SAMANCO

Société en commandite simple


Dénomination : SAMANCO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 878.925.017

Publication

09/01/2015
ÿþMod Waal 11.1

ken kopie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad be

t3t L.EGû

Griffie Reont.baCik et)ph. nael

LEE; 2 0E.C2.0%

Gont AtdeiinÇ BruQt De

fe,'"

na neerlegging ter griffie

sooam*

ls

V[ behl

aai

Bel! Staa

Ondernemingsnr : 0878.925.017

Benaming

(voluit) : SAMANCO

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Lieverstedestraat 23 Lok. 1 - 8020 Oostkamp

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging boekjaar

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 19 december 2014, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat met eenparigheid van stemmen het volgende werd beslist:

1. Eerste besluit,

De bijzondere algemene vergadering beslist het boekjaar te wijzigen, zodanig dat dit voortaan zal lopen van, één juli tot en met dertig juni van het volgende jaar.

De bijzondere algemene vergadering beslist dat, in uitvoering en bij toepassing van het voorgaande besluit, het lopende boekjaar dat een aanvang heeft genomen op één januari tweeduizend en veertien, niet zal eindigen op eénendertig december tweeduizend en veertien, doch zal verlengd worden tot en afgesloten worden op dertig juni tweeduizend vijftien.

De vergadering beslist hiertoe artikel 9 van de statuten aan te passen, zodat di artikel vanaf heden luidt als. volgt: "Het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar",

2. Tweede besluit.

De bijzondere algemene vergadering beslist om de jaarvergadering die dient gehouden te worden op de laatste zaterdag van de maand juni om veertien uur te verplaatsten naar de laatste zaterdag van de maand december om veertien uur. Alle daaropvolgende jaarvergaderingen zullen gehouden worden en zullen doorgaan op de laatste zaterdag van de maand december om veertien uur.

De vergadering beslist hiertoe de eerste alinea van artikel 8 van de statuten aan te passen, zodat dit artikel vanaf heden luidt als volgt: "Een algemene vergadering van de vennoten, gewone algemene vergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand decemberber om veertien uur, in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping. Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur,"

Angelo Vanhaelewyn

Zaakvoerder

Verslag : Bijzondere Algemene Vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

03/01/2011
ÿþln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ry-

S ~^

Ondernemingsnr : 0878.925.017

Benaming

(voluit) : SAMANCO

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Lieverstedestraat 23 (lokaal 1) - 8020 Oostkamp

Onderwerp akte : Rechtzetting

Ingvolge een beslissing van het College der zaakvoerders d.d. 30 november 2010 werd beslist het fusievoorstel d.d. 31 juli 2010 tussen de besloten vennootschap met beperte aansprakelijkheid "Euro-Design" (de ovememende vennootschap - BE 0414.586.611) en de gewone commanditaire vennootschap "Samanco" (de over te nemen vennootschap - BE 0878.925.017) te vernietigen, aldus dient het voormelde fusievoorstel als onbestaande beschouwd te worden.

Angelo VANHAELEWYN

Zaakvoerder

P

Annexes du Moniteur belge

01

" 11000606*

_NEDERGELEGD TER GRIFFIE DER

3: =R~ ~APáI~C VAN KOO~A~ TE

'6i~GáE OP 2 O -12- L

Bs

L,e C

~

De Hooftt-grf?ier,

. ..~.

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
SAMANCO

Adresse
LIEVERSTEDESTRAAT 23, LOKAAL 1 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande