SALANCO

Société en commandite simple


Dénomination : SALANCO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 544.797.827

Publication

06/02/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: GCV

Zetel: Prinses Stefanieplein 1 bus 1, 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting gewone commanditaire vennootschap

uittreksel uit de onderhandse oprichtingsakte van de gewone commanditaire vennootschap SALANCO TITEL EEN: RECHTSVORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Zij draagt de naam "SALANCO".

De Heer Michel Anthonls, wonende te Prinses Stefanleplein 1 bus 1 te 8400 Oostende neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde vennoot voor de duur van de vennootschap. Hij staat hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk in voor de verbintenissen van de vennootschap.

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8400 Oostende, Prinses Stefanieplein 1 bus '1. Deze mag worden overgebracht naar iedere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving. ledere wijziging van de zetel wordt door toedoen van het bestuursorgaan in de bijlagen tot he Belgisch Staatsblad bekendgemaakt,

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, administratieve zetels, exploitatiezetels, filialen, agentschappen en depots vestigen in België of in het buitenland oprichten.

Artikel 3.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- ais in het buitenland, op aile wijzen die zij het meest geschikt zal achten. Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of als tussenpersoon;

-Het verlenen van diensten als consultant in de ruimste betekenis aan bedrijven, ondernemingen en personen;

" Het vertrekken van adviezen in de ruimste betekenis aan bedrijven, ondernemingen en personen;

" Het uitoefenen van interim-management in de meest brede zin van het woord;

-Het geven van opleidingen, vormingen, cursussen, trainingen en dergelijke met betrekking tot voormelde activiteiten;

-Net uitoefenen van mandaten en andere functies in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen;

.1-let beleggen voor eigen rekening in elle mogelijke roerende en onroerende goederen, zowel in binnen- ais in het buitenland. Hieronder dient onder meer te worden verstaan: het kopen, verkopen, huren en verhuren, oprichten, leasen, en zo verder van onroerende en roerende goederen.

-Het verwerven van participaties in alle bestaande en nog op te richten vennootschappen, zowel In binnen-als in het buitenland;

" Het laten oprichten, kopen en verkopen, huren en verhuren van onroerende goederen in de meest brede

zin van het woord;

+let optreden als tussenpersoon in de handel;

-Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procedés;

" Adviesverstrekking, ontwikkelen, productie, implementatie en onderhouden van software en websites,

alsook het beheren van domeinnamen. Het geven van management- en bedrijfsgerichte softwaretrainingen,

Op de laatste blz. van Luik vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

ModWord

ILL.41,1ai In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111191111111111111

Ondernefriingsnr Benaming

(voluit) : SALANCO (verkort) :

Niboileffleed ter ftfiffbe van oe

behg

aai

Bel,

Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

voordrachten en advies. De begeleiding, adviesverstrekking en uitvoeren van automatiseringsopdrachten, informatica en onderhoudsactivitelten, alsmede het ter beschikking stellen van soft- en hardware.

.D0 aan- en verkoop en ondersteuning van producten, diensten en projecten ter integratie van diverse hardware, communicatienetwerken, beveiligingsnetwerken, randapparatuur en elektronische apparatuur in de ruimste zin in kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Deze producten en diensten omvattem studie, advies, heroriëntatie, hardware en software, ontwikkelen, productie, implementatie, organisatie en het onderhouden ervan.

" De groot- en kleinhandel, de import en export, de aan- en verkoop, de vertegenwoordiging, kortom de handel in de meest ruime zin van alle roerende goederen, materialen en gereedschappen.

*le commissieverhandangen.

" De vennootschap mag zich borgstellen of aval verlenen, leningen geven, zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

De vennootschap zal in het algemeen aile burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest brede

Artikel 4

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

TITEL TWEE: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 2.000,00 euro.Het wordt vertegenwoordigd door 1.000 aandelen

zonder vermelding van nominale waarde.

TITEL DRIE: VENNOTEN - BESTUUR - CONTROLE

Artikel 6

De gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor aile verbintenissen van de vennootschap. De commanditaire of stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechte in tot beloop van hun inbreng, op vormaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht. De commanditaire of stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap.

Artikel 7

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die gecommanditeerde of beheerdende vennoot moeten zijn. Zij warden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uitlreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

Het mandaat van de statutaire zaakvoerder kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt, en enkel door een besluit van een algemene vergaderingf genomen met in acht name van de statutaire regels betreffende statutenwijziging.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot het verwezenlijken van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Afzonderlijk optredend kan elke zaakvoerder alle handelingen stellen voor het dagelijks bestuur van de vennootschap. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 8

Voor zover de wet het vereist, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een hernieuwbare termijn van drie jaren.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich hiertoe laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten leste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te hare leste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing.

TITEL VIER: JAARREKENING - WINSTVERDELING - RESERVE

- -- y ---------------------- «F.- ^

Artikel 9

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ioder jaar. Op het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld. Zo de wet dit veriest, dient door de zaakvoerder(s) tevens een jaarrekening en/of jaarverslag opgemaakt te worden.

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel. Deze stukken worden opgemaakt conform de wettelijke bepalingen terzake.

In het jaarverslag wordt rekenschap gegeven van het bevoerde beleid. Het verslag omvat tevens commentaar op de jaarrekening, waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap. De zuivere winst blijkt uit de boekhoudkundige bescheiden, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Indien overgegaan wordt tot winstverdeling zal deze verdeeld worden onder de vennoten naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit.

TITEL VIJF ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 10

De vennootschap mag ten aile tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten. De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaar(s) die al dan niet vennoten kan/kunnen zijn. Zij bepaalt hun santal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is/zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is/zijn, van rechtswege vereffenaar(s). Hij/zij heeft/hebben de bevoegdheden die het Wetboek van Vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist. Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt In gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten leste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening In één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende drie voorwaarden:

- Er wordt geen vereffenaar aangeduid;

- Er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van

Vennootschappen;

- Alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met

éénparigheld van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf.

TITEL ZES: ALGEMENE BESCHIKKINGEN

Artikel 11

Elke vennoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar met buitenlandse woonplaats moet woonst kiezen in

België, bij gebreke waarvan hij geacht zal worden woonst te hebben gekozen in de maatschappelijke zetel.

Artikel 12

De vennoten willen zich volkomen schikken naar het Wetboek van Vennootschappen. Bijgevolg worden de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen waarvan niet geldig is afgeweken, geacht worden in deze statuten te zijn ingeschreven; de clausules die strijdig zijn met de dwingende bepaling uit het Wetboek van Vennootschappen worden geacht niet te zijn geschreven

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

OVERGANGSBEPALINGEN - SLOTBEPAIINGEN

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op de laatste zaterdag van de maand mei van het jaar 2015.

De oprichters benoemen volgende personen als gewone zaakvoerder;

- De Heer Michel Anthonis, voornoemd, die aanvaardt. Zijn mandaat is van onbepaalde duur en bezoldigd,

behoudens and ersluidende beslissing van de jaarvergadering.

Aldus opgemaakt te Oostende op 24/01/2014

Michel Anthonis

Zaakvoerder/vennoot

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/02/2015
ÿþ : Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

in iu





NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

2 3 JAN 2015

Griffie

n -Afdeling-Oos

De griffier

Ondernemingsnr : 0544.797.827

Benaming

(voluit) : SALANCO

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : GCV

Zetel : Prinses Stefanieplein 1 bus 1, 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verlenging boekjaar

De bijzondere algemene vergadering d.d. 27.12.2014 heeft beslist om het eerst boekjaar te verlengen tot 30 juni 2015. Alle volgende boekjaren beginnen op 1 juli en eindingen op 30 juni.

De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op de laatste zaterdag van de maand september 2015.

Michel Anthonis

Zaakvoerder

Coordonnées
SALANCO

Adresse
PRINSES STEFANIEPLEIN 1, BUS 1 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande