitstallingsartikelen, onder meer kentekens, letters en etiketten.

i. Het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m. public relations en communicatie.

j. De organisatie, de promotie en/of het beheer van evenementen zoals salons, tentoonstellingen, commerciële beurzen, congressen, conferenties en seminaries, al dan niet met inbegrip van het beheer en het ter beschikking stellen van personeel dat moet instaan voor de exploitatie van de installaties waar deze evenementen plaatsvinden.

k. Het ontwerpen van tentoonstellingstanden.

l. Het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans, publicitaire films en publicitaire artikelen.

7. De aan- en verkoop in groot- en kleinhandel in wijnen en andere geestrijke dranken evenals alle

benodigdheden voor wijnen, wijnkelders en geschenkartikelen al dan niet verwerkt in wijnpaketten. Daarnaast

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

ook de import en export van de voormelde artikelen en alle andere activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de voornoemde activiteiten waaronder maar niet beperkt tot: het organiseren van degustaties, uitbrengen van informatiebladen, organiseren van cursussen over wijnen en het organiseren van culinaire activiteiten waarbij wijnen centraal staan.

8. Het optreden als tussenpersoon in de handel.

9. Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden,

de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel

van lotissering, verkaveling, nieuwbouw en heropbouw of verbouwing.

10. Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden onder meer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin.

11. Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van alle bestuursdaden onder meer, oprichten, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan; dit alles in de ruimste zin.

12. Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

13. Het verwerven, en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in de kunst.

14. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procédés.

15. De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, alsook het tot beschikking stellen van deze roerende of onroerende goederen aan haar zaakvoerder, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

16. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

17. De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag onder meer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De zetel is gevestigd te 8530 Harelbeke, Stedestraat(Har) 8 (gerechtelijk arrondissement Kortrijk).

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600,00, samengesteld door inbreng in geld, volstort ten belope van ¬ 6.200,00.

De comparant sub 1 heeft ingetekend op 49 aandelen voor ¬ 9.114,00, volgestort ten belope van ¬ 3.038,00. De comparant sub 2 heeft ingetekend op 51 aandelen voor ¬ 9.486,00, volgestort ten belope van ¬ 3.162,00. De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van ¬ 6.200,00 voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer IBAN BE58.7380.3478.0279 bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 23 januari 2012, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Als niet-statutaire zaakvoerder is mevrouw Elke Feys aangesteld voor onbepaalde duur:

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Het boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van het zelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2013.

De vennootschap bekrachtigt en neemt overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, alle verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichter, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel uit de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, zoals voorgeschreven door de artikelen 67 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, en in het bijzonder de handelingen gesteld sinds één januari 2012, daarin onder meer en dus niet limitatief begrepen de aankoop van een wagen voor deze vennootschap in oprichting. Deze verbintenissen en overeenkomsten worden derhalve geacht oorspronkelijk door de vennootschap te zijn aangegaan.

oor-

Voor

behouden

behouden

aan het

aan het

elisch

Belgisch

taatsblad

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De jaarvergadering zal gehouden worden de tweede vrijdag van de maand mei om 18.00 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangewezen in de oproeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering: Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Voorwaarden voor de uitoefening van het stemrecht: Ieder aandeel heeft recht op één stem in de vergaderingen, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen voortvloeiend uit de aandelen zonder stemrecht. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst. Elke vennoot kan schriftelijk volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten bestaat.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of, indien dit hoger is, het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte.

Luik B - Vervolg

Voor echt verklaard ontledend uittreksel Frederic Maelfait, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SAFIE

Adresse
STEDESTRAAT 8 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande