SAMBER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SAMBER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 883.034.154

Publication

10/10/2014
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hugo Verriestlaan 39, 8560 Wevelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor de ondergetekende Notaris Michaël MERTENS te leper op 7 augustus 2014, geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SAMBER" gehouden ter studie van ondergetekende Notaris, volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen :

EERSTE BESLUIT KAPITAALVERHOGING

De vergadering besluit om het kapitaal te verhogen met veertigduizend euro (¬ 40.000,00) om het kapitaal te brengen op achtenvijftigduizend zeshonderd euro (¬ 58.600,00) door inbreng in geld ten belope van het overeenkomstig bedrag, mits creatie en uitgifte van vierhonderd (400) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven mits de globale prijs van veertigduizend euro (¬ 40.000,00), hetzij mits de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel.

Deze vierhonderd (400) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in het resultaat van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Verzaking voorkeurrecht

Vervolgens verzaken alle vennoten aan hun voorkeurrecht, voorzien door de statuten en het Wetboek van vennootschappen en verklaren zich volledig akkoord met de hiernavolgende inschrijving op de vierhonderd (400) nieuwe aandelen.

Inschrijving

Volgende personen verklaren hetgeen volgt:

-de heer BERTON Nico Paul Denis, geboren te Kortrijk op 20 oktober 1970 (nationaal nummer 70.10.20311.47), wonende te 8560 Wevelgem, Hugo Verriestlaan 39, verklaart in te schrijven ten belope van twintigduizend euro (¬ 20.000,00), hetwelk volledig volstort wordt door inbreng van een bedrag van twintigduizend (¬ 20.000,00);

-mevrouw DESMET Hilde Geertruï, geboren te leper op 27 juni 1972 (nationaal nummer 72.06.27-248.11), wonende te 8560 Wevelgem, Hugo Verriestlaan 39, verklaart in te schrijven ten belope van twintigduizend euro (¬ 20.000,00), hetwelk volledig volstort wordt door inbreng van een bedrag van twintigduizend (E 20.000,00).

Bewijs van deponering

De vennoten verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting van de kapitaalverhoging in geld een globaal bedrag van veertigduizend euro (¬ 40.000,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij KBC Bank.

Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van veertigduizend euro (¬ 40.000,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening.

Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van veertigduizend euro (¬ 40.000,00).

Vergoeding - aanvaarding

De vennoten/inbrengers beslissen dat voormelde inbreng in geld vergoed wordt door toekenning aan de inbrengers ervan, van vierhonderd (400) nieuwe kapitaalsaandelen, uitgegeven aan de globale prijs van veertigduizend euro (¬ 40.000,00), hetzij mits de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel.

De aldus onderschreven aandelen worden, als geheel volstort, toegekend als volgt:

-tweehonderd (200) aandelen worden toegekend aan de heer Nico Berton, voornoemd, die aanvaardt; -tweehonderd (200) aandelen worden toegekend aan mevrouw Hilde Desmet, voornoemd, die aanvaardt.

Ma ITEUR BELGE

03 "10` 2014 gELGISG.H-

NEERGELEGD

- 2 SEP, 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK

AATSBLAD

1111111

1 85551+

Ondernemingsnr : 0883.034.154

Benaming

(voluit) : SAMBER

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

TWEEDE BESLUIT- VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

sa

Op de laatste blz. van Luik I3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

y Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal

van de vennootschap thans achtenvijftigduizend zeshonderd euro (¬ 58.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd

door vijfhonderdzesentachtig (586) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

DERDE BESLUIT HERFORMULERING ARTIKEL 13 STATUTEN

De vergadering besluit om artikel 13 van de statuten te herformuleren, dit alles zoals bepaald in het zesde

besluit hierna.

VIERDE BESLUIT HERFORMULERING MODALITEITEN OPROEPING

De vergadering besluit de formaliteiten voor de oproeping tot een algemene vergadering te wijzigen, dit alles

zoals bepaald in het zesde besluit hierna.

VIJFDE BESLUIT - HERFORMULERING VAN DE MODALITEITEN INZAKE ONTBINDING EN

VEREFFENING

De vergadering besluit de modaliteiten betreffende de ontbinding en vereffening te herformuleren zoals

bepaald in het zesde besluit hierna.

ZESDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN

Als gevolg van de hiervoor genomen beslissingen, besluit de vergadering om de statuten van de

vennootschap als volgt aan te passen:

-artikel vijf van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het kapitaal bedraagt achtenvijftigduizend zeshonderd euro (¬ 58.600,00) en wordt vertegenwoordigd door

vijfhonderd zesentachtig (586) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, elk een gelijk deel

van het kapitaal vertegenwoordigend.

Het kapitaal is volledig geplaatst."

-artikel dertien van de statuten te vervangen door volgende tekst.

"Indien een statutair zaakvoerder wordt benoemd, kan deze slechts ongevraagd worden ontslagen niet eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering niet inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Bij ontstentenis van een statutair zaakvoerder wordt de zaakvoerder door de algemene vergadering benoemd bij meerderheid van stemmen hetzij voor onbepaalde tijd, hetzij voor een bepaalde tijd,

De zaakvoerder statutair of niet, kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te verhogen en de machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen. Hierbij moet zij echter de meerderheid, die de wet voorziet voor het wijzigen van de statuten, in acht nemen."

-artikel negentien van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"De jaarvergadering van de vennoten wordt jaarlijks gehouden op eenendertig december om veertien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping, ongeacht of dit een zon- of feestdag is.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van de zaakvoerders of commissarissen indien er zijn. Deze moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij zullen geschieden overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden."

-artikel vijfentwintig van de statuten te vervangen door volgende tekst

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging/homologatie worden voorgelegd.

Indien de vereenvoudigde vereffeningsprocedure wordt gevolgd waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, dient/dienen geen vereffenaar(s) benoemd te worden.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Voor zover wettelijk vereist dient deze verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden goedgekeurd.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door aile aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten."

ZEVENDE BESLUIT - OPDRACHT TOT COORDINATIE  VOLMACHTEN

De vergadering geeft hierbij volmacht aan de instrumenterende Notaris om de gecoördineerde statuten op te stellen en neer te leggen.

Voorbehouden aan het Sei'gisch Staatsblad VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UÎTFRËKSËLF-----

Tegelijk hiermede neergelegd : de expeditie van de akte statutenwijziging + gecoördineerde tekst van de

statuten

Notaris Michaël MERTENS







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

20/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 14.02.2014 14040-0174-011
18/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.12.2012, NGL 13.02.2013 13034-0500-011
28/02/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.06.2011, GGK 16.02.2012, NGL 22.02.2012 12043-0028-012
22/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 31.12.2011, NGL 15.02.2012 12038-0214-012
17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 31.12.2010, NGL 03.01.2011 11001-0257-012
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 31.12.2009, NGL 05.01.2010 10006-0243-012
18/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 31.12.2008, NGL 11.02.2009 09041-0313-013
19/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 31.12.2007, NGL 13.02.2008 08043-0389-014
10/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 31.12.2015, NGL 03.02.2016 16038-0591-013
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 31.12.2016, NGL 31.01.2017 17032-0456-012

Coordonnées
SAMBER

Adresse
HUGO VERRIESTLAAN 39 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande