SANDOR INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SANDOR INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.931.926

Publication

10/03/2014
ÿþ MIXE Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

JIllImuu~~uH.~uniM~ ~~~i o,z

6 5qh 334 j2

. v~ij.ibr !mega to; «7ineï+g VS11 ~á

rechtbank van koopheindkel 3rugge  afd^lir' t-3 Oé,stanac

'In 2 7 FEB. 20 Ir--

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : SANDOR INVEST

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8434 Middelkerke / Westende, Lombardsijdelaan 118

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jo VILEYN te Nieuwpoort op 19 februari 2014, eerstdaags ter registeren op het Registratiekantoor te Nieuwpoort, blijkt dat:

1.er door de volgende personen:

1.1.De heer TOTH Sandor Albert, geboren te Izegem op achttien oktober negentienhonderd drieënzestig,

echtgescheiden, wonende te Middelkerke (8434 Westende), Lombardsijdelaan 118.

1.2.Mevrouw VANTROYEN Nadia, geboren te Roeselare op veertien november negentienhonderd

drieënzeventig, echtgescheiden, wonende te Middelkerke (8434 Westende), Lombardsijdelaan 118.

een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

werd opgericht.

2. de vennootschap de naam "SANDOR INVEST" draagt.

3. de zetel van de vennootschap gevestigd is te 8434 MiddelkerkelWestende, Lombardsijdelaan 118,

4.De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die

rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op

-de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke

goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

-het uitvoeren van kraanwerken

-het uitvoeren van freeswerken, draaiwerken, plaatbewerking, laswerk, slijpwerk, metaalconstructie, matrijzenbouw,

-het aanleggen en onderhouden van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen -het plaatsen van afsluitingen, het leggen van kasseien, kabels en diverse leidingen.

-het uitvoeren van rioleringswerken, werken voor water  en gasvoorziening

-het uitvoeren van grondwerken, draineringswerken, funderingen, het heien van palen, versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes,

-het bouwen van stellingen, het voegen en reinigen van gevels, het droogmaken van gebouwen, het plaatsen van chapes,

-het vervaardigen en plaatsen van houten vensterluiken, het plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk

-het uitvoeren van alle sloopwerken en afbraakwerken in diverse sectoren ; het uitvoeren van opruim en reinigingswerken,

-het verhuren van containers, bobcats, kranen en allerhande andere uitrusting

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven

Het aanhouden en beheren van aandelen in andere vennootschappen, hetzij in Belgische hetzij in buitenlandse, en van de inkomsten die hieraan verbonden zijn. Het uitoefenen van controle en het beheer van vennootschappen die zij in haar bezit heeft.

-Het uitvoeren van managementopdrachten, bestuurders-, zaakvoerders- en vereffeningopdrachten in andere vennootschappen, Belgische en buitenlandse

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Het uitvoeren van administratieve werkzaamheden voor derden. Diverse zakelijke dienstverlening. Het verlenen van administratieve ondersteuning, secretariaatswerk.

-De participatie onder welke vorm het ook zij in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische en buitenlandse, commerciële, financiële, industriële en andere : de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

-Het beheer, de instandhouding en valorisatie van onroerend patrimonium met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing, de bebouwing en de vergunning ervan.

-Het maken van kosten om legale voordelen te kunnen verstrekken aan personeel, zaakvoerders, ...deel uitmakend van hun verloningspakket.

-Onderneming in onroerende goederen, omvattende onder meer voor eigen rekening van/of voor rekening van derden en/of als tussenpersoon: alle immobiliaire operaties van om het even welke aard of ermede verband houdend, zoals onder meer: de aan- en verkoop, ruiling, het huren en het verhuren van onroerende en roerende goederen, ruwbouwactiviteiten, het zelf oprichten of laten oprichten en/of het verbouwen van gebouwen, expertise, beheer (syndicus), omvorming of ombouwing, verkaveling en valorisatie van onroerende goederen van aile aard, dit alles in de ruimste zin.

-onderneming voor het plaatsen van allerhande daken en dakbedekkingen  zowel metalen als niet metalen dakbedekkingen, -publiciteitsonderneming, onderneming voor PVC plaatsing, groot en kleinhandel in bouwmaterialen, import en export voor bouwmaterialen, onderneming voor het plaatsen van verlichting, drijfkracht en telefoon, onderneming voor grond en draineringwerken, onderneming voor het bouwen van stellingen alsmede voor het voegen en reinigen van gevels, werkplaats voor het herstellen van radio- en elektrisch materiaal, onderneming voor het ontwerpen van binnenhuisinrichting, onderneming voor het onderhouden van wegen, onderneming voor het plaatsen van afsluitingen, onderneming voor rioleringswerken, onderneming voor het leggen van kabels en diverse leidingen, onderneming voor het reinigen en ontsmetten van woongelegenheden, lokalen, meubels stoffering en allerhande voorwerpen, onderneming voor het droogmaken van gebouwen, anders dan met asfalt en teer, onderneming voor het droogmaken van gebouwen met asfalt en teer, onderneming voor het aanleggen en onderhouden van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen, onderneming voor warmte en geluidsisolering; onderneming voor het plaatsen van ijzerwerken, metalen vensterluiken, metalen en niet metalen schrijnwerken; zelfstandige werkplaats voor algemene techniek; fabricage en plaatsing van rolluiken, zonneblinden, vliegramen, fabricage en gamering van niet  metalen meubelen en houten stoelen; onderneming voor het plaatsen en herstellen van sloten en kleine ijzerwaren, restauratie en andere kunstvoorwerpen; onderneming voor het uitvoeren van diverse land en tuinbouwwerken; tussenpersoon in de handel; onderneming voor het bouwen van woningen en appartementen; cnderneming voor bouwaannemingen allerhande; onderneming voor alle pleisterwerken; onderneming voor afbraakwerken; onderneming voor het installeren van elektrische huishoudelijke installaties; onderneming voor het plaatsen van valse wanden in allerlei materialen; onderneming voor aile metselwerken, bekistingen, funderingen en voegwerken, onderneming voor lassen, snijbranden en allerhande metaalbewerkingen.

-Onderneming voor het plaatsen van verlichting, drijfkracht en telefoon, het uitvoeren van alle mogelijke electriciteitswerken.

-Voor zover hierboven niet reeds vernield : onderneming voor het bouwrijp maken van terreinen, grondverzet, het slopen van gebouwen, algemene bouwkundige en civieltechnische werken, het bouwen van individuele huizen, het optrekken van andere residentiële gebouwen en kantoorgebouwen, het optrekken van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, voor landbouwdoeleinden ... Onderneming voor dakbedekking en bouw van dakconstructies, isolatiewerkzaamheden, stukadoorswerk, vloerafwerking en wandbekleding, plaatsen van vloer  en wandtegels, overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen.

Optreden als makelaar in onroerende goederen

Promotor in de ruime zin van het woord, omvattende onder meer: Het optreden als bouwpromotor evenals. het management bij de verwezenlijking ervan, alsook projectontwikkeling en projectstudie en adviesverlening, de algemene aanneming en de inrichting van gebouwen allerlei, alsook infrastructuurwerken hetzij om de Werken zelf uit te voeren voor eigen rekening of voor rekening van derden, hierin begrepen nieuwbouw, verbouwing, slopingswerken en verhandelingen "sleutel op de deur", alsmede de handel en de nijverheid in bouwwerken, bouwgronden, verkavelingen en bouwmaterialen.

Alle activiteiten als syndicus, verzekeringsagentschap, makelaar in verzekeringen, verhuring- en verkoopsagent, bemiddelaar, tussenpersoon of vertegenwoordiger

Onderneming voor schoonheidsverzorging in de ruime zin van het woord : huidverbetering,huidverzorging, epileren, manicure, medische pedicure, het verlenen van advies op het gebied van schoonheidsverzorging en

gezichtsverzorging, gezichtsmassages, antirimpelbehandeling, het aanbrengen van make-up, De vervaardiging

van schoonheidsmiddelen en producten van de huidverzorging, de vervaardiging van producten voor manicure,

pedicure, ontharingsmiddelen.

Detailhandel in cosmetica en toiletartikelen, kledingaccessoires, souvenirs ,...

Voetverzorging, het verstrekken van massages,

Sport- en recreatieonderwijs

Exploitatie van sportaccommodaties, sportclubs, fitnesscentra, sauna's, solaria, baden .... Diensten in

verband met het lichamelijk welzijn , zoals verleend in inrichtingen voor thalassotherapie, kuuroorden, Turkse

baden, sauna's, stoombaden, solariums, massagesalons ....

Handel in voeding- en genotmiddelen

Detailhandel in sport- en kampeerartikelen

Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De aan- en verkoop en constructie van personenwagens, motorhomes, vrachtwagens, brom- en motorfietsen, jacht- en pleziervaartuigen, queds, jet ski's en eventuele andere toestellen voor water -- en luchtrecreatie, zowel nieuwe als tweedehandse, de handel in alle bijhorende onderdelen en toebehoren en het uitbaten van een werkplaats voor het herstellen van koetswerk in het algemeen . Het herstellen en onderhouden van voornoemde vervoermiddelen.

De inrichting van werfwagens, de ombouw van bestelwagens tot werkplaats en of -bureel.

Kleinhandel in bovenkleding (inclusief werkkleding en ceremoniekleding) van ongeacht welk materiaal voor dames en heren,

Patrimoniumvennootschap, omvattende onder meen

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren en verhandelen van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

-het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt, De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/at-'test nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

5, de vennootschap opgericht wordt voor onbepaalde duur.

6. het geheel geplaatste kapitaal 18.600,00 EUR bedraagt, vertegenwoordigd door 500 aandelen, elk

vertegenwoordigende I I500ste van het maatschappelijk kapitaal.

Op al de kapitaalsaandelen wordt in geld ingeschreven door:

-de heer Sandor Téth voor 475 aandelen,

-mevrouw Nadia Vantroyen voor 25 aandelen;

Alle aandelen worden ten belope van één I derde volgestort, zodat een bedrag van 6.200,00 EUR van nu af

ter beschikking is van de vennootschap.

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij

de Axa Bank Europe,

7.De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere gevolmachtigden voor welbepaalde verrichtingen of aangelegenheden en/of de vertegenwoordiging ter zake aanstellen, mits die bevoegdheden voldoende duidelijk te omschrijven.

Tot niet -statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer Sandor Tóth, voornoemd, die verklaart de opdracht te aanvaarden en de daartoe door de wet voorgeschreven hoedanigheden te bezitten.

Voor het geval de heer Sandor Tdth zijn mandaat niet meer zou kunnen uitvoeren werd reeds benoemd tot zaakvoerder-opvolger: mevrouw Nadia Vantroyen. Ook zij heeft verklaard reeds dit mandaat te aanvaarden.

B. Elk jaar op de derde zaterdag van de maand maart, om elf uur, zal een algemene vergadering gehouden

worden ten zetel of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder.

De eerste jaarvergadering heeft plaats op de derde zaterdag van de maand maart 2016, om elf uur.

9. Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar,

Op het einde van ieder boekjaar worden door de zaakvoerder(s) een inventaris en jaarrekening opgesteld,

overeenkomstig de wettelijke voorschriften.

Het eerste boekjaar loopt tot en met 30 september 2015,

} ~ +

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



10. De bruto opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de

nodige afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, maakt de netto-winst uit van het boekjaar.

Van deze netto-winst wordt na aftrek van de gebeurlijke overgedragen verliezen, vijf ten honderd

voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder welke bestemming aan het saldo zal

gegeven worden.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd

Expeditie oprichtingsakte en bankattest als aangehecht stuk.

















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de Iaatee blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SANDOR INVEST

Adresse
LOMBARDSIJDELAAN 118 8434 WESTENDE

Code postal : 8434
Localité : Lombardsijde
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande