SALADBAR VERBESTEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SALADBAR VERBESTEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.014.175

Publication

10/12/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
05/10/2012
ÿþMod Word 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

1-13ELGE

2012

NEERGELEGD



aATSBLRD 10.09.2012

RECHTEReROO P HAN DEL

I /r1l-1Tr~ 1 I I(

~

Ondemerningsnr : o14( 49--P

Benaming

(voluit) : SALADBAR VERBESTEL (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap Met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel " Harelbeekstraat, 27 - 8550 ZWEVEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit de akte verleden door Notaris Edouard JACMIN te TOURNAI (Marquain), op 4 september 2012, nog niet geregistreerd, blijkt dat een besloten vennootschap reet beperkte aansprakelijkheid opgericht werd door Mevrouw VERBESTEL Véronique, wonende te 8680 AVELGEM, Doorniksesteenweg, 3/C109.

STATUTEN

Artikel 1- Vorm en benaming "

De vennootschap neemt de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan Haar benaming luidt "SALADBAR VERBESTEL".

Artikel 2 - Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8550 ZWEVEGEM, Harelbeekstraat, 27..

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland :

Het beheer, de exploitatie van al dan niet traditionele restaurants, fritkot; de groot en kleinhandel van alle restaurantproducten; de fabrikatie en de verkoop van bereide gerecht, sandwiches, en, de aankoop van al dan niet alcoholische dranken (bieren, aperitieven, wijnen, fruitsappen, water,...) en in het algemeen alle activiteiten in verband met de horeca, in de meest ruime zin van het woord.

De exploitatie van traiteurdienst, het organiseren van banketten, zowel in de uitbatingzetels als erbuiten; groot- en kleinhandel van alle producten van algemene voeding, geschenkartikelen en fantasieartikelen alsook alle aanverwante en complementaire artikelen, of van artikelen van aard om de voormelde activiteiten te promoten. .

Het verhuren van materieel, het verhuren van personeel, het verhuren van zalen.

Het beheer van eigendom.

De groot en kleinhandel van alle voedingsproducten.

-Een patrimonium bestaande uit zowel roerende als onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

-Het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtsreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich bord te stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan dit het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

-Tevens mag de vennootschap aakopen, verkopen, oprichten, in huur geven en nemen, leasen, onderhouden, verbeteren, veranderen en verfraaien; alle onroerende goederen, zowel gebouwde als ongebouwde, in België, als in het buitenland.

De vennootschap zal alle industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende operaties verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of met gelijkaardige of aanverwante zaken.

De vennootschap kan door inbreng, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst, of op welke andere wijze, belangen nemen in elke bestaande of op te richten vennootschap of onderneming zowel in België als in het buitenland, waarvan de doelstellingen gelijkaardig of aanverwant zijn aan het hare of ermee nauw samenhangend zijn. Deze opsomming is aanduidend maar niet beperkend en dient in de meest ruime zin ultgelegd te worden.

De vennootschap kan ook persoonlijke of zakelijke borg blijven voor derden.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap is voor onbeperkte duur opgericht.

Artikel 5 - Kapitaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONfTEU

lIIl lI llhI lIlI II IlI tII II II

" iaissisa*

2 g -pg_ LGSCH ST,

~z s . ti Het kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD euro's, vertegenwoordigd door honderd

zesentachtig aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 6 - Volstorting

Bij de oprichting van de vennootschap werd het maatschappelijk kapitaal volledig ingeschreven, en

afbetaald tot een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro's door inbreng in speciën.

Artikel acht - Zaakvoering

1) Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt de vennootschap bestuurd door de vennoot-zaakvoerder die de meest uitgebreide machten heeft om in naam van de vennootschap te handelen in alle omstandigheden, mede om alle akte en verrichtingen betrekkelijk haar doel uit te voeren toe te laten.

Hij bezit uit dien hoofde, de maatschappelijke handtekening en handelt alleen.

De zaakvoerder wordt aangeduid door de algemene vergadering, die eveneens de duur van zijn functies bepaalt.

Het mandaat van zaakvoerder kan bezoldigd worden ofwel ten kosteloze titel uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

2) Indien de vennootschap één of meerdere vennoten telt, wordt de zaakvoering toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering van de vennoten.

De duur van hun functies is niet beperkt. De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide machten om in naam van de vennootschap te handelen, in alle omstandigheden, mede om alle akten en verrichtingen betrekkelijk haar doel uit te voeren en toe te laten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge Zij bezitten uit dien hoofde de maatschappelijke handtekening en kunnen samen of afzonderlijk handelen. De algemene vergadering is gerechtigd een bedrag vast te stellen boven hetwelk de zaakvoerders samen dienen te handelen.

In dit geval zal de beslissing bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Stadsblad.

Het mandaat van de zaakvoerders kan bezoldigd worden ofwel ten kosteloze titel uitgeoefend worden.

Indien het mandaat niet kosteloos wordt uitgeoefend, bepaalt de algemene vergadering, bij eenvoudige meerderheid van stemmen, het bedrag van de vaste en proportionele bezoldigingen die de zaakvoerders worden toegekend en geboekt worden op algemene onkosten, onafgezien de eventuele representatie- reis- en verplaatsingskosten.

Het overlijden of het vertrek van de zaakvoerders of van één van hen, om welke reden ook, brengt niet de ontbinding van de vennootschap met zich.

De erfgenamen of rechthebbenden van de zaakvoerders mogen, in geen enkel geval, de zegels laten leggen op de documenten en de boeken van de vennootschap, noch laten overgaan tot en gerechtelijk inventaris van de maatschappelijke waarden.

Ingeval van overlijden of vertrek van de zaakvoerders of van één van hen, duidt de algemene vergadering een opvolger aan, Deze vergadering wordt samengeroepen door iedere vennoot die daartoe het initiatief neemt,

Artikel 12 - ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering der vennoten wordt elk jaar gehouden de TWEEDE DINSDAG van de maand JUNI.

Artikel 13 - Maatschappelijk boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op eerst januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Artikel 15 - Winstverdeling

Het batig overschot der resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, maakt de nettowinst uit. Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal,

Het saldo is ter beschikking van de algemene vergadering, die, onder voorstel van de zaakvoerder, over de bestemming van dit saldo beslist.

Geen enkele uitkering mag geschieden indien hierdoor het netto-actief, zoals bepaald door de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen, lager zou zijn of worden dan het bedrag van het volgestort kapitaal, vermeerderd met de onbeschikbare reserves.

Artikel 16 - Ontbinding - Vereffening - Verdeling

De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faillissement, kennelijk onvermcgen of overlijden van één der vennoten.

Bij ontbinding van de vennootschap om welke reden en op welk ogenblijk het ook zij, duidt de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aan, bepaalt hun bevoegdheden en hun vergoeding.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten, wordt het netto aktief verdeeld onder de vennoten, in functie van het aantal aandelen dat zij bezitten.

OVERGANGSMAATREGELEN.

A) De eerste algemene jaarvergadering heeft plaats, op de datum vermeld in artikel 12 der statuten, in twee duizend veertien.

B) Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op de dag van de oprichting van de vennootschap en wordt afgesloten op éénendertig december twee duizend dertien.

C) worden geratificeerd alle operaties uitgevoerd op naam van de vennootschap in oprichting vanaf eerst

september twee duizend en twaalf.

FI NALEMAATREGELEN

De comparanten verklaren dat het bedrag voor kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, welke ook de

vorm ervan moge zijn, die ten laste vallen van de vennootschap uit hoofde van haar oprichting, tot ongeveer

negenhonderd euro's.

BENOEMINGEN,

De komparanten, handelende in hun hoedanigheid van stichters enfof, als het noodzakelijk is,

overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben volgende beslissingen genomen

- wordt benoemt tot zaakvoerder, voor een onbeperkte termijn, Mevrouw Véronique VERBESTEL,

voorgenoemd, die aanvaardt.

- het mandaat van de zaakvoerder kan bezoldigd worden ofwel ten kosteloze titel uitgeoefend, behoudens

andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

-er wordt geen commissaris benoemd,

-Wordt benoemt tot vastevertegenwoordiger van de vennootschap, Mevrouw Véronique VERBESTEL.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get) Edouard JACMIN, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift van de akt oprichting,

.,r Voor-

behouden

aan tiet

Belgisch

'Staatsblad















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luicc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/11/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
12/03/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
SALADBAR VERBESTEL

Adresse
HARELBEEKSTRAAT 27 8550 ZWEVEGEM

Code postal : 8550
Localité : ZWEVEGEM
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande