SANDERS & D'HAENE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SANDERS & D'HAENE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 433.250.401

Publication

29/05/2013
ÿþ Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0433.250.401

Benaming

(voluit) : SANDERS & D'HAENE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hooggeleedstraat 14, 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING - NOTULEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jessica Verhaeghe, te Gistel, op 14 mei 2013, nog niet geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SANDERS & D'HAENE", met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Hooggeleedstraat 14, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge, met ondernemingsnummer 0433.250.401, onder andere de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING: kennisname van documenten en verslagen

A. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de aandeelhouders verklaren dat het op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op dertien maart tweeduizend en dertien door de bestuursorganen van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "D'HAENE MAARTEN" en "SANDERS & D'HAENE", beiden met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Hooggeleedstraat 14, In toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, te Brugge, afdeling Oostende, op zevenentwintig maart tweeduizend en dertien, beiden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op acht april daarna, respectievelijk onder nummers 13054435 en 13054438,

B. De aandeelhouders bevestigen in hun hoedanigheid van houders van aandelen op naam, uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel In toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De aandeelhouders erkennen tevens dat zij de mogelijkheid hebben gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1) de fusievoorstellen;

2) de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van elk van beide vennootschappen, die bij de fusie betrokken zijn;

3) de jaarverslagen over de laatste drie boekjaren.

C. De vergadering verklaart de inhoud van voormelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

TWEEDE BESLISSING: fusiebesluit overgang onder algemene titel van het vermogen

1. Fusie door overneming en vermogensovergang

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op dertien maart tweeduizend en dertien door de bestuursorganen van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "D'HAENE MAARTEN" en "SANDERS & D'HAENE", beiden met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Hooggeleedstraat 14, neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, te Brugge, afdeling Oostende, op zevenentwintig maart tweeduizend en dertien, beiden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op acht april daarna, respectievelijk onder nummers 13054435 en 13054438.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SANDERS Si D'HAENE", met zetel te 8400 Oostende, Hooggeleedstraat 14, hierna genoemd "de overnemende vennootschap", de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D'HAENE MAARTEN", met zetel te 8400 Oostende, Hooggeleedstraat 14, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over de overnemende vennootschap.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

i

ai

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad

1

meuef gele,ga ter grete ven ciG rechtbank van koophandel Brugge -- afcieliing te Dostencrie op ~

Griffiere #r:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

2. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf vijftien mei tweeduizend en dertien

geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten, waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

4, Bezoldiging bedrijfsrevisoren

Er werd geen bedrijfsrevisor aangesteld voor de betrokken vennootschappen.

5, Bijzondere voordelen voor zaakvoerders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

6. Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom; alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden aan die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

- alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten ut singuli, enzovoort). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

- aile handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

- alle intellectuele rechten omvattende ondermeer alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en de handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

- wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal het bestuursorgaan van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en verplichtingen die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D'HAENE MAARTEN" geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek of andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. In dit verband wordt verklaard dat er geen pand op de handelszaak rust, zoals blijkt uit de hypothecaire staat verstrekt door het eerste hypotheekkantoor te Brugge op twee mei tweeduizend en dertien, getuigschrift nummer 61-02/05/201305997,

Hieruit blijkt dat de handelszaak vrij en onbelast is.

7. Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijke continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het KB van dertig januari tweeduizend en één), geboekt zullen worden in de ovememende vennootschap.

8. Vaststelling van de opheffing van de overgenomen vennootschap

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris er akte van te nemen dat, ten gevolge van de aanneming

van de voorgaande resoluties en rekening houdend met het feit dat de buitengewone algemene vergadering

N ti

A

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap in op heden voor ondergetekende notaris verleden notulen de fusie heeft goedgekeurd, de overgenomen vennootschap heeft opgehouden te bestaan met ingang van heden.

DERDE BESLISSING: Machten tot uitvoering

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissing. VIERDE BESLISSING: Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTS FIBAM BVBA", met zetel te 8470 Gistel, Stationsstraat 75, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge, afdeling Oostende, met ondernemingsnummer 0842.099.461, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de B.T,W., Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VIJFDE BESLISSING

Vermits aile aandelen op naam zijn, worden alle machten verleend aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap om het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen.

Voor gelijkvormig uittreksel, enkel bestemd ter neerlegging bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, Getekend, notaris Jessica Verhaeghe, te Gistel.

Gelijktijdig neergelegd:

* uitgifte van de statutenwijziging, blijkens akte verleden voor notaris Jessica Verhaeghe te Gistel op 14 mei

2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/04/2013
ÿþbehoûçtëe, aen..'het.; Belgisch Staatsblad_

Mot' Wort' 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I

u i i



Griffie Qre grrfi7er

NeuergesEgo rechtba Brug

op

xei cijrt i ! Eá3 l'Atm Ge

~

le' i

u

KOO

--

afdeling te Oost

~

2 7 MAART 2013

Ondernemingsnr : 0433.250.401

Benaming

(voluit) : SANDERS & D'HAENE

(verkort)

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID HOOGGELEEDSTRAAT 14 8400 OOSTENDE

Fusievoorstel (artikel 676 werboek van vennootschappen)

Het bestuursorgaan van de BVBA Sanders & D'Haene deelt mee dat een fusievoorstel inzake de fusie door overneming

- van de bvba D'Haene Maarten niet zetel te 8400 Oostende, Hooggeleedstraat 14 en met BTW nummer BE 0823.972.636

- door de bvba Sanders & D'Haene met zetel te 8400 Oostende, Hooggeleedstraat 14 en met BTW nummer BE 0433.250.401

werd neergelegd

Maarten D'Haene, zaakvoerder

QFdtelktietted71g" etitiL4ilkt$atemstitfie:: efifttisb::egeFriétottfflitílfitt4tfflátgitit,YtrltiiffltStrfflieritSelP,.}ketiijjj«tïlátgesrea({91aei?) geeesteátfflrfet§litteresePttekeegistemcilgeneffltYesegaeereetil

1velev9:: i#á>#iiil ev ltmtltere4ljes

02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.05.2012, NGL 30.07.2012 12360-0433-014
22/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.05.2011, NGL 16.06.2011 11176-0328-013
12/04/2010 : OO043550
24/02/2010 : OO043550
29/07/2009 : OO043550
27/06/2008 : OO043550
28/06/2007 : OO043550
10/07/2006 : OO043550
06/07/2005 : OO043550
06/10/2004 : OO043550
24/02/2004 : OO043550
26/06/2003 : OO043550
15/06/2002 : OO043550
12/07/2001 : OO043550
27/06/2000 : OO043550
27/11/1997 : OO43550
01/01/1995 : OO43550
01/01/1993 : OO43550
03/03/1988 : OO43550
23/02/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
SANDERS & D'HAENE

Adresse
HOOGGELEEDSTRAAT 14 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande