SALONS DRIE KONINGEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SALONS DRIE KONINGEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 866.553.557

Publication

01/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 12.09.2014, NGL 25.09.2014 14604-0491-015
04/03/2014
ÿþmod 11.7

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ffl 49 i

e3jCIiT$ANK VAN icOí`ip1iANX7

21 FEB, 201k

velum

111 i

E sl in

1 55418



Ondernemingsnr : 0866.553.557

Benaming (voluit) : Salons Drie Koningen

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wulveringemstraat 40

8630 Veurne (Beauvoorde)

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging =;

Er is een akte getekend ten kantore van notaris Stephan Mourisse met standplaats te Roesbrugge-Haringe/Poperinge op negentien februari tweeduizend en veertien, akte ter registratie aangeboden, waarbij Wordt gehouden

De Buitengewone Algemene Vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid;' "SALONS DRIE KONINGEN", met zetel te 8630 VeurnelBeauvoorde, Wulveringemstraat 40, ingeschreven, onder het ondernemingsnummer 0866.553.557, RPR Veurne.

Men vat de agenda aan en neemt volgende besluiten.

EERSTE BESLUIT  KAPITAALVERMINDERING

De Algemene Vergadering besluit het kapitaal te verminderen met HONDERD ACHTENTWINTIGDUIZEND`, EURO (¬ 128.000,00) om het kapitaal te brengen van HONDERD ACHTENVEERTIGDUIZEND EURO (¬ ` 148.000,00) op TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00), door terugbetaling van een globaal bedrag ,van HONDERD ACHTENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 128.000,00) pro rata te verdelen over aile aandelen enl= volledig aan te rekenen op werkelijk volgestort kapitaal.

De terugbetaling mag slechts plaats hebben mits inachtname van de termijnen gesteld in artikel 317 van het!, Wetboek van vennootschappen.

De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vermindering van aandelen, doch met evenredige; vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De Algemene Vergadering verleent vervolgens machtiging aan de zaakvoerders om dit besluit te, concretiseren.

De zaakvoerders worden inzonderheid gelast de uitbetaling te doen of te laten doen, zodra dit door de wet toegelaten is en voor zoveel ais nodig het aandelenregister aan te passen.

TWEE r E BESLUIT  WIJZIGING VAN DE MODALITEITEN INZAKE ONTBINDING EN VEREFFENING De Algemene Vergadering besluit de modaliteiten inzake ontbinding en vereffening te wijzigen.

De tot op heden bestaande tekst van artikel 27 der statuten wordt integraal opgeheven en vervangen door; een nieuwe tekst onder hetzelfde artikel, zoals hierna beschreven in het derde besluit.

DERDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN

Ais gevolg van voorgaande besluiten, beslist de vergadering de statuten van de vennootschap aan te ;; passen als volgt: - vervanging van artikel vijf van de statuten door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00) en is verdeeld HONDERD ACHTENVEERTIG (148) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen"

.i - vervanging van de tekst van artikel zevenentwintig van de statuten door de volgende tekst "Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen;' van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, ti- waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de voorzitter van de;; bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Indien de vereenvoudigde vereffeningsprocedure wordt gevolgd waarbij de vennootschap wordt ontbonden

' en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, dient/ dienen geen vereffenaar(s) benoemd te worden

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van

stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de s vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen."

VIERDE BESLUIT : COORDINATIE DER STATUTEN

Rekening houdend met de op heden genomen besluit, besluit de Algemene Vergadering dat de statuten vanaf heden zullen luiden als volgt,

Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, zij draagt de benaming: "SALONS DRIE KONINGEN".

Artikel 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8630 Veurne/Beauvoorde, Wulveringemstraat 40.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of in het buitenland oprichten.

Artikel 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

De uitbating van horecazaken, restaurants, tea-room, sandwich-bar, brasserie, café-hotel, en verder alles wat betrekking heeft op de kookkunst, de aan- en verkoop van eetwaren, bereid of niet, het uitbaten van instellingen die gerechten, verschaffen, zoals mess, kantine, snack, frituur, koffie- of theehuis, self-service, verbruik-salon, het bestellen van maaltijden aan huis, traiteurdienst, het verzorgen van banketten, het verhuren van feestzalen.

- Het uitbaten van hotels of andere logiesverstrekkende eenheden alsmede aile activiteiten uit de dienstenen recreatieve sector of welke rechtstreeks te maken hebben met activiteiten op gebied van kunst en cultuur of ' sport en ontspanning, zoals het organiseren en verzorgen van bijeenkomsten, feesten en feestmalen, allerlei evenementen en feestelijkheden in de artistieke, culturele en sportwereld, het inrichten en organiseren van alle voordrachtavonden, concerten, kleinkunstavonden, en vermakelijkheden van alle soort.

- De begeleiding, planning, het advies, de organisatie, realisatie, conceptie, presentatie, en animatie van en voor: speciale publieke evenementen, beurzen, salons en tentoonstellingen, opendeurdagen, bedrijfsrecepties en  feesten, congressen, lezingen, seminaries, incentive reizen in binnen- en buitenland, modeshows, film- en schouwburgvertoningen, animatie-projecten, artistieke produkties, en andere soortgelijke activiteiten.

Zij mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kan bijdragen en van aard is de opbrengst van haar goederen te bevorderen.

Deze opsomming is aanwijzend maar niet beperkend.

De vennootschap mag in het algemeen alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met' haar doel en zulks in de meest uitgebreide zin.

Zij mag zelfs zaken doen die geen verband houden met het hoger beschreven doel wanneer zij in de rechten treedt van een in gebreke gebleven schuldenaar.

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of ` onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag om het even hoe belangen nemen in alle zaken, vennootschappen en ondernemingen met een gelijkaardig, gelijksoortig of aanverwant doel of die van aard zijn het verwezenlijken van haar doel te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

De vennootschap mag op gelijk welke wijze, ook door middel van deelneming, inbreng, versmelting of andere, belangen nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, zowel in het buitenland als in België, en die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn de activiteiten van de vennootschap te begunstigen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad ,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Zij mag alle daden stellen en verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel

aansluiten of de verwezenlijking of uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap zal voor de verwezenlijking van haar doel, alle roerende en onroerende, lichamelijke en

onlichamelijke goederen, materialen en inschrijvingen mogen verwerven, in pacht nemen, huren en verhuren,

bouwen, in leasing geven of nemen, verkopen of ruilen,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen en manieren die zij best geschikt acht.

Artikel 4.- DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00) en is verdeeld in

HONDERD ACHTENVEERTIG (148) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een'=

gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigend.

Artikel 11.-JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand september om tien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerst volgende werkdag plaats.

AFDELING 2.- BESTUUR.

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één

vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 20.E BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder(s) hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden te stellen die nodig of nuttig

zijn voor het verwezenlijken van het doel van de vennootschap.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 21.- BESTUURSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het '

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene

" vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren, tenzij het om daden van:

dagelijks bestuur gaat waarvoor iedere zaakvoerder of de daartoe aangestelde afgevaardigde(n) afzonderlijk

' kunnen optreden. Bovendien is de vennootschap gelig verbonden door bijzondere gemachtigden, optredend

binnen de perKen van hun verleende mandaat.

Behoren niet tot de taken van het dagelijks bestuur:

- De aan- en verkoop van onroerende goederen;

Het afsluiten van leningscontrakten bij financiële instellingen;

- Beslissingen tot aanwerving van kaderpersoneel.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder ,

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot,

Elke zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden te stellen die nodig of nuttig zijn

voor het verwezenlijken van het doel van de vennootschap. -

Aile daden en handelingen die door de wet niet voorbehouden werden aan de algemene vergadering behoren tot de bevoegdheid van de zaakvoerder(s).

De zaakvoering mag het dagelijks bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan een of meer procuratiehouders en bijzondere volmachten toekennen aan derden door haar vrij gekozen.

De zaakvoering is bevoegd voor het dagelijks bestuur van de vennootschap.

Een zaakvoerder mag rechtstreeks, noch onrechtstreeks belangen hebben in een onderneming die een potentiële konkurrentie is van de vennootschap.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn moeten alle akten die de vennootschap verbinden, met inbegrip van deze waaraan een openbaar bestuur of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, getekend worden door minstens twee zaakvoerders, tenzij het om akten van dagelijks bestuur gaat waarvoor iedere zaakvoerder of de daartoe aangestelde afgevaardigde(n) afzonderlijk kunnen optreden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

k 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

In rechte wordt de vennootschap vertegenwoordigd door een zaakvoerder of een afgevaardigde tot het dagelijks bestuur. Bovendien is de vennootschap geldig verbanden door bijzondere gevolmachtigden, optredend binnen de perken van hun verleende mandaat.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24.- Boekjaar - Jaarrekening - Jaarverslag.

Het boekjaar begint op één april en eindigt op één en dertig maart van elk jaar.

Artik: 125.- WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artik: 126.- ONTBINDING.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die á beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen `s één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige p vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de

vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot

aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-aktief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

indien het bestuursorgaan voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de aktiviteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de vennoten een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tol: herstel van de financiële toestand van de vennootschap, Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief gedaald is tol: minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-aktief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 Wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen,

Artik 127.- ONTBINDING EN VEREFFENING.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen Ivan de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd.

Indien de vereenvoudigde vereffeningsprocedure wordt gevolgd waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, dient / dienen geen vereffenaar(s) benoemd te worden

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet warden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad ,

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad "

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Hierbij neergelegd:

Expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

16/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 13.09.2013, NGL 11.10.2013 13629-0381-015
31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 05.10.2012, NGL 24.10.2012 12617-0037-016
04/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 30.09.2011, NGL 28.10.2011 11591-0590-016
14/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 10.09.2010, NGL 08.10.2010 10574-0320-015
03/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 02.10.2009, NGL 27.10.2009 09830-0234-015
07/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 03.10.2008, NGL 31.10.2008 08804-0217-015
16/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 14.09.2007, NGL 10.10.2007 07771-0068-015
29/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 08.09.2006, NGL 26.09.2006 06798-0246-016
29/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 09.09.2005, NGL 27.09.2005 05723-2120-016
25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 11.09.2015, NGL 22.09.2015 15594-0481-015

Coordonnées
SALONS DRIE KONINGEN

Adresse
WULVERINGEMSTRAAT 40 8630 BEAUVOORDE

Code postal : 8630
Localité : Wulveringem
Commune : VEURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande