SAFINO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SAFINO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 430.064.445

Publication

30/04/2014
ÿþ mcd 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



1111111111115,11,11111Q11

~A,.°l. r :l l ryá

VU~ri~~~~ ffiè

Ondememingsnr : 0430.064.445

Benaming (voluit) : Safino

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Dienstweg Havengeul 12 bus 801

8620 Nieuwpoort

Onderwerp akte : NV: kapitaalswijziging

Uit een proces-verbaal opgemaakt op 15/04/2014 door Meester Pol Vanden Broecke, geassocieerd notaris te!

,, Evergem, Ertvelde, te registreren, blijkt dat: ,

;i I. is samengekomen op 15/04/2014 de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "Safino", met! ;r maatschappelijke zetel te Nieuwpoort, Dienstweg Havengeul 12 bus 801. De vennootschap is ingeschreven in! ;l het Rechtspersonen register te Veurne met als ondernemingsnummer 0430.064,445, waarbij volgende: beslissingen werden genomen:

- Beslissing tot vernietiging van voormelde honderd vijftig (150) eigen aandelen. Ingevolge deze vernietiging; il mag de onbeschikbare reserve worden opgeheven en afgeboekt.

- Ingevolge deze vernietiging aanpassing van artikel 5 der statuten om het in overeenstemming te brengen; met het nieuw aantal aandelen, zodat artikel 5 der statuten voortaan zal luiden als volgt:

"Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend euro (¬ ; 62.000,00). Net is verdeeld in zeshonderd (600) gelijke aandelen, ieder aandeel vertegenwoordigend; ¬ ; één/zeshonderdste deel (1/600 ) van het maatschappelijk kapitaal."

;r Il. is samengekomen op 15/04/2014 : de Buitengewone Algemene Vergadering der aandeelhouders van NVr ;' Safino, met maatschappelijke zetel te 8620 NIEUWPOORT, Dienstweg Havengeul 12 bus 801, RPR Veurne _; BE0430.064.445 dat geheel het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd was en dat, met eenparigheid van! stemmen onder meer volgende beslissingen werden genomen:

1. Voorafgaandelijke lezing, onderzoek en toelichting van de verschillende verslagen. De voorzitter verklaart, r' dat volgende verslagen/documenten werden opgemaakt in het kader van de voorgenomen kapitaalverhoging; door inbreng in natura.

ii * het verslag opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen van het;

Wetboek van vennootschappen door Jeroen Verslype, bedrijfsrevisor, in datum van 9 april 2014 met betrekking; ;: tot de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de vergoeding die als;

tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt. ;

De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap NV Safino, bestaat uit 650,000,00 Euro, eni omvat de inbreng in natura van een als schuld geboekt te betalen dividend, na inhouding van 10% roerender voorheffing, dit in het kader en binnen de beperkingen van de overgangsregeling ingeschreven in het artikel 537; W.1.B. 1992.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat: r

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit;

te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; .

l

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en; duidelijkheid,;

c) dat de voor de inbreng in natura weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord : zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met; het aantal, de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

mod 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 1.515 aandelen van de vennootschap NV Satina, op' naam en zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting,"

* het bijzonder verslag opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen door het bestuursorgaan in datum van 2510312014, waarin het belang van de inbreng voor de vennootschap wordt uiteengezet, alsook over het verslag van de bedrijfsrevisor.

De vergadering stelt vast dat op geen enkel der voormelde verslagen opmerkingen werd gemaakt. De vergadering verklaart zich aan te sluiten bij de inhoud ervan.

2. In Met kader van de globale kapitaalverhoging door inbreng in natura van het verkregen netto-dividend, uitgekeerd met toepassing van toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting, ten bedrage van zeshonderd vijftigduizend euro (¬ 650.000,00) beslist de vergadering om in eerste instantie over te gaan tot een kapitaalverhoging van honderd zesenvijftigduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 156.550,00) om het kapitaal te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op tweehonderd achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 218.550,00) en creatie van een rekening 'Uitgiftepremie" van ten bedrage van vierhonderd drieënnegentigduizend vierhonderd vijftig euro (¬ 493.450,00),

- Dienvolgens creatie van duizend vijfhonderd vijftien (1.515) nieuwe aandelen op naam welke aandelen volledig gelijk zullen zijn aan de bestaande aandelen, en allen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winst zullen delen vanaf heden.

- Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven a pari van honderdendrie euro drieëndertig cent (¬ 103,33), per aandeel, bedrag te verhogen met een globale uitgiftepremie ten bedrage van vierhonderd drieënnegentigduizend vierhonderd vijftig euro (¬ 493.450,00).

- Ieder aandeel dient volledig volgestort te worden.

3. Verhoging van het geplaatst maatschappelijk kapitaal met een bedrag van vierhonderd drieënnegentigduizend vierhonderd vijftig (493.450) om het te brengen van tweehonderd achttienduizend vijfhonderd vijftig (218.550) op zevenhonderd en twaalfduizend (712.000) door incorporatie in het kapitaal van de zopas geboekte uitgiftepremie.

4. Ingevolge voormelde kapitaalverhogingen, aanpassing van artikel 5 der statuten om het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het maatschappelijk kapitaal en het nieuw aantal aandelen, zodat artikel 5 der statuten voortaan zal luiden als volgt:

"ARTIKEL 5  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderd en twaalfduizend euro (¬ 712.000, 00).

Het is verdeeld in tweeduizend honderd vijftien (2.115) gelijke aandelen, ieder aandeel vertegenwoordigend één ! tweeduizend honderd vijftienste deel (1/2.995ste) en genummerd van één (1) tot en met tweeduizend honderd vijftien,

Gemeld maatschappelijk kapitaal werd ten belope van zeshonderd vijftigduizend euro (¬ 650.000,00) gevormd door inbreng van de netto-dividenden, uitgekeerd met toepassing van artikel 597 Wetboek Inkomstenbelasting."

5. Vervanging van de tekst van artikel 14 "externe vertegenwoordigingsbevoegdheid", om voortaan te luiden als volgt:

"De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend of door één gedelegeerd bestuurder, De gedelegeerd bestuurder wordt daartoe benoemd door de Raad van Bestuur."

6. Vervanging van de tekst van artikel 15 "dagelijks bestuur, om voortaan te luiden als volgt:

"De Raad van Bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer personen, die geen aandeelhouder moeten zijn.

In geval van delegatie van het dagelijks bestuur bepaalt de Raad van Bestuur de bevoegdheden en de vergoeding die aan deze opdracht is verbonden. Wanneer meerdere personen belast zijn met het dagelijks bestuur, bepaalt de Raad van Bestuur of zij alleen dan wel gezamenlijk optreden.

De persoon belast met het dagelijks bestuur kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen aandeelhouder of bestuurder is, zijn bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden overdragen.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ook in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur die alleen kan handelen."

7. Vervanging van de tekst van artikel 26 ingevolge de afschaffing van de aandelen aan toonder, om voortaan te luiden als volgt:

"Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moeten, indien dit in de oproeping wordt vereist,

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste drie werkdagen váár de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur bij aangetekend schrijven inlichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen, of de certificaten van hun aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de oproeping worden vermeld.

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste drie werkdagen vdór de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap op de plaatsen aangegeven in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest neerleggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luie BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Voor

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



De aandeelhouders mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

De houders van obligaties, warrants en certificaten mogen de algemene vergadering bijwonen maar slechts met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen wonden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

8. Benoeming van mevrouw DE SUTTER Christine Ivonne Marie, wonende te 9800 Deinze (Bachte-Maria-Leerne), Smissestraat 10 tot bestuurder van de vennootschap met ingang van heden en dit tot en met de jaarvergadering van 2018.

9. Het bestuursorgaan wordt gemachtigd om voorgaande beslissingen ten uitvoer te brengen.

10. De vergadering verleent aan kantoor "Vandermander  Vanden Broecke, geassocieerde notarissen, te Evergem, Ertvelde, aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Notaris Pol Vanden Broecke

Tegelijk wordt hiermee neergelegd:

- een expeditie van het proces-verbaal + volmachten

- historiek der vennootschap en coördinatie der statuten

- het verslag opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen van het Wetboek

van vennootschappen door de bedrijfsrevisor, met betrekking tot de beschrijving van de inbreng in natura,

- het bijzonder verslag opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen door het bestuursorgaan.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/03/2014 : VE192023
01/03/2013 : VE192023
29/05/2012 : VE192023
19/01/2012 : VE192023
21/03/2011 : VE192023
07/02/2011 : VE192023
19/02/2010 : VE192023
31/03/2009 : VE192023
13/02/2008 : VE192023
26/02/2007 : VE192023
03/03/2006 : VE192023
28/02/2006 : VE192023
07/03/2005 : GE192023
21/02/2005 : GE192023
22/03/2004 : GE192023
24/04/2003 : GE192023
31/03/2003 : GE192023
15/03/2002 : GE192023
11/01/2001 : LE192023
15/03/2000 : BG064176
05/03/2000 : GE192023
08/04/1999 : BG064176
01/01/1997 : BG64176
01/01/1995 : BG64176
23/01/1993 : BG64176
01/01/1992 : BG64176
10/02/2016 : VE192023
27/06/2018 : VE192023

Coordonnées
SAFINO

Adresse
DIENSTWEG HAVENGEUL 12 801 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande