SANSEN CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SANSEN CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 472.444.735

Publication

13/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.12.2013, NGL 06.02.2014 14030-0048-011
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 21.11.2014, NGL 12.01.2015 15011-0168-011
14/03/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

--'5.

03. 2013

REC.ki, 1 NK KOOPHANDEL WORTI3le

__,:17__7:K-

I E %



Itt131j1 1111

Ondernemingsnr : 0472.444.735

Benaming

(voluit) : SANSEN CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oudenaardsesteenweg 106, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging doel  wijziging statuten  benoeming statutaire zaakvoerders

UIT DE AKTE verseden door Meester Katrien Devaere, geassocieerd notaris te Kortrijk, ondergetekend op

twee en twintig februari tweeduizend en dertien;

En houdende proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SANSEN CONSULTING", met zetel te Kortrijk,

Oudenaardsesteenweg 106.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk, met ondernemingsnummer 0472.444.735 en BTW

nummer BE0472.444.735

BLIJKT HET VOLGENDE:

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de ondergetekende notaris te acteren:

L Dat de huidige buitengewone algemene vergadering als agenda heeft:

1. Verslag van de zaakvoerder ter toelichting van het voorstel tot wijziging van het doel van de

vennootschap, met in bijlage een staat van de activa en passiva van de vennootschap, afgesloten op 31

december 2012.

2, Voorstel tot wijziging van het doel van de vennootschap door vervanging ervan als volgt:

"De vennootschap heeft als doel:

1. alle hoegenaamde bedrijvigheid en makelarij betreffende onroerende goederen, bebouwd en onbebouwd, alsmede alle hoegenaamde handelingen inzake onroerende rechten, dit alles zowel voor eigen noodwendigheid of rekening als met het oog op vervreemding, inzonderheid

- de aankoop, verkoop, ruiling, huur, verhuring van al of niet gemeubelde onroerende goederen in het algemeen;

- de expertise, het beheer, het valoriseren en het laten bouwen of verbouwen van onroerende goederen van alle aard, alsmede de coördinatie van de leiding van dergelijke werken, het opvatten, maken en uitwerken alle studies, ontwerpen en plannen;

- elle hoegenaamde gebouwen of bouwwerken bouwen, afwerken, veranderen, omvormen, herstellen, versieren, opschikken, afbreken; alle aannemingen van werken, zowel privaat als openbaar;

- het verkavelen van gronden, wouden en domeinen, het bebossen of ontbossen, het in pand geven van onroerende goederen van de vennootschap zelfs als waarborg voor leningen of kredietopeningen toegestaan aan derden;

- het beheer, het verwerven, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede aile handelingen die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen.

2. Het bevorderen van de ontwikkeling van technologische innovaties tot aan hun industrialisering en commercialisering; het opsporen van geschikte partners voor deze realisaties.

3. Alle algemene, technologische en economische studies onder andere inzake industrialisering en investering, productiediversificatie, nieuwe producten en/of procédés.

4. Elk marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, technoconsult, assistentie op gebied van management, engineering en consulting; technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies.

5. De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen evenals alle werken die voor de verwezenlijking hiervan noodzakelijk zijn, zonder enige beperking.

6. Het verwerven, hetzij door inschrijving of aankoop, van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen alsook het beheer van deze roerende waarden, dit alles enkel voor eigen rekening of in deelneming met derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

7.Hhet bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

8, Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan gespecialiseerde financiële ondernemingen,

9. Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen voor gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalsbestuur.

10. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschappen, het uitoefenen van opdrachten en

functies in ondernemingen.

Het ter beschikking stellen van personeel.

11. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

12. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

13. Het uitvoeren van alle lood, zink, sanitair en asfaltwerken en de verkoop van de aanverwante producten en grondstoffen.

14. Alle algemene aannemingen van wegenbouwkundige werken, waaronder gewone rioleringswerken; watervoorziening en leggen van allerhande leidingen; niet-elektrische verkeerstekens langs verbindingswegen, allerhande, niet-elektrische veiligheidsinrichtingen, afsluitingen en schermen; bitumineuze verhardingen en bestrijkingen; leggen van sterkstroom- en telecommunicatiekabels in sleuven, zonder aaneenkoppeling; horizontale doorpersingen van buizen voor kabels en leidingen.

15. Aile algemene aannemingen van bouwwerken, waaronder alle ruwbouwwerken en onder kap brengen van gebouwen; alle geluids- en warmte-isolatie, lichte scheidingswanden, valse plafonds en blinde vloeren, al dan niet geprefabriceerd; schrijnwerk in het algemeen, houten spanten en trappen; marmer- en steenhouwerswerk; smeedwerk; dakbedekkingen in asfalt- of gelijkaardige producten en dichtingswerken; tegelwerk; pleister- en raapwerk; niet-metalen en niet-asfalstbedekkingen; verfwerk; glazenmakerswerk; parketwerk; sanitaire installaties en verwarmingsinstallaties met gas door middel van individuele toestellen; centrale verwarming, thermische installaties; ventilatie, luchtverwarming en airconditioning; metalen schrijnwerk; reinigen en opknappen van gevels; metalen dakbedekkingen en zinkwerk; restauratie door ambachtslieden; restauratie van monumenten; muurbekledingen en vloerbedekkingen met uitzondering van marmer-, parket- en tegelwerk; vloerdeklaag en bekleding van industriële vloeren.

16. Alle algemene aannemingen van burgerlijke bouwkunde, waaronder alle moerriolen; paalfunderingen, dam- en diepwanden; horizontale doorpersingen van samenstellende elementen van kunstwerken.

17. Alle algemene aannemingen van metaalconstructies, waaronder montage- en demontagewerken; bouw van metalen draagstructuren; industrieel schilderwerk.

18. Alle algemene aannemingen van grondwerken, waaronder borings- en sonderingswerken en injecties; draineerwerken; beplantingen; speciale bekledingen voor sportvelden; afbraakwerken.

19. Alle algemene aannemingen van spoorwerken, waaronder lassen van spoorstaven; plaatsen van stroomdraden.

20. Alle algemene aannemingen van mechanische uitrustingen, wàaronder uitrustingen van kunstwerken en van industriële mechanica; installaties van overladings- en hijstoestellen (kranen, rolbruggen, enzovoort); oleomechanische uitrustingen.

21. Alle algemene aannemingen van hydromechanische uitrustingsinstallaties, waaronder installaties van leidingen; uitrustingen van pomp- en turbinestations.

22. Alle algemene aannemingen van elektronische uitrustingen, waaronder elektronische uitrustingen met industriële of hoge frequentie met inbegrip van de uitrusting van voedingsstations.

23. Alle algemene aannemingen van transportinstallaties in gebouwen, waaronder liften, goederenliften, roltrappen en roltapijten; vervoer langs kokers of buizen van voorwerpen, documenten of goederen (pneumatisch, mechanisch, enzovoort); elektrische installaties in gebouwen, inbegrepen de installaties van stroomaggregaten, de uitrustingen voor brand- en diefstalmelding, telecommunicatie in gebouwen en hun omgeving en installaties of uitrustingen van gemengde telefonie; elektrische en elektro-mechanische installaties van kunstwerken en nijverheidsinrichtingen en elektrische buiteninstallaties; installaties van bovengrondse elektriciteitsleidingen; elektrische installaties van haveninrichtingen.

24. Alle algemene aannemingen van telecommunicatie-uitrustingen en van het databeheer, waaronder openbare telefoon- en telegraafuitrustingen; uitrustingen voor afstandsbediening, afstandscontrole en afstandsmeting; uitrustingen voor radio- en televisie-uitzendingen, radar en antenne-installaties; uitrustingen voor informatieverwerking en procesregeling; bliksemafleiders, ontvangstantennes; koelinrichtingen; uitrustingen voor wasserijen en grote keukens; slachthuisinrichtingen.

25. Alle algemene aannemingen van baggerwerken.

26. Alle installaties voor huisvuilverwerking.

27. Alle installaties voor waterzuivering.

28. Alle handelingen in verband met het plaatsen van centrale verwarming met warm water, stoom of met gelijk welke procédés, en met het reinigen onder welke vorm ook van aile schoorstenen.

29. De onderhouds- en herstellingsdienst van gastoestellen, gasbranders, centrale verwarming, alle elektrische toestellen, liften en heftoestellen.

Y Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2013 - Annexes dù Moniteur belge 30, De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, import en export van alle onderdelen voor hierboven aangehaalde onderhouds- en herstellingsdiensten, van aile soorten elektrische toestellen en materiaal en apparaten voor huishouding en verlichting, van alle verwarmingsinstallaties, alsmede toebehoren en onderdelen.

31. De studie, het adviseren, de automatisatie en de uitvoering van alle klimaatregeling, ventilatie, elektrische en verwarmingsinstallaties, zo private als industriële.

32. De doorfacturatie en/of verkoop van telefoonkosten, met inbegrip van abonnementen.

33, de aan- en doorverkoop van elektriciteit en alle andere energiesoorten.

34. Studie, opvolging, coördinatie en uitvoering van werken van private en industriële bouwkunde, voorde inrichting en de uitbating van een aannemingsbedrijf in algemene bouwwerken, ruwbouwwerken en onder kap brengen van gebouwen, geluids- en warmte-isolatie, schrijnwerk in het algemeen, houten spanten en trappen, dakbedekkingen in asfalt of gelijkaardige producten en dichtingswerken, tegelwerk, pleisterwerk, niet-metalen en niet-asfaltbedekkingen, glazenmakerswerk, sanitaire installaties en verwarmingsinstallaties met gas door individuele toestellen, centrale verwarming, thermische installaties, ventilatie, luchtverwarming en airconditioning, elektrische installaties en werken van domotica, metalen schrijnwerk, metalen dakbedekkingen en zinkwerk, restauratie van monumenten, kortom voor alle mogelijke activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks te maken hebben met bouwconstructies, dit zowel in het kader van nieuwbouw, renovatie en onderhoudswerken, dit alles in de meest ruime zin te interpreteren;

35, de handel zo voor eigen rekening als voor derden in alle onroerende goederen;

36. de fabricatie en verwerking van alle zink-, lood- en koperproducten, alle non-ferrometalen en hun vervangingsmaterialen;

37, de metaalverwerking in de ruimste zin van het woord voor de bouw-, hout- en aanverwante nijverheid;

38. de aan- en verkoop, zowel in het groot als in het klein van alle materialen, producten en gereedschappen voor de inrichting en de uitbating van een aannemingsbedrijf In algemene bouwwerken, ruwbouwwerken en onder kap brengen van gebouwen, geluids- en warmte-isolatie, schrijnwerk in het algemeen, houten spanten en trappen, dakbedekkingen in asfalt of gelijkaardige producten en dichtingswerken, tegelwerk, pleisterwerk, niet-metalen en niet-asfaltbedekkingen, glazenmakerswerk, sanitaire installaties en verwarmingsinstallaties met gas door individuele toestellen, centrale verwarming, thermische installaties, ventilatie, luchtverwarming en airconditioning, elektrische installaties en werken van domotica, metalen schrijnwerk, metalen dakbedekkingen en zinkwerk, restauratie van monumenten, kortom voor alle mogelijke activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks te maken hebben met bouwconstructies, dit zowel in het kader van nieuwbouw, renovatie- en onderhoudswerken, dit alles in de meest ruime zin te interpreteren;

39. de verhuring van alle gereedschappen zowel voor professionele installateurs als voor doe-het-zelvers;

40, de inrichting en de uitbating van een aannemingsbedrijf in algemene bouwwerken, ruwbouwwerken .en onder kap brengen van gebouwen, geluids- en warmte-isolatie, schrijnwerk in het algemeen, houten spanten en trappen, dakbedekkingen in asfalt of gelijkaardige producten en dichtingswerken, tegelwerk, pleisterwerk, niet-metalen en niet-asfaltbedekkingen, glazenmakerswerk, sanitaire installaties en verwarmingsinstallaties met gas door individuele toestellen, centrale verwarming, thermische installaties, ventilatie, luchtverwarming en airconditioning, elektrische installaties en werken van domotica, metalen schrijnwerk, metalen dakbedekkingen en zinkwerk, restauratie van monumenten, kortom alle mogelijke activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks te maken hebben met bouwconstructies, dit zowel in het kader van nieuwbouw, renovatie en onderhoudswerken, dit alles in de meest ruime zin te interpreteren;

41, De vennootschap mag hiertoe alle handelsverrichtingen, ambachtelijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken;

42. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar ondernemingen te bevorderen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken en voor zover de wet dit niet verbiedt;

43. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, door alle middelen en op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zal achten en die niet in strijd zijn met de vigerende wetgeving;

44. De vennootschap mag bestuursopdrachten waarnemen in alle andere vennootschappen en mag zich voor derden borg stellen;"

3. Als gevolg van bovenstaande, aanpassing van artikel 3 der statuten;

4. Benoeming van de heer Frank Deneckere en mevrouw Joke Sansen, als statutair zaakvoerder van de vennootschap

11. Dat de vennoten vrijwillig in vergadering zijn bijeengekomen, voltallig aanwezig zijn en de algeheelheid van het kapitaal aldus vertegenwoordigd is, zodat de voorwaarden voorzien door artikel 781 van het Wetboek van vennootschappen vervuld zijn.

III. Dat deze vergadering geldig is samengesteld en regelmatig kan beraadslagen over de punten op de agenda.

IV, Dat de statuten geen beperking van stemrecht voorzien,

V, Dat de zaakvoerder, mevrouw Joke Sansen, voornoemd, alhier aanwezig is, en verzaakt aan de oproepingsformaliteiten voorzien door het wetboek van vennootschappen.

VI, Om te worden aangenomen, het voorstel tot wijziging van het doel dient te worden goedgekeurd met een meerderheid van vier/vijfden van de stemmen,

"

"

VII. Dat de vennootschap geen commissaris aangesteld heeft,

Na goedkeuring van de voorafgaande uiteenzetting stelt de vergadering vast:

Dat aan ieder aandeelhouder een exemplaar van het verslag van de zaakvoerder werd overgemaakt,

opgesteld overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen houdende toelichting van het

voorstel tot uitbreiding van het doel van de vennootschap..

Dit verslag, gedagtekend op 7 februari 2013 werd aangekondigd op de agenda van de huidige algemene

vergadering.

Bij dit verslag werd een staat gevoegd, afgesloten op 31 december 2012 hetzij niet meer dan drie maanden

tevoren, waarop de activa en passiva van de vennootschap samengevat zijn,

Deze feiten door de vergadering erkend en juist bevonden, wordt de agenda aangevat en worden na

beraadslaging de volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT,

Da vergadering ontstaat de vaarzitter Bezing te geven van het verstag van de zaakvoerder en van de staat

van activa en passiva van de vennootschap.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit het doel van de vennootschap te wijzigen, door vervanging van het bestaande doel

zoals voorgesteld onder punt 2. Van de agenda.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit als gevolg aan bovenstaande beslissing, dat de tekst van artikel 3 van de statuten

voortaan zal luiden als volgt:

"De vennootschap heeft als doel:

1, alle hoegenaamde bedrijvigheid en makelarij betreffende onroerende goederen, bebouwd en onbebouwd,

alsmede alle hoegenaamde handelingen inzake onroerende rechten, dit alles zowel voor eigen noodwendigheid

of rekening als met het oog op vervreemding, inzonderheid

- de aankoop, verkoop, ruiling, huur, verhuring van al of niet gemeubelde onroerende goederen in het algemeen;

- de expertise, het beheer, het valoriseren en het laten bouwen of verbouwen van onroerende goederen van alle aard, alsmede de coördinatie van de leiding van dergelijke werken, het opvatten, maken en uitwerken alle studies, ontwerpen en plannen;

- alle hoegenaamde gebouwen of bouwwerken bouwen, afwerken, veranderen, omvormen, herstellen, versieren, opschikken, afbreken; alle aannemingen van werken, zowel privaat als openbaar;

- het verkavelen van gronden, wouden en domeinen, het bebossen of ontbossen, het in pand geven van onroerende goederen van de vennootschap zelfs als waarborg voor leningen of kredietopeningen toegestaan aan derden;

- het beheer, het verwerven, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle =handelingen die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen.

2. Het bevorderen van de ontwikkeling van technologische innovaties tot aan hun industrialisering en commercialisering; het opsporen van geschikte partners voor deze realisaties.

3. Alle algemene, technologische en economische studies onder andere inzake industrialisering 'en investering, productiediversificatie, nieuwe producten en/of procédés.

4, Elk marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, technoconsult, assistentie op gebied van management, engineering en consulting; technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies.

5. De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen evenals alle werken die voor de verwezenlijking hiervan noodzakelijk zijn, zonder enige beperking.

6. Het verwerven, hetzij door inschrijving of aankoop, van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen alsook het beheer van deze roerende waarden, dit alles enkel voor eigen rekening of in deelneming met derden.

7.Hhet bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

8. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan gespecialiseerde financiële ondernemingen.

9. Het optreden ais tussenpersoon bij onderhandelingen voor gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalsbestuur,

10. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschappen, het uitoefenen van opdrachten en

functies in ondernemingen.

Het ter beschikking stellen van personeel.

11. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

12, De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussen-'persoon in de handel.

13. Het uitvoeren van aile lood, zink, sanitair en asfaltwerken en de verkoop van de aanverwante producten en grondstoffen.

Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2013

. "

14. Alle algemene aannemingen van wegenbouwkundige werken, waaronder gewone rioleringswerken;

watervoorziening en leggen van allerhande leidingen; niet-elektrische verkeerstekens langs verbindingswegen,

allerhande, niet-elektrische veiligheidsinrichtingen, afsluitingen en schermen; bitumineuze verhardingen en bestrijkingen; leggen van sterkstroom- en telecommunicatiekabels in sleuven, zonder aaneenkoppeling; horizontale doorpersingen van buizen voor kabels en leidingen.

15. Alle algemene aannemingen van bouwwerken, waaronder alle ruwbouwwerken en onder kap brengen van gebouwen; alle geluids- en warmte-isolatie, lichte scheidingswanden, valse plafonds en blinde vloeren, ai dan niet geprefabriceerd; schrijnwerk in het algemeen, houten spanten en trappen; marmer- en steenhouwerswerk; smeedwerk; dakbedekkingen in asfalt- of gelijkaardige producten en dichtingswerken; tegelwerk; pleister- en raapwerk; niet-metalen en niet-asfalstbedekkingen; verfwerk; glazenmakerswerk; parketwerk; sanitaire installaties en verwarmingsinstallaties met gas door middel van individuele toestellen; centrale verwarming, thermische installaties; ventilatie, luchtverwarming en airconditioning; metalen schrijnwerk; reinigen en opknappen van gevels; metalen dakbedekkingen en zinkwerk; restauratie door ambachtslieden; restauratie van monumenten; muurbekledingen en vloerbedekkingen met uitzondering van marmer-, parket- en tegelwerk; vloerdeklaag en bekleding van industriële vloeren.

16, Alle algemene aannemingen van burgerlijke bouwkunde, waaronder alle moerriolen; paalfunderingen, dam- en diepwanden; horizontale doorpersingen van samenstellende elementen van kunstwerken.

17. Alle algemene aannemingen van metaalconstructies, waaronder montage- en demontagewerken; bouw van metalen draagstructuren; industrieel schilderwerk.

18. Alle algemene aannemingen van grondwerken, waaronder borings- en sonderingswerken en injecties; draineerwerken; beplantingen; speciale bekledingen voor sportvelden; afbraakwerken.

19. Aile algemene aannemingen van spoorwerken, waaronder lassen van spoorstaven; plaatsen uan stroomdraden.

20, Alle algemene aannemingen van mechanische uitrustingen, waaronder uitrustingen van kunstwerken en van industriële mechanica; installaties van overiadings- en hijstoestellen (kranen, rolbruggen, enzovoort); oleomechanische uitrusting en.

21.. Alle algemene aannemingen van hydromechanische uitrustingsinstallaties, waaronder installaties van leidingen; uitrustingen van pomp- en turbinestations.

22. Alle algemene aannemingen van elektronische uitrustingen, waaronder elektronische uitrustingen met industriële of hoge frequentie met inbegrip van de uitrusting van voedingsstations,

23. Alle algemene aannemingen van transportinstallaties in gebouwen, waaronder liften, goederenliften, roltrappen en roltapijten; vervoer langs kokers of buizen van voorwerpen, documenten of goederen (pneumatisch, mechanisch, enzovoort); elektrische installaties in gebouwen, inbegrepen de installaties van stroomaggregaten, de uitrustingen voor brand- en diefstalmelding, telecommunicatie in gebouwen en hun omgeving en installaties of uitrustingen van gemengde telefonie; elektrische en elektro-mechanische installaties van kunstwerken en nijverheidsinrichtingen en elektrische buiteninstallaties; installaties van bovengrondse elektriciteitsleidingen; elektrische installaties van haveninrichtingen.

24. Alle algemene aannemingen van telecommunicatie-uitrustingen en van het databeheer, waaronder openbare telefoon- en telegraafuitrustingen; uitrustingen voor afstandsbediening, afstandscontrole en afstandsmeting; uitrustingen voor radio- en televisie-uitzendingen, radar en antenne-installaties; uitrustingen voor informatieverwerking en procesregeling; bliksemafleiders, ontvangstantennes; koelinrichtingen; uitrustingen voorwasserijen en grote keukens; slachthuisinrichtingen.

25. Alle algemene aannemingen van baggerwerken,

26. Alle installaties voor huisvuilverwerking.

27. Alle installaties voor waterzuivering.

28. Alle handelingen in verband met het plaatsen van centrale verwarming met warm water, stoom of met

gelijk welke procédés, en met het reinigen onder welke vorm ook van alle schoorstenen.

29. De onderhouds- en herstellingsdienst van gastoestellen, gasbranders, centrale verwarming, alle elektrische toestellen, liften en heftoestellen.

30. De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, import en export van alle onderdelen voor hierboven aangehaalde onderhouds- en herstellingsdiensten, van alle soorten elektrische toestellen en materiaal en apparaten voor huishouding en verlichting, van alle verwarmingsinstallaties, alsmede toebehoren en onderdelen.

31. De studie, het adviseren, de automatisatie en de uitvoering van alle klimaatregeling, ventilatie, elektrische en verwarmingsinstallaties, zo private als industriële.

32. De doorfacturatie en/of verkoop van telefoonkosten, met inbegrip van abonnementen. 33, de aan- en doorverkoop van elektriciteit en alle andere energiesoorten,

34. Studie, opvolging, coordinatie en uitvoering van werken van private en industriële bouwkunde, voor de inrichting en de uitbating van een aannemingsbedrijf in algemene bouwwerken, ruwbouwwerken en onder kap brengen van gebouwen, geluids- en warmte-isolatie, schrijnwerk in het algemeen, houten spanten en trappen, dakbedekkingen in asfalt of gelijkaardige producten en dichtingswerken, tegelwerk, pleisterwerk, niet-metalen en niet-asfaltbedekkingen, glazenmakerswerk, sanitaire installaties en verwarmingsinstallaties met gas door individuele toestellen, centrale verwarming, thermische installaties, ventilatie, luchtverwarming en airconditioning, elektrische installaties en werken van domotica, metalen schrijnwerk, metalen dakbedekkingen en zinkwerk, restauratie van monumenten, kortom voor alle mogelijke activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks te maken hebben met bouwconstructies, dit zowel in het kader van nieuwbouw, renovatie en onderhoudswerken, dit alles in de meest ruime zin te interpreteren;

35. de handel zo voor eigen rekening als voor derden in alle onroerende goederen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

36, de fabricatie en verwerking van alle zink-, lood- en koperproducten, alle non-ferrometalen en hun

vervangingsmaterialen;

37. de metaalverwerking in de ruimste zin van het woord voor de bouw-, hout- en aanverwante nijverheid;

38, de aan- en verkoop, zowel in het groot ais in het klein van alle materialen, producten en gereedschappen voor de inrichting en de uitbating van een aannemingsbedrijf in algemene bouwwerken, ruwbouwwerken en onder kap brengen van gebouwen, geluids- en warmte-isolatie, schrijnwerk in het algemeen, houten spanten en trappen, dakbedekkingen in asfalt of gelijkaardige producten en dichtingswerken, tegelwerk, pleisterwerk, niet-metalen en niet-asfaltbedekkingen, glazenmakerswerk, sanitaire installaties en verwarmingsinstallaties met gas door individuele toestellen, centrale verwarming, thermische installaties, ventilatie, luchtverwarming en airconditioning, elektrische installaties en werken van domotica, metalen schrijnwerk, metalen dakbedekkingen en zinkwerk, restauratie van monumenten, kortom voor alle mogelijke activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks te maken hebben met bouwconstructies, dit zowel in het kader van nieuwbouw, renovatie- en onderhoudswerken, dit alles in de meest ruime zin te interpreteren;

39, de verhuring van alle gereedschappen zowel voor professionele installateurs als voor doe-het-zelvers;

40, de inriohting en de uitbating van een aannemingsbedrijf in algemene bouwwerken, ruwbouwwerken en onder kap brengen van gebouwen, geluids- en warmte-isolatie, schrijnwerk in het algemeen, houten spanten en trappen, dakbedekkingen in asfalt of gelijkaardige producten en dichtingswerken, tegelwerk, pleisterwerk, niet-metalen en niet asfaltbedekkingen, glazenmakerswerk, sanitaire installaties en verwarmingsinstallaties met gas door individuele toestellen, centrale verwarming, thermische installaties, ventilatie, luchtverwarming en airconditioning, elektrische installaties en werken van domotica, metalen schrijnwerk, metalen dakbedekkingen en zinkwerk, restauratie van monumenten, kortom alle mogelijke activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks te maken hebben met bouwconstructies, dit zowel in het kader van nieuwbouw, renovatie en onderhoudswerken, dit alles in de meest ruime zin te interpreteren;

41. De vennootschap mag hiertoe alle handelsverrichtingen, ambachtelijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken;

42. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar ondernemingen te bevorderen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken en voor zover de wet dit niet verbiedt;

43. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, door alle middelen en op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zal achten en die niet in strijd zijn met de vigerende wetgeving;

44. De vennootschap mag bestuursopdrachten waarnemen in alle andere vennootschappen en mag zich voor derden borg stellen;"

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering besluit de heer Frank Deneckere en mevrouw Joke Sansen als statutair zaakvoerder van de vennootschap te benoemen met ingang vanaf heden. Het mandaat van de heer Frank Deneckere zal onbezoldigd worden uitgeoefend behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Als gevolg van deze beslissing wordt artikel 10 van de statuten aangevuld als volgt:

"de heerFrank Deneckere en mevrouw Joke Sansen werden aangesteld als statutair zaakvoerder ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 22 februari 2013.".

De vergadering stelt vast dat alle bovenstaande besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

"getekend door Katrien Devaere, geassooieerd notaris te Kortrijk"

Tegelijk hiermee neergelegd

- afschrift van de akte wijziging doel  wijziging statuten 

benoeming statutaire zaakvoerders de dato twee en twintig

februari tweeduizend en dertien;

- gecoördineerde statuten.

"

A f&

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

..Staatsblad

.

. -

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 07.12.2012, NGL 22.02.2013 13048-0236-011
19/03/2012 : KO150459
27/12/2011 : KO150459
22/02/2011 : KO150459
05/03/2010 : KO150459
10/03/2009 : KO150459
29/04/2015
ÿþ taodword 11.1

I 1ign In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1 7 ,T.,5

Ftachtban'r van KOOPHANDEL

Gent, grif. RIJK

1I'

Voor-behoudei aan het Belgisat Staatsbia

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Ondernemingsnr : 0472.444.735

Benaming

(voluit) : SANSEN CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oudenaardsesteenweg 106 - 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 1 maart 2015 blijkt :

Ontslag van mevrouw Joke Sansen ais zaakvoerder vanaf 1 maart 2015

Benoeming als zaakvoerder van BVBA SERVBX, Industrieweg 45 - 8800 Roeselare - ON 0416.483.554,

vertegenwoordigd door mevrouw Joke Sansen, vanaf 1 maart 2015.

Frank DENECKERE

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

28/03/2008 : KO150459
02/03/2007 : KO150459
03/03/2006 : KO150459
07/03/2005 : KO150459
29/03/2004 : KO150459
26/03/2003 : KO150459
29/07/2000 : KOA019343

Coordonnées
SANSEN CONSULTING

Adresse
OUDENAARDSESTEENWEG 106 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande