SAGITTARIUS

Société en commandite simple


Dénomination : SAGITTARIUS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 537.373.763

Publication

19/08/2013
ÿþOp de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instiiimenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van oerden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEEFGELEGD~

NITEUR BELGE "

-5. 08. 2013

19 -08- 2013 CC

rií

RECHTBANK KOoF'HANDEL

KUFi, R(.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : SAGITTARIUS

Rechtsvorm : Gewone Commandiatire Vennootschap

Zetel : îzegem, Vijfwegenstraat 69 Onderwerp akte : Oprichting

Partijen komen overeen om een Commanditaire Vennootschap op te richten, waarvan de modaliteiten als volgt zjin vastgesteld:ei

Naam:

De vennootschap draagt de naam SAGITTARIUS voorafgegaan of gevolgd door 'Gewone Commanditaire Vennootschap'.

Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd in de Vijfwegenstraat 69 in Izegem en kan overgeplaatst worden binnen het grondgebied van de Vlaamse Gemeenschap bij beslissing van de zaakvoerder.

Duur:

" De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid overeenkomstig artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, vanaf de dag van de in artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde neerlegging. Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, worden aile

verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van vennootschap in oprichting, door de heer Yves Vanrenterghem, sinds 1 juli 2013, overgenomen door de vennootschap.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Inbrengen:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 10.180 euro (tienduizend honderdtachtig euro), vertegenwoordigd door 1.018 gelijke aandelen. De heer Luc VANRENTERGHEM, wonende te Izegem in de Wijngaardstraat 5 en Mevrouw Geneviève ESQUENET, wonende op hetzelfde adres, hebben elk 90,00 euro (negentig euro) gestort. met eigen gelden en elk 9 aandelen verkregen en de heer Yves Vanrenterghem heeft 10.000 euro (tienduizend euro) gestort met eigen gelden en 1.000 aandelen verkregen.

De vennootschap wordt beheerd en vertegenwoordigd door de heer Yves Vanrenterghem, voornoemd, die benoemd is voor de duur van de vennnootschap. De vennootschap is alleen door hem geldig vertegenwoordigd en verbonden. Hij kan alle daden stellen die bijdragen tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Desgevallend kan hij beperkte volmachten geven. De beherende vennoot zal kunnen bezoldigd worden bij beslissing van de algemene vergadering.

Stille vennoot:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

*131 9377*

MO

BELG

De Heer Luc VANRENTERGHEM en Mevrouw Geneviève ESQUENET, voornoemd, zijn stille vennoten. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag van hun inbreng. Zij hebben geen enkele bevoegdheid om de vennootschap te verbinden.

Boekjaar:

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar begint op datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid overeenkomstig artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, vanaf de dag van de in artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde neerlegging, en eindigt op 31 december 2014.

Algemene vergadering:

Elk jaar wordt een gewone algemene vergadering van de aandeelhouders gehouden op 21 juni om 19 uur op de zetel van de vennootschap.

heer Yves Vanrenterghem Zaakvoerder

V'or-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedansgheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Coordonnées
SAGITTARIUS

Adresse
VIJFWEGENSTRAAT 69 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande