SALY CONSULT

Société en commandite simple


Dénomination : SALY CONSULT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 556.689.631

Publication

28/07/2014
ÿþ1,lodWcrd11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neeriegging ter griffie van de akte

PIONITEU" _



Lie-41:e.;

1.Mevreuw Marie-Hélène SABBE, wonende te 8310 ASSEBROEK, Lindelaan 34, optredende als stille vennoot;

2.De Heer Frank L1BEER, wonende te 8310 ASSEBROEK, Lindelaan 34, optredende als beherende vennoot,

een Gewone Commanditaire Vennootschap hebben opgericht met

Benaming: SALY CONSULT

Maatschappelijke zetel:8310 ASSEBROEK, Lindelaan 34.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

AIle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, valorisatie en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring, onroerende leasing en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot De vennootschap mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden niet het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten met betrekking tot onroerende goederen nemen en afstaan; zij mag zakelijke rechten (vruchtgebruik, erfpacht, opstal,...) op onroerende goederen verwerven, vestigen, overdragen en beëindigen.

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratle; het verlenen van adviezen en intellectuels en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, harden software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, niiverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium. Het verrichten van aile handelingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het beheren, het verwerven of vervreemden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen.

Het verwerven van participaties, op welke wijze ook, in bestaande of nog op te richten rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen; het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr ; Benaming

(voluit) : SAC C NS LT

(verkort)

Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: 8310 ASSEBROEK, Lindelaan 34

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een onderhandse akte d.d. 30.06.2014, geregistreerd te BRUGGE d.d. 04.07.2014 dat:

*14145018* !sac-H:

ATS

2014

Grte Rechtbankl<oopharde.;

AD \J 9 .1131..

Griffie

Gret MCWirla BrUgge

flegoltter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, vennootschappen, onderneming en en particulieren, onder cm het even welke vorm. in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheek-imaatschappijen en kapitalisatleondememingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan zowel in BELGIE als in het buitenland aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of Uit te breiden.

Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen

Alle opsommingen zijn In de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.".

Duur: onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van een nominale waarde, De Inschrijvers verklaren dat ieder aandeel, waarop zij hebben ingeschreven volstort Is ten belope van tweeënzestig euro (62,00 EUR), aldus rest er per aandeel nog een te volstorten gedeelte van honderd drieëntwintig euro vijftig cent (123,50 EUR).

Bestuur van de vennootschap:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders.

Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als statutaire zaakvoerder. Frank LIBEER, die aanvaardt.

Behoudens andersfuldende beslissing van de vennoten is het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd. Het mandaat van de zaakvoerder kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt.

De zaakvoerder beschikt over aile machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

Ingeval er meer dan één zaakvoerder zou zijn, moeten zij een college vormen en aldus via de gewone meerderheid beslissingen nemen.

Voor alle vervreemdingen van financiële activa van de vennootschap en het aangaan van leningen, Is evenwel het eenparig akkoord van aile vennoten vereist.

Algemene vergadering:

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand maart om veertien uur op de

maatschappelijke zetel.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

Boekjaar:

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgende

kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie en eindigt op 30.09.2014.

Aanleggen reserves - winstverdeling:

Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de nettowinst, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen, de waardecorrecties en de gebeurlijke overgedragen verliezen afgetrokken.

Het saldo geeft de netto-winst aan.

De algemene vergadering beslist, bij eenvoudige meerderheid van stemmen, of de netto-winst aan de vennoten in evenredigheid met hun inbreng kan worden uitgekeerd, dan wel wordt gereserveerd met het oog op de verwezenlijking van het maatschappelijk doel

Vereffeningssaldo:

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van

ieders aandelenbezit,

Volmacht:

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister en de Belasting over de Toegevoegde Waarde (B.T.W.), aan DE DEYNE, VERHOEYE ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BY. o.v.v.e. B.V.BA, met maatschappelijke zetel te 9920 LOVENDEGEM, Kort Eindeken 25, ingeschreven in het R.P.R. te GENT met ondememingsnummer 0809.489.744 vertegenwoordigd door Jan VERHOEYE, kantoorhoudend te 9920 LOVENDEGEM, Kort Eindeken 25 alsook aan al hun aangestelden met recht van indeplaatsstelling.

Frank LIBEER,

zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
SALY CONSULT

Adresse
LINDELAAN 34 8310 ASSEBROEK

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande