SAMANO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SAMANO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.131.583

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.06.2014, NGL 30.06.2014 14251-0290-012
06/07/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12303667*

Neergelegd

04-07-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0847131583

Benaming (voluit): Samano

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8553 Zwevegem, Zolderstraat(O) 1 bus C

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bob BULTEREYS te Avelgem op 3 juli 2012, neergelegd

ter registratie te Kortrijk I,

Houdende de oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Samano",

met maatschappelijke zetel te 8553 Zwevegem, Zolderstraat(O) 1

Ondermeer wat volgt:

1. Rechtsvorm - Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid.

Haar maatschappelijke naam luidt : "Samano".

2. Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8553 Zwevegem, Zolderstraat(O) 1.

De zetel kan overgebracht worden naar een andere plaats in deze gemeente en naar elke andere gemeente in het Vlaams Gewest of het Tweetalig Brussel Gewest bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder. De zaakvoerder zorgt voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan kantoren, bijhuizen, agentschappen, opslagplaatsen inrichten in België en in het buitenland, eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

3. Duur - Aanvang.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, te rekenen vanaf haar oprichting.

4. Vennoten - Oprichters.

1. De heer WINDELS Stijn, geboren te Kortrijk op zevenentwintig april duizend negenhonderdachtenzeventig, wonende te 7760 Celles (lez-Tournai), Rue de la Tourelle (POT) 1. Voor 928 aandelen

2. Mevrouw PLUYM Sofie, geboren te Kortrijk op negenentwintig november duizend negenhonderdachtenzeventig, wonende te 7760 Celles (lez-Tournai), Rue de la Tourelle (POT) 1. Voor 927 aandelen

5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550

EUR).

Het is verdeeld in 1.855 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, ieder aandeel 1/1.855ste

deel van het kapitaal vertegenwoordigend.

Bij de oprichting werd op dit maatschappelijk kapitaal volledig ingeschreven en volstort door inbreng in

specien ten belope van minstens 1/3.

6. Boekjaar.

Het maatschappelijke boekjaar begint op één januari en wordt afgesloten op eenendertig december.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het eerste boekjaar zal lopen van drie juli tweeduizend twaalf tot eenendertig december tweeduizend dertien.

7. Reserves - Winstverdeling - Vereffening.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Eerst wordt van deze winst minstens vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserves ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden de reserves beneden peil komen.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op gelijk deel in de verdeling van de winsten.

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering. Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, stelt de algemene vergadering van vennoten de vereffenaar(s) aan, bepaalt hun bevoegdheden en hun emolumenten en stelt de wijze van vereffening vast overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

8. Bestuur - Vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de vennoten benoemd voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd, hetzij door de enige vennoot, hetzij door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, natuurlijke personen, al dan niet vennoten, daartoe aangesteld door de enige vennoot, handelend als algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van beheer en beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen.

De zaakvoerder mag zekere bevoegdheden voor een welbepaald doel overdragen aan gelijk welke persoon. De algemene vergadering mag één of méér bestuurders aanduiden waarvan zij de bevoegdheden en de vergoedingen vaststelt en welke steeds door de algemene vergadering kunnen herroepen worden.

Benoeming zaakvoerder:

Worden als niet-statutair zaakvoerder benoemd : de heer WINDELS Stijn; voornoemd, en dit zonder beperking van duur.

Deze zaakvoerdersmandaten zullen bezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

9. Toezicht.

Voor zover en zodra het Wetboek Vennootschappen dit vereist, wordt het toezicht over de vennootschap aan een of meer commissarissen opgedragen. Deze worden benoemd door de algemene vergadering, die ook hun eventuele vergoeding bepaalt.

Zo geen commissaris dient aangesteld te worden, dan heeft iedere vennoot individueel de rechten van onderzoek en controle op alle verrichtingen van de vennootschap; hij kan zonder verplaatsing inzage nemen van de boeken, briefwisseling en van alle geschriften van de vennootschap.

Er diende geen commissaris te worden benoemd.

10. De vennootschap heeft tot doel :

a) het deelnemen in en het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen als bestuursorgaan of als vereffenaar;

b) Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, assistentie, het leidinggeven op gebied van management, engineering en consulting, commercieel, technisch, administratief beheer en advies.

De bestudering van diverse problemen in verband met het opvatten en uitwerken van projecten van allerlei aard, zowel problemen van administratieve, organisatorische, financiële, juridische of technische aard en alle aanverwante vraagstukken, de eventuele tenuitvoerlegging van deze projecten onder eigen beheer of in mede-beheer, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

c) de aankoop, verkoop, invoer , uitvoer, de handel, de commissiehandel en de vertegenwoordiging voor eigen rekening als voor rekening van derden van handelsgoederen, materialen, benodigdheden en toebehoren.

d) Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen

Luik B - Vervolg

e) onderneming voor het kopen, verkopen, huren, verhuren, leasen of in leasing geven, beheren, in te richten, herstellen en tot waarde te brengen, of er om het even welk ander persoonlijk of zakelijk recht te verlenen of te verwerven met betrekking tot bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, gelegen in België of in het buitenland

f)onderneming voor het verwerven , beheren en beleggen in aandelen , obligaties, kasbons of andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook; het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen van één of meer van zuster- of dochtervennootschappen, dan wel voor schulden van derden van (andere) natuurlijke personen of rechtspersonen, De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

g) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

h) De uitbating van fotostudio s en overige fotografische activiteiten; alle vormen van fotografie en beeldverwerking; reproductie , ontwikkeling ,bewerking van alle vormen van media en opnames ; alle activiteiten van styling en decorbouw, dit alles in de meest uitgebreide betekenis van het woord. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

11. Jaarvergadering.

Ieder jaar wordt een jaarvergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op de eerste woensdag

van de maand juni om 18 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 4 juni 2014 om 18 uur.

Overgangsmaatregel.

Alle handelingen door de vennoten-oprichters gesteld vanaf 1 mei 2012 tot 3 juli 2012, in het kader van de doelomschrijving van de vennootschap, worden geacht te zijn gedaan in naam en voor rekening van de thans opgerichte vennootschap en worden derhalve door de vennootschap aanvaard en aangenomen.

VOLMACHT

De oprichters verlenen alle machten aan de bvba Kantoor Loyson & Co, met zetel te 8790 Waregem, Henri Lebbestraat 60, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen uit hoofde van deze oprichting, met inbegrip van deze inzake het Ondernemingsloket en de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bob Bultereys

tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte dd. 3 juli 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
SAMANO

Adresse
ZOLDERSTRAAT 1, BUS C 8553 OTEGEM

Code postal : 8553
Localité : Otegem
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande