SAP KOELTECHNIEK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SAP KOELTECHNIEK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 887.476.457

Publication

17/04/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BELGE RE011/BANX Wg"atInl.

GUI/ I£PIEL 111D .aluint

2014 gEtRUtt.ie UP:

L 02 APR 28141 AATS3

Griffie

MONITEUR

0 a -04-LGISCH ST

B

f 111111111.11.11),M11111111111111111

Onclernemingsnr : 0887.476.457

Benaming

(voluit) : SAP KOELTECHNIEK

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Meiboomstraat 35, 6750 VVingene (Zwevezele)

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Peter Verstraete te Roeselare op 25 maart 2014, geregistreerd drie bladen geen verzendingen op 25 maart 2014 te Roeselare, Reg 5 Boek 538 Blad 50 Vak 2 Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR), De E.A. Inspecteur bij delegatie Friedel Denys, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SAP KOELTECHNIEK", met maatschappelijke zetel te 8750 Wingene (Zwevezele), Melboonnstraat 35, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder nummer 0887.476.457, onder meer heeft besloten:

EERSTE BESLUIT  Kennisname van het verslag van de bijzondere algemene vergadering

De vergadering neemt kennis van het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 17 maart 2014, die beslist heeft tot toekenning van een dividend voor een brutobedrag van honderdveertigduizend euro (E 140.000,00), te verminderen met een bedrag van tien procent (10%) roerende voorheffing, zijnde veertienduizend euro (E 14.000,00), in totaal een nettodividend ten bedrage van honderdzesentwintigduizend euro (E 126.000,00).

TWEEDE BESLUIT Kennisname van het verslag van de zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder van 14 februari 2014 met betrekking tot de voorgenomen kapitaalverhoging.

DERDE BESLUIT  Kennisname van het verslag van de bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de bedrijfsrevisor, te weten CVBA BDO Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA SAP KOELTECHNIEK, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de enige vennoot van de BVBA SAP KOELTECHNIEK zal verkregen hebben, mits goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 126.000,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 126.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend en van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere vennoot, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng ln natura bestaat uit 360 aandelen van de BVBA SAP KOELTECHNIEK, zonder vermelding van nominate waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA SAP KOELTECHNIEK en mag niet voor andere doeleinden warden gebruikt.

Roeselare, _14_ februari 2014_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

4 BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VIERDE BESLUIT  Eerste kapitaalverhoging door inbreng in nature (in het kader van artikel 537 WIB92)

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal een eerste keer te verhogen ten belope van zesendertigduizend euro (E 36.000,00), om het te brengen van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) op eenenzestigduizend euro (¬ 61.000,00), door inbreng in nature van de vordering van de vennoot uit voormelde dividenduitkering, mits creatie van driehonderd zestig (360) nieuwe aandelen van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en plichten als de bestaande tweehonderd vijftig (250) aandelen; deze nieuwe aandelen zullen delen in de resultaten van het lopende boekjaar, berekend pro rata temporis.

Op deze aandelen wordt een uitgiftepremie (agio) betaald ten belope van een totaal bedrag van negentigduizend euro (¬ 90.000,00), te plaatsen op een bijzondere rekening "uitgiftepremie (agio)".

VIJFDE BESLUIT - Onderschrijving - Volstorting

Inbreng

De heer Jan Sap, voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van zijn vordering uit voormelde dividenduitkering ten belope van het globale bedrag van honderdzesentwintigduizend euro (E 126.000,00).

Algemene voorwaarden van de inbreng

De vordering uit de dividenduitkering wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar rechte en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de verschijner en wordt geschat op honderdzesentwintigduizend euro (E 126.000,00), zijnde de nominale waarde van voormelde inbreng.

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrenger, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning, aan de inbrenger ervan, van driehonderd zestig (360) nieuwe kapitaalsaandelen, uitgegeven aan de globale prijs van zesendertigduizend euro (E 36.000,00).

Deze driehonderd zestig (360) nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en plichten met zich meebrengen als de bestaande tweehonderd vijftig (250) aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Op deze driehonderd zestig (360) nieuwe aandelen wordt een uitgiftepremie (agio) betaald ten belope van negentigduizend euro (E 90.000,00), te plaatsen op een bijzondere rekening "uitgiftepremie (agio)".

Over deze on beschikbare post zal slechts kunnen worden beschikt door de algemene vergadering mits naleving van het Wetboek van Vennootschappen.

ZESDE BESLUIT  Tweede kapitaalverhoging door incorporatie van de uitgiftepremie

De vergadering besluit het kapitaal een tweede maal te verhogen, ten belope van negentigduizend euro 90.000,00), om het kapitaal te brengen van eenenzestigduizend euro (E 61.000,00) op honderd eenenvijftigduizend euro (E 151.000,00), door de incorporatie in het kapitaal van de uitgiftepremie (agio), zonder creatie van nieuwe aandelen.

ZEVENDE BESLUIT - Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhogingen

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans honderdeenenvijftigduizend euro (E 151.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door zeshonderd en tien (610) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Aldus is het verkregen netto bedrag van de voormelde dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen zoals voorgeschreven door artikel 537 WIB92.

ACHTSTE BESLUIT  Herformulering artikel 35

De vergadering besluit om de tekst van artikel 35 van de statuten te herformuleren door vervanging van de huidige tekst van artikel 35 door de tekst zoals vermeld in het negende besluit hierna.

NEGENDE BESLUIT  Aanpassing statuten

De vergadering besluit om in uitvoering van de hiervoor genomen beslissingen, volgende artikelen van de statuten aan te passen:

- Artikel vijf van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdeenenvijftigduizend euro (E 151.000,00), vertegenwoordigd door zeshonderd en tien (610) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zeshonderd en tiende deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

- Artikel vijfendertig van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"In geval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt. De benoeming van de vereffenaar(s) moet, zolang wettelijk vereist, aan de bevoegde voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, waarbij voormelde voorzitter tevens oordeelt over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zo de bevoegde

. aanwijzen,

voorzitter weigert over te gaan tot de bevestiging, zal hij zelf een vereffenaar n eventueel op voorstel

van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van

stemmen.

Aile activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht hetzij

door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen?

TIENDE BESLUIT  Coördinatie  volmacht

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en

volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op

de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een afschrift van het proces-verbaal van 25 maart 2014;

verslag van de zaakvoerder;

- verslag van de revisor;

- de gecoördineerde tekst van de statuten.

Peter Verstraete, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-eirkeuden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

30/09/2014
ÿþ

Mod Wel 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ONITEUR

23 19-ISCH STA

I 1111111111t11111111111111 BEL

NEE.BGELEU

Griffie Viec'ritbanic Koopilandei

SEP ni111

D

idéfneE3rugge

EL

014 TSBL

De griffier

Ondernemingsnr : 0887.476.457

Benaming

(voluit) : SAP KOELTECHN1EK

(verkort)

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8750 VVingene, MeiboOmstraat 35

(volledig adres)

Onderwerp akte: benoeming niet statutaire - zaakvoerder

Uit de notulen van bijzondere algemene vergadering dd. 1 juli 2014 blijkt dat volgende beslissing met eenparigheid van stemmen werden genomen::

- mevrouw Nathalie Bauwens, geboren te Tielt op 12 september 1978, wonende te 8760 Wingene, Meiboomstraat 36, wordt aangesteld als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur vanaf 1 juli 2014.

de heer Jan Sap

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 29.10.2013, NGL 30.10.2013 13644-0291-015
05/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 26.10.2012, NGL 29.11.2012 12652-0072-015
08/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 30.09.2011, NGL 30.11.2011 11626-0561-015
08/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 29.11.2010, NGL 30.11.2010 10622-0261-016
08/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 25.09.2009, NGL 30.11.2009 09875-0248-015
03/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 26.09.2008, NGL 28.11.2008 08831-0262-015
07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 30.09.2015 15629-0193-016

Coordonnées
SAP KOELTECHNIEK

Adresse
MEIBOOMSTRAAT 35 8750 ZWEVEZELE

Code postal : 8750
Localité : Zwevezele
Commune : WINGENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande