SAN-O

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SAN-O
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.807.932

Publication

15/01/2014
ÿþBenaming (voluit) : SAN-O

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dirk Martensstraat 2106

8200 Brugge (Sint-Andries)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Arnold Vermeersch te Oudenburg op drieëntwintig december tweeduizend

dertien, blijkt:

1, UITTREKSEL STATUTEN ;

1. Dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd door

1) De heer VERLOOVE Sil, ongehuwd, geboren te Tielt op acht juli negentienhonderd vierentachtig (RR 84.07.08-171.44), wonende te Oudenburg, Ettelgemsestraat 56 /0002.

2) De heer VAN HULLE Reginald Alfons François, echtgescheiden, geboren te Eeklo op zesentwintig februari negentienhonderd drieënvijftig (RR 53.02.26-233.17), wonende te W2 4JW Londen, Groot Brittanië, 3,46' Clanricarde Gardens

2. Naam : "SAN-O".

3. Zetei : 8200 Brugge (Sint-Andries), Dirk Martensstraat 2106.

4, Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als hoofdaannemer of als coördinator, rechtstreeks naar de eindklant maar ook als onderaannemer of lid van een tijdelijke vereniging, zowel in België als erbuiten, te land evenzo maritiem, naar de industrie, de scheepvaart, de overheid en overheidsbedrijven en het beheer van collectiviteiten, de tertiaire sector, de particulieren en de recreatieve sector, de gezondheidssector:

Ais aannemer van centrale verwarming, sanitair en lood-en zinkwerk in de meest ruimte zin. Het studiewerk, de conceptie en de realisatie van alle werken, zoals in aanhef naar relationele plaats omschreven, met toepassing van aangenomen en innovatieve technieken, teneinde het plaatsen van sanitaire Inrichtingen, lood- en zinkwerk, evenals alle werken met kunststoffen, installaties van waterbehandeling, het plaatsen van centrale en individuele verwarming met water, stoom, gas of andere warmtewisselingstechnieken en bijkomende randapparatuur, het plaatsen, herstellen, afregelen en onderhouden van allerhande branders, en alle activiteiten bij het bedekken, herstellen en onderhouden van hellende en platte daken, bij toepassing van alle technieken en materialen.

Ais aannemer van industriële pijpleidingen en kanalisaties en speciale installaties In de meest ruimte zin: het studiewerk, de conceptie en de realisatie van alle werken, zoals in aanhef naar relationele plaats omschreven, met toepassing van aangenomen en innovatieve technieken, teneinde het plaatsen, herstellen en onderhouden van ventilatie, verwarming met warme lucht en gassen, afkoeling met koude lucht en gekoelde gassen, luchtconditionering en alle werken aan en plaatsing van allerhande leidingen in alle materialen, voor het vervoer van gassen en vloeistoffen, onder atmosferische druk, over- en of onderdruk, in alle druk en temperatuurschakeringen, met of zonder pompinstallaties, evenals de catoriefugage van leidingen en kanalisaties en hun algemene thermische en of geluidsisolatie, evenals alle ontstoppingswerken,

Il.

Het plaatsen van centrale verwarming met warm water, met stoom en met elektriciteit. Het plaatsen van ventilatie, verwarming met warme lucht. Het installeren van sanitaire inrichting en gasverwarming, het uitvoeren van elektriciteitswerken in woningen, drijfkracht en telefoons, het schoorsteenvegen en het plaatsen, het onderhouden en herstellen van alle soorten branders, de kleinhandel in materieel voor centrale verwarming en sanitair.

III.

Ais technisch dienstverlenend bedrijf in de meest ruime zin: het verrichten van alle werkzaamheden van

-- _---M,__ onderzoek met aangepaste meet- regel- en videoapparatuur, voor het rapporteren en opsporen van defecten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD TER GPII FIF "AN DE

BELGE:ECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

20111 °p: Z DEC. 2013De grlffler.

ATSBLAD

Griffie

0543 807 932

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad'

Ondememingsnr :

L'~NITEUR

111

I 8 -01- SCH ST

nnexes du Moniteur belge

mod 11,1

en anomalieën, lekken, malfuncties, in buizen, leidingen, kanalisaties, evenals het rapporteren en herstellen van de vastgestelde problemen.

IV,

Als aannemer van diverse werkzaamheden in de meest ruimte zin: alle bijstand en werken bij nieuwe of bestaande projecten, renovaties, decoratie, de nodige slopingswerken, met of zonder recuperatie en recyclage, voegwerken, laswerken aan en met metalen en kunststoffen, metaalconstructies inclusief de montage en demontagewerken.

Ieder der aangeduide vier groepen van activiteiten zijn gelijkwaardig naast elkaar te begrijpen. Boven vernoemde opsomming is van aanwijzende aard en dient in de breedste zin uitgelegd te worden. Zo mag de vennootschap zich ook inlaten met alle inrichtingen van zwembaden en thermen, sauna's, dampbaden, deze vervaardigen, plaatsen en onderhouden, zonder dat deze opsomming van beperkende aard mag geïnterpreteerd worden.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel overal verwezenlijken op allerhande manieren, en volgens de wijze die haar het best geschikt lijkt, inbegrepen de vertegenwoordiging, aïs invoerder, distributeur, groot- en kleinhandelaar, met toepassing van consignatie, in commissie als tussenpersoon, bemiddelaar, dienstverstrekker en of als vertegenwoordiger.

De vennootschap kan alle handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel, of van aard zijn de vennootschap uit te breiden of te bevorderen.

De aankoop, de verkoop, import, export, de distributie in klein- en groothandel van sanitair- en keuken materiaal zowel algemeen als technisch, tuinmeubilair in aile mogelijke materialen, binnenmeubilair, keukens, artikelen voor de `gedekte tafel', keukenmaterieel, binnenhuisdecoratie, verlichtingsmateriaal voor binnen en buiten; elektrotoestellen in de breedste zin.

Het huren van panden voor de verkoop en stockage van de goederen, zowel in binnenland ais het buitenland;

5. Duur : voor onbepaalde tijd

6. Kapitaal : ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderdste (1/100) van het kapitaal vertegenwoordigen.

7. Inbreng : Het maatschappelijk kapitaal werd geplaatst door inbreng in geld door

- De heer Van Huile Reginald voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) of vijftig (50) aandelen. - De heer Verloove Sil voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,04) of vijftig (50) aandelen. Samen achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) of honderd (100) aandelen.

" Welke aandelen volgestort werden voor één/derde, hetzij voor zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). Welk bedrag overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen véér de oprichting van de vennootschap door storting gedeponeerd werd op een geblokkeerde rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij de BELFIUS BANK onder nummer BE35 0688 9884 1837.

Het kapitaal werd aldus volledig onderschreven.

8. Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De benoeming en het ontslag van de niet-statutaire zaakvoerder(s) wordt door de zorgen van de zaakvoerder(s)

bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Indien een rechtspersoon benoemd wordt als zaakvoerder, is deze rechtspersoon verplicht een natuurlijke

persoon ais vaste vertegenwoordiger aan te duiden. De benoeming en de aanduiding worden dan door

bestuurde vennootschap bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Bezoldiging.

Het mandaat van zaakvoerder is in principe onbezoldigd.

Evenwel kan aan ieder zaakvoerder door de algemene vergadering als vergoeding voor zijn bedrijvigheid een

bezoldiging en/of een aandeel in de winsten toegekend worden.

Interne bevoegdheid der zaakvoerders.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn

voor de verwezenlijking van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de

algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordigingsmacht.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder individueel.

' Iedere zaakvoerder mag onder zijn eigen verantwoordelijkheid, bij middel van een speciale geschreven

volmacht aan één of meerdere gevolmachtigden al of niet vennoten, alle of een deel van zijn bevoegdheden, die hij bepaalt en voor de duur die hij vaststelt, delegeren. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap jegens derden binnen de bevoegdheden hen verleend in de volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder voor overdreven volmacht.

9. Winstverdeling : Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten, noodzakelijke provisies en afschrijvingen vormt de nettowinst van de vennootschap.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf procent genomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds. Deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Zij ontstaat opnieuw indien het wettelijk reservefonds terug minder dan éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo beschikt de algemene vergadering die onder meer kan besluiten dat de winst of althans een gedeelte daarvan wordt gereserveerd.

Bij gebrek aan akkoord wordt de helft van het saldo gereserveerd en de andere helft uitgekeerd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

eon het

Belgisch Staatsblad

-Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

10. Boekiaar : van één januari tot éénendertig december.

11. Algemene vergadering de laatste zaterdag van juni om elf uur een jaarvergadering gehouden worden op de zetel of op elke plaats en uur aangeduid in de oproeping.

Is die dag een wettelijke feestdag, dan zal de vergadering de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur gehouden worden.

De oproeping wordt ten minste vijftien dagen vooraf op de wettelijk voorgeschreven wijze verstuurd aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerder(s).

Indien alle personen die moeten opgeroepen worden aanwezig of vertegenwoordigd zijn of aan de oproeping verzaakt hebben kunnen de convocaties achterwege gelaten worden.

De oproeping moet de volledige agenda bevatten. Over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd, indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmee unaniem akkoord gaan.

Il. OVERGANGSBEPALINGEN.

A. Eerste boekjaar - eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend vijftien

B. Benoemingen.

Met éénparigheid van stemmen wordt benoemd tot gewoon zaakvoerder met individuele

vertegenwoordigingsbevoegdheid, voor de duur van de vennootschap :

- De heer VERLOOVE SU, voornoemd;

Die verklaart te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door een maatregel die zich

hiertegen verzet.

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen wordt er geen commissaris benoemd.

C. Aile verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting alsook de verbintenissen aan te gaan na de oprichting en vóór de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel worden bekrachtigd onder opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging.

D. De zaakvoerder geeft hierbij akkoord dat de aandelen, eigendom van de heer Reginald Van Huile, zelfs indien niet volstort, ten allen tijde kunnen worden overgedragen. Evenwel blijft de heer Van Huile verantwoordelijk voor de volstorting van deze aandelen zelfs na overdracht ervan en zal hij zich dienen te schikken naar artikel 5 bis wat betreft de invorderbaarheid van niet volgestorte aandelen.

Het is de vennoten toegestaan een aandeel op te splitsen in blote eigendom en vruchtgebruik en dit zelfs gesplitst over te dragen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL.

Notaris A. Vermeersch

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de oprichtingsakte;

cheque : 734846

rekeningnummer : 384-0221825-70

" 'Voorbehouden

dan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SAN-O

Adresse
DIRK MARTENSSTRAAT 2/06 8200 SINT-ANDRIES

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande