SAMIE INVEST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SAMIE INVEST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.968.215

Publication

12/05/2014
ÿþMd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor

behouc

aan h

Doigts

Staatst

II 11 t1M11.111





Ondernemingsnr Çço 9 6 3 4 Ç

Benaming (voluit) :Samie Invest

(verkort): *



Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

1Zetel : 8620 Nieuwpoort, Langestraat, 50

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING - BENOEMING

ITekst:

Uit een akte verleden voor ondergetekende Meester Siegfried DEFRANCQ, Inotaris te Zellik, de achtentwintig april tweeduizend en veertien, ter registratie, blijkt dat :

1) De heer DEVOLDER, Roger Georges Michel, geboren te Nieuwpoort op 28 februari 1937, nationaal nummer 37.02.28 221-21, echtgenoot van mevrouw FEYS Rose Marie Cecile Andrea, wonende te 8670 Koksijde, Polderstraat, 145.

Gehuwd onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Jo VILEYN te Nieuwpoort op 29 maart 2002, niet gewijzigd tot op heden.

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht heeft, onder de naam Samie Invest, door inbreng in natura van onroerende goederen. Het besluit van de verslag van het bedrijfsrevisorenkantoor BDO Burg. Ven. CVBA, kantoor houdend te 8800 Roeselare, Kwadestraat, 153/5, vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE luidt als volgt, alhier letterlijk overgenomen :

" 5. BESLUIT.

De inbreng in natura door de heer Roger DEVOLDER wonende te 8670 Oostduinkerke, Polderstraat, 145, tot oprichting van de Burg. BVBA Samie Invest met zetel te 8620 Nieuwpoort, Langestraat 50, bestaat uit de inbreng van een aantal onroerende goederen, voor een inbrengwaarde van 4.865.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel:

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden,

Op de laatste blz van Luik B vermerden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzit van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegermoordigen

Verso: Naam en handtekening.

NE lEr--£GD TER GRIFFIE

RechtbankvanKoophandelGent

29 APR. 2014

AMMGMORNE

7

Vocou.

behouden

aan het

--ÉreTglIETf-

Staatklad

Luik B vervolg

tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 48.650 aandelen van de Burg. BVBA Samie Invest, zonder vermelding van nominale waarde.

De inbrenger verbindt zich tegenover de vennootschap om de bodemsaneringswerken en de eventuele nazorg uit te voeren. Bij het afsluiten van ons verslag rust nog een bewarend beslag van OVAM op de in te brengen onroerende goederen. Bijgevolg blijft er een latent en inherent risico bestaan in hoofde van de vennootschap voor zover de inbrenger niet aan zijn verplichtingen zou voldoen.

Op de onroerende goederen die worden ingebracht, rust een hypothecaire inschrijving. Er worden geen schulden of verplichtingen in de vennootschap ingebracht. Bijgevolg blijft er een latent en inherent risico bestaan in hoofde van de vennootschap voor zover de inbrenger niet aan zijn verplichtingen zou voldoen.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de Burg. BVBA Samie In vest en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselaere, 24 april 2014, Bedrijfsrevisor, getekend BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA, vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE."

2) MAATSCHAPPELIME ZETEL : 8620 Nieuwpoort, Langestraat, 50

3)DUUR : is niet beperkt.

De vennootschap begint haar activiteiten vanaf de datum van de oprichtingsakte.

4)HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : is vastgesteld op vier miljoen achthonderd vijfenzestig duizend euro ce 4.865.000,00) en verdeeld in 48.650 aandelen zonder nominale waarde.

Elke inschrijving is volledig volgestort.

5)BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één januari en eindigt Op éénendertig december.

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2014.

6) WETTELIJKE RESERVE - WINSTVERDELING - VEREFFENING : het batig saldo, na aftrek voor de vorming van de wettelijke reserve, wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt, wel verstaand zijnde dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winsten.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder elle vennoten volgens het aantal van hun aandelen, ieder aandeel recht gevend op een gelijk deel. Eventuele verliezen worden verdeeld tussen de vennoten in dezelfde verhouding, met die beperking evenwel dat een vennoot niet kan gehouden worden tot een storting die zijn inbreng in de vennootschap overtreft.

7) BESTUUR : van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer statutaire of niet statutaire zaakvoerders, en in dat laatste geval, voor een duur waaraan door een beslissing van de algemene vergadering te allen tijde een einde kan worden gesteld.

De vergadering kan eveneens voorafgaandelijk de duur van het mandaat van een zaakvoerder vaststellen.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk handelend, heeft de meest uitgebreide machten om elle daden van beheer en van beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen.

Ze kunnen de vennootschap vertegenwoordigen jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Gezamenlijk optredend kunnen de zaakvoerders bepaalde machten voor welomstreven doeleinden delegeren aan personen van hun keuze.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, kan hij alleen de hiervoorl verleende machten uitoefenen en kan hij deze tevens delegeren.

Statutaire zaakvoerder : werd benoemd tot statutaire zaakvoerder mevrouw DEVOLDER Sabrina Georgette Maria, geboren te Nieuwpoort op 1 februari 1965, rijksregisternummer 65.02.01 234-48, echtgenoot van de heer CHESTERMAN William Bertrand Arthur, wonende te 8630 Veurne, Moeresteenweg 16/A000, die verklaarde de opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen wordt door enige maatregel die zich daartegen verzet. Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien

hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of

gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

8)DOEL : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening :het vermogen, gevormd door inbrengen en aankopen en grotendeels bestaande uit onroerende goederen, al dan niet bebouwd, te behouden, te beheren, in de ruimste zin van het woord en oordeelkundig uit te breiden. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, het aankopen op lijfrente, het opschikken, het uitrusten, het renoveren, het valoriseren, het bouwen, het huren, het verhuren van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld en/of bebouwd, het vekavelen van gronden, het aanleggen van parken, recreatiezones, lusttuinen en wegen.

Zij mag zowel in België als in het buitenland elle financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijksoortig, gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

9) ALGEMENE VERGADERING : Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op de 3de dinsdag van de maand juni.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering vindt plaats in 2015.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING :

De vennoot heeft, in algemene vergadering, bovendien volgende beslissingen genomen, die evenwel slechts uitwerking zullen hebben vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt :

COMMISSARIS

De algemene vergadering heeft, op zicht van het financieel plan, beslist geen commissaris te benoemen.

VOOR GELIJKVORMIG AUALYTISCH UITTREKSEL.

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie ingevolge artikel 173-1° van het Wetboek der Registratierechten, met als enig doel de neerlegging ter griffie van koophandel.

Notaris Siegfried DEFRANCQ.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van de oprichtingsakte van 28 april 2014.

- bijzonder verslag der oprichter;

- verslag van de bedrijfsrevisor.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatklad

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 30.07.2015 15361-0028-008
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.06.2016, NGL 28.07.2016 16359-0512-009

Coordonnées
SAMIE INVEST

Adresse
LANGESTRAAT 50 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande